תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 13/7-14/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
אין בזה שום היגיון כלכלי, רצון כזה אמור לבוא מצד הקונה ולא המוכר. כל אחד אמור לדעת שמיליון יורו היום שווים הרבה יותר ממיליון יורו בעונה שנתיים, ובמצב של הפועל כשהיא משוועת לכל שקל ומיליון יורו עכשיו יכולים להיות ההבדל בין העפלה לבתים או לקחת אליפות שתאפשר לנו ליגת אלופות, אז מיליון יורו היום שווים גם יותר משני מיליון יורו עוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 23:23 
האדס כתב:
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:
תגיד, אתה חתיכת דביל או שאתה סתם לוחץ על המקלדת?
איפה רשמתי שחיים רמון יקח את הכסף לכיס?

לעזאזל. אתם מסוגלים לקרוא לפני שאתם שולחים משהו ?

לא. אמרת שמשהו מסריח. אז נתתי דוגמא לדברים מסריחים. אם לא פגעתי בול בניחושים הפרונאידים שלך, נא תן לי דוגמא למה יכול להיות מסריח במהלך של רמון. סתם איזה הימור פרוע, שוט.

מה מסריח?
פשוט מאוד, יש אנשים שקנו את הפועל,
וכרגע במקום להשקיע במועדון הזה כסף, הם רק מנסים למכור את הנכסים שלו.
וזה לא כזה מסובך, זה לא לטובת מסע בחירות ולא לטובה אישית, הם פשוט כנראה לא מסוגלים להשקיע כסף.

למישהו זה נראה תרחיש הגיוני?
שאוהדי הפועל ת"א יחזיקו מועדון שרוצה לקחת אליפות?

קודם כל, אף אחד עוד לא קנה את הפועל. רמון בעצמו אמר שהערבים לסכום שאותו הוא סיכם עם טביב לא מתכוונים להשקיע כסף מעבר להכנסות. הם גם לא יהיו הבעלים הרשמיים בזמן הקרוב.
הכסף שנאסף ע"י העמותה הוא לשם רכישה- שילך לטביב. יכול להיות שלא ירדת עד לסוף פרטי העניינים כי זה נראה שאתה פשוט מערבב בין הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 23:25 
יובל כתב:
אין בזה שום היגיון כלכלי, רצון כזה אמור לבוא מצד הקונה ולא המוכר. כל אחד אמור לדעת שמיליון יורו היום שווים הרבה יותר ממיליון יורו בעונה שנתיים, ובמצב של הפועל כשהיא משוועת לכל שקל ומיליון יורו עכשיו יכולים להיות ההבדל בין העפלה לבתים או לקחת אליפות שתאפשר לנו ליגת אלופות, אז מיליון יורו היום שווים גם יותר משני מיליון יורו עוד שנתיים.

איך הגעת לזה שמיליון יורו היום שווים יותר ממיליון יורו בעוד שנתיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
ב-YNET כתוב שהעיסקה עם בן חיים לא נחתמה (בינתיים) כי מכבי פתח תקווה דורשת ממנו לחתום על חוזה של 3 שנים, כדי שהוא לא יהיה שחקן חופשי בתום ההשאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 23:40 
Noam כתב:
יובל כתב:

איך הגעת לזה שמיליון יורו היום שווים יותר ממיליון יורו בעוד שנתיים?

אם עכשיו אתה מת מרעב, מה עדיף, כיכר לחם עכשיו או ארוחה עוד שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 23:50 
אבל לא מקובל עלי שאנחנו מתים מרעב היום.
באת רכשת את אמון האוהדים בזה שרכשת את הקבוצה, ניצן מדבר על ריצה לכל התארים, יש לך כסף להביא את טב"ח, אבל כשנוח אז אנחנו רעבים ללחם?
יש ערבויות? פנאן יש כסף, אין ערבויות? אז מה אתם מחזיקים קבוצת כדורגל, לכו תקנו את הפועל נען.

אגב אני הייתי לוקח את ההצעה הזאת ב2 ידיים, אבל זה בגלל הדעה שלי לגבי נוסא, אם ניצן מאמין בו אז זאת לא הצעה אטרקטיבית מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2012, 23:51 
אני באמת לא חושב שהמצב כל כך חמור כמו שאתם מתארים
במידה ומתכוונים להחתים את הזרים המתוכננים (הנבחנים, אורמוש) לא נראה לי שההבדל בין מיליון ל2 מיליון יורו הוא זה שיהרוג אותנו. המשכורת של איגייבור היא יחסית כבדה, ואם רוצים למכור גם את תמוז (את ידין חס וחלילה!) זה לא מה שיהרוג אותנו. וגם אם במקרה נקלעים למצב בעייתי (אי העפלה לבתים) תמיד אפשר לפתוח במו"מ על ה50 אחוז האחרים.
על כל פנים, אם נתעלם מהסיטואציה, זה טוב לראות שיש מישהו שחושב על העתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
זה לא קשור לרעבים ללחם. דבר ראשון, ברור ששקל היום שווה יותר משקל בעוד שנתיים כי את השקל היום אפשר לשים בבנק ולקבל עליו בשנתיים 5 אגורות. אבל לגוף כלכלי (או קבוצת כדורגל לצורך העניין) אמורה להיות היכולת להשקיע סכום כסף מסוים באופן שיניב רווח. לדוגמה, להשקיע עכשיו מיליון יורו במחלקת הנוער שבסופו של דבר תוציא עוד שני שחקנים מוכשרים שיימכרו במיליון יורו, או דוגמה יותר קצרת טווח, מיליון יורו זה עוד שני זרים מצוינים במקום זרים פח שיכולים להחזיר בחודש את ההשקעה דרך הצלחות באירופה, הגדלת סיכויי האליפות ודרך כך גם הגדלת הסיכויים למענק אדיר מליגת האלופות, בזמן שהערך שלהם עולה ורק המכירה שלהם תניב רווח גדול יותר ממיליון יורו. כמובן שכל זה תלוי בניהול טוב של המועדון (להשקיע במציאת זרים טובים שיכולים להניב כסף דרך הצלחות והעלאת ערכם), הכסף הזה גם יכול להיגנב או אפילו סתם להתבזבז על שטויות ואז לא עשינו כלום. אבל בכל אופן, אין שום היגיון כלכלי בלהעדיף לקבל כסף בעתיד מאשר עכשיו, והסיבה היחידה לעשות זאת היא אם אתה חושב שתקבל הרבה יותר כסף בעתיד (לדוגמה, אם אתה מוריד את סכום המכירה ב-100 אלף כי אתה חושב שעל האחוזים המכירה הבאה תקבל מיליון, אז יש פה שיקול הגיוני).
ומשפט אחרון, אם הזרים שהולכים להביא לפה זה אורמוש ועוד שני זרים קקמייקה בשני שקל, אז אני הולך לישון ותעירו אותי כשיתחילו לנסות לבנות פה קבוצה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 00:29 
לקחתם את האנלוגיה 15 צעדים קדימה. אף אחד לא רעב ללחם, אבל בסיטואציה הנתונה, כשהקופה דלילה ועם כל הצעדים היפים שנעשים, עדיין יש ערפל גדול, וכשיש שחקן ששווה לא מעט כסף ויש לו פוטנציאל להיות שחקן רציני כדאי למכור אותו היום. וזה עוד לפני השאלה האם באותו סכום אפשר להביא מישהו שייתן תרומה דומה. מבחינת קבלת החלטות למכור את נוסא היום זו החלטה סבירה לגמרי, למרות שאני תופס ממנו שחקן ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 00:38 
לא נתחיל שוב להסביר על שחקנים שהגיעו מליגות שניות והיו מצוינים, אבל עם טביב או בלי טביב אנשים יקטלו פה את הזרים עוד לפני שהם ישחקו דקה.
נחזור לעניין. למקרה שאתה מתקשה, הקונספט של מכירת אחוזים משחקן היא המחשבה על זה שהשחקן טרם מיצה את מלוא הפוטנציאל שלו ובעתיד יימכר בהרבה יותר כסף או שלחילופין הקבוצה תרצה לקנות את שאר האחוזים (במטרה למכור אותו בהרבה יותר כסף) במחיר גבוה יותר מה50 הראשונים. איגייבור שחקן שעוד רחוק משיא הקריירה שלו, ואם הוא יקבל במה יותר גדולה כמו הקבוצות שמתעניינות בו סביר להניח שהערך שלו יעלה. אם בהנהלה היו חושבים שהמכירה הבאה של איגייבור תהיה ב300 אלף יורו אני מניח שהם לא היו עושים את זה. הם יותר מכוונים לדעתי ל5 מיליון יורו.
בכל מקרה, נכון שזה יכול לא להצליח ושהוא ייכשל שם ויימכר בפרוטות, אבל זה יכול לסדר לנו כסף טוב בעתיד. תשאל את יענקל'ה שחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 13/7-14/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
Noam, אנחנו מועדון שרוצה לזכות בתארים ולא להשביח שחקנים.
מעדיף אלף פעם זרים מבוגרים ובעלי ניסיון כמו ווצ׳יצ׳ביץ׳ וטלקיסקי, שיבואו לעונה-שתיים ויהיו פקטור לאליפות, מאשר לאתר פוטנציאלים ולגדל אותם בשביל רווח משוער שמי יודע אם ומתי יבוא.
אנחנו מועדון כדורגל, לא חווה להשבחת סוסים.
ואגב יעקב שחר, מאז יעקובו (וגם לפניו) לא שהין לו כאלו הצלחות, בטח לעומת כמות הפלופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 01:03 
אני בכלל לא מדבר איתך על מדיניות קניית שחקנית אלא על מכירת נכס ספציפי שנמצא כרגע במועדון.
לא אמרתי שאנחנו צריכים להפוך למועדון שמביא אפריקאים בני 17 ומנסה לייצא אותם לאירופה, מועדון צריך לאזן בין זרים צעירים שאפשר יהיה למכור ברווח לבין זרים מנוסים ש"שורפים עליהם כסף". מועדון בארץ עם המגבלת זרים והיצע הכשרונות צריך לנטות לכיוון הותיקים כמו שאתה אומר, אבל זה לא הדיון.
איגבור הוא שחקן שידעת שהוא שווה עוד לפני שקנית אותו (לא הבאת אותו מקבוצת ליגה שנייה בקניה אלא מקבוצת צמרת בנורבגיה) ואתה כרגע רוצה למכור אותו כשאתה יודע שהוא יהיה עוד יותר שווה עוד כמה שנים. אין כאן שום אלמנט של צייד כשרונות או של הפיכה לתחנת מעבר אלא של מיקסום רווחים נטו, ואם זה "לוותר" על מיליון יורו עכשיו בשביל לקבל 2-3 מיליון יורו בעוד כמה עונות, זה לדעתי מבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 01:47 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שנוסא אייגבור היה הבעיה.
תבדוק כמה שחקנים עזבו את הפועל ב-5 שנים האחרונות ותבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 07:25 
אוגוסטוס היל כתב:
לקחתם את האנלוגיה 15 צעדים קדימה. אף אחד לא רעב ללחם, אבל בסיטואציה הנתונה, כשהקופה דלילה ועם כל הצעדים היפים שנעשים, עדיין יש ערפל גדול, וכשיש שחקן ששווה לא מעט כסף ויש לו פוטנציאל להיות שחקן רציני כדאי למכור אותו היום. וזה עוד לפני השאלה האם באותו סכום אפשר להביא מישהו שייתן תרומה דומה. מבחינת קבלת החלטות למכור את נוסא היום זו החלטה סבירה לגמרי, למרות שאני תופס ממנו שחקן ענק.

הכל טוב, אבל מי איזו קבוצה תהיה לך?
אם נוסא הולך, אז אם אני לא שוכח מישהו, שני הקשרים ההתקפיים שלך הם אלרואי כהן וסלים טועמה. מה אתה בדיוק רוצה לעשות איתם?
אני כבר לא מדבר שנוסא גם יודע לשחק מאחורה יותר שאלה עמדות בכלל קריטיות שלהפועל אין עליהן מענה באופן קבוע (ויסלחו אבטבול ידין וגורדנה).
אני טענתי שאם היחיד שהולך זה תמוז, הפועל צריכים להביא שני בלמים, קשר אחורי וקשר התקפי (בנוסף על בן חיים). עכשיו זה נראה כאילו צריכים לבנות קישור חדש לגמרי.
הקישור הנוכחי של הקבוצה, אפילו עם ידין, הוא חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 07:37 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אם נוסא הולך, אז אם אני לא שוכח מישהו, שני הקשרים ההתקפיים שלך הם אלרואי כהן וסלים טועמה. מה אתה בדיוק רוצה לעשות איתם?
אני כבר לא מדבר שנוסא גם יודע לשחק מאחורה יותר שאלה עמדות בכלל קריטיות שלהפועל אין עליהן מענה באופן קבוע (ויסלחו אבטבול ידין וגורדנה).
אני טענתי שאם היחיד שהולך זה תמוז, הפועל צריכים להביא שני בלמים, קשר אחורי וקשר התקפי (בנוסף על בן חיים). עכשיו זה נראה כאילו צריכים לבנות קישור חדש לגמרי.

אם אדל עוזב, ובהנחה שיביאו שני בלמים זרים ( או אדל נשאר ויביאו רק בלם אחד ) נשארו לך 3 משבצות של זרים לקישור, אם הן יתמלאו, אלרואי, גורדנה, טועמה ושי זה יופי של ספסל. זה לא שיש ברירות אחרות, ממילא השוק המקומי חלש ואין לנו כסף לקנות שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 07:46 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אם אדל עוזב, ובהנחה שיביאו שני בלמים זרים ( או אדל נשאר ויביאו רק בלם אחד ) נשארו לך 3 משבצות של זרים לקישור, אם הן יתמלאו, אלרואי, גורדנה, טועמה ושי זה יופי של ספסל. זה לא שיש ברירות אחרות, ממילא השוק המקומי חלש ואין לנו כסף לקנות שחקנים.

כן, זה אם אתה פוגע בזרים ואתה מדבר על שלושה. חוץ ממי שנבחן, עוד לא שמעתי שם אחד שמועמד.
ומה שכתבת זה גם בהנחה שידין נשאר (שזה גם אני מבין שעוד לא בטוח).
אני כבר לא מדבר על מגן שמאלי (עם כל הכבוד לאנטבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 07:57 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כן, זה אם אתה פוגע בזרים ואתה מדבר על שלושה. חוץ ממי שנבחן, עוד לא שמעתי שם אחד שמועמד.
ומה שכתבת זה גם בהנחה שידין נשאר (שזה גם אני מבין שעוד לא בטוח).
אני כבר לא מדבר על מגן שמאלי (עם כל הכבוד לאנטבי).

ומה ההבדל בינך למכבי, שגם הם צריכים לפגוע בזרים בקישור? גם בחיפה לא מצאו מציאות ומחכים לזר נורמלי בקישור והחלוץ המזהיר שהביאו זה אנדלובו. במצב הכספי והניהולי שלנו ממילא אליפות זו מילה גסה כרגע, אבל פגיעה בזרים, כולל בלמים- וזה לא שמגינים שלא עושים חורים היו לנו מתישהו בעשור האחרון- ויש בסיס גם לאליפות.
אם ידין עוזב זו אכן בעיה, ואז ברור שאלרואי או גורדנה/שי יהיו בהרכב, זה מה יש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: