bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
ידין השחקן הכי חשוב בהפועל , טועמה זה הפועל וטב"ח ??? אין לי מחלוקת על יכולותיו אבל בהחלט על אישיותו , אני מקווה שהוא יהיה כמו תמוז או שכטר ולא כמו סרור או אסולין
ידין משחק במשבצת הכי חשובה בהפועל ... וכך זה גם בכל קבוצה אחרת אגב.
ידין שחקן טוב ואני לא מתכוון להוריד ולו במעט מהתרומה שלו לקבוצה בשנים שהוא כאן.
אבל, עדיין לטעמי הקומפלימנטים שהוא מקבל כאן מוגזמים, אני מעריך שזה בא ממקום רגשי יותר
ויכול להבין זאת.
הוא משחק בתפקיד מפתח ולכן אנשים כאן נחרדים שהוא יעזוב מכיוון שזה בעצם מה שהם מכירים בשנים האחרונות.
מבחינה מקצועית אין לו תחליף כרגע בהפועל ואני מניח שיביאו זר לעמדה הזאת(אבוטבול וגורדנה בעלי אוריינטציה התקפית יותר, ופחות גרזנים), אם ישוחרר כמובן.
מעבר לכך,יש גם את עניין החוזה שלמיטב הבנתי הוא הגבוה כרגע בהפועל ( עם זה אין לי בעיה) ומדובר בעונה אחרונה בחוזה, יש עוד אלמנטים שצריך להתחשב בהם במצבים כאלה.
ואם למישהו יש ספק, הרי זה די ברור שאם יציעו לאביחי להאריך את החוזה הוא לא יסכים ...
גם לא בגובה החוזה שלו כיום.
זה לא הכל רומנטיקה, הלוואי שהיה .
צר לי אבל אני חולק עליך.
ידין הוא הקשר האחורי הישראלי ("גרזן") הטוב ביותר או לפחות בין השלושה הכי טובים (יחד עם אלמוג כהן ובירם כיאל).
כשאתה מחבר את היכולת הבסיסית שלו עם המחויבות שלו למועדון אתה מקבל משהו שאין לו תחליף.
עזוב רגשי, משחק ההגנה של הפועל הוא הטוב ביותר בשלושת השנים האחרונות בליגה כשידין משחק טוב, בפרט אם תיקח בחשבון את העובדה שבתקופה הזו, למעט דאגלס וקצת פצ'אלקה, שיחקנו עם בלם וחצי במקרה הטוב ועם מגן ימני שהוא בור בהגנה (שלא לדבר על הצד השמאלי עם דדי שהיה צריך מונית ספיישל לחזור להגנה). הרבה מזה קשור לצמצום הרווחים של ידין מההגנה ומניעת האפשרות של חלוצים להגיע עם הפנים לבלמים שלנו.
עם כל הבלאגן שהיה בעונת 10/11 , את האליפות הפסדת אך ורק בגלל אותה השעייה מיותרת של אביחי מהמשחק בקללה, שבגינה גוטמן נאלץ להסיט את ערן לאמצע ולעלות עם שיבחון, דבר שגמר לנו את המשחק.
אין לו תחליף בשוק, ולהביא שחקן זר ברמתו זה סיכון ועלות יקרה מדי.
אני דווקא מאמין שאם יציעו לו הארכת חוזה תמורת סעיף יציאה נמוך יחסית, כמו עם גילי בזמנו, זה משהו שישאיר אותו במועדון לפחות לשנה הקרובה אם לא למעלה מכך.