ירושלים של זהבי כתב:
תודה גבר.. חולם על מיורקה
תקציב של בערך עד 600-650 דולר
מלון צעירים ודיל של צעירים(שיותר זולים).
עוד שאלה כמה עולה חבילה לאיביזה? בערך? 5-6 לילות מלון בינוני (3)
לא חושב שתמצא במחיר הזה לאיביזה...
איביזה זה היעד הכי מבוקש לצעירים באירופה והמחיר בהתאם...
לגבי דילים אני מאמין שרוב הדילים לצעירים מהארץ זה למלון USHUAIA שהוא המלון מספר אחת לצעירים שם, הופעות של אביצ'י וכל שאר הגדולים בתחום.
אני נמצא במאיורקה במאלון שנקרא 'מאיורקה רוק' שהוא בערך הכי נחשב במאירוקה לצעירים, אבל אני יודע שיש לו גם סניף באיביזה (איביזה רוק).
אני גם חשבתי לקחת דיל, בגלל הנוחות כמובן, אבל מכיוון שהחלטתי לשלב ברצלונה אז הרכבתי את הדיל לבד.
אני מציע שתשב יום שלם על המחשב, ותנסה להרכיב לך חבילה בעצמך.
תסתכל קודם על טיסות, ותראה איפה אתה עומד מבחינת תקציב, אחר תעשה חיפוש מעמיק על מלונות בכל אחד מהאתרים הגדולים, ותראה מה הכי מתאים מבחינת מחיר, מיקום, ואיכות...
אם תצליח לסגור טיסות ומלונות, כל השאר זה שטויות ודברים לעשות תמצא לבד.
אתה יכול להזמין מלונות וטיסות בעצמך, אבל אם זה גדול עליך תמיד אפשר לפנות לסוכן מוכר (כמובן שזה מייקר אבל זה חוסך קצת אחריות וטרחה).
בקיצור- אני יכול להגיד לך שאני לא מתלהב מאיה נאפה (לא הייתי שם, אולי מישהו אחר כן התלהב), כן הייתי בקוס שנה שעברה ומאוד נהניתי, ואת זה אתה יכול לסגור בזול מאוד.
אני באמת באמת ממליץ מאוד- אחלה של שבוע, בחורות, מסיבות, וים...
אם אתם באמת בראש של הרבה בחורות- השנה מאליה (כריתים) זה יעד מאוד חם ומוצלח בהקשר הזה, וגם אפשר להשיג בזול, אבל החיסרון הוא שהיא מפוצצת בישראלים כרגע (אולי זה לא חיסרון, כל אחד והעדפותיו).
אין ספק שאיביזה/מאיורקה זה טיפה יותר מעניין ובוגר, אני הולך להופעות של קאלבין האריס ואביצ'י, ואני בטוח שיהיה אחלה טיול... אבל הכל זה שאלה של איזה ראש אתם, וכמובן- התקציב