סימרוטיץ כתב:
מאוד מבלבל מה שקורה בימים האחרונים , יותר מכך אני לא מבין מה זה השושו הזה בקבוצה ? מה הבעיה לבוא להצהיר על סיבות לשחרורים , מה הבעיה להצהיר על המטרות של הפועל לעונת 2012/13 למה אנחנו ממשיכים להתנהל כבדיחה אחרי טביב ?
ועכשיו לשאלות :
למה שירזי מאמן אותנו עדיין ?
מה הסיבה לשחרור ידין ?
מה הסיבה לשחרור קנדה ?
מה העמדות שבהם אנחנו אמורים להתחזק ?
למה ידין ,קנדה ותמוז לא יצאו למחנה אימונים ?
האם אדל לאור משכורתו מצדיק את הישארותו על פני בוריס כשוער ראשון ?
מה המטרות של הפועל העונה ?
אני מקווה שמבינים שהקהל של הפועל זה לא אותו קהל שהיה פה לפני שנה ,התנהלות כזו לא תחזיק מים יותר ,אני חושב שמגיע לנו יותר הסברים !
נ.ב : יכול להיות שכל התשובות לא ימצאו חן בעינינו אך לפחות יהיו תשובות
אני אנסה לענות לפי פרסומים בתקשורת, למרות שבאמת אין לי מושג.
א. כי ההנהלה החדשה החליטה (ובצדק לטעמי) שביצוע של שינויים דרסטיים בצוות המקצועי כל כך מעט זמן לפני העונה, במיוחד כשאין חלופות ראויות בשוק יכולה לעלות בעונה גרועה הרבה יותר מאשר אם נשאר עם מאמן שאולי לא מושלם, אבל מחובר ומכיר את השחקנים.
ב. בתכלס, סיבה כלכלית, בקיץ הוא שחקן חופשי ולא רוצים לאבד אותו בחינם, יכול להיות שיש גם סיבה חברתית, אל אני תומך בהנהלה לא מודיעה את זה בריש גלי מהי אם יש כזו.
ג. אותו דבר כמו ידין רק בלי ביקוש, השכר והבעיות המשמעתיות כנראה חצו את הגבול...
ד. כי הם בוודאות לא יהיו שנה הבאה ולא רצו שהם יתאמנו עם הקבוצה שאמורה לראות את החוזק של הסגל הנוכחי.
ה. כי כבר מעונה שעברה ניכר כי ניצן מעדיף לתת לבוריס להתבשל עוד עונה ולהישאר עם אדל כמניה בטוחה בשער.
ו. לרוץ בצמרת ולשאוף כמה שיותר קרוב לאליפות, לא הולכים במוצהר לאליפות, אני מעריך שמקום 3 ומעלה הוא המטרה, כשאליפות זו מטרה שספק אם נוכל להשיג.
להנהלה החדשה של הפועל אין מושג , היא עושה מהלכים לא הגיוניים כלכלית ומקצועית וניכר מכך שהבחירה שלהם במאמן שגויה מה שמוביל לעוד החלטות מקצועיות שגויות , אני מאוד מתוסכל מהמצב אך לפחות הם כנים .