EISEN כתב:
לא מאמין על דגלאס שהוא אמר את זה.
אגב, בקשר למה שנוסא אמר על שירזי -
יש לי הרגשה שאולי אוהדי הפועל שנוטים לזלזל בו מפספסים פה משהו.
הוא מסתמן בתור אחד שיש לו קשר טוב עם שחקנים ויודע איך לבנות להם את הבטחון ולהוציא מהם את
המיטב שלהם. יכול להיות שהוא יתגלה בתור אחד שמספיק טוב לליגה הישראלית.
אין לי ספק שהוא מוטיבטור מצוין. שיהיה קואצ'ר, כי בשביל להיות מאמן צריך טיפה יותר מזה.
כמה זמן לקח לו לתת קרדיט לאורמוש אחרי שכולם עלו לפניו ורק בפוקס ובלית ברירה הוא העלה אותו כמחליף מול רמה"ש בר"ג ?
איך הוא ניהל את המשבר של שי, סלים וטוטו מול טביב ? איך בא לידי ביטוי הדאגה לפן המקצועי אם הוא מושיב שחקן בכיר ביציע ומונע ממנו להתאמן רק בגלל תביעת בוררות לגיטימית ?
איך יכול להיות שאין לו בפנקס 10 שמות של בלמים אם כולם ידעו כבר מינואר שנצטרך בלם בעונה הקרובה ?
איך יכול להיות שלפחות שלושה משתמשים פה מביאים בשליפה רשימת שחקנים לכל עמדה ואנחנו עדיין בלי בלם, שני מגנים ובלי חלוץ במקום טוטו (אני עוד עושה הנחה לקשר האחורי כי כנראה ויקטור סגור) ?
איך יכול להיות שמאמן מסכים למהלך כ"כ מטומטם כמו השארת שלושה שחקנים בארץ בזמן מחנה אימונים ? מה יהיה אם הוא בסופו של דבר יצטרך אותם ?
איך יכול להיות שהחיזוק היחיד שמוזכר שוב ושוב אלו גילי ויצחקי כשבבירור חסרים לנו 2-3 שחקנים בדחיפות לחלק האחורי ?
אני מלא הערכה לצורה בה סיימנו את העונה שעברה, לקחת מקום שני וגביע זה דבר לא פשוט במציאות המורכבת שהיתה, אבל גם בקטע הזה אני חושב שהוא נעזר באירוע חיצוני כמו הבלאגן שהלך בסיום הדרבי כדי לגבש ולאחד את השחקנים.
בוא נראה מה יהיה השנה. בקצב הזה, עם חוטבא ויגאל כמגנים פותחים, הולך להיות מאוד מעניין.