תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 03:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מותר למסעדה לעשות את זה?
הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
אם הייתי בעל המסעדה הייתי מצ'פר אתכם בארוחה, כי אתם חכמולוגים והייתי רוצה שתצאו בתחושה טובה, ובזכותכם דקה אחרי זה הייתי יושב לכתוב תקנון מפורט שבו יירשם שהמבצע הוא בתוקף מיום שישי בשעה שבע בבוקר ועד סגירת המסעדה בסוף השבוע - יום א' בשעה 02:00 (אם כבר יש לי תקנון כזה, במקום ארוחת צ'ופר הייתם מבלים את הזמן בעיון בתקנון).

צר לי, אבל אני נאלץ לחזור על מה שכתבתי כבר בעמוד הראשון ^

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
yos כתב:
אם הייתי בעל המסעדה הייתי מצ'פר אתכם בארוחה, כי אתם חכמולוגים והייתי רוצה שתצאו בתחושה טובה, ובזכותכם דקה אחרי זה הייתי יושב לכתוב תקנון מפורט שבו יירשם שהמבצע הוא בתוקף מיום שישי בשעה שבע בבוקר ועד סגירת המסעדה בסוף השבוע - יום א' בשעה 02:00 (אם כבר יש לי תקנון כזה, במקום ארוחת צ'ופר הייתם מבלים את הזמן בעיון בתקנון).

צר לי, אבל אני נאלץ לחזור על מה שכתבתי כבר בעמוד הראשון ^

לשנות תנאי מבצע תמיד מותר, אבל לא בדיעבד. לא כשכבר הגיעו אליך לקוחות לממש את המבצע ככתובו וכלשונו כפי שפורסם (וכפי שעדיין מפורסם. גם עכשיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 14:52 
19 לא קילל אף אחד.
כמו ששאקו אמר, ההתקטננות על מה נחשב ראשון ומה לא מיותרת.
בן אדם שמפרסם מבצעים שהוא לא עומד בהם פוגע בעיקר בעצמו.

למקרה ולא הובן, אין לי לפחות כלום נגד המשתמש, וההודעה הפותחת שלו לא נוסחה בצורה שמעבירה את הנקודה שלו כמו שהוא התכוון, אז גם אנשים אחרים לא הבינו אותו כמו שהוא התכוון. קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 15:02 
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
שאקו כתב:
איתן יא פרצוף תחת אל תתנפח פתאום כי שנינו יודעים שאתה לא כזה גבר,

דבר שני, בהודעה הראשונה באשכול רשמת שהמבצע הוא א' עד ה' אז כנראה שידעת.

טמבל קטן

וואו אתה חתיכת אידיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
כמה אפשר להסביר לכם שלא כתוב ימים על המודעה?!?!?
אולי לא הבנתם אותי נכון, או כי אתם סתם גועל נפש, אבל אף אחד מאיתנו לא ידע שהמבצע הוא בימים ראשון עד חמישי, רק לאחר ששאלנו את האיש במסעדה הוא אמר לנו את זה.
אני יסביר לכם את הסיפור, נסענו לאיזור של המסעדה, שיש שמה עוד כמה מסעדות. בהתחלה רצינו ללכת לBBB אבל די יקר שם וכשירדנו מהאוטו חבר הציע שנלך לפפריקה כי יש שם ארוחה 1+1, ובאותו זמן לא ידענו שזה ימים ראשון עד חמישי, רק לאחר ששאלנו!
אז מי הפליץ אותכם בכלל ונתן לכם זכות לקבוע שידענו את השעות של המבצע וחיכינו שבוע שלם של טירוף חושים עד ליום שבת ב1 בלילה, כדאי לצאת מהבית בהתרגשות ובשמחה, להיכנס למסעדה ולדרוש ארוחה חינם?

חבל שלא הלכתם לבורגוס.
לחברים יש שם ביום ראשון 1+1 על כל ההמבורגרים עד לכניסת ארוחת הלילה של ראשון.

דרך אגב, גם בבורגוס "שוכחים" לציין שבירות שאינן קרלסברג או טובורג לא כלולות במחיר של ארוחת הלילה.
ברמן אחד כבר איבד 8 שקלים טיפ כי הם נאלצו ללכת לכיסוי מחיר וויינשטפן שהוא התעקש לחייב במחיר מלא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

נערך לאחרונה על ידי ItaiH6 בתאריך 16 יולי 2012, 15:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 15:19 
Idandosh כתב:
שאקו כתב:
איתן יא פרצוף תחת אל תתנפח פתאום כי שנינו יודעים שאתה לא כזה גבר,

דבר שני, בהודעה הראשונה באשכול רשמת שהמבצע הוא א' עד ה' אז כנראה שידעת.

טמבל קטן

וואו אתה חתיכת אידיוט.

אין לך מושג עד כמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
כאילו שמישהו שאינו אידיוט היה בכלל משתתף באשכול הזה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:00 
פרנק, יפה לך להיות צדקן, אבל כל הדיון התחיל בזה שהוא בעצמו אמר שהמבצע הוא בימים א'-ה'. באמת סליחה שלא נכנסתי לדף הפייסבוק לקרוא את האותיות הקטנות.

אם הפרסום הוא פרסום מטעה, זה סיפור אחר, אבל לא על זה היה הדיון.

ואדום נחמד - אתה בעצם מטיל על כל בעל בית שרוצה לעשות לעצמו קידום מכירות את החובה להכין תקנון. זה בעיני לא סביר. בהנחה שהמודעה מנוסחת בצורה ברורה ולא מטעה, אין שום סיבה לכתוב תקנון ואין שום הצדקה לזה שמישהו ינסה לתכמן במצב כזה, גם אם נניח שיש במודעה איזו לקונה כזו או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
פרנק, יפה לך להיות צדקן, אבל כל הדיון התחיל בזה שהוא בעצמו אמר שהמבצע הוא בימים א'-ה'. באמת סליחה שלא נכנסתי לדף הפייסבוק לקרוא את האותיות הקטנות.

ואדום נחמד - אתה בעצם מטיל על כל בעל בית שרוצה לעשות לעצמו קידום מכירות את החובה להכין תקנון. זה בעיני לא סביר. בהנחה שהמודעה מנוסחת בצורה ברורה ולא מטעה, אין שום סיבה לכתוב תקנון ואין שום הצדקה לזה שמישהו ינסה לתכמן במצב כזה, גם אם נניח שיש במודעה איזו לקונה כזו או אחרת.

וואו, כמה מילים במקום כמה פשוטות: "עידנדוש, סליחה. מסתבר שאתה צודק ובעל המסעדה באמת חלאה".

לפעמים זה לא נורא להתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:11 
Frank Serpico כתב:
נועם שחם כתב:

וואו, כמה מילים במקום כמה פשוטות: "עידנדוש, סליחה. מסתבר שאתה צודק ובעל המסעדה באמת חלאה".

על מה אני אמור להתנצל?

אני התייחסתי לעובדות כמו שהוא הציג אותן - וכמו שהוא הציג אותן, הגיעה לו כל הביקורת שקיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:13 
ואגב, בתור בנאדם שכותב פה כל יום פוסטים בלתי נגמרים ולא חוסך בזיוני מוח, התגובה שלך היא שילוב מעצבן של יוהרה, חוצפה וחוסר מודעות עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ואגב, בתור בנאדם שכותב פה כל יום פוסטים בלתי נגמרים ולא חוסך בזיוני מוח, התגובה שלך היא שילוב מעצבן של יוהרה, חוצפה וחוסר מודעות עצמית.

אבל ממש,
להחליט בשם מישהו שהוא מודה שהוא טעה, אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
בכיף. לא מדובר פה בי. עדיין אפשר להתנצל בפני הנער (שחטף פה אש על ימין ועל שמאל למרות שהביא קישור למודעה כבר בפתח האשכול) ולענות סוף סוף לשאלה שלו: "מותר למסעדה לעשות את זה?".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:22 
עניתי לזה - אם הפרסום הוא מה שיש בפייסבוק, אז כנראה שהמסעדה לא בסדר כי אין בפרסום שום מגבלה על הימים והיא אמורה לחול בכל הימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

אני חולק עליך.
עדיף שהוא יעשה כל מה שהוא יכול כדי לא לאפשר פרצות.
וגם אם מישהו מצא פרצה, וזה עלה לבעל המסעדה את ה40 שקל האלה (למרות שבלי המבצע אותם לקוחות לא היו מגיעים בכלל), אז הפסיד. למד ויתקן.
מפה ועד להחליט שמי שמנצל את הפרצה הוא "הישראלי המכוער" ולקוח חלאה ושאר ירקות, זו סתם הסחפות מיותרת. אבל אמרתי את זה כבר. נראה לי הדיון עשה כמה מעגלים כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:30 
אני לא כתבתי חלאה או ביטוי דומה, אני כן חושב שהגישה שבאה לידי ביטוי בהודעה הפותחת, היא התנהגות נצלנית ומרגיזה.

לגיטמי לעמוד על הזכויות שלך כצרכן. לא לגיטימי לחפש כל מיני התחכמויות כדי להוציא ארוחה חינם במסעדה. זו לא איזו רשת שעושה פרסום במליונים עם סוללת עורכי דין, סך הכל בעל עסק עצמאי שאמור להתפרנס בכבוד, וגם בא עם רעיון נחמד לקידום מכירות. עם הגישה שלך, כל בעל דוכן פלאפל צריך להחזיק עו"ד צמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט לא ייאמן, בואו נראה מה יש לנו פה (ואני מסכם את העובדות כפי שהובאו פה):
נער בן 17 הלך עם חבריו ובהמלצתם למסעדה כי שמעו שיש שם מבצע 1+1 בלילה.
בעל המקום לא הסכים לממש את המבצע בטענה (השקרית בדיעבד) שהמבצע תקף רק בימים א'-ה' (הטענה הזו הובאה על ידו, כסיבה מדוע לא לממש את המבצע).
הם התווכחו על האם שבת אחרי חצות נחשב כבר או לא נחשב יום ראשון.
חזרו הביתה וראו את פרטי המבצע כפי שמפורסם בדף הפייסבוק. מסתבר שהמבצע תקף בכל ימות השבוע החל מהשעה 22:30 בלילה.
מסתבר, עובדתית, שבעל המסעדה (או מי שזה לא היה) מתכחש למבצע ולא מאפשר לממש אותו בטענות שקריות (ואולי גם משום שלפניו היו נערים צעירים שקל לעבוד עליהם), בקיצור עובד על הלקוחות.
כל המידע הזה הובא כבר בדף הראשון של האשכול. אבל זה לא מספיק.
עדיין הנער הוא זה הנצלן, המתחכם, ומבקש להוציא ארוחות חינם במרמה, ובעל המסעדה (או מי שזה לא היה) הוא "בסך הכל בעל עסק עצמאי שאמור להתפרנס בכבוד, וגם בא עם רעיון נחמד לקידום מכירות", "מה הוא צריך להחזיק עו"ד צמוד?"

לא, אבל לא יזיק לו סתם להיות בן אדם הגון וישר.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 16 יולי 2012, 16:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אני לא כתבתי חלאה או ביטוי דומה, אני כן חושב שהגישה שבאה לידי ביטוי בהודעה הפותחת, היא התנהגות נצלנית ומרגיזה.

לגיטמי לעמוד על הזכויות שלך כצרכן. לא לגיטימי לחפש כל מיני התחכמויות כדי להוציא ארוחה חינם במסעדה. זו לא איזו רשת שעושה פרסום במליונים עם סוללת עורכי דין, סך הכל בעל עסק עצמאי שאמור להתפרנס בכבוד, וגם בא עם רעיון נחמד לקידום מכירות. עם הגישה שלך, כל בעל דוכן פלאפל צריך להחזיק עו"ד צמוד.

טוב, אתה בכל זאת קצת מגזים
כמו שאמרתי, בזכות המבצע הזה הבחור וחברים שלו הגיעו בכלל למסעדה. גם ככה בעל המסעדה מרוויח. אז הפעם ירוויח קצת פחות. אתה הופך את זה לענין של חיים ומוות.
וכן, אני לא מתמם, יכול להיות שהם התחכמו, וניצלו פרצה שלא נעשתה בכוונה. אז מה? מה כל כך נורא בזה?
אני בטוח שכל אחד מאיתנו ניצל פרצה בשלב מסוים בחייו.
לדעתי רוב ההתנפלות על הילד נבעה מרחמים כלפי בעל המסעדה. אז אל תדאגו. הוא לא מסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
בעל המקום לא הסכים לממש את המבצע בטענה (השקרית בדיעבד) שהמבצע תקף רק בימים א'-ה'.
חזרו הביתה וראו את פרטי המבצע כפי שמפורסם בדף הפייסבוק. מסתבר שהמבצע תקף בכל ימות השבוע החל מהשעה 22:30 בלילה.
מסתבר, עובדתית, שבעל המסעדה (או מי שזה לא היה) מתכחש למבצע ולא מאפשר לממש אותו בטענות שקריות (ואולי גם משום שלפניו היו נערים צעירים שקל לעבוד עליהם), בקיצור עובד על הלקוחות.
עדיין הנער הוא זה הנצלן, המתחכם, ומבקש להוציא ארוחות חינם במרמה, ובעל המסעדה (או מי שזה לא היה) הוא "בסך הכל בעל עסק עצמאי שאמור להתפרנס בכבוד, וגם בא עם רעיון נחמד לקידום מכירות", "מה הוא צריך להחזיק עו"ד צמוד?"

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:43 
Frank Serpico כתב:
בעל המקום לא הסכים לממש את המבצע בטענה (השקרית בדיעבד) שהמבצע תקף רק בימים א'-ה' (הטענה הזו הובאה על ידו, כסיבה מדוע לא לממש את המבצע).

כמו שאמרתי קודם - זה ממש לא הוצג בצורה שאתה מציג זאת. אני הבנתי (אולי הבנתי לא נכון) שהבחור רצה לנצל מבצע שחל ביום ראשון, בטענה ששבת אחרי חצות זה יום ראשון. במצב הזה, זו טענה די מעצבנת.

כל הביקורת התייחסה להיבט הזה. בכל יתר הנושאים, אין לי איתך מחלוקת. אם בעל הבית פרסם מבצע וכשבאו לממש אותו הוא החליט סתם ככה שהמבצע חל רק ביום ראשון, אז זה לא בסדר והוא יצא שמוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מותר למסעדה לעשות את זה?
הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 16:47 
נועם שחם כתב:
Frank Serpico כתב:

כמו שאמרתי קודם - זה ממש לא הוצג בצורה שאתה מציג זאת. אני הבנתי (אולי הבנתי לא נכון) שהבחור רצה לנצל מבצע שחל ביום ראשון, בטענה ששבת אחרי חצות זה יום ראשון. במצב הזה, זו טענה די מעצבנת.

כל הביקורת התייחסה להיבט הזה. בכל יתר הנושאים, אין לי איתך מחלוקת. אם בעל הבית פרסם מבצע וכשבאו לממש אותו הוא החליט סתם ככה שהמבצע חל רק ביום ראשון, אז זה לא בסדר והוא יצא שמוק.

פרח נועם שחם פרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
יאללה, פרענק, תכתוב הודעת סליחה לנועם שחם,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא רק ילדון טיפש, אתה גם ילד די חוצפן.
מפחיד לחשוב איזה טיפוס יצא ממך כשתהיה מבוגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
Frank Serpico כתב:
בקיצור, בחזרה לשאלה המקורית,

מותר למסעדה לעשות את זה?

חלאה או לא חלאה? (בעל המסעדה).

תודה לך ולאדום נחמד שקצת הארתם את העיניים של החארות האחרים :ROSE:

אתה יודע, זה לא מוסיף לשום דבר ה"חארות האחרים" בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
Bill Lawrence כתב:
Idandosh כתב:
Frank Serpico כתב:
בקיצור, בחזרה לשאלה המקורית,

מותר למסעדה לעשות את זה?

חלאה או לא חלאה? (בעל המסעדה).

תודה לך ולאדום נחמד שקצת הארתם את העיניים של החארות האחרים :ROSE:

אתה יודע, זה לא מוסיף לשום דבר ה"חארות האחרים" בסוף.

אני יודע, לא יכלתי להתאפק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
גם אני לא יכול להתאפק.

4 עמודים על ניסיון לתכמן שלא צלח?
ירדתם מהפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 21:43 
פרנק כנראה שעוד לא הבנת על מה האשכול, או שנכנסת אליו בעמוד 2\3.

שים לה להודעה הפותחת של עידנוש, הויכוח היה על האם יום שבת אחרי 00:00 נחשב כיום ראשון או לא !!
על זה היה הויכוח !!

לאחר מכן עידנוש הראה שהמבצע הוא ללא הגבלת ימים, את זה הוא לא טרח לציין בהודעה הפותחת !!
רק לאחר כמה הודעות הוא נזכר בזה.
כל הדיון הזה היה על שאלה אחת ויחידה האם ביום שבת בשעה 00:01 זה נחשב יום ראשון או לא? (אולי תואיל בטובך לענות על כך?)

לגבי השאלה השניה שלך- לפי תנאי המצבע ברור שהנער צודק, אבל לא על זה היה הדיון !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 23:28 
אז רגע, מי שאומר שאחרי 12 לפנות בוקר זה לא נחשב יום ראשון, מתי 'מתחיל' יום ראשון ?
אני שואל ברצינות, למה זה לא בסדר לחשוב שאחרי 12 לפנות בוקר זה נחשב יום אחר ?

ויש פה אנשים שלפי דעתי באמת יצאו די חארות

עלאק 'ישראלי מכוער'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: