תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 02:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דו"ח הוועדה בראשות שופט העליון לוי
הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 13:59 
mkorman1 כתב:
הדו״ח הזה מסמן את הסוף של המדינה היהודית
שניסים וערן יחגגו כאן את מדינת כל אזרחיה
כל האחרים צריכים להתחיל לארוז

אתה חושב שערן וקומוניסים באותו צד של המפה ?
אתה באמת לא מבין למה ערן כתב את מה שכתב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 14:00 
סומך כתב:
קומוניסים כתב:
סומך כתב:
קומוניסים כתב:
א- ואתה מה מדבר? עברית? קצת מזכיר איזה אחד, אברהם העברי, מצלצל לך?

ב- אם אלוהים אינו קיים, אם תורת ישראל היא חיבור בדיוני, אם אין שום חשיבות לנוכחותו דווקא בארץ הזו, :

1. מה אתה עושה פה בעצם? לא עדיף מקום עם אקלים יותר נוח/ כדורגל יותר יפה?
2. איך אתה חי מוסרית עם פשעי גירוש של אבותינו והשתלטות על בתים כפרים וישובי ערבים טרום הקמת המדינה? (ע"ע שייח מוניס)
3. האם אתה טוען בעצם שכל התיעודים, ההוכחות, הממצאים המאוששים נוכחות של אבותינו כאן משך אלפי שנים הם שקריים? אן שמדובר בעצם בשקר העתיק בעולם?
5. לגבי ה"זכות". אמר פעם מנחם בגין. "ארץ ישראל לא בזכות הכוח, אלא בכוח הזכות." והיה עוד, דוד בן גוריון שאמר "התנ"ך הוא המנדט שלנו. התנ"ך שנכתב על ידינו, בשפתנו העברית ובארץ הזאת עצמה, הוא־הוא המנדט שלנו." ראשי ממשלה בישראל משתי קצוות המפה הפוליטית, לא איזה קומוניסים שמדברים סינית, מה עבר להם בראש?

תסלח לי אבל השאלות שלך לא קשורות לכלום, בוא לא נזלזל אחד בשני אני חיי פה כי אני מדבר בעיקר עברית, אוייש ויהיה לי קשה לעבוד במקצוע שלי במקום אחר, כי יש לי ילדים ואני נסמך גם על העזרה של המשפחה המורחבת שלי בגידולם ובאופן כללי כי פה נולדתי וזה מה שאני מכיר. לטעמי לא סיבה מספיק טובה אבל נגיד. האם לילדך לא תציע לעבור למקום בו ישתכרו (כסף) יותר, יהנו יותר, ילחמו פחות? לא ראיתי שמי שחי בסלובניה, אוסטרליה או קמצ'טקה מצדיק את העובדה שלא היגר בכך שאלוהים נתן לו את ארץ האבות שלו הוא חי באוסטרליה אחי, אתה חי בתוך סיר לחץ. כדי לחיות פה אתה צריך סיבה משכנעת ...
ולגבי מזג האויר, בכלל טיעון מופרך, מזג האויר פה מצוין בסה"כ, הרבה יותר טוב מאירופה/קנדה והרבה מדינות בארה"ב זה עניין של טעם אישי, לא נתווכח
ושוב, גם אם אבות אבותי חיו פה, רגע, למה "גם אם? חיו או לא חיו? איך זה קשור לעובדה שאין אלוהים? ושדת וכל סיפור הארץ המובטחת והעם הנבחר הוא המצאה?
אז מה אם אבות אבותי חשבו שיש אלוהים ושהוא נתן לנו את הארץ הזאת (מהפרת ועד החידקל?) אז אתה אומר בעצם שבמשך אלפי שנים, דור אחרי דור, בימים בהם לא הייתה טכנולוגיה וגם לא ספרים, יהודים למדו יהדות, התפללו, בכל מקום בהם היו בעולם, ותמיד תמיד כיוונו ליבם ומשאתם לירושלים ולארץ ישראל. באופן שאין לו אח ורע מבחינת הזמן שזה נמשך בהסטוריה של האנושות, ואתה בא , מקבל את הארץ על מגש של כסף וממקום מושבך במזגן אתה שואל מה לי ולארץ הזאת? בעיניי זה מעיד על בורות ונבערות (אל תיפגע ממני הא?) על חינוך כושל, וגם על כפיות טובה מסויימת. ועדיין שאלתי עומדת בעינה- אם אתה לא רוצה שום קשר לכאן והכל בעינך זה תאוריה/אגדה/שקר למה שתישאר פה? אבות אבותי גם חשבו שכדור הארץ שטוח... אז למה יהודים מאמינים נוסעים לאוסטרליה?! הרי אבות אבותינו טענו שהיא לא קיימת... כופרים!!!

לא נוח לענות כשאתה מדגיש קומנטס שלך בתוך טקסט של מישהו אחר.
אני עובד במקצוע שבו השליטה שלי בשפה העברית משמעותי, לא ילך במקום אחר. ואני לא מבין עדיין למה העובדה שאני חושב שאלוהים הוא המצאה מגוחכת מייתרת את הקשר שלי למקום הזה (מסריח ככל שיהיה) בעינייך, שנאמר ע"י חכמינו, "זה אמנם חרא, אבל זה החרא שלנו" *לב* *לב*
לך אין ילדים, אז אתה לא מבין את המשמעות של קירבה למשפחה בגידול ילדים, יעבור לך (אני מקווה, פה, זה בעצם איחול קטן לך שתמצא לך שידך טוב...)
ושוב, אתה מתעקש להתעלם ממה שלא נוח לך, אני לא מבטל את חשיבות המסורת והרקע המשותפים, יש לי זיקה לכאן, כי אני מדבר עברית, וכי הורי נולדו כאן וזאת אותה סיבה שבגללה גם אנשים ממקומות פחות מרגשים לא עוזבים אותם (נגיד, למשל, אלבניה או תימן) אני עדיין לא מבין למה ההצדקה היחדיה בעינייך לזה שאני פה היא שאלוהים ממוצא אמר שזה המדינה שלי.
אגב, לגבי המשפט הארוך שלך על כיוונו ליבם והתפללו ובלה בלה, סבא שלי לא כיוון ליבו ולא התפלל, היה חילוני גמור, בא לפה רק כי הגרמנים, ימח שמם, החליטו לנסות לחסל אותו.
סבי השני הגיע לפה כחלוץ, הקים כמה מושבים וחינך פה דורות של חקלאים, גם הוא חילוני כופר גמור. אני מניח שאם הם היו יודעים אז, שהם מקימים פה מדינה גזענית ובהמית כמו שנהיינו, הם היו מעדיפים להגיע לברזיל או אוסטרליה כמו רחוקי משפחה אחרים שלנו,
והייתי כותב לך משם (ורב טענותיך היו מתבטלות. אבל אז בטח היית כותב שאני לא חיי פה אז אני לא זכאי להגיב...) (אגב2, שמועות מספרות שבברזיל הכדורגל והבחורות ברמה יותר גבוהה...)

מתנצל על חוסר הנוחות קודם.
אם היית כותב לי משם, הייתי שואל אותך, מה עניינך בכלל מה קורה במדינה רחוקה ממך קילומטרים רבים? אם ל"עם ישראל" אין משמעות, אז מה לך ולנו בכלל?
(טענה זו במציאות וודאי אינה נכונה כיוון שארץ ישראל שייכת לכל יהודי באשר הוא נמצא).
לא הכרתי את סביך, ואני האחרון לבקר את הגדולים ממני על "כפירתם" בטח לאחר שואה איומה, אבל אני לא שותף להנחה שלך. אני בטוח שהם הגיעו לכאן מתוך הבנה שפה זה הבית, פה נמצא הלב. ואתה אומר שסבא שלך לא התפלל וכיוון ליבו לירושלים, ומה עם סבא שלו? וכן הלאה.

אתה בעצם מתרץ את נוכחותך כאן בנסיבות החיים שהובילו לכך שתהיה פה, ותתרגל לכאן. לי זה נשמע תירוץ דחוק בדיוק בגלל שבברזיל הבנות יותר יפות, וגם הכדורגל..
תודה על איחוליך, בעזרת השם :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דו
הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 14:16 
ערן כתב:
הלוואי שהדו״ח יתקבל, יאושר, ימולא ויבוצע עד הפסיק האחרון שבו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 14:20 
בני12 כתב:
mkorman1 כתב:
הדו״ח הזה מסמן את הסוף של המדינה היהודית
שניסים וערן יחגגו כאן את מדינת כל אזרחיה
כל האחרים צריכים להתחיל לארוז

אתה חושב שערן וקומוניסים באותו צד של המפה ?
אתה באמת לא מבין למה ערן כתב את מה שכתב ?

ממה שאני מבין הם בשני קצותיה של הקשת הפוליטית
היינו אחד יותר ימינה מבן ארי והאחר יותר שמאלה מחד״ש
בקצוות ההזויים והסהרוריים הללו לא שואפים למדינת כל אזרחיה
בוורסיות כאלה או אחרות?
ישכילני נא רבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 14:33 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
ערן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 14:37 
אני בטח לא שואף, אני כן מוכן להתפשר בתנאים מאוד מוגדרים וברורים על מתן מעמד יציב הכולל זכויות אדם וזכויות אזרחיות מסויימות לעומת חובות גם כן קטנות ופחותות משיש לאזרח כיום בישראל. כאמור זו פשרה שתינתן אך ורק במידה ותהיה הכרזה על ביטול הג'יאהד, ההסדר לא ייעשה מול גוף שיכנה עצמו "פלשתינאי", הוא יכיר בזכותם של היהודים על פלשתינה=ארץ ישראל, יוותר מראש על כל "זכות שיבה" כלשהי, פירוק טוטאלי של כל ארגוני הטרור מנשקם, ויתור לצמיתות על כל תביעה לקבלת ריבונות בכל חלק מישראל ומירושלים בפרט. זה באופן כללי.
הסדר כזה חייב לבוא עם צעדים של ישראל לישוב מאסיבי של כל מלימטר שומם בשומרון ויהודה, בירושלים, בגולן ובגליל.. וכמובן עידוד עליה יהודית ועידוד ילודה יהודית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה בוויכוח עם קומוניסים היא שאפשר לדבר איתו על דברים קונקרטיים עד מחר.
הוא תמיד יחזור למחוזות מיתיים, טרנס-היסטוריים וטרנס-צנדנטלים - במילים אחרות גם אם מדברים איתו על מציאות הוא עונה בטיעונים מהאגדות.
אגב, זה לא ייחודי לו, זו נטייה של הימין בכלל והימין הדתי בפרט (בכל מקום בו יש ימין, זה לא ייחודי לישראל).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דו"ח הוועדה בראשות שופט העליון לוי
הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
לא מדינת כל אזרחיה - לידיעת קורמן שנדמה שהיחיד שלא הבין אותי, כמה מפתיע - אלא הסרת המסיכה מפניה של מדינת ישראל, חרם בינלאומי קשה ונתניהו, ברק, ליברמן ונאמן בבית הדין בהאג.
הגרסה המדינית להליך הפירוק שכמה פה - למשל קורמן, כמה מפתיע שהוא לא מבין - רצו שיקרה להפועל.
רק משם אפשר להתחיל מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

ידידי, אינספור הוכחות ותיעודים מוכיחים את קיומן של קהילות יהודיות בארץ ישראל עוד טרם המצאת האיסלם. השומרון כמשל היה בירת ממלכת ישראל הקדומה. האם ידועה לך העובדה הזאת?

מה הקשר בין הפלשתינאים והאיסלאם? זה שרובם מוסלמים לא קשור לנושא.
האם ידועה לך העובדה שאין שום הוכחה אריכאולוגית לקיומם של דוד ושלמה? האם זה רלבנטי לגביך או שאתה מאמין ולכן כל הרלבנטיות מתבטלת?
ואגב, למרות הדת יהודים לא רצו לעלות לארץ כולל בתקופת בית שני ואלמלא הציונות החילונית והשואה לא הייתה פה מדינה וק"ו רוב היהודים לא היו פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
קומוניסים כתב:

ידידי, אינספור הוכחות ותיעודים מוכיחים את קיומן של קהילות יהודיות בארץ ישראל עוד טרם המצאת האיסלם. השומרון כמשל היה בירת ממלכת ישראל הקדומה. האם ידועה לך העובדה הזאת?

מה הקשר בין הפלשתינאים והאיסלאם? זה שרובם מוסלמים לא קשור לנושא.
האם ידועה לך העובדה שאין שום הוכחה אריכאולוגית לקיומם של דוד ושלמה? האם זה רלבנטי לגביך או שאתה מאמין ולכן כל הרלבנטיות מתבטלת?
ואגב, למרות הדת יהודים לא רצו לעלות לארץ כולל בתקופת בית שני ואלמלא הציונות החילונית והשואה לא הייתה פה מדינה וק"ו רוב היהודים לא היו פה

גם היום רוב היהודים חיים מחוץ לישראל (גם אם אתה סופר את המתנחלים כאילו חיו בישראל).

למרבה הגיחוך דומני שכך הדבר גם לגבי מרבית הציונים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
לא מדינת כל אזרחיה - לידיעת קורמן שנדמה שהיחיד שלא הבין אותי, כמה מפתיע - אלא הסרת המסיכה מפניה של מדינת ישראל, חרם בינלאומי קשה ונתניהו, ברק, ליברמן ונאמן בבית הדין בהאג.
הגרסה המדינית להליך הפירוק שכמה פה - למשל קורמן, כמה מפתיע שהוא לא מבין - רצו שיקרה להפועל.
רק משם אפשר להתחיל מחדש.

לאור זה שאתה מאוד חושש מפירוק (או מהקמת קבוצת אוהדים) ולעומת זאת רוצה במה שכתבת בהקשר של הדו"ח, ומזה אתה לא חושש בכלל,
ניתן להסיק שאתה הרבה יותר אוהב את הפועל תל אביב מאשר את מדינת ישראל :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 15:25 
קומוניסים כתב:
אני בטח לא שואף, אני כן מוכן להתפשר בתנאים מאוד מוגדרים וברורים על מתן מעמד יציב הכולל זכויות אדם וזכויות אזרחיות מסויימות לעומת חובות גם כן קטנות ופחותות משיש לאזרח כיום בישראל. כאמור זו פשרה שתינתן אך ורק במידה ותהיה הכרזה על ביטול הג'יאהד, ההסדר לא ייעשה מול גוף שיכנה עצמו "פלשתינאי", הוא יכיר בזכותם של היהודים על פלשתינה=ארץ ישראל, יוותר מראש על כל "זכות שיבה" כלשהי, פירוק טוטאלי של כל ארגוני הטרור מנשקם, ויתור לצמיתות על כל תביעה לקבלת ריבונות בכל חלק מישראל ומירושלים בפרט. זה באופן כללי.
הסדר כזה חייב לבוא עם צעדים של ישראל לישוב מאסיבי של כל מלימטר שומם בשומרון ויהודה, בירושלים, בגולן ובגליל.. וכמובן עידוד עליה יהודית ועידוד ילודה יהודית.

ואחרי כל זה הם עוד אומרים לא? חוצפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
ערן כתב:
רק משם אפשר להתחיל מחדש.

לאור זה שאתה מאוד חושש מפירוק (או מהקמת קבוצת אוהדים) ולעומת זאת רוצה במה שכתבת בהקשר של הדו"ח, ומזה אתה לא חושש בכלל,
ניתן להסיק שאתה הרבה יותר אוהב את הפועל תל אביב מאשר את מדינת ישראל :SMOKE:

כבר כתבתי פה פעם בדיון עם המשתמש אחד אדום, ואני לא מתבייש בזה, הפועל חשובה לי יותר ממדינת ישראל. ולכן אני נזהר שבעתיים ממהלכים שיכולים לפגוע בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 15:45 
ארץ ישראל זה הקדושה הכי גבוהה שיש.

האוויר שלה מטהר.

ולכן יש כל כך הרבה מריבות על האדמה הזאת וכל כך הרבה אימפריות כבר התחלפו בשלטון עליה.

יש כאן משהו רוחני גבוה שאי אפשר בכלל להסביר אותו.

והנקודה הכי מוארת היא ירושלים.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:

האוויר שלה מטהר.

ולכן יש כל כך הרבה מריבות על האדמה הזאת וכל כך הרבה אימפריות כבר התחלפו בשלטון עליה.

זה ממש, אבל ממש לא נכון!
הנקודה הכי זוהרת היא השמש שזורחת מהתחת של רבי נחמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 15:51 
אין תחליף לארץ הקדושה ואין תחליף ליישוב הארץ.

האוייב שלנו הוא כמו כלב כאשר הוא מריח פחד הוא מגיע כדי לתקוף כאשר הוא רואה חוזק אז הוא מתקפל.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
רומריו אתה נגד הכנסת מאות סודנים לארץ ישראל, אבל להכניס כמה מליונים של פלשתינים לארץ ישראל שיהיו חלק ממנה אתה מסכים?
ההגיון של הימין = ארץ ישראל השלמה ללא יהודים, קדימה פלשתין השלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 15:58 
ערן כתב:
רק משם אפשר להתחיל מחדש.

תודה על ההתיחסות
לכבוד הוא לי שאושייה וסלב כמו כבודו מועיל להתיחס לנמושה כמוני
ורק בשביל הרקורד אתה נגד מדינת כל אזרחיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
האף של המדינה הזו בשמים, חושבת את עצמה יותר מדי. הגיע הזמן שהעולם יוריד אותה אל הקרקע.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 16:04 
גביזון כתב:
רומריו אתה נגד הכנסת מאות סודנים לארץ ישראל, אבל להכניס כמה מליונים של פלשתינים לארץ ישראל שיהיו חלק ממנה אתה מסכים?
ההגיון של הימין = ארץ ישראל השלמה ללא יהודים, קדימה פלשתין השלמה.

הכל עניין של מוטיבציה.
כאשר האוייב רואה שיש לנו מוטיבציה של בנייה של התחדשות ושל התקרבות לבורא
אז הוא יותר נזהר,יותר מסתגר ואפילו יותר מעריך.

אך כאשר אתה בצמצום,נסוג לאחור,מוכן לוותר,פחות חיוני ויותר נשאב לתוך החומר
האוייב מרגיש הזמנה לתקיפה,הוא מזלזל בך וצוחק עלייך ולבסוף מפיל אותך.

ככה זה בעולם קטן-כלומר במלחמה עם היצר הרע
ככה זה בעולם הגדול משתקף עם האוייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אם הזכרנו אנשים שעונים בטיעונים מהאגדות...

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 16:07 
חבל שבתור מטפל במגע
אתה לא מבין שיש גם גוף וגם נשמה.

את זה שכל מה שקורה בעולם זה בעצם השתקפות של מה שקורה לנו בנפש אני לא מצפה שתבין כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
רומאריו יקר,
יש הרבה הרבה הרבה תפיסות לגבי הסוגייה הזאת, ואני מרשה לעצמי שלא להניח שהתשובה שלך היא הנכונה.
בהזדמנות נדבר על זה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 16:16 
romario כתב:

האוויר שלה מטהר.

אתה יודע כמה מלחמות ואמפריות ומריבות היו בעיראק(בבל בימי התנ''ך?)?
אולי עיראק/בבל היא ארץ הקודש האמיתית? לפחות שם יש נפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 16:19 
סתם כי בא לי אדום כתב:
romario כתב:

האוויר שלה מטהר.

אתה יודע כמה מלחמות ואמפריות ומריבות היו בעיראק(בבל בימי התנ''ך?)?
אולי עיראק/בבל היא ארץ הקודש האמיתית? לפחות שם יש נפט.

קדושה בטוח שיש שם.
הרי חכמי בבל ישבו שם ומשם יצא התלמוד הבבלי הקדוש כלומר הגמרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 16:32 
ערן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 16:38 
סו אלן כתב:
ערן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ערן כתב:
רק משם אפשר להתחיל מחדש.

תודה על ההתיחסות
לכבוד הוא לי שאושייה וסלב כמו כבודו מועיל להתיחס לנמושה כמוני
ורק בשביל הרקורד אתה נגד מדינת כל אזרחיה?

רגשי הנחיתות מגיעים כבר בתוך האריזה או שקונים אותם בנפרד?

ובשביל הרקורד, כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:

האוויר שלה מטהר.

אל תתרגשו, זה לא יחודי ליהודים הקטע של להאמין באגדות שמספרות לך שבמקרה דוקא אתה נולדת במקום הכי טוב והעם שלך יחיד ומיוחד.
הנה הודעה שמצאתי בפורום של אוהדי פ.צ.כלכתה:

bebeto כתב:
הודו זה הקדושה הכי גבוהה שיש.

האוויר שלה מטהר.

והנקודה הכי מוארת היא ורנאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 17:11 
אנחת רווחה
ובשביל הרקורד 2
אתה אידיוט ולא רק אדיוט סתם
אלא כזה שגם לא מודע להיותו כזה
עצוב לי שנותנים לך במה כל כך מכובדת
כדי שתוכל לפזר את הרעל שלך משם
ועצוב עוד יותר שאתה לא היחיד
(יתוקן בקרוב ,אמן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: