תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שנה למחאה החברתית
הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 11:57 
לירון האדום כתב:
רק מראה את הפרצוף האמיתי של כל ההפגנות הלו..

אל תשאיר אותנו במתח, בוא תגלה לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 12:19 
Kyahs כתב:
לירון האדום כתב:

אין מה להיות במתח, אתה יודע את התשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Kyahs כתב:
לירון האדום כתב:

כששואלים אותי כמה זה שתיים ועוד שתיים, אז אני אומר שלוש

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 12:25 
לירון האדום כתב:
Kyahs כתב:
לירון האדום כתב:

לשאלה "מה הפרצוף האמיתי של ההפגנות"?
אני חושב שיש לנו תשובות שונות, בגלל זה אני רוצה לשמוע את שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 12:50 
עמי נאווי כתב:
עד הקטע של ההצתה, היה אתמול כוכב בלתי מעורער: באטמן.

האיש אוהד הפועל ("רון חולדאי הרס לנו גם את אוסישקין").
אני מת לדעת מי זה.... :WHOME:

עוד כוכב היה אפי הנמר (עם חולצה אדומה) שמכר מים וצעק "העם דורש מים ב-5".

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 13:04 
Kyahs כתב:
לירון האדום כתב:
Kyahs כתב:
לירון האדום כתב:

יש בעיה גדולה, אין באמת מסר אחיד למחאות האלו, יש את המחאה של שפיר יש את זאת של ליף, של קונטס של מאהל הפראיירים וכו'
כל אחד פותח לו מחאה תחת הסיסמא "צדק חברתי", אדם אחד מצית את עצמו, עוד אחד בא לבוש כבאטמן, ומכל המחאה הזאת נוצר הרושם שאין באמת לאנשים מושג על מה הם מוחים פרט ל"צדק חברתי" (אחלה סיסמא).
מגיעים על מיני אנשים שאנטי, חלקם "קוקוים" והופ ניהיה לך פסטיבל בומבמבלה (מטאפורה כמובן) תחת הסיסמא "צדק חברתי".

להפגנה שלא פחות חשובה כמו גיוס חובה לכולם, ליף שפיר ושאר החברות שלה לא כל כך רצו להשתתף ולמתוך, כי בעצם זה נגד החרדים...
כל המחאות האלו לא שוות באמת הרבה.

רוצים לשנות דברים? תקימו מפלגה אחת ורוצו לכנסת !
במקום זה האגו שלהם מוביל את כל המחאות האלו לסתם טרנד מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
בלי קשר למחאה ולאיך שהיא מתנהלת, מישהו צריך להיכנס בישראל היום על מה שהם עשו.
לקחת מכתב של אדם ששרף את עצמו ולעשות לו פוטושופ כדי למחוק את הכינוי "נבלות" על ביבי ושטייניץ זה כבר לקחת צעד אחד קדימה מדי את הכינוי "ביביתון".
מקווה שלכל הפחות ועדת האתיקה של איגוש העיתונאים תשעה את העורך של ישראל היום לתקופה ארוכה.
בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 13:16 
לא שאני מבין למה חייב להיות מסר אחיד (כי לכל אחד מפריעים דברים שונים). אבל רוצה אחד? קבל, חצי מהאנשים העובדים בארץ מרוויחים מתחת ל5,700 לחודש. בזמן שהחברות מקבלות פה מתנות וצ'ופרים במליארדים. יאללה, נתחיל בזה.

כשמפגינים עם מסר אחיד, אומרים שזה לא מייצג כי רק מגזר אחד לוקח בזה חלק, כשמפגינים אנשים מכל המגזרים זה "לא ממוקד". כשיש הופעות זה פסטיבל וככה לא משנים כלום, כשיש דברים מעבר להופעות זה אנרכיסטים וגועל נפש.

מדינה של קליק קליק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 13:37 
19 כתב:
לא שאני מבין למה חייב להיות מסר אחיד (כי לכל אחד מפריעים דברים שונים). אבל רוצה אחד? קבל, חצי מהאנשים העובדים בארץ מרוויחים מתחת ל5,700 לחודש. בזמן שהחברות מקבלות פה מתנות וצ'ופרים במליארדים. יאללה, נתחיל בזה.

כשמפגינים עם מסר אחיד, אומרים שזה לא מייצג כי רק מגזר אחד לוקח בזה חלק, כשמפגינים אנשים מכל המגזרים זה "לא ממוקד". כשיש הופעות זה פסטיבל וככה לא משנים כלום, כשיש דברים מעבר להופעות זה אנרכיסטים וגועל נפש.

מדינה של קליק קליק.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255621,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

מדינה של קליק קליק.

זה כמו שמצד אחד אומרים שדפני ליף/סתיו שפיר צריכים להיכנס לפוליטיקה אם הם רוצים להשפיע. ומהצד השני מאשימים אותם שהם עושים את כל המחאות כדי להיכנס לפוליטיקה ולא כי יש להם מה להגיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:

דרך אגב מה המשכורת של דפני ליף?

א - למה זה משנה?
ב - כרגע אין לה משכורת. היא עדיין חיה על כמה הלוואות שהיא לקחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 16:25 
לא מה שאני שמעתי.

לדעתי היא ממומנת גם ע"י גורמים עוינים.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 16:25 
romario כתב:
לא מה שאני שמעתי.

איראן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
לא מה שאני שמעתי.

אנשים שומעים דברים לא נכונים.

(חשוב לציין, הזמנתי אותה פעם לפיצה. אם אני נחשב אצלך לגורם עויין - אז שמעת נכון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 17:52 
לירון האדום כתב:
Kyahs כתב:
לירון האדום כתב:
Kyahs כתב:
לירון האדום כתב:

יש בעיה גדולה, אין באמת מסר אחיד למחאות האלו, יש את המחאה של שפיר יש את זאת של ליף, של קונטס של מאהל הפראיירים וכו'
כל אחד פותח לו מחאה תחת הסיסמא "צדק חברתי", אדם אחד מצית את עצמו, עוד אחד בא לבוש כבאטמן, ומכל המחאה הזאת נוצר הרושם שאין באמת לאנשים מושג על מה הם מוחים פרט ל"צדק חברתי" (אחלה סיסמא).
מגיעים על מיני אנשים שאנטי, חלקם "קוקוים" והופ ניהיה לך פסטיבל בומבמבלה (מטאפורה כמובן) תחת הסיסמא "צדק חברתי".

להפגנה שלא פחות חשובה כמו גיוס חובה לכולם, ליף שפיר ושאר החברות שלה לא כל כך רצו להשתתף ולמתוך, כי בעצם זה נגד החרדים...
כל המחאות האלו לא שוות באמת הרבה.

רוצים לשנות דברים? תקימו מפלגה אחת ורוצו לכנסת !
במקום זה האגו שלהם מוביל את כל המחאות האלו לסתם טרנד מוזר.

דווקא אני שליף ושפיר ושאר החברות שלה לא רצו להשתתף שהפגנה נגד החרדים בגלל שהפגינו בהפגנה תנועת אם תרצו ככה הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
שאם תרצו ימותו כבר הם כאלה טיפשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 18:22 
שיתחילו מזה שלא רק מליונרים יוכלו לקנות דירות בארץ (אני מדבר על איזור המרכז), שרכבים לא יעלו פה פי 2 ויותר מאותם רכבים שנמכרים בשאר העולם, שכולם יצטרכו להתגייס לצה"ל. זה רק על קצה המזלג.
לא ייתכן שתיירת מלונדון תשלם בארץ יותר מאשר ישראלית שמטיילת שם (לפני כמה זמן ראיתי כתבה כזאת בערוץ 2). פה יותר יקר מלונדון, פה! WTF?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
שיתחילו מזה שלא רק מליונרים יוכלו לקנות דירות בארץ (אני מדבר על איזור המרכז), שרכבים לא יעלו פה פי 2 ויותר מאותם רכבים שנמכרים בשאר העולם, שכולם יצטרכו להתגייס לצה"ל. זה רק על קצה המזלג.
לא ייתכן שתיירת מלונדון תשלם בארץ יותר מאשר ישראלית שמטיילת שם (לפני כמה זמן ראיתי כתבה כזאת בערוץ 2). פה יותר יקר מלונדון, פה! WTF?

לא יודע אם אתה מתכוון לזה, אבל הייתה את הכתבה שיותר יקר לחיות פה מלונדון וניו יורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

נראה לי שיש כמה דברים שבאים לפני דירה בתל אביב ומכונית יפה.
אני הייתי מציע להתחיל מתוספת של מיטות אשפוז, תקנים למורים, וכו' וכו'.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 19:06 
עצוב.. מדינה מגעילה, ממשלה זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haokets.org/2012/07/15/%D7%9 ... 9%D7%9D-2/

ציטוט:
משה סילמן היה אדם גאה. היה לו עסק משלו. לפני עשר שנים טען המוסד לביטוח לאומי שמשה חייב לו סכום כסף גדול והחרים את אחת המשאיות שלו. בעקבות ההחרמה קרס העסק ומשה הגיע לפשיטת רגל. אורי בן דב על האטימות המוסדית ומסכת ההתעללות שהביאה לאסון אמש
במהלך ההפגנה ברחוב קפלן במוצ"ש, הצית את עצמו משה סילמן במחאה על המצב הכלכלי הנורא שאליו נקלע ועל התעמרות מוסדות המדינה והגופים הממשלתיים בו. הדברים הבאים ינסו להבהיר איך הגיע משה למצב הזה. הם מובאים מפי הרב עדית לב, מנהלת תחום צדק חברתי ב"רבנים לזכויות אדם", שליוותה את משה במהלך השנה האחרונה בנסיונותיו הנואשים לקבל את המגיע לו, ולהמנע מלהפוך לחסר בית.
מילה אישית: עדית היא אחותי. כבר שנים אני שומע ממנה את הסיפורים הקשים של האנשים שלהם היא מנסה לעזור בנסיונות להביא את מוסדות המדינה לראות את האזרחים השקופים, המוחלשים, שמהם נשללות זכויותיהם הבסיסיות. הערב עמדתי קרוב מאוד למשה ברגע שהצית את עצמו. הדברים הבאים ינסו להיות קורקטיים ככל האפשר, אבל הם נכתבים מתוך זעזוע עמוק.
משה סילמן היה אדם גאה. היה לו עסק משלו. הוא היה בעלים של שלוש משאיות. לפני עשר שנים טען המוסד לביטוח לאומי שמשה חייב לו סכום כסף גדול והחרים את אחת המשאיות שלו. בעקבות ההחרמה קרס העסק ומשה הגיע לפשיטת רגל.
הבנק עיקל את הדירה הפרטית שלו ביפו והוא עבר להתגורר עם אמו. הוא עבד בעבודות שונות, בהן גם נהג מונית שכיר, אך החובות שלו הלכו וגדלו. הוא ניסה לתבוע את הביטוח הלאומי על הנזק שנגרם לו, אבל האגרה שהחוק מחייב בתביעה נגד המדינה הייתה למעלה מכוחותיו. רשם בית המשפט, שהוא בעל הסמכות לאשר אגרה מופחתת, סרב לבקשה, ובכך נשללה זכותו של משה לתבוע את המדינה ולברר את מידת הנזק שגרמה לו. זהו רשם בית המשפט אליו הוא התייחס במכתב שכתב לפני האירוע.
בשלב מסוים עבר משה לחיפה כדי להוזיל את עלויות המחיה. הוא עבד כנהג מונית שכיר. לפני כשנה וחצי הוא עבר סידרה של אירועים מוחיים. הוא סבל מסחרחורות בלתי פוסקות ולא היה יכול לנהוג יותר. משה נאלץ הפסיק לעבוד. הוא קיבל קצבת נכות מהביטוח הלאומי, אך זו הייתה נמוכה כל כך עד שהיה צריך לקבל גם קצבה נוספת של השלמת הכנסה. הוא הפך לאיש חולה, שאינו יכול עוד לפרנס את עצמו.
בעקבות בקשה מחדש מהביטוח הלאומי הוא קיבל בחודש מאי הכרה במאה אחוזי נכות, אבל רק חמישים אחוזים של אובדן כושר עבודה (אף על פי שהפסיק לעבוד). הביטוח הלאומי הקציב לו 2,300 ש"ח וזהו בעצם כל הסכום הזה שממנו הוא היה אמור להתקיים. שתי אחיותיו עזרו לו במזון. על חלק מהתרופות שלו הוא ויתר, כמו גם על בדיקות רפואיות, על מנת לנסות ולשרוד.
במצב זה משה הגיע למאהל החזית החיפאית עם הקמתו ביולי שנה שעברה. הוא מצא במאהל בית וקהילה תומכת. במהלך תקופת המאהל אחד מהפעילים קישר אותו לאדם שתרם לו דירה לשנה. באוגוסט 2011 הוא עבר לגור בה.
במהלך כל התקופה משה ביקש סיוע בשכר דירה ממשרד השיכון, אבל סורב. לפי הקריטריונים של משרד השיכון מי שהיתה לו דירה בחמש השנים האחרונות לא יכול להגיש בקשה כזו לסיוע. למרות שעברו עשר שנים מאז שהייתה דירה בבעלותו – זו הייתה אחת העילות לדחיית הבקשה.
בנוסף, לפני מספר שנים אמו של משה נפטרה. מכיוון שהייתה ערבה לחלק מהחובות שלו, דירתה עוקלה. האחיות של משה הגישו תביעה משפטית על חלקן בדירה והעניין נמצא בבירור משפטי, אבל למרות שכל סכום שהוא שמשה יקבל ממכירת הדירה יעוקל מידית לנושיו, משרד השיכון טען שמכיוון שיש סכוי שמשה יקבל סכום כסף בעתיד, הוא לא זכאי לכל סיוע.
משה הגיש ערעור אחד לבד ועוד אחד בסיוע "רבנים לזכויות אדם". הערעורים נידחו. קבלת מאה אחוזי נכות הייתה אמורה לסייע לו בערעור, אבל כל נסיון של משה, ושל האנשים שליוו אותו בתהליך, להבין אם וועדת הערעור קבלה את העדכון על הנכות של משה לא הצליחו. מאמץ רב הושקע על ידי גורמים רבים, כולל חברת הכנסת אורלי לוי אבקסיס, רק כדי להבין אם הנתון הזה עמד לנגד עיני הוועדה – עד היום לא התקבלה תשובה.
משה רק קיבל תשובה שהערעור שלו נדחה, ביוני האחרון. גם אנשי הסיוע המשפטי של משרד המשפטים (גוף האמור לסייע לאנשים חסרי אמצעים בקבלת עזרה משפטית מול גופים אזרחיים) סירבו לסייע לו בנסיון לתבוע את ביטוח לאומי.
ערעור נוסף שהוגש אמור להתברר בספטמבר. למשה זה היה מאוחר מדי. בעל הדירה שבה התגורר בקש ממנו להתחיל לשלם שכר דירה, ולמשה, אדם של כבוד, היה ברור שהוא לא יוכל להשאר בה. אנחנו מזכירים – מדובר באדם חולה, שלא יכול לעבוד, שמקבל 2300 ש"ח לחודש מהם הוא אמור להתפרנס. המשמעות היא אחת – לעבור לגור ברחוב.
העובד הסוציאלי שטיפל בו לא החזיר לו תשובה לבקשתו לקבל סיוע לחודשיים לשכר דירה, עד הערעור. פשוט לא החזיר. אנשי מחלקת דרי הרחוב בעיריית חיפה אמרו לו שיפנה אליהם כשהוא יהיה ברחוב – אבל משה לא היה מוכן להפוך לחסר בית.
במוצ"ש, בצומת הרחובות קפלן ודובנוב בתל אביב, הוא הצית את עצמו.
יוס ברוך, מאנשי החזית החיפאית שהכיר את משה אישית, מדגיש שמדובר באדם צלול בדעתו, שעשה מה שעשה מתוך ייאוש ומחאה על האטימות המוחלטת של כל גוף ממשלתי אליו פנה לסעד. משה אמר שוב ושוב שהוא לא מוכן שירמסו אותו עד דק. הוא תאר את מערכת ההשפלות שאדם צריך לעבור כדי לקבל סיוע במדינת ישראל, ואמר שגם לאדם עני צריך להתייחס בכבוד. אולי לכן הצית את עצמו – על מנת שיפסיקו לרמוס אותו, שיראו אותו ואת המצוקה שלו. כל מערכת שהיא אליה פנה – הפנתה אליו עורף. מערכות הרווחה, הדיור, ביטוח לאומי ומערכת המשפט – כולם הראו לו את הדרך לרחוב.
חשוב לזכור: משה לא לבד. עשרות אלפים נמצאים במקום הזה, מתדרדרים עוד ועוד, נאבקים בבירוקרטיה ובאטימות ובמדינה שמוחקת אותם. כי זו לא טעות – זו מדיניות, והיא מגיעה מלמעלה, משולחן הממשלה.
מדינה שבה רשויות הרווחה קורסות, הדיור הציבורי מיובש, משרד השיכון אינו מסייע לזקוקים לעזרתו ומערכת המשפט מסרבת לתת סעד למי שאין לו כסף- היא מדינה שמוחקת את האזרחים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
פרופ' אמיר חצרוני:""עצם ההצתה לא עושה עלי רושם. ייתכן שנפטרנו בזול מפרזיט".

חתיכת טינופת :mad:

http://www.haaretz.co.il/news/1.1776371

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
חצרוני מרוצה. על פי שמועות שרצות בפייסבוק סילמן נפטר
והוציאו צו פרסום על כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
פרופ' אמיר חצרוני:""עצם ההצתה לא עושה עלי רושם. ייתכן שנפטרנו בזול מפרזיט".

חתיכת טינופת :mad:

http://www.haaretz.co.il/news/1.1776371

מקרה אנוש של צומי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 21:59 
הפועל כתב:
חצרוני מרוצה. על פי שמועות שרצות בפייסבוק סילמן נפטר
והוציאו צו פרסום על כך

בשביל מה להוציא צו איסור פרסום על זה?
לא נשמע לי הגיוני בכלל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
לא נפטר, זו סתם שמועה.
מתפלל להחלמה מהירה ושלמה (כי הסטטיסטיקה מאוד מאוד לרעתו).

חצרוני גם מפרסם טור בטמקא שכולו סילופים ושטויות שילד בכתה ז' עולה עליהם. הוא ממש מביך, אני די מרחם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:

מקרה אנוש של צומי

אמיר חצרוני כתב:
"הפמיניסטיות פועלות בדומה ליצרני המזון המקומיים, שדוחפים מוצרים באיכות בינונית ובמחיר מופקע, כשהם הודפים בעזרת רשת הקשרים שטוו במסדרונות השלטון כל ניסיון להתיר יבוא זול ומתחרה של מוצרי מזון איכותיים בנימוק הציוני הקדוש של 'הגנה על תוצרת הארץ'. באופן דומה, הארגונים הפמיניסטיים, ששמו לב כי יותר ויותר גברים ישראלים מעדיפים להתחבר עם נשים מחו"ל, מנסים לרתום את רשויות החוק על מנת למנוע את היבוא שמאזן במעט את מחיר השוק המופקע".

נראה לי כמו מקרה אנוש של בחורות לא רצו לזיין אותו.
לא שאני מאשים אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 23:30 
IdanTheLittle כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

לא יודע אם אתה מתכוון לזה, אבל הייתה את הכתבה שיותר יקר לחיות פה מלונדון וניו יורק.

לא, זה לא זה, אבל זה רק מחזק את מה שאמרתי.

teknoboy כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

נראה לי שיש כמה דברים שבאים לפני דירה בתל אביב ומכונית יפה.
אני הייתי מציע להתחיל מתוספת של מיטות אשפוז, תקנים למורים, וכו' וכו'.

לא אכפת לי ממה יתחילו ומה סדרי העדיפויות, אבל שיתחילו כבר ממשהו. מה הם רוצים, שהעם הזה ישרוף פה כל מה שזז כמו מה שהיה ביוון? יאללה, תתחילו להזיז דברים. צדיק אחד בסדום - השר כחלון, שעשה מהפכה בסלולר. תמשיכו עם דברים כאלה שעוזרים לנו ביומיום ולא משהו שיקרה עוד 5-10 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 23:35 
הצדיק בסדום הזה באופן קבוע מצביע נגד הצעות חוק " חברתיות". ומרוב שכל כך איכפת לו, הוא לא עושה כלום בתור שר הרוווחה.
כן כן, הוא גם שר הרווחה, זה פחות סקסי מגולן טלקום והוט.
בכלל המצב פה כזה נפלא שאין צורך בשר בריאות ובשר רווחה פול טיים.

עוד פוליטיקאי קטן עם יחסי ציבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: