kobster כתב:
גם אם לא יביאו אף חיזוק להתקפה, יש לנו חלק קדמי שעל הניר אמור להיות אחד הטובים בארץ.
אלרואי,סלים,נוסא,טב"ח,דמארי,מרעי,ארתור,עדן שרם - 8 שחקנים על 4 עמדות.
מצטער להרוס את החגיגה, אבל להחשיב את ארתור ועדן בתור שחקנים לגיטימיים בתחרות על ההרכב בעמדות האלה זה לא רציני (עם כל הכישרון שלהם). אין לי בעיה שנותנים צ'אנס לצעירים בתור שחקני ספסל אבל לבוא ולהגיד "תראו איזה סגל עמוק יש לנו עם ארתור ועדן" זה די גניבת דעת.
אגב, ויקטור נתן אחלה עונה במכבי פ"ת ואני נותן לו קרדיט בתור שחקן לגיטימי ומעלה. בינתיים בשקט בשקט הוא נתן תפוקה יותר טובה מטב"ח בעונה שעברה (9 שערים ו-5 בישולים לעומת 9 שערים ובישול אחד של טב"ח) ולמרות זאת משום מה אף אחד לא סופר אותו אצלנו.
אם נדבר דוגרי, שנה שעברה באמת היו לך 8 שחקנים על 4 עמדות (נוסא, סלים, דמארי, תמוז, לאלה, אורמוש, אלרואי, עבאס). זה באמת סגל עמוק, וזו הסיבה שהצלחת לסיים מקום שני גם כשהרחיקו לך שחקני מפתח לתקופה ארוכה. שחררת 4 שחקנים מתוך השמונה האלה (לאלה, עבאס, אורמוש, טוטו) והבאת בסה"כ אחד חדש + אחד שחזר מהשאלה. לדעתי הפועל צריכה עוד שחקן בחלק ההתקפי (ועוד שניים אם נוסא עוזב).
פז אני בעיקרון מסכים איתך אבל...
בדוגרי בסבירות גבווה הקשרים שיפתחו מאחורה יהיה שי וקשר זר, לפניהם יהיו אלרואי, טב"ח ונוסא ובחוד דאמרי.
כלומר על הספסל מראש יש לך את מרעי, גורדנה וטועמה כמחליפים הבכירים לקישור ולהתקפה (גורדנה יכול לשחק וכבר שיחק כקשר ימין).
בנוסף אליהם יהיו לך גם את קלינמן / שוער אחר + חימוביץ + מגן על הספסל ככה שזה "כבר" 6 שחקנים מתוך ה 7 שמותר, ככה שלא רק
שהם בסה"כ חילוף רביעי אחד מהם גם יהיה ביציע אם אין פצועים או מורחקים. ובנוסף מדברים על עוד רכש ישראלי לשם (גילי / יצחקי / לירוי צעירי)
ויש לנו מקום לעוד זר.