Dor.y כתב:
romario כתב:
Dor.y כתב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4256310,00.htmlואני שואל ילדים בני 10 אזוקים זה לזה מה הם מבינים מהחיים?
הם עוד כלי של החרדים להשיג את מטרותיהם.
ועכשיו ביבי שוב ישנה את עורו וילך לכיוונם.
עד מתי נאכל חרא עד מתי?
אני לא סומך עליהם שהם יתפללו טוב וישמרו עלי בזמן שאני שומר עליהם.
אני סומך על החבר שלי שנלחם לצידי שישמור עלי.
רומאריו קדימה תתחיל עם הזיוני שכל שלך על כמה שחשובה דרך התורה ורק כך נשיג הכל.
ואני כותב את זה בתור אחד מאמין.
לא רק כך נשיג הכל.
אבל כמו שאני לא מתימר להחליף את ראובן הנגר או את משה הזגג או את בנימין הרופא.
ככה כל אחד צריך לבצע את תפקידו בצורה הטובה ביותר.
אז התפקיד של אותם חרדים הוא מה?
לשבת בבית לזיין כל היום ולעשות ילדים,
מדי פעם ביום לקפוץ לבית כנסת לקרוא איזה תפילה מהספר והופ העולם הפך ליותר טוב.
ה' שומר על כולנו עכשיו.
איפה המיסים איפה העבודה איפה השירות שאני משרת?
למה אני כן והם לא?
מי הם שישבו בבית ויסריחו מתחת לבגדים השחורים ותיקראו פעם בכמה ימים תפילה וזהו נגמר לכם היום.
מאיפה אתה בכלל יודע מה ה' רוצה? הא?
דיברת איתו?
הוא אמר לכם לא לעבוד ורק להתפלל?
הוא טוען שאסור לשרת בצה"ל?
עשה טובה בחייאת.
האמת שכל זה לא מעניין אותי כבר מזמן, לא אכפת לי שהם לא מתגייסים, לא אכפת לי שהם רואים אותי כנחות, לא אכפת לי שהם לא רואים את עצמם חלק ממדינת ישראל וחיים באוטונומיה תלותית, אכפת לי מדבר אחד, שהם לא עובדים. הכמות היחסית של אנשים שלא עובדים אבל נתמכים ע"י המדינה תפוצץ פה הכל, וקצב ההתרבות שלהם הוא אדיר ביחס לאנשים עובדים. הכל יקרוס, הרווחה, הבטחון, הבריאות, וגם הכסף לחרדים לכל דבר בסיסי. אם לא יהיה שינוי דרסטי המדינה הזאת אבודה, תקציב המדינה יתחלק אל מול הרבה יותר שההכנסה היחסית תקטן נואשות. ההורים שלי שהחביאו מפות של ארץ ישראל, בהבריחו קמח מצה,שמחצית ממשפחתי אסירי ציון, לחמו הן בצבא האדום והן בצה"ל. סבא שלי שהיה אדם דתי ולוחם בצבא האדום, באו כי האמינו בחזון הציוני. הקימו בארץ משפחה אחרי כל החרא שעברו, בשביל לראות את אותה מדינה גוססת. אין שום דרך כלכלית הגיונית שלא נקרוס. אדם שעובד ומרוויח כסף, וכל יום מגיע שודד ולוקח לו כסף, שכל יום הוא לוקח יותר כי ייש יותר שודדים, וכל יום ההכנסה היחסית שלו קטנה כי הוא מרוויח פחות, אין מצב שהוא לא יתמוטט. רק שהשודד גם יתמוטט כי לא יהיה לו אוכל ל10 ילדיו. כבר עברנו מזמן את הקו של שינויים קובמטים שיוכלו להציל את המצב, צריך צעד כ"כ דרסטי שישנה סדרי עולם ברמה של התארגנות חוקתית מחדש. לאחר שהמדינה תתמוטט החרדים שיתחילו גם הם לרעוב בשלב מסויים (לבריאות, משטרה,מימון) יטוסו למדינות כמו ארה"ב, שם הם באמת ירגישו בבית, ויעבדו כמו כל החרדים שם, כי השם אוסר על עבודה רק בארץ הקודש.