Frank Serpico כתב:
הפועל כתב:
ציטוט:
עזור בהתוויית דרך חדשה על ידי יצירת תכנית ארוכת טווח שבסופה המועדון איננו תלוי בגחמתם של בעלי הון כאלו ואחרים וזאת תוך מלחמה בגזענות והאלימות שהפכו את טדי מגרשנו הביתי למקום שילדים ומשפחות נמנעים מלהגיע אליו.
אני חושב שזאת הצהרה מאד אמיצה מצדם בתחילת הדרך.
ואני מקווה שזאת התחלה של דרך להעברת המועדון לידי החלק השפוי של אוהדים אצלהם.
והקאת החלק הגזעני והדוחה. אם כן, זה מהלך שיש לו חשיבות שחורגת בהרבה מעבר לכדורגל, ולחשיבות העקרונית של עמותות אוהדים.

ולאור זה אני בהחלט מאחל להם בהצלחה.
(צריך להבין, זה או הם,
החלק השפוי והמהוגן בקהל , ויש הרבה כאלו, או הבבונים הכהניסטים הגזענים מהלה פמיליה והיציע המזרחי. המועדון עצמו הרי לא "יימחק" ולא "ייעלם מהמפה" ובטח לא "פאף, ייתנדף באויר" כמו שכולנו מייחלים פה).
היו לי שני חברים טובים מושבניקים אוהדי ביתר, בגרות מלאה, חמש יחידות מתמטיקה, אחד מהם קצין לוחם בצבא, אנשים מאוד נבונים שאפשר לנהל איתם שיחה של שעה ובאמת לראות שיש בן אדם אינטיליגנט שמדבר איתך.
איך שהתחלתי לדבר איתם על ערבים ישר אומרים "לזרוק אותם לים" "שימותו" "צריך לשרוף אותם" וכד'.
אני לא יודע אם זה בא בעקבות השפעה מהבבונים שאיתם ביציע, אם זה "אני רוצה להיות מגניב" או סתם ככה אבל אני לא מכיר אוהדי ביתר שלא גזענים, שני אלה היו דוגמה טובה אבל אני מכיר עוד הרבה מהצבא ומהבית ספר (טיפה פחות חכמים), ככה כולם מדברים.
(כותב ההודעה הוא לא המשתמש אלא אחיו)