תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 20:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בושה וחרפה
הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:19 
אני אוהד ותיק.
מתברר שהדרך היחידה שבה אני יכול להשיג מנוי לקבוצה (לשער שהוא לא שער 8) היא בדרך של קומבינה.
כדי להשיג מנוי לשער 4/5/7, אני צריך לפנות למכרים אוהדי מכבי/ביתר, שיקנו לי דרך ועד העובדים שלהם.
לתומי חשבתי שימי ההסתדרות תמו ואוהד שמגיע אחרי הקבוצה גם לסכנין ואשדוד קודם לאוהד ביתר שעובד בחברת חשמל. טעיתי.
יש לי 2 מילים: בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בושה וחרפה
הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:21 
אני קניתי במחיר מלא לשער 5, זה גם לא בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה רוצה?
פתחו את המכירה לפני כמה ימים.
אני אישית ישבתי מול האתר של לאן ורכשתי כרטיס לשער 7.
כמה שעות אח"כ פתחתי לראות ועדיין היו מנויים.
כמה ימים אח"כ פתחתי ועדיין היו מנויים.

רק לבכות אנשים יודעים.

you snooze you lose

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:23 
יכלת לקנות חופשי זה לא שהיה עומס על המוקדים שלהם

קיצור חלאס לבכות בכיינים נמאסתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:23 
האדס כתב:

you snooze you lose

המכירה נפתחה ביום א', היום יום חמישי. ביום ג' עוד היו מנויים גם ל 5 וגם ל 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:27 
סמיילית כתב:
האדס כתב:

you snooze you lose

המכירה נפתחה ביום א', היום יום חמישי. ביום ג' עוד היו מנויים גם ל 5 וגם ל 7.

זה נשמע לך הגיוני שאני צריך להתחנן למכביסט עובד חברת חשמל בשביל מנוי???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:28 
אמיל האדום כתב:
אני אוהד ותיק.
מתברר שהדרך היחידה שבה אני יכול להשיג מנוי לקבוצה (לשער שהוא לא שער 8) היא בדרך של קומבינה.
כדי להשיג מנוי לשער 4/5/7, אני צריך לפנות למכרים אוהדי מכבי/ביתר, שיקנו לי דרך ועד העובדים שלהם.
לתומי חשבתי שימי ההסתדרות תמו ואוהד שמגיע אחרי הקבוצה גם לסכנין ואשדוד קודם לאוהד ביתר שעובד בחברת חשמל. טעיתי.

צר לי שלא הצלחת להשיג מנוי וזה מאוד חשוב שנדע לכבד את האוהדים הוותיקים , אך אתה חייב להתחלק באשמה , לכל אוהד הפועל היה ברור שהשנה יהיה טירוף על כרטיסים במיוחד על השערים האלו ,אני חושב שהיה לך מספיק זמן (3 ימים) כדי לרכוש מנוי בצורה רגילה מכובדת ובלי טובות של אף אחד .
בכל מקרה אין דרך לאף אחד לדעת אם אמיל האדום הוא מנוי וותיק או ילד מחוצ'קן כל עוד לא תהיה הסדרה של העניין ,להבא על תהמר על האהבה שלך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:29 
לא היה השנה שום טירוף ביחס לשנים קודמות, המכירה הייתה בקצב סביר , לראייה היו מנויים עד יום שלישי.
לגבי הקומבינות של ועדי העובדים - עכשיו נזכרת? מה חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:32 
אמיל, אני בטוח שאתה בחור נחמד אבל תגיד תודה שבכלל יש לך אפשרות להשיג דרך חברים/ועדים. כי בעיקרון פספסת את הרכבת.
ולא, כפי שאתה רואה אף אחד לא חושב שזו בושה וחרפה. זה בסה"כ התגלמות של תרבות ה-"מגיע לי" שאנחנו מכירים כל כך טוב.
אם היית קונה בימים הראשונים של הבעיה לא היית צריך "להתחנן" בפני אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:32 
סימרוטיץ כתב:
אמיל האדום כתב:
אני אוהד ותיק.

צר לי שלא הצלחת להשיג מנוי וזה מאוד חשוב שנדע לכבד את האוהדים הוותיקים , אך אתה חייב להתחלק באשמה , לכל אוהד הפועל היה ברור שהשנה יהיה טירוף על כרטיסים במיוחד על השערים האלו ,אני חושב שהיה לך מספיק זמן (3 ימים) כדי לרכוש מנוי בצורה רגילה מכובדת ובלי טובות של אף אחד .
בכל מקרה אין דרך לאף אחד לדעת אם אמיל האדום הוא מנוי וותיק או ילד מחוצ'קן כל עוד לא תהיה הסדרה של העניין ,להבא על תהמר על האהבה שלך .

מכירת הכרטיסים מתנהלת בצורה אנטי-שקופה.
מישהו מוכן לספר לי כמה כרטיסים הועברו לוועדי העובדים? מישהו מוכן לספר לי מה ההיגיון שבהעברת כרטיסים לוועדי העובדים? האם העמותה באמת חושבת שלעובדי חברת חשמל מגיע יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:36 
אמיל אל תתחמק. המכירה החלה ביום ראשון והיו לך שלושה ימים לקנות כמה שאתה רוצה לאן שאתה רוצה.
הקטנת ראש או שלא שמת לב והופה נגמר.
אין לך אף אחד להאשים חוץ מאת עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
אם כל כך חשוב לך, לך תשב בשער 8.
אפשר לחשוב כמה זה נורא. מה, יושבים שם אוהדים לא מספיק טובים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:43 
קלינמן כתב:
אמיל אל תתחמק. המכירה החלה ביום ראשון והיו לך שלושה ימים לקנות כמה שאתה רוצה לאן שאתה רוצה.
הקטנת ראש או שלא שמת לב והופה נגמר.
אין לך אף אחד להאשים חוץ מאת עצמך.

לא מאוד מדויק. הנטייה הראשונה שלי גם היתה להתעצבן על הבכיינות, אבל יש בכל זאת משהו במה שהוא אומר.
אם בשער 7 יש לדוגמא 2500 מקומות ורק חלק מהם נמכרים לקהל הרחב והשאר דרך ארגונים שונים, הסיכוי שלך להשיג מנוי בדרך "נורמלית" קטנה.

תחשבו שיש דרבי שמכבי מארחים, להפועל מוקצים 2000 כרטיסים. 500 נמכרים לקהל הרחב ו-1500 לועד העובדים של בנק דיסקונט. מעצבן, לא?
גם כאן אני יכול להגיד לכל מי שאין לו את הקומבינה של דיסקונט שהוא היה יכול לשבת מול המחשב ולעשות ריפרש כל הזמן. עדיין, הסיכוי שלו פוחת משמעותית.

זה נכון שבמקרה הזה היה לאמיל מספיק זמן לקנות מנוי כמו בן אדם דרך המכירה ה"רגילה", אבל עדיין, הדברים שלו לא משוללי יסוד לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
מה לעשות? כולם רוצים מנוי ל4-5, ועד שלא נהיה באיצטדיון יותר גדול, יש מגבלה מסוימת, ומה לעשות לא כולם יכולים לקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
אמיל האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
אמיל האדום כתב:
אני אוהד ותיק.

מכירת הכרטיסים מתנהלת בצורה אנטי-שקופה.
מישהו מוכן לספר לי כמה כרטיסים הועברו לוועדי העובדים? מישהו מוכן לספר לי מה ההיגיון שבהעברת כרטיסים לוועדי העובדים? האם העמותה באמת חושבת שלעובדי חברת חשמל מגיע יותר?

ההיגיון הוא שהארגונים האלה מסבסדים את הכרטיסים. ככה האוהדים יכולים לרכוש במחיר מוזל מבלי שהמועדון יספוג את כל ההפסד הכספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:48 
ירושלים של זהבי כתב:
מה לעשות? כולם רוצים מנוי ל4-5, ועד שלא נהיה באיצטדיון יותר גדול, יש מגבלה מסוימת, ומה לעשות לא כולם יכולים לקנות.

האצטדיון מספיק גדול. הבעיה היא לא גודל האצטדיון אלא הגודל של ההקצבות למקורבים/ועדים. על זה אני מתלונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:50 
אבל לא הייתה בעייה לקנות במכירה הרגילה.
ואם יפסיקו לתת כרטיסים לארגונים המסבסדים, אנשים לא יפסיקו לבכות שבושה וחרפה שלקחו להם את ההטבה הזו.

הפתרון הכי טוב זה לקנות במחיר מלא על ההתחלה, ואח"כ לחפש במחיר מוזל. אני לא מבין על מה התלונה אם בימים א ב' וג' היה ניתן לקנות מנוי. אף אחד לא חייב להתחנן למכביסטים בשביל מנוי. מי שחיכה עד היום, כבר כן. אבל מי אשם בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:51 
19 כתב:
ואם יפסיקו לתת כרטיסים לארגונים המסבסדים, אנשים לא יפסיקו לבכות שבושה וחרפה שלקחו להם את ההטבה הזו.

הפתרון הכי טוב זה לקנות במחיר מלא על ההתחלה, ואח"כ לחפש במחיר מוזל. אני לא מבין על מה התלונה אם בימים א ב' וג' היה ניתן לקנות מנוי. אף אחד לא חייב להתחנן למכביסטים בשביל מנוי. מי שחיכה עד היום, כבר כן. אבל מי אשם בזה?

מי שאשם בזה זה אותו אחד שמעדיף להעניק הקצבות לוועדי עובדים בלי שום קשר לאהדה לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
אמיל האדום כתב:
ירושלים של זהבי כתב:

האצטדיון מספיק גדול. הבעיה היא לא גודל האצטדיון אלא הגודל של ההקצבות למקורבים/ועדים. על זה אני מתלונן.

צריך לשמור על שיוויון כלשהו, ואם כל הכבוד שאתה אוהד מסור שמגיע הרבה, אין לך זכות לקנות מנוי לפני ילד בן 15 שהשנה עושה פעם ראשונה מנוי.
למרות שאני מקווה ששנה הבאה יהיה העדפה קודם לחברי עמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:53 
ירושלים של זהבי כתב:
אמיל האדום כתב:
ירושלים של זהבי כתב:

צריך לשמור על שיוויון כלשהו, ואם כל הכבוד שאתה אוהד מסור שמגיע הרבה, אין לך זכות לקנות מנוי לפני ילד בן 15 שהשנה עושה פעם ראשונה מנוי.

אני אפילו לא מעלה על דעתי אפשרות כזו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:56 
אגב, נודע לי שאצל חיפה ומכבי מי שמחדש מנוי מקבל הנחה ולא משלם כמו מנוי חדש.

ברור שלמי שמחדש מנוי אמורה להיות זכות ראשונים על המקום שלו במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:56 
אמיל האדום כתב:
19 כתב:

מי שאשם בזה זה אותו אחד שמעדיף להעניק הקצבות לוועדי עובדים בלי שום קשר לאהדה לקבוצה.

אפשר לחשוב שאוהדי מכבי קונים מנויים להפועל רק כי ועד העובדים מאפשר להם.

ושוב אתה מתחמק מלענות למה לא קנית מנוי בתחילת השבוע.
הרי גם אם לא היו שום מנויים בארגונים, אם נזכרת רק היום לקנות מנוי לא היה נשאר לך שום מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
אמיל האדום כתב:
ירושלים של זהבי כתב:
אמיל האדום כתב:
ירושלים של זהבי כתב:

אני אפילו לא מעלה על דעתי אפשרות כזו....

אז על מה התלוננת לא הבנתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:59 
קניתי ביום ראשון שוב כמו בכל שנה מנוי במחיר מלא לי ולבני ב-1930 ש"ח שני מנויים לשער 7 .אני לא אקנה בנוסף למנויים גם מניות , מן ההגינות שמי שרכש מנוי במחיר מלא ישלם תשלום מופחת על קניית מנייה או שיתבצע תימחור בעת רכישת מינוי ללא סיבסוד של אחד האירגונים למסלול של מנוי פלוס מנייה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 14:59 
19 כתב:

צריך להפריד בין המקרה הזה לעניין העקרוני.
הפועל צריכים לפרסם כמה מנויים הם מוציאים לארגונים השונים בשביל שלקהל הרחב תהיה הזכות לדעת כמה מנויים יש שאפשר לקנות בלי קומבינות.
זה נכון שהרב (כולל אני) מעדיפים לקנות בזול דרך הארגונים וזה משחק לידיים שלנו, אבל מה לעשות, יש אנשים שאין להם כח, זמן או אפשרות לעשות קומבינה בשביל לקנות מנוי דרך ארגון וזה בדיוק מה שזה, קומבינה. אלה לא מנויים שנועדו לקהל הרחב אלא לאנשים שעובדים במקומות מסויימים ולהם ניתנת ההטבה וברב המקרים, המנויים לא מגיעים לידיים שלהם אלא לאנשים שקונים דרכם וזה על חשבון אנשים שלא יכולים להשיג את הקומבינה הזו.

אז נכון שבמקרה הזה, היו לפחות 3 ימים להשיג מנוי "רגיל" (למרות שזה גם לא מדויק, בגלל הקומבינות של לאן), אבל שוב, יש פה משהו שמעודד את הקומבינה וזה לפעמים בא על חשבון אנשים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
טוב מה אתם מעמידים אותו בפינה..
אמיל כואב לי בשבילך שלא השגת מנוי למקדש, אבל אם קראתי נכון יש לך אפשרות לקנות דרך אחד האירגונים השונים,
אז במקום להתעצבן (אפילו אם אתה צודק..) בפורום תלך ותקנה מנוי לשער שאתה חפץ דרך אותם אירגונים(כן אחי אפילו שזה אומר לבכות קצת לחברים בבונים או אוהדי מכבי, דקה של בכייה שווה עונה שלימה..)
או שתקנה לשער 8 :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 15:02 
19 כתב:
אגב, נודע לי שאצל חיפה ומכבי מי שמחדש מנוי מקבל הנחה ולא משלם כמו מנוי חדש.

ברור שלמי שמחדש מנוי אמורה להיות זכות ראשונים על המקום שלו במגרש.

אני חושב שעל זה אין שום ויכוח.
נראה אם העמותה/הנהלה יפעלו בכיוון בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 15:03 
אני לא מבין מה זה ייתן אם יגידו לך שיש איקס מנויים לארגונים. אם יש איקס תזמין בראשון ואם יש וואי תחכה לשלישי?

אתה רוצה לחכות? יש בזה סיכון.
רוצה ללכת על בטוח? תקנה איך שיוצאים המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 15:10 
אם פני העמותה לשוויון ,שקיפות וטובת קהל האוהדים עליה לדאוג בשנה הבאה בראש ובראשונה למנויים הוותיקים שמחדשים כל שנה את המנויי ללא קומבינה של חבר או חברה מאחד האירגונים או לחילופין לדאוג למחיר פיקס לכל המנויים בהתאם לשער שיבחר ואז הצורך בקומבינות יפסק ושלא תבינו אותי אני לא נגד האוהדים שקונים בקומבינה זה לגיטימי כל עוד מכריחים את האוהדים למצוא את הפירצה למנוי מוזל לדעתי הפתרון טמון במנוי במחיר אחד לכלל האוהדים איש איש בשער שהוא יושב בו וזאת בתיאום בין העמותה לבעלים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2012, 15:12 
19 כתב:
אני לא מבין מה זה ייתן אם יגידו לך שיש איקס מנויים לארגונים. אם יש איקס תזמין בראשון ואם יש וואי תחכה לשלישי?

אתה רוצה לחכות? יש בזה סיכון.
רוצה ללכת על בטוח? תקנה איך שיוצאים המנויים.

קודם כל הוא דיבר על שקיפות. זו שקיפות.
שנית, ברור שזה יעזור. אני מבין מה שאתה אומר על הסיכון, אבל עדיין, יש הבדל אם אתה מתחרה על 500 מנויים או על 2000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: