גביזון כתב:
JR12 כתב:
אם היה באולימפיאדה ענף של שנאה עצמית,אנשי השמאל בארץ(לא רק אבל בעיקר)היו לוקחים את המקום הראשון,השני והשלישי.
לא אומר שמושלם פה
לא אומר שאין פה בעיות,שלא יקר פה,שאין פה שחיתות,שאין פה דברים מגעילים,שאין פה דברים פסולים,שאין פה התנהלות מסריחה של התקציב
זה נכון שאנחנו מדינה מערבית אבל נמצאים בתחתית שם,נכון שקשה לחיות פה
אבל לפעמים נחמד להסתכל על 30 ומשהו המדינות שמקיפות אותנו ולהגיד שאנחנו עוד איכשהו סבירים.
אדום בדם,אתה רוצה להפגין נגד הממשלה?אפשר.נכון,יש מצב שתהיה אלימות משטרתית וברור שזה לא בסדר.אבל אתה יודע טוב מאד שעדיף להפגין כאן מאשר כמה מאות קילומטרים צפונה או דרומה.כמו שעדיף לגנוב כיכר לחם כאן,או להצהיר על הנטיות המיניות שלך כאן מאשר במדינות שמקיפות אותנו..
הכל טוב ויפה, אבל מסבירים לך שכל מה שנבנה פה בהתהליך של הרס מתמיד.
ואתה בוחר לעצום עיניים.
אחרי שהימין ימשיך ויעמיק את הנזק הבלתי הפיך, גם השמאלנים הבוגדים שלך שבנו את המדינה כבר לא יוכלו להרים אותה מהקרשים.
ולמה זה קורה? דיעות קיצוניות + הבעיה העיקרית - רצון עז להשאר בשלטון גם במחיר רקב מערכות והעמקת הנזק.
"השמאלנים הבוגדים שלך"..חח בעיני רוב האנשים שמסביבי אני נחשב שמאלני.ד"א אותם ה"שמאלנים" שבנו את המדינה גם ירו לערבים בראש בגירוש ב1948.אז מה?ואפשר לחשוב שהיו חסרים אנשי ימין באותה תקופה.
בפעם אחרונה שבדקתי כש"אתם"("אתם"..מה זה אתם?)ההיתם בשלטון גם לא היה פה שוויץ,הביטוח הלאומי ד"א שתופס עכשיו קצת כותרות הוא יופי של מוסד סוציאליסטי.
ואני לא מבין בכלל מה הקשר בין התגובה שלי לשלך,אתה צודק בכל מה שאתה אומר ועדיין בהשוואה למדינות שמקיפות אותנו,לדוגמא הסרטון שהביאו פה,אנחנו גן עדן עלי אדמות.ומותר לי,אישית,להתרווח קצת ולהגיד תודה.לא תמיד חייבים להסתכל על שוויץ ושבדיה.
המשל