תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 10:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 864 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עמותת "האדומים": היום יוצאים לדרך
הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
ניר תרכיז כתב:
שתי שאלות:
האם, באופן סופי ורשמי, תינתן קדימות לחברי העמותה ברכישת כרטיסים לדרבי, למשל?
מדוע לשלם עוד 200 שקל על חידוש החברות מדי שנה? מה יעשה בכסף הנוסף שיאסף, בהנחה ויושג היעד של השגת הסכום הדרוש לרכישת 50 אחוז מהמועדון? האם הוא ישמש לדילול המניות של 50 האחוזים הנותרים? האם הם מעוניניים בכך? בהנחה ואין כוונה לנגוס ב50 האחוזים הנוספים, למה דרוש תשלום נוסף מדי שנה? האם אנחנו לא "עוזרים" כאן בעצם בגיוס הסכום לרכישת 50 אחוז מהפועל לפי ערך של 12 מיליון שקל? ברגע שקנינו נגמר הסיפור, לא? אין מצב שכדי להמשיך ולהחזיק את ה50 אחוזי שליטה במועדון צריך לאסוף כסף כל שנה מחדש. זה לא הגיוני ואני לא מתכוון לקחת חלק ביוזמה אם זה המצב.

להבנתי, המטרה כרגע היא לרכוש חלק בקבוצה, וזה היעד היחיד כרגע-יתר היעדים יקבעו ברגע שיהיו מספיק חברי עמותה על מנת לקבוע אותם, כשגם התשלום על חידוש עמותה עשוי ליהיות מבוטל או להשתנות לחלוטין, בהתאם למה שייקבע באסיפות הראשונות של העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
מה זה מבוטל ? מה זה יופחת ?
אז מה יעשה מי שרוצה להצטרף בשנה הבאה ? ישלם ? לא ישלם ? אם ישלם לאיפה ילך הכסף?
מי שישלם בשנה הבאה 200 שווה למי ששילם השנה 500 ?

מבנה עמותה פשוט לא מתאים ומנסים "לאנוס" אותו לצורך הרכישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
האם, באופן סופי ורשמי, תינתן קדימות לחברי העמותה ברכישת כרטיסים לדרבי, למשל?

מעניין גם אותי.
המצב שבו חברי עמותה יקבלו עדיפות על פני מנויים שמגיעים לכל משחקי החוץ הוא עקום ולא הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 18:40 
המינימום שהמינימום זה שעל כל שקל שהעמותה שמה בשנה הבאה, גם קבוצת רמון או וואטאבר צריכה להשקיע שקל בקבוצה.

ועוד שאלה בהמשך לאל דוד, נניח שמחר בא שייך סעודי ומעוניין לקנות את כל הבעלות על הקבוצה, האם הסכום שהוא ישלם יגיע לכיס של חברי העמותה בפרופורציה של חלקם בעמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עמותת
הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
המינימום שהמינימום זה שעל כל שקל שהעמותה שמה בשנה הבאה, גם קבוצת רמון או וואטאבר צריכה להשקיע שקל בקבוצה.

ועוד שאלה בהמשך לאל דוד, נניח שמחר בא שייך סעודי ומעוניין לקנות את כל הבעלות על הקבוצה, האם הסכום שהוא ישלם יגיע לכיס של חברי העמותה בפרופורציה של חלקם בעמותה?

שוב שאלה שלא היתה צריכה להשאל כלל אם היו מוכרים מניות בחברת אחזקות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 19:25 
קלדרון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני לא עונה מטעם הממונים, אבל להבנתי המטרה היא כמו שהוסברה להגיע לעד 50 % אחזקה, ולהבטיח שלא יהיה אפשר לדלל
אותנו בשנים הבאות.
לכן אם יבוא שיח סעודי או כל מיליארדר אחר הוא יקנה את ה50% של רמון בלבד!
המטרה הראשית היא שלעד ולעולם אנחנו האוהדים נחזיק ב50% מהקבוצה, ולא ניתן לנוכלים כמו טביב להשתלט עליה.
לכן חשוב שכמה שיותר אנשים יכנסו ויצטרפו עוד היום לעמותה!

בהצלחה לנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
נרשמתי :HEART2: :ROSE: מחכה לשיחה הגורלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
אתמול נרשמתי באמצעות האתר.
הרגע התקשרו אליי והצטרפתי (2 מניות), בשמחה רבה.
שיהיה בהצלחה וברכות חמות לכל העושים במלאכה! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 22:19 
לאחר שהצטרפתי אני חייב לשאול שאלה את ראשי העמותה.
כבר דיברו על זה רבות פה על ה5 מיליון הנוספים שטביב אמור לקבל לצערנו בהמשך השנים.
אני רוצה לוודא זאת ומבקש שזה יובהר בתקנון ובמו"מ מול רמון,
שהכסף בשנה הבאה שכל אוהד ישלם כדי להמשיך את חברותו בעמותה
לא ישמש לתשלום לטביב!!, כי אם כך יעשה צריך לדרוש אחוזים נוספים
בקבוצה! את הסכום שישולם יש להעביר לשימוש של החזקת העמותה,
שימוש להנחות לאוהדים במנויים, מוצרים ומוצרי עידוד.
ואם ישאר כסף נוסף הוא צריך לעבור לקבוצת הנוער בלבד!!!
אני חושב שבשנים הראשונות אנחנו לא צריכים להזרים כספים למועדון עצמו כדי שזה לא יצא אח"כ לטביב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עמותת "האדומים": היום יוצאים לדרך
הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 22:25 
כל מילה ומילה של קלדרון, המודל הנוכחי בעייתי ביותר, כוונות טובות אבל המבנה מלא בחורים ושאלות, ככה אי אפשר לבקש מאנשים כסף, מצטער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
קלדרון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני לא עונה מטעם הממונים, אבל להבנתי המטרה היא כמו שהוסברה להגיע לעד 50 % אחזקה, ולהבטיח שלא יהיה אפשר לדלל
אותנו בשנים הבאות.
לכן אם יבוא שיח סעודי או כל מיליארדר אחר הוא יקנה את ה50% של רמון בלבד!
המטרה הראשית היא שלעד ולעולם אנחנו האוהדים נחזיק ב50% מהקבוצה, ולא ניתן לנוכלים כמו טביב להשתלט עליה.
לכן חשוב שכמה שיותר אנשים יכנסו ויצטרפו עוד היום לעמותה!

בהצלחה לנו!

תיקון קטן: במתווה המוצע ניתן לדלל את האחזקה של העמותה עד 25% (איזה עניין עם מניות יסוד שלא ניתן לדלל).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 22:55 
א. התשלום לפי מה שקראתי כרגע הוא חד פעמי על מנת לאפשר רכישת אחוזים מהמועדון, בנוגע לתשלום החלק כל שנה, זה רק הגיוני כמו בכל העולם שחברי מועדון ישלמו סכום מסוים על מנת לקבל הטבות מסוימות ולשמור על זכותם לקול בהצבעות הרלוונטיות, ככה זה מתנהל ברוב קבוצות האוהדים בעולם, המודל הוא דיי אופטימלי ממה שהצלחתי להתרשם בתקווה שנצליח לרכוש 50 אחוז. צריכים להסתכל על ההשקעה ראשונית כהשקעה גבוהה לצורך רכישת הקבוצה אבל התשלום בשנים הבאות הוא נטו לתקציב הקבוצה וזה צריך להיות ככה, זה לא עניין של רק תשלום חד פעמי, צריך להכניס כל שנה כסף למועדון בצורה כזאת או אחרת.
ב. מתי תיפתח המכירה דרך כרטיס אשראי באינטרנט לחלקינו שלא נמצאים בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 22:58 
חבר'ה, תהיה לכולנו זכות הצבעה באיך שהכל ינוהל.
כרגע, כל עוד אנחנו לא כולנו בפנים, בעד הרעיון - שהפועל תנוהל ע"י האוהדים - אין על מה לדבר, כלום לא יקרה ואנחנו נמשיך להיות תלויים לא בעצמנו.

500 ש"ח כל אחד, זה המינימום שאנחנו יכולים להשים בשביל שנוכל להתחיל לנווט את הקבוצה שלנו לכיוונים שאנחנו רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, מהיום אפשר כבר להצטרף ישירות לעמותה באינטרנט דרך האתר :

http://www.mimoona.co.il/Projects/331&page=updates

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 12:23 
EZMAN כתב:

זהו עכשיו גם אני הבעלים של הפועל!
:hapoel: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 13:27 
EZMAN כתב:

קל ונוח, אפילו אני הצלחתי :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 13:41 
יוסי האדום כתב:
EZMAN כתב:

גם אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
tsach כתב:
יוסי האדום כתב:
EZMAN כתב:

גם אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
האם האתר הזה הוא אכן הפיתרון הכי טוב בהתחשב בעובדה שהוא גובה 10% עמלה ועוד דמי סליקת אשראי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
האם האתר הזה הוא אכן הפיתרון הכי טוב בהתחשב בעובדה שהוא גובה 10% עמלה ועוד דמי סליקת אשראי?
אאוץ!!!

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

בהחלט לא הפיתרון הכי טוב ואני מקווה שבימים הקרובים יעלה לאתר של האדומים אפשרות קנייה באשראי/PAYPAL כמו שיש בחנות המוצרים ובאתר אוסישקין בעמותה..

למרות שתאמין לי שאין דבר יותר כיף מלעשות ריפרשים לאתר של המימונה הזאת ולראות שעוד איש הצטרף לעמותה, שעוד 1,000 שקל נתרמו! זאת פשוט תחושה אדירה ואם היה אפשרות כזאת באתר של האדומים זה היה הופך להיות במידיי אתר הבית שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
IdanTheLittle כתב:

בהחלט לא הפיתרון הכי טוב ואני מקווה שבימים הקרובים יעלה לאתר של האדומים אפשרות קנייה באשראי/PAYPAL כמו שיש בחנות המוצרים ובאתר אוסישקין בעמותה..

למרות שתאמין לי שאין דבר יותר כיף מלעשות ריפרשים לאתר של המימונה הזאת ולראות שעוד איש הצטרף לעמותה, שעוד 1,000 שקל נתרמו! זאת פשוט תחושה אדירה ואם היה אפשרות כזאת באתר של האדומים זה היה הופך להיות במידיי אתר הבית שלי

אתה יודע שאתה יכול לבחור איזה אתר שאתה רוצה שיהיה אתר הבית שלך גם בלי שהאתר עצמו יציע לך את זה, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
IdanTheLittle כתב:

למרות שתאמין לי שאין דבר יותר כיף מלעשות ריפרשים לאתר של המימונה הזאת ולראות שעוד איש הצטרף לעמותה, שעוד 900 שקל נתרמו! זאת פשוט תחושה אדירה ואם היה אפשרות כזאת באתר של האדומים זה היה הופך להיות במידיי אתר הבית שלי

תיקנתי אותך.
ותחשוב שאם יתרמו 1,200,000, אז 120,000 (אם לא יותר) ילכו לחננות האלה שהקימו את האתר.
זה נשמע לי מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
Working Class Hero כתב:
EZMAN כתב:
IdanTheLittle כתב:

אתה יודע שאתה יכול לבחור איזה אתר שאתה רוצה שיהיה אתר הבית שלך גם בלי שהאתר עצמו יציע לך את זה, כן?

כן אני יודע.. התכוונתי שאם באתר של האדומים יהיה אפשרות לראות כמה כסף נתרם וכמה אנשים יצטרפו כמו באתר של הMIMOONA אז בטוח שאני הייתי נמצא שם כל היום מרענן את העמוד לראות כמה כסף עוד נתרם.

ודרך אגב נראה שאוהדים מציפים את האתר הקטנטן הזה כי האתר נפל עכשיו מעומס יתר :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 15:03 
IdanTheLittle כתב:
EZMAN כתב:
IdanTheLittle כתב:

למרות שתאמין לי שאין דבר יותר כיף מלעשות ריפרשים לאתר של המימונה הזאת ולראות שעוד איש הצטרף לעמותה, שעוד 900 שקל נתרמו! זאת פשוט תחושה אדירה ואם היה אפשרות כזאת באתר של האדומים זה היה הופך להיות במידיי אתר הבית שלי

תיקנתי אותך.
ותחשוב שאם יתרמו 1,200,000, אז 120,000 (אם לא יותר) ילכו לחננות האלה שהקימו את האתר.
זה נשמע לי מופרך.

אנחנו כוח גדול מאוד וגוף ששווה להתחבר אליו. נראה לכם באמת שאנחנו משלמים את הסכומים האלה ? ( או בכלל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 15:08 
ראצ'ו כתב:
IdanTheLittle כתב:
EZMAN כתב:
IdanTheLittle כתב:

תיקנתי אותך.
זה נשמע לי מופרך.

אנחנו כוח גדול מאוד וגוף ששווה להתחבר אליו. נראה לכם באמת שאנחנו משלמים את הסכומים האלה ? ( או בכלל)

ראצ'ו, תודה על ההבהרה.
יאללה להתנפל על האתר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
יש שם אפשרות לחייל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 15:36 
חברים, מישהו יכול להסביר לי במה שונה קנית מניה ב1000 שקל לדוגמא או קנית מנוי ב1000 שקל? פה אתה מקבל תמורה (כרטיס כניסה) ופה אתה מקבל תעודת הוקרה
שלאחר שנה לא שווה את הנייר שהיא כתובה עליו.

בשני המקרים הכסף הולך לקבוצה ובכך עזרת לקבוצה.

בשני המקרים הבעלות בפועל נשארת אצל זרים מבחינתי,
מצד הרוכשים - חיים רמון ושות'
מצד העמותה - העמותה שהיום אולי מורכבת ממני וכמוני אבל בעוד שנה באם לא נחדש חברות תורכב מאי אלו אנשים אחרים (או מחדשי החברות או מקימי העומותה הכתובים במסמכי העמותה). אז אם רמון הוא מושיע וגואל ואוהד מה עושה את העמותה לשונה מקבוצה רמון?

בשורה התחתונה מה שאני אומר זה שמי שרוצה לעזור לקבוצה בתקופה הדלה הזאת שיקנה מנוי\כרטיס\צעיף בחנות...כל המיזם הזה של האוהדים נראה כמו אחיזת עיניים...אני מסכים
שיש יתרונות בישיבת אוהדים בדירקטוריון אבל את זה אפשר לבצע גם בלי לבקש כסף מהקהל.

גילוי-לא קראתי את האשכול במידה וכבר דנו בעניין-התנצלותי מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 15:39 
אחיזת עיניים? גם כששואלים שאלות רצוי לברור ביטויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 15:53 
גם אני מחזיק בבעלות על קבוצת הפועל ת"א ......עד המוות הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 864 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: