עמותת האדומים כתב:
rubin de la red כתב:
לדעתי חייבים לסדר בדחיפות אפשרות לקניה של מניה דרך אתר האדומים ולא דרך שום אתר חיצוני כמו המימונה הזה, אפילו אם הוא הכי מקצועי ומאובטח בעולם.
זה נותן תחושה לא טובה להירשם ככה וגם לפי מה שאני מבין אם אין לי פייסבוק אני צריך לפתוח שם יוזר בשביל לקנות את המניה..
ואחלה קליפ!
כדי לבצע תשלום דרך "מימונה", ישנן שלוש אופציות: רישום מהיר באמצעות חשבון פייסבוק, חשבון טוויטר או פתיחת חשבון חדש לגמרי ב"מימונה".
אין אפשרות לבצע תשלום ללא רישום כלשהו. כל אתר תשלומים באינטרנט (כולל יד2 ודומיו) מחייב הרשמה לפני תשלום מקוון וזאת על מנת לסייע באיתור שימוש בכרטיסי אשראי מזוייפים, הונאות אשראי ועוד וזאת על פי חוק תקינה בינלאומי של תשלום בכרטיסי אשראי.
מעבר לרשום מעלה, היוזר שתפתח ב"מימונה" מאפשר לנו לקבל את פרטיך למערכת על מנת שנדע למי ולאן לשלוח את תעודת חבר העמותה.
בהצלחה!
אני מניה בטוחה, אותי לא צריך לשכנע...
אם לא תהיה אפשרות לשלם דרך אתר האדומים בימים הקרובים כמו שרואה שחורות כתב, אז אני ארשם למימונה ואקנה מניה.
ואם היה צריך הייתי פותח גם פייסבוק וגם טוויטר בשביל זה.
אבל לא אותי אתם צריכים לשכנע ואני די בטוח שלפחות בשלב זה, שהוא שלב קריטי ליצירת מומנטום, אנחנו מאבדים לא מעט רוכשי מניות וחבל.
אני מניח שזה לא עסק פשוט לאפשר תשלום מקוון דרך האתר וכל מה שמשתמע מכך אבל שוב, לדעתי, זה חייב להיות בעדיפות עליונה כרגע.
זה יראה הרבה יותר רציני.