תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 07:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלפקה איפה אתה? (או: ווימבלדון 2012)
הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
היום לקחה מכבי נשים,
מחר מכבי גברים.

כיף חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 10:04 
הגמר היום זה כמו משחק של מכבי נגד בית"ר. חבל שאין בטניס תיקו עם פצועים. בהעדר ברירה - יאללה סקוטי בכיין (למרות שהסיכוי שלו פחות מקלוש).

חבל, כי זה היה טורניר שהיה בנוי בשביל נדאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אלפקה איפה אתה? (או: ווימבלדון 2012)
הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 11:04 
גיא האדום כתב:
הגמר היום זה כמו משחק של מכבי נגד בית"ר. חבל שאין בטניס תיקו עם פצועים. בהעדר ברירה - יאללה סקוטי בכיין (למרות שהסיכוי שלו פחות מקלוש).

חבל, כי זה היה טורניר שהיה בנוי בשביל נדאל.

לא, כי נדל הוא התגלמות הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 11:33 
מעבר למה שבמחינה סטטיסטית עומד היום על הפרק (השוואת שני שיאים של סאמפרס ושבירת אחד מהם שבוע לאחר מכן, שבירת השיא של עצמו), חזרה של פדרר למקום הראשון בעולם, בגילו, כשבסבב משחקים שני גלדיאטורים נוספים, ישתיק את על מי שעוד מפקפק על זהות השחקן הגדול בכל הזמנים ("לא היו לו מתחרים")...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 11:42 
דני גולפיטק כתב:
מעבר למה שבמחינה סטטיסטית עומד היום על הפרק (השוואת שני שיאים של סאמפרס ושבירת אחד מהם שבוע לאחר מכן, שבירת השיא של עצמו), חזרה של פדרר למקום הראשון בעולם, בגילו, כשבסבב משחקים שני גלדיאטורים נוספים, ישתיק את על מי שעוד מפקפק על זהות השחקן הגדול בכל הזמנים ("לא היו לו מתחרים")...

ראשית, נכון להיום אין לי ספק שפדרר הוא השחקן הגדול בכל הזמנים. אני מסייג "נכון להיום" כי אם נדאל ישמור על הכושר הגבוה שלו ויימנע מפציעות בשנים הקרובות (שני תנאים די קשים) אז הדיון ייפתח מחדש עוד 3-4 שנים.

שנית, החזרה שלו למקום הראשון היא בעיני לא מאוד שונה מזה שקרולין ווזניאקי (או אפילה ספינה) החזיקה במקום הראשון בעולם לנשים במשך תקופה ארוכה. זאת "טעות" סטיסטית של שיטת הניקוד ושיטת המשחקים (זאת לא באמת טעות. זאת בעיקר פוליטיקה פנימית, שפדרר כמובן לא יצר, אבל שהוא נהנה ממנה). גם אם פדרר יזכה, כמו שסביר להניח שיקרה, הוא לא אחד משני הטניסאים הגדולים בעולם כיום. זה הטורניר הראשון אחרי ארבעה רצופים ששני הטניסאים הגדולים בעולם לא מגיעים אליו (שלהוציא את הUS OPEN האחרון, פדרר אפילו לא היה ממש פקטור במי מהם). קורה.

שלישית, תזכרו מי אמר לכם כאן לפני חצי שנה שבגלל שיטת הניקוד לפדרר יהיה סיכוי מצויין להגיע למקום הראשון בעולם השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 12:01 
גיא האדום כתב:

שלישית, תזכרו מי אמר לכם כאן לפני חצי שנה שבגלל שיטת הניקוד לפדרר יהיה סיכוי מצויין להגיע למקום הראשון בעולם השנה.

נו בסדר גם אמרת את זה לפני חודש:

ציטוט:

פדרר שחקן גמור. ג-מ-ו-ר.
הוא יכול לגנוב בסיטואציה מסויימת את המקום השני בעולם. הוא בסיטואציות מאוד מסויימות ובטורנירים יותר קטנים יכול לגנוב נצחון על השנייים הגדולים. אבל הקריירה שלו בGS די הסתיימה. אלא אם האחרים יהיו פצועים הוא אולי עוד יצליח לגרד גמר מתי שהוא.
אני מעריך שהסיכוי שלו הוא קלוש מאוד. עם המון מזל הוא יגיע לגמר. סביר להניח שהוא לא.

;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 13:05 
גיא האדום כתב:
דני גולפיטק כתב:

ראשית, נכון להיום אין לי ספק שפדרר הוא השחקן הגדול בכל הזמנים. אני מסייג "נכון להיום" כי אם נדאל ישמור על הכושר הגבוה שלו ויימנע מפציעות בשנים הקרובות (שני תנאים די קשים) אז הדיון ייפתח מחדש עוד 3-4 שנים.

שנית, החזרה שלו למקום הראשון היא בעיני לא מאוד שונה מזה שקרולין ווזניאקי (או אפילה ספינה) החזיקה במקום הראשון בעולם לנשים במשך תקופה ארוכה. זאת "טעות" סטיסטית של שיטת הניקוד ושיטת המשחקים (זאת לא באמת טעות. זאת בעיקר פוליטיקה פנימית, שפדרר כמובן לא יצר, אבל שהוא נהנה ממנה). גם אם פדרר יזכה, כמו שסביר להניח שיקרה, הוא לא אחד משני הטניסאים הגדולים בעולם כיום. זה הטורניר הראשון אחרי ארבעה רצופים ששני הטניסאים הגדולים בעולם לא מגיעים אליו (שלהוציא את הUS OPEN האחרון, פדרר אפילו לא היה ממש פקטור במי מהם). קורה.

מה היית משנה?
מגדיל עוד יותר את המשמעות של גראנד סלאמים לעומת מאסטרס? גם ככה היום ההבדל עצום. ואם פדרר, בגילו, שיחק (ולקח) כ"כ הרבה מאסטרס (כולל על חימר אפילו) בשמונת החודשים האחרונים, אז מגיע לו להיות ראשון. טניס משחקים גם בשלוש מערכות והדירוג צריך לייצג את המכלול, ויותר מזה, טניס משחקים גם נגד שחקנים שלא בטופ 4. ושם הוא לא נופל גם היום. בניגוד למתחרים שלו שיש להם מעידות (ואל תאשים אותו שידע לנצל את המעידות האלה, כמו במדריד למשל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
יאללה פדרר!! (שקוף שמארי לוקח. המלכה בטח נתנה צ'ק שמן לפדרר כדי שיפסיד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
פדרר אמור להשמיד אותו.
מארי לא שחקן ששוה מקום רביעי בעולם,וגם לא בטוח שעשירי.
יש לו רכרוכיות בלתי מוסברת,או חסרה לו נוכחות כמו שיש למשל לפדרר,נאדאל ונובאק,שלא לדבר על יציבות.
אני אישית לא מחזיק ממנו,ואני חושב שלעומת שלושת האחרים,אותו בכל יום נתון אפשר לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
מארי נראה מצויין בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
שדרנים בטניס זה דבר מיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
פדרר ב20 אחוז יכולת מהמשחק מול דיוקוביץ,ועוד במקרה הטוב.
אם הוא קצת מעלה את הרמה,המשחק הזה באמצע מערכה שנייה כבר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 16:08 
מ.ס אשדוד 1
מכבי 0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
נראה כאילו פדרר עייף
מארי לוקח את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
תגידו, למה תמיד שחקנים שמים כדור בכיס?
זה לא מפריע להם לרוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 16:29 
והקוסם כתב:
תגידו, למה תמיד שחקנים שמים כדור בכיס?
זה לא מפריע להם לרוץ?

ממש לא. זה בערך כמו שתשאל אם כובע מפריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
fedex :HEART2:

1-1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלפקה איפה אתה? (או: ווימבלדון 2012)
הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
פדרר מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:03 
הנקודה הזאת שהוא לקח איתה את המערכה
פשוט לארכיון

טיקי טקה של הטניס. מושלם. אי אפשר לא לאהוב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
ענק פדרר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:05 
שייחנקו שניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
שייחנקו שניהם

שייתקע לווין רוני פיש אנד צ'יפס בגרון.
י.כוס,כיצד בתור שגריר בריטניה בפורום אתה לא חש אהבה לצד הסקוטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:08 
אשכרה מכבי טניס. שימות כבר, שיקרע רצועה, אי אפשר לראות את האיש הנאלח הזה. מתעב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלפקה איפה אתה? (או: ווימבלדון 2012)
הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
כל כך אלגנטי, איזה כיף לראות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
הגשם הציל את מארי. הוא כבר בקושי נשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:26 
דני גולפיטק כתב:
גיא האדום כתב:
דני גולפיטק כתב:

מה היית משנה?
מגדיל עוד יותר את המשמעות של גראנד סלאמים לעומת מאסטרס? גם ככה היום ההבדל עצום. ואם פדרר, בגילו, שיחק (ולקח) כ"כ הרבה מאסטרס (כולל על חימר אפילו) בשמונת החודשים האחרונים, אז מגיע לו להיות ראשון. טניס משחקים גם בשלוש מערכות והדירוג צריך לייצג את המכלול, ויותר מזה, טניס משחקים גם נגד שחקנים שלא בטופ 4. ושם הוא לא נופל גם היום. בניגוד למתחרים שלו שיש להם מעידות (ואל תאשים אותו שידע לנצל את המעידות האלה, כמו במדריד למשל)

כמה שינויים:
1. ראשית, הייתי מגדיל את הניקוד על הגרנד סלאמים לפחות פי 2 ואולי פי 3. אחרי הכל, בעיני כמעט כל מי שעוסקים בתחום, כולל אוהדים, קהל, טלויזיה ושחקנים, הם חשובים גם פי 10. אני מאוד מחבב את טורנירי המאסטר (יש לי אחד ליד הבית אפילו וזה כיף שכל השחקנים הגדולים מגיעים אליו) אבל צריך להודות על האמת - מעטים בקהל הרחב מתעניינים בהם. נדאל היה מחליף את 20 תארי המאסטר שלו ב5-6 גרנד סלאמים בלי להסס. גם פדרר כמובן.
2. את הנקודות על טורניר סוף השנה הייתי מקצץ בחצי. השחקנים המובילים ממילא מגיעים אליו רצוצים והמשחקים הם בדר"כ ברמה בינונית מינוס. אין הצדקה שהזוכה בטורניר שכזה יילך הבייתה עם 1500 נקודות.
3. נותן לשחקנים בחירה, ולו חלקית, באיזה טורנירי מאסטר לשחק, כדי שלא יגיעו גמורים לחודשים האחרונים של השנה. זה עוד דבר שפדרר ניצל בשנה שעברה. זה כמובן חוקי אבל זה לא הופך אותו לשחקן הטוב בעולם כיום.
4. בלי משחקים מסחריים עם טורנירים. דוגמא קלאסית: בחיים, אבל בחיים, לא הייתי מאשר לטורניר מדריד שאותו הזכרת, לעבור לשחק על משטח חדש, ולטענת רבים מסוכן, רק בכלל שהלוגו של הספונסור של הטורניר הוא בצבע כחול. דיוקוביץ' ונדאל (ולפי הטענות לא רק הם אגב) לכל הפחות שמרו שם על הרגליים. יש טיעון שהם אפילו ממש הפסידו בכוונה (שניהם הפסידו לחברים טובים שלהם). זאת דוגמא טובה למשהו שפדרר לא גרם לו, אבל שהוא הרוויח ממנו בגדול. הזכייה שלו שם ב1000 נקודות היא די לא רצינית.

למה כל הדברים האלו (ואפשר להעלות עוד אחרים) לא מתרחשים? כסף ופוליטיקה פנימית. לטורנירי המאסטר יש כוח ולכן הם מעוותים את הניקוד. לארגון הATP עצמו יש זכויות נרחבות בטורניר סוף השנה (למיטב זכרוני זה הטורניר של הארגון) ולכן יש לו נקודות לחלוטין לא פרופורציוניות. הספונסר של טורניר מדריד שילם כסף טוב ולעזאזל עם בריאות השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 18:09 
אם עוד פעם צורף יגיד חייב ראשונים אני אשתגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 18:33 
מה זה מכבי טניס? לתת בנקודה קריטית לוב שהיריב אמור להנחית, אבל הוא מחליק והכדור שלך נוחת על הקו.
די, אי אפשר לראות אותו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 18:51 
bergkamp כתב:
מה זה מכבי טניס? לתת בנקודה קריטית לוב שהיריב אמור להנחית, אבל הוא מחליק והכדור שלך נוחת על הקו.
די, אי אפשר לראות אותו יותר.

הוא אשם שמארי גמור מעייפות אז הוא מחליק כל רגע?
ובכלל, המזל של מארי במשחק הזה לא נגמר, די מצחיק מה שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 19:16 
הכי גדול בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: