EISEN כתב:
kobster כתב:
mkorman1 כתב:
אי אפשר להציג את מה שאין
אי אפשר להציג את מה שלא ביקשו להציג.
יש הסכם חתום שהאדונים הנכבדים בכלל לא ביקשו לראות, אחרי שרמון יגיש בקשה מסודרת להעברת הבעלות הוא יצרף את כל מה שצריך.
אופטימיות ידידי, נראה לך שאנשים בסדר גודל של רמון, תאומים ופרופסור למשפטים כמו בר ניב היו נכנסים לעסק הזה מבלי לדעת שהם מכוסים מכל הכיוונים ?
כדאים שגם אנחנו נפנים שמי שעומד בראש המועדון הוא כבר לא נוכל תחמן וערמומי שמחפש לעגל פינות ולגזור קופונים.
כדאי שנפנים גם שזה שבא אוהד הפועל להשתלט על העניינים
זה לא אומר שאנחנו צריכים להיות עיוורים ולטמון את הראש בחול . אם יש תהיות בקשר לדברים לא ברורים אז אפשר, מותר וצריך לשאול את השאלות הנכונות.
חלילה וחס, בטח לאור העבר העגום בעשור האחרון. לכולנו נמאס מהנהלות כושלות שהדבר היחיד שהם טובות בו זה לקחת כסף מהקהל ולחרב את המועדון, כל אחת והצורה שבה היא עשתה זאת (כולל האנשים שבראש כרגע).
מצד שני, אפשר גם להקשיב למי שעומד כרגע בראש ולצורה בה מתנהלים הדברים ולשדר אופטימיות. חכו קצת עם הגרזן, עוד לא עבר שבוע מאז ההכרזה הרשמית ואנשים פה כבר תולים את רמון ותאומים בחוצות העיר, כל סיפור העברין מורשע, באים להרוס, באים לקחת לנו את הכסף, אין להם מה להציג לבקרה, יש פה קומבינה שנועדה להחזיר את טביב לקבוצה. זה תמצית של התמצית של מה שהולך פה בשבוע האחרון.
אם יש דבר אחד שכולנו צריכים לקחת מחצי השנה האחרונה זה
שעלינו כבר לא יעבדו , ומי שינסה לעשות את זה יחטוף. הוכחנו לכל מי שצריך (ובעיקר לעצמנו) שהכוח של הקהל של הפועל זה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו. אני מציע לתת לאנשים האלה את הקרדיט ולא כל דקה לבקר אותם על עניין כזה או אחר.
רצוי והכרחי לשאול שאלות, אבל הסקפטיות והתלונות הבלתי נגמרות על כל דבר סתם הורסות ולא באמת מובילות לאיזשהו מקום.
אני ממש לא בטוח. אני חושש שכל האלה שכשטביב הגיע ידעו יופי לטמון את הראש בחול ולהתעלם מהעבר שלו, סטייל "מה אכפת לי מה הוא עשה לכפר סבא", יעלימו עין ויטמנו את הראש בחול לנוכח הקומבינות הפוטנציאליות העתידיות.