nirog כתב:
אני לא מצליח להבין מה הפועל צריכה את ברק יצחקי לצד דמארי והטב"ח (מתוך הנחה שטוטו יעזוב)?
מישהו מהם שווה דגירה על הספסל?
אלא אם כן ברק יצחקי זה רק ספין כדי להלחיץ את הטב"ח
המערך האידיאלי בעניין הוא:
-----אפולה/בוריס------
אנטבי/בורחל-בלם-בלם/בדיר-קנדה
-----------שי----------
טב"ח-------נוסא-----אלרואי/גילי/אורמוש
--------דמארי---יצחקי----------
ספסל - אלרואי/אורמוש- בוריס/ינקו-אנטבי/בורחל-בדיר/שושן-חוטבא-טועמה-מרעי
אגב, אם לוקחים בחשבון שטב"ח זה חצי מ' יורו+ 0.2 שכר, ויצחקי מקצץ המשמעותית בשכר, וגילי/אורמוש מגיעים בשכר נמוך יחסית (ותמורת סכום נמוך יחסית...) (סה"כ הכל נגיד חצי מ' יורו), ומגיעים בלם או 2 במחיר נמוך יחסית מצד אחד
ומצד שני - מוכרים את אפולה, ידין, וטוטו (תמורת סכום אידאלי של 3.5 מ' יורו), וחוסכים את המשכורות שלהם, לפי דעתי זה אמור פחות או יותר להתאזן:
סתם חישוב מהראש:
נחסך/נכנס - 3.5 מ' יורו נכנס וכ' 1 מ' יורו נחסך (שכר)
יוצא - 0.7 על טב"ח (כולל שכר), 0.2 יצחקי (מקצץ משמעותית בשכרו/מכבי מוכנה לשלם את ההפרש), 0.5 גילי/אורמוש (כולל שכר), 1.5 מ' יורו בלמים (כולל שכר)=2.9 מ' יורו (נגיד בסיכום - 3.2 מ' כולל חריגות).
לפי דעתי הסיבה שלא הולכים על מסע קניות שכזה הוא:
1. לא בטוח שניתן לעמוד באותו הסגל כמו שנה שעברה בלי אירופה - הימור יחסית גדול שתלוי הרבה במזל (ההגרלה...)
2. אף אחד לא מבטיח לך 3.5 מ' יורו על ידין, אדל ותמוז (אמנם זה הסעיפי שיחרור שלהם, אבל אני לא בטוח שכל אירופה קופצת על המציאה....)
3. מחכים לראות כמה יקבלו מהמנויים כדי שלא יצטרכו להעמיד ערבויות.
4. זה סיכון עצום אם ההרכב הזה (עם כל כמות הכישרון המפוצצת שיש בו), יתחבר לפני הפלייאוף, מה שעלול להוריד משמעותית את היכולת לעמוד בו מבחינה תקציבית.
5. והנכונה באמת - כל החישובים האלו הם בעיקר המצאה שלי לפי מה שאני מקבל מ"תקשורת" הספורט, ובתכל"ס הסכומים אחרים לגמרי.
* כל הכתוב לעיל הוא פנטזיות והזיות של כותב ההודעה, מיותר לכתוב "למה נראה לך שיש לך מושג" ודברים דומים, כי כותב ההודעה מודע לכך שאין לו מושג והוא מנחש דברים כאחד שמאוד אוהב לשחק משחקי תקציב....