כדי להפיג קצת את המתח בהמתנה למנוי ,החלטתי לשעשע אותכם עם אשכול גדול מבית היוצר של דאבל קל
http://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=142901&st=0קצת ציטוטים :
ציטוט:
אף אחד לא יכול עלינו. דאבל קל
ציטוט:
לא סופר אף קבוצה בליגה, אם קבוצה שהיא לא מכבי תל אביב, תיקח אליפות השנה, זה יחשב סנסציה אכו שרמוטה! יאללה שיתחיל כבר!!
ציטוט:
להופעל אין קהל. יש להם בסיס קטן ותיק (שהוא גם מאוד מבוגר אגב...) ועוד המון נספחים משלוש העונות האחרונות שתוך עונה חלשה יעלמו.
מבחינת קהל, אין מה להשוות בינינו, שאנחנו למרות 10 שנים בלי אליפות מביאים 6000 מנויים בשקט כמו כלום לשום קהל אחר. חיפה אוהדי הצלחות
ציטוט:
איך אפשר לשים את הקהל שלנו ושל הפועל באותה נשימה?
אם כבר דווקא הקהל של חיפה כמעט ומשתווה לנו בכמויות
הקהל של הפועל בנוי על הצלחות
היו משחקים העונה בשיא הגארבג' טיים שלא היו להם יותר מ2500 איש במגרש ( בזמן שאנחנו באמ אמ אמא של הגארבג' טיים היינו עם 6 אלף+ בכל משחק ) (אימון פתיחה עם 200 אוהדים?)
מדי פעם בגולד שיש משחקים שלהם משנות ה90 80% מהאצטדיון ריק
הפועל זה עניין זמני,אני מאמין ברמון שימשיך את דרכו של אלי על הצד הטוב ביותר ( יש לו לוק של צ'ינצ'ון ) ויחזיר אותם למקומם הטבעי
ציטוט:
ה10 אלף של הפועל עוד 4 עונות חוזרים להיות ה 4000-5000 של הלפני 4 עונות
ציטוט:
לנו יש את הסגל הכי כישורני בפער מכל הקבוצות. אני חושב שגם אם יעשו הרכב של כוכבי הליגה מול ההרכב שאמור להיות לנו,
90 % מההרכב שלנו יהיה יותר כישרוני בכל עמדה.
כישרון זה אחלה, אבל הקבוצתיות חשובה בהרבה.
זה לא משנה כמה הפועל/חיפה/ק"ש יהיו חזקות, אם נדע להתחבר ליחידה אחת, ולא כל אחד ישחק בשביל עצמו, כן אנחנו צריכים לקחת אליפות.
אני מרגיש שכבר 10 שנים אנחנו אותה קבוצה, השחקנים מתחלפים, נכון, אבל זאת אותה קבוצה אפורה שמעיפה כדורים למעלה, בלי שיטה,
כל אחד חושב שהוא איזה מסי , פיפי במכנסים וכו'.
אני מקווה שסוף סוף נראה קבוצת כדורגל טובה, שמניעה כדור, שנלחמת, שתיהיה יותר תאכלס משנים קודמות.