19505 כתב:
RedAlert כתב:
הפועל כתב:
מה הוא אמור לעשות בשבועיים חופשה שיש לו אחרי עונה של 80 משחקים + אליפות אירופה מתישה?
לשבת בבית ולקרוא ספר לבד?
א.לדעתי הם כבר חזרו לאימונים
ב.אז אתה אומר שכול שחקני הכדורגל צריכים להשתכר ולעשן במהלך הפגרה ?פיי מה היה קורה אם זה באמת היה ככה
לשחקן כדורגל אסור לעשן
זה רק מתווסף לכול החרא שיש סביב באלוטלי ויש הרבה הרבה
אתה תמים אם אתה באמת חושב ששחקני כדורגל לא מתנהגים ככה .
די להיות פתי , 80% מהספורטאים מתנהגים כמו בליינים לכל דבר , זה שהם ספורטאים זה לא אומר שהם מפסיקים לחיות .
להפך , הם עשו את הכסף שלהם עכשיו הם רק צריכים דברים לבזבז עליהם ,
כל עוד זה לא יוצא למדיה זה על הזין של כולם ואני מאמין שהם משלמים מספיק כסף למספיק בעלי מועדונים כדי שהכל יישאר ביניהם .
לא אמרתי שאני לא חושב ששחקנים לא מעשנים
דווקא ציינתי שהם כן,אני רק אומר שלפי דעתי ספורטאי לא צריך לעשן.לפי דעתי אף אחד לא צריך לעשן למה זה חרא זה הורג אותך.זה שזה מפריע לפעילות גופנית זה משהו אחר
מה שכן,כמו שאמרת,אם כבר לעשן לפחות בשכל
לא נראה שמפריע לבאטולי שמצלמים אותו ..הוא אפילו מחייך למצלמה
ציטוט:
תאמין לי, כל מאמן בעולם היה חותם על זה שכל מה שהשחקנים שלו יעשו בפגרה זה לעשן איזה גחל של נרגילה.
מה שקורה אצל שחקני כדורגל בעולם במהלך הפגרה הרבה יותר גרוע מזה.
אין מה לעשות. לא משנה כמה אתה שחקן כדורגל וספורטאי טוב אתה עדיין ילד בן 20+-, עם מלא כסף, פרסום, בחורות, מסיבות וחברים. במצב הזה מעטים האנשים שבמקום לחגוג היו שותים כוס תה, הולכים לישון ב8 וקמים ב6 לאיזה אימון בוקר.
אין בעיה שיחגגו ,ויזיינו,ויבזבזו.אבל לעשן ,לשתות אלכוהול,ועוד אחר כך שיצלמו אותך עם זה ?!ועוד ממש כשאנחנו לקראת פתיחת עונה ?כאילו הקבוצות פותחות את האימונים