תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 20:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 23/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 23:46 
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
מה המציאות?
שהמאמן טיפש?
שההנהלה לא יודעת איך מתנהלים בחלון העברות?

השחקן הראשון שצריך להביא לפה הוא מגן שמאלי. לא יכול להיות שמתעניינים בברק יצחקי, שומרים כסף לורמוט, ולא מדברים על מגן שמאלי. זאת פשוט ראייה מקצועית לקוייה.

בעוד 3 חודשים שנבכה על כמה גולים אנחנו מקבלים מהצד, כולם ייזכרו לצעוק שהיה עדיף להביא מגן במקום עוד איזה קשר.

לא יביאו שום קשר (במידה ונוסא נשאר).
יביאו בלם ומגן ימני (שהם קריטיים לא פחות ממגן שמאלי). זהו. אם יעפילו לבתים יביאו חיזוק שנקווה שיהיה מגן שמאלי. וזה כשמוכרים 3 שיחקנים מובילים
אף אחד לא יביא לפה שום קשר בין הייתר כי אין את מי ואין איך

לא יודע, אנחנו מסתכלים על הדברים אחרת. לדעתי פשוט מאוד אין כסף. זה נכון שיהיה כסף אם עפיל לבתים, וזה נכון שזה אפילו הימור ששווה לקחת ואתו, אבל זה בכל זאת הימור שיכול לעלות בבור

מה זה אין כסף? מעניין איך הייתם מגיבים אם טביב היה אומר את זה. פתאום יש הנהלה חדשה אז נוח לאכול את הלוקשים שמוכרים לכם.
יש המון כסף ממנויים וכרטיסים, יש כסף מההתאחדות ומהטוטו, אנחנו מרחק מפגש אחד מבערך 10 מיליון שקל מאופ"א. הבעיה שהליצנים האלה החליטו לפרק את כל הסגל תמורת מחירי רצפה, ואם זה לא מספיק אז גם במהלך מטומטם הם לא הוציאו את כל השחקנים האלה למחנה אימון, כאילו אומרים לקבוצות "בואו, אנחנו נואשים, קחו אותם בכל מחיר".
עם מכירה של נוסא וטוטו ב-3 מיליון, משהו שהיה אפשרי בהחלט, היינו יכול לעבור בקלות את ה-40 מיליון, והיה אפשר לבנות קבוצה מעולה.

אם זה יהיה המצב עוד חודש מהיום אז אני מסכים איתך לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
NARKOTIKA כתב:
אם טוטו נמכר במליון וחצי יורו , זה מספיק בשביל להשאיר את כל השאר ועדיין להתחזק ב2-3 שחקנים.

אז קודם שטוטו ימכר, ואז אני אתמוך בך במאבקך הצודק.
אבל עד עכשיו שמעתי רק דיבורי דיבורים ובירבורי בירבורים, ועדיין אף שחקן לא נמכר.

אבל אתה מבין, הוא לא יצא למחנה אימונים, למה שמישהו יזרוק עליך שקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 23:53 
IdanTheLittle כתב:
NARKOTIKA כתב:
אם טוטו נמכר במליון וחצי יורו , זה מספיק בשביל להשאיר את כל השאר ועדיין להתחזק ב2-3 שחקנים.

אז קודם שטוטו ימכר, ואז אני אתמוך בך במאבקך הצודק.
אבל עד עכשיו שמעתי רק דיבורי דיבורים ובירבורי בירבורים, ועדיין אף שחקן לא נמכר.

זה לא המאבק. זה טרום מאבק. זה הזדעזעות מעצם העובדה שאנשים מקבלים את המתווה שימכרו 3 שחקנים ויביאו במקומם 3 פחות טובים. תראה את ההבדלים.
במקום למכור שחקן אחד, להשאיר את הסגל ולחזק את החורים, משאירים את החורים, מוכרים את השחקנים היותר טובים בקבוצה הזאת ומחפשים להם תחליף זול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
יובל,
בניגוד לליגת הפח זבל בארץ, באירופה יש מערכי סקאוטינג רציניים.
מי שעוקב אחרי טוטו מכיר את טוטו, והוא לא מתרשם מזה שלא לקחו אותו מהמחנה. להיפך, אם רוצים אותו אז זה הזמן, כי כנראה המחיר שלו ברצפה.
אבל אין קופצים. היחידה בינתיים הייתה ספורטינג ליסבון שרצתה אותו בהשאלה, וכנראה בגרושים.
אני אישית חושב שלמרות הסיומת המעולה של טוטו, הוא כבד ואיטי מדי לאירופה.

NARKOTIKA,
אני מבין מה שאתה אומר, אבל אני חושב על שני דברים:
1. לפני חודש דיברו על בור תקציבי בגודל של 10 מיליון ש"ח. כדי לכסות אותו צריך למכור שחקנים יקרים (וטובים) ולהביא זולים (ובדר"כ פחות טובים), וזאת עובדה. לעומת זאת אפשר להתווכח על דרך המו"מ. מהצד זה נראה שהפועל משדרים פאניקה.
2. נכון לעכשיו, הביאו את בן חיים במקום טוטו. אם יגיע ויקטור במקום ידין, אני לא רואה שנחלשנו. אולי אפילו התחזקנו. בן חיים שחקן רעב, לעומת טוטו שנתן חצי עונה גרועה ביותר אחרי כל סיפור מונאקו. ויקטור שחקן ליגה ראשונה בספרד, ואני לא רואה איך זאת היחלשות.
בוא נחכה ונראה אם יהיה מחליף לקנדה. התחושה שלי שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
רק אותי משגעת העובדה שאדל מרוויח 400000 יורו ואף אחד לא חושב פשוט לשחרר אותו בחינם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 00:30 
עומרי קנדה כתב:
רק אותי משגעת העובדה שאדל מרוויח 400000 יורו ואף אחד לא חושב פשוט לשחרר אותו בחינם?

שוער זה חצי קבוצה.
תפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 00:45 
IdanTheLittle כתב:
יובל,
בניגוד לליגת הפח זבל בארץ, באירופה יש מערכי סקאוטינג רציניים.
מי שעוקב אחרי טוטו מכיר את טוטו, והוא לא מתרשם מזה שלא לקחו אותו מהמחנה. להיפך, אם רוצים אותו אז זה הזמן, כי כנראה המחיר שלו ברצפה.
אבל אין קופצים. היחידה בינתיים הייתה ספורטינג ליסבון שרצתה אותו בהשאלה, וכנראה בגרושים.
אני אישית חושב שלמרות הסיומת המעולה של טוטו, הוא כבד ואיטי מדי לאירופה.

NARKOTIKA,
אני מבין מה שאתה אומר, אבל אני חושב על שני דברים:
1. לפני חודש דיברו על בור תקציבי בגודל של 10 מיליון ש"ח. כדי לכסות אותו צריך למכור שחקנים יקרים (וטובים) ולהביא זולים (ובדר"כ פחות טובים), וזאת עובדה. לעומת זאת אפשר להתווכח על דרך המו"מ. מהצד זה נראה שהפועל משדרים פאניקה.
2. נכון לעכשיו, הביאו את בן חיים במקום טוטו. אם יגיע ויקטור במקום ידין, אני לא רואה שנחלשנו. אולי אפילו התחזקנו. בן חיים שחקן רעב, לעומת טוטו שנתן חצי עונה גרועה ביותר אחרי כל סיפור מונאקו. ויקטור שחקן ליגה ראשונה בספרד, ואני לא רואה איך זאת היחלשות.
בוא נחכה ונראה אם יהיה מחליף לקנדה. התחושה שלי שכן.

*הבור של 10 מליון שקל זה שטויות.
בטח התחזקנו,
נגיד שטב"ח מחליף ראוי לטוטו וויקטור מחליף ראוי לידין.
מי השחקן שהגיע בעקבות העזיבה של עבאס? של אורמוש? אלו שני שחקני התקפה פחות לקבוצה שגם ככה הרוטציה והעומק אצלה היה דליל. בוא נצא לעונה שלמה עם 3 קשרים. זה בטוח ייגמר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
יובל כרגיל צודק ב100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
יובל כרגיל צודק ב100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: