תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 04:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חלון ההעברות האירופי
הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
עוד קצת חדשות מהבוקר:
- אגדת ארסנל, סול קמפבל, טוען כי ארסנל חייבת לצאת למסע רכש מפוצץ בסכום של 100 מליון ליש"ט בשביל לשכנע את כוכבה ההולנדי להישאר ולהאמין שהם יכולים לזכות בתארים. בינתיים, מפורסם כי פאריס סט. ג'רמיין ומילאן מצטרפות למירוץ אחריו.
- עפ"י הטלגרף, הרכש הראשון של ברנדן רוג'רס בליברפול עשוי להיות חלוץ רומא, פאביו בוריני. גם דניאל סטארידג' המוכשר מצ'לסי עשוי להגיע לקבוצה.
- פיורנטינה מעוניינת לרכוש את מרואן צ'מאח מארסנל ומוכנה להשקיע כ-5 מליון ליש"ט לשם כך. החלוץ, שלא מצא את מקומו באמיריות, התבטא בנושא כשאמר ש"האתגר האיטלקי עשוי להיות מעניין".
- לאחר שפרידל בן ה-41 פרש, טוטנהאם מחפשת שוער ראשון חדש. כזכור, פורסם כי הם הציעו 13 מליון ליש"ט על שוערה של ליון, הוגו לוריס. עם זאת, התרנגולים לא לוקחים סיכון ובמקביל כבר מגששים אצל ויויאנו האיטלקי שמשחק בפאלרמו אך שייך לאינטר. השוער המוכשר מבוקש גם בארסנל. עוד בוויט הארט ליין: המנג'ר החדש, AVB, סיפר לדפו כי הוא אינו יכול לעזוב על אף רצונו של החלוץ וכי הוא בונה עליו לעונה הקרובה.
- מלאגה תנסה לגנוב מתחת לאפיה של טוטנהאם את עמנואל אדביור, שהושאל לתרנגולים בעונה הקודמת וחזר להתאמן בקבוצה לה הוא שייך, מנצ'סטר סיטי. עם זאת, בסיטי הבהירו כי הוא ברשימת ההעברות וכי יימכר למרבה במחיר.
- אסטון וילה וסאנדרלנד נאבקות על שחקנה של מאיורקה - איבן ראמיס, שמכירו מוערך בכ-9 מליון ליש"ט.
- נייוקאסל לא מוותרת על מגנה של ליל ונבחרת צרפת - מתיו דבושי. המועדון הצרפתי כבר הודיע כי ימכור את השחקן רק אם תגיע הצעה מספקת דיה, אולם רצונו העז של המגן לעבור לפריימר ליג עשוי להביא למימוש העסקה על סך 6 מליון ליש"ט.
- ג'ו קול, שחוזר לליברפול אחרי עונת התרעננות בליל, רוצה להוכיח כי מקומו באנפילד וכי הוא יכול לתרום לקבוצה באדום ולעזור לה לחזור לצמרת הליגה.
- מוריניו ואוהדי ריאל מדריד מתחילים להשלים עם העובדה כי כנראה גם העונה מאיקון לא יגיע לברנבאו. אינטר מערימה קשים רציניים והמגן הבריזלאי שמוקם בראש רשימת המבוקשים של מוריניו ככל הנראה לא יגיע לספרד הקיץ. מועמדים אחרים לעמדה שנשארה מיותמת אחרי מעברו של ראמוס למרכז ההגנה הם פיזצק הפולני מדורטמונד, בוסינגווה הפורטוגלי מצ'לסי, אביאנוביץ' שמשחק גם אצל הבלוז או פרננדס הברזילאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 13:20 
כיפה אדומה כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
תום האדום כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
והקוסם כתב:
הלוואי וליברפול יקנו אותו(לא יקרה), אחלה של שחקן ויכול להתאים ליד סוארז.

לא צריך... יש לנו את אנדי קארול

:cry:

בוז'אן אתה אוהד ליברפול?

אכן

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
מה כולם תופסים ממאייקון?
מגן ענק אבל הרבה אחרי השיא שלו, עדיף להשקיע במגן צעיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
MaRtIn kay כתב:
מה כולם תופסים ממאייקון?

שחקן ענק עדיין כנראה המגן הימיני הטוב בעולם
עדיף על אלבס המנוול תמיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 13:41 
MaRtIn kay כתב:
מה כולם תופסים ממאייקון?

בדיוק.
רק קבוצות כמו צ'לסי וריאל למיניהם בלי שום ראייה לטווח הארוך מעוניינות בו.
והוא כבר מזמן לא עדיף על אלבס (וככה זה גם בנבחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 13:50 
מאייקון בן 31, זה ממש לא מעבר לשיא, והוא גדול בפחות משנתיים מדני אלבס.
מה שכן, הוא נתן עונה פשוט מזעזעת השנה באינטר, אבל זה לא רק הוא, אלא כל הקבוצה. לא שזה מוריד ממנו אחריות.
לא צריך לזלזל בו, אבל דני אלבס טוב ממנו בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
RedAlert כתב:

האם ריינג'רס סולקה מהליגה הסקוטית ?!
http://www.caughtoffside.com/2012/07/04 ... f-the-spl/
מוזר מאוד,אבל אמיתי.
על מה ולמה מישהו יודע ?

היא לא סולקה, היא נכנס בעונה שעברה לתהליך של כינוס נכסים אחרי שפשטו רגל, וכחלק מהתהליך עליהם להתחיל מהליגה השלישית.
הבעלים החדש שקנה אותה עוד ניסה למנוע את המהלך ולהביאו להצבעה, שם נקבע כי הקבוצה אכן תרד.
כך שהיא לא סולקה, היא פשוט לא תשחק בפריימר ליג הסקוטית בשתי העונות הבאות לפחות.

הכל טוב ויפה, אבל אתה מודע לזה שהם יורדים 2 ליגות וסביר להניח שכל הסגל שלהם עומד להתחלף? הם נותרו בלי כלום, הם היו צריכים למכור את האצטדיון שלהם, את כל הנכסים שלהם, אין להם שקל על התחת. הם חייבים כסף וחייבים למכור שחקנים, כך שלהגיד שהיא "פשוט לא תשחק בפרמיירליג הסקוטית בשתי העונות הבאות לפחות" זה לא ממש נכון. ההצבעה הייתה בין קבוצות הפרמיירליג והן הצביעו האם יש לריינג'רס את הזכות להישאר בליגה ולא להתחיל מחדש, הרוב הצביעו נגד וזה מה שהביא את ריינג'רס לליגה השלישית. המקרה הזה צריך לשמש דוגמא לכל המועדונים באשר הם, מקרה שאומר שחייבים לדעת לנהל את הקבוצה נכון מבחינה כלכלית אחרת זה מה שיקרה בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 14:47 
בנוסף, נדמה לי שלא הוזכר כאן
סמיר האנדנוביץ' השוער המצויין של אודינזה עבר לאינטר. ונדמה לי גם שפאבלו ארמרו (הגם מצויין) עבר לנאפולי.

עושה רושם שאודינזה מאבדים הרבה נכסים, מצד שני, הם כבר שנים על גבי שנים מביאים צעירים לא מוכרים ומוכרים אותם לקבוצות יותר גדולות (השם הכי חם שיש להם כרגע זה לואיס מוריאל, חלוץ קולומביאני אדיר, שחוזר מעונת השאלה בלצ'ה, ואני סומך עליהם שהברזילאים שהם הביאו גם בסדר).

חוץ מזה, שמועות שג'אמפאולו פאציני חוזר לסמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בנוסף, נדמה לי שלא הוזכר כאן
סמיר האנדנוביץ' השוער המצויין של אודינזה עבר לאינטר. ונדמה לי גם שפאבלו ארמרו (הגם מצויין) עבר לנאפולי.

עושה רושם שאודינזה מאבדים הרבה נכסים, מצד שני, הם כבר שנים על גבי שנים מביאים צעירים לא מוכרים ומוכרים אותם לקבוצות יותר גדולות (השם הכי חם שיש להם כרגע זה לואיס מוריאל, חלוץ קולומביאני אדיר, שחוזר מעונת השאלה בלצ'ה, ואני סומך עליהם שהברזילאים שהם הביאו גם בסדר).

חוץ מזה, שמועות שג'אמפאולו פאציני חוזר לסמפ.

לא רק ארמרו, גם קואדרדו שהיה מבוקש בליברפול. שני שחקני רכש מדהימים לנאפולי שמראה שלמרות מכירת לאבצי לא מוותרת על הצמרת.
מה שכן, כמו שאמרת, אודינזה במכירת חיסול מפחידה. מכרו את 3 הכשרונות ההמבטיחים ביותר שלהם ואת השוער המנוסה. חוץ מדי-נטאלה לא יודע מה הם שווים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
דייגו פורלאן עובר לאינטר מברזיל משם הדרך לפניארול נראית מאוד קצרה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מה שכן, הוא נתן עונה פשוט מזעזעת השנה באינטר, אבל זה לא רק הוא, אלא כל הקבוצה. לא שזה מוריד ממנו אחריות.

זה נכון אם הוא קשר או בלם אבל העמדה שלו מחייבת כושר ומהירות. אני לא אומר שהוא לא יכול לתת עונה טובה בריאל אבל למה לשלם עליו מליונים בשביל שנה שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 15:54 
MaRtIn kay כתב:
19 כתב:

זה נכון אם הוא קשר או בלם אבל העמדה שלו מחייבת כושר ומהירות. אני לא אומר שהוא לא יכול לתת עונה טובה בריאל אבל למה לשלם עליו מליונים בשביל שנה שנתיים.

כי זה מה שריאל מדריד וקבוצות בסדר גודל הזה עושות בדרך כלל. הן מכוונות להצלחה בהווה.
לא יודע אם דווקא מאייקון זה מי שהייתי מביא לשם, אבל זה שהוא בן 31 לא אמור להפריע להם. אז הם לא ימכרו אותו בעתיד בהרבה כסף, זו גם ככה לא אחת המטרות של מועדון כמו ריאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
MaRtIn kay כתב:
19 כתב:

כי זה מה שריאל מדריד וקבוצות בסדר גודל הזה עושות בדרך כלל. הן מכוונות להצלחה בהווה.
לא יודע אם דווקא מאייקון זה מי שהייתי מביא לשם, אבל זה שהוא בן 31 לא אמור להפריע להם. אז הם לא ימכרו אותו בעתיד בהרבה כסף, זו גם ככה לא אחת המטרות של מועדון כמו ריאל.

מה גם שהיום עם הכסף הרציני במזרח ובאסיה, אפשר למכור גם שחקנים בגיל 33 במחירים אסטרונומיים. יבוא לריאל, יתן שתי עונות טובות וימכר לכסף הגדול לעונת פרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 17:36 
ליון זרקה את כריס, מישל באסטוס וקים קלסטרום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

ועלי סיסוקו.

ומה הכוונה? שיחררה אותם מהחוזים או מציבה אותם ברשימת ההעברות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
הולכת להיות מלחמה רצינית על באסטוס... שחקן שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 17:43 
אני מניח שזה אומר שהיא הודיעה שהם לא ישחקו בשורותיה בעונה הקרובה, מה שמאד מוריד מהערך שלהם. והם יימכרו למרבה במחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

כמו שאמרו גם את אלי סיסוקו
מה זה ההחלטה ההזויה הזאת ?
למעט כריס שהוא כבר זקן,מדובר בשלושה שחקנים פשוט מצוינים.

אגב מאייקון באמת בן 31 חשבתי שהוא בן 29
במקרה הזה באמת מדובר בשחקן שהוא מבוגר,ואני חושב שיש לו גג 2 עונות טובות לתת
כרגע צ'לסי בכלל לא צריכה מגן ימיני,איבנוביץ' מגן פשוט מצוין -מהיר,תאקל מהטובים בעולם,משחק ראש אדיר.כמחליף יש את פריירה,זה בהחלט לא מספיק ולכן צריך להביא איזה מישהו צריך לשנים הבאות.

מה שצ'לסי כן צריכה,ודווקא לא מביאה,הוא קשר שישחק עם רמירז ולמפארד בהרכב,כי מה לעשות אני לא סומך על מיירלש.החלום שווינשטיינגר אבל הסיכוי שהוא יבוא נמוך מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
19 כתב:

מה שצ'לסי כן צריכה,ודווקא לא מביאה,הוא קשר שישחק עם רמירז ולמפארד בהרכב,כי מה לעשות אני לא סומך על מיירלש.החלום שווינשטיינגר אבל הסיכוי שהוא יבוא נמוך מאוד

לא ממש... קודם כל מיירלש שחקן מצוין. ואל תשכח שיש גם את ג'ון אובי מיקל (כולה בן 25) ואת אסיין על הספסל
כל מה שצ'לסי צריכה זה מחליף לדרוגבה, אם היא מצליחה בסופו של דבר להביא את האלק היא מסודרת.

החלק הקדמי יראה ככה:
למפארד-ראמירז
מארין-הזארד-מאטה
האלק
ויהיה על הספסל את מיירלש, אובי מיקל, אסיין, סטארידג', טורס ועוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
ג'ון אובי מיקל פרווה. אסיין כבר לא 100% אחרי הפציעות.
השנה הריצו הרבה פעמיים את רומיו (או רומאו?) כקשר אחורי, אולי הוא יהיה שחקן 11 קבוע.
בכל מקרה היה נחמד אם היו מביאים איזה סופרסטאר לקישור, במיוחד כשלאמפרד כבר בן 34 (לא שאני חושב שהוא צריך לפרוש או לעזוב. הבישול הענק שהוא נתן לראמירז נגד בארסה בחוץ היה קריטי בזכיה בליגת האלופות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
RedAlert כתב:
19 כתב:

לא ממש... קודם כל מיירלש שחקן מצוין. ואל תשכח שיש גם את ג'ון אובי מיקל (כולה בן 25) ואת אסיין על הספסל
כל מה שצ'לסי צריכה זה מחליף לדרוגבה, אם היא מצליחה בסופו של דבר להביא את האלק היא מסודרת.

החלק הקדמי יראה ככה:
למפארד-ראמירז
מארין-הזארד-מאטה
האלק
ויהיה על הספסל את מיירלש, אובי מיקל, אסיין, סטארידג', טורס ועוד

אני לא חושב שהאלק יבוא בסופו של דבר
וטורס בטוח יפתח שנה הבאה בין אם זה זה טוב לדעתינו או לא
אני גם לא חושב שמארין יפתח בעונה הבאה
אם כבר האלק בא אגב,הוא משחק בצד ימין ומאטה בצד שמאל והזארד באמצע ...טורס יהיה חלוץ

אובי מיקל שחקן סבבה אבל לא מספיק טוב בחיים להרכב הראשון,מיירלש לדעתי גם לא טוב ואני עדיין חושב שלהביא קשר אמצעי סופרסטאר כמו שאמרו מעליי יהיה מצוין לצ'לסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חלון ההעברות האירופי
הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
MaRtIn kay כתב:
מה כולם תופסים ממאייקון?

עדיף על אלבס המנוול תמיד

לא קרוב לזה.
לפני שנתיים באליפות האחרונה של אינטר הוא נתן עונה מדהימה, אולי הטופ שהיה של מגן במילניום הזה(והיה את קאפו בשנים היפות שלו ברומא ומילאן), הוא גם זכה בשחקן השנה באיטליה. השנתיים האחרונות הוא יותר מנפילה והוא יותר קרוב לרמה של ניר מנצור מאשר לשל עצמו מלפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חלון ההעברות האירופי
הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
RedAlert כתב:
MaRtIn kay כתב:
מה כולם תופסים ממאייקון?

עדיף על אלבס המנוול תמיד

לא קרוב לזה.
לפני שנתיים באליפות האחרונה של אינטר הוא נתן עונה מדהימה, אולי הטופ שהיה של מגן במילניום הזה(והיה את קאפו בשנים היפות שלו ברומא ומילאן), הוא גם זכה בשחקן השנה באיטליה. השנתיים האחרונות הוא יותר מנפילה והוא יותר קרוב לרמה של ניר מנצור מאשר לשל עצמו מלפני שנתיים.

בוא לא נגזים
הוא בהחלט ירד מהשיא שלו לפני שנתיים
דעתי השתנתה,בהחלט טעיתי,משום מה חשבתי שהוא צעיר יותר וטעיתי.
בכול מקרה צ'לסי בכלל לא צריכה מגן ימיני.אולי מגן צעיר שישמש כמחליף לאיבונביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
מאיקון לא המגן הטוב בעולם אלה ראמוס.
אני לא מבין למה ליון רוצים למכור את באסטוס, שחקן נהדר ואם הם כבר מוכרים אותו זו הזדמנות נהדרת לליברפול לנסות להביאו
שחקן מעולה לעמדה חלשה אצל ליברפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
והקוסם כתב:
אני לא מבין למה ליון רוצים למכור את באסטוס, שחקן נהדר ואם הם כבר מוכרים אותו זו הזדמנות נהדרת לליברפול לנסות להביאו

אם אתה שואל אותי, הבעלים של ליון הוא הבנאדם הכי גבר בעולם, עם הביצים הכי גדולות.
אם במכבי היו משכילים מזמן לעשות מה שהוא עושה, ולא להתייחס לאיכות או למחיר של שחקנים אלא לתרומה שלהם לקבוצה - הם היו מזמן זוכים באליפות או שתיים.
מה גם שהוא לא זורק אותם בחינם, על סיסוקו ובאסטוס הוא יכול לעשות קופה מטורפת, גם קאלסטרום. בכסף הזה הוא בונה את ליון מחדש בליגה שהיא לא ממש קשה למועדון בסדר גודל כזה (למרות שכנראה עונה הבאה פ.ס.ז אלופה בליינד).

אגב, סוואנזי אמנם איבדה את סיגורדסון, אבל ממשיכה להתחזק ומחתימה את שני שחקני וויאריאל, עמם ירדה ליגה: החלוץ דה-גוזמן והמגן צ'יקו פלורס.
הקבוצה הראשונה מוולס בליגה האנגלית הייתה למרענן הרשמי של העונה שעברה, כשניצחה בביתה את ארסנל, צ'לסי ומנצ'סטר סיטי. הליברטי סטאדיום צפוי גם השנה להיות האצטדיון הכי מרגש באנגליה.

בינתיים, ניוקאסל וטוטנהאם מתקשות להשלים את רכישת כוכבי הליגה ההולנדית, דה ג'ונג מטוונטה יאן ורטונג'ן מאייאקס (בהתאמה), כשקבוצותיהן מערימות קשיים.

נערך לאחרונה על ידי רואה שחורות בתאריך 07 יולי 2012, 23:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:38 
באסטוס זה שחקן ענק שיכול לשדרג כמעט כל קבוצה באירופה
אני צופה מריבה רצינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:41 
הוא יכול היה לעשות עליהם קופה יותר גדולה אם הוא סתם היה מוכר אותם, אין ספק שהוא הוריד את עמדת המיקוח שלו כשהוא הודיע שהם לא ישחקו אצלו. עכשיו כבר לא צריך להציע לו מיליונים רק בשביל לגרום לו להסכים לשחרר את השחקן, כי את הצעד הזה הוא כבר עשה בהתנדבות. עכשיו רק צריך להציע יותר מהשאר שרוצים אותו.

עדיין, זה כנראה צעד נכון מבחינתו. אם מה שהוא אומר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
והקוסם כתב:

אם אתה שואל אותי, הבעלים של ליון הוא הבנאדם הכי גבר בעולם, עם הביצים הכי גדולות.
אם במכבי היו משכילים מזמן לעשות מה שהוא עושה, ולא להתייחס לאיכות או למחיר של שחקנים אלא לתרומה שלהם לקבוצה - הם היו מזמן זוכים באליפות או שתיים.
מה גם שהוא לא זורק אותם בחינם, על סיסוקו ובאסטוס הוא יכול לעשות קופה מטורפת, גם קאלסטרום. בכסף הזה הוא בונה את ליון מחדש בליגה שהיא לא ממש קשה למועדון בסדר גודל כזה (למרות שכנראה עונה הבאה פ.ס.ז אלופה בליינד).

אגב, סוואנזי אמנם איבדה את סיגורדסון, אבל ממשיכה להתחזק ומחתימה את שני שחקני וויאריאל, עמם ירדה ליגה: החלוץ דה-גוזמן והמגן צ'יקו פלורס.
הקבוצה הראשונה מוולס בליגה האנגלית הייתה למרענן הרשמי של העונה שעברה, כשניצחה בביתה את ארסנל, צ'לסי ומנצ'סטר סיטי. הליברטי סטאדיום צפוי גם השנה להיות האצטדיון הכי מרגש באנגליה.

בינתיים, ניוקאסל וטוטנהאם מתקשות להשלים את רכישת כוכבי הליגה ההולנדית, דה ג'ונג מטוונטה יאן ורטונג'ן מאייאקס (בהתאמה), כשקבוצותיהן מערימות קשיים.

אז אתה טוען שבאסטוס לא תורם לקבוצה? יכול להיות שאתה צודק,אני לא עוקב אחרי ליון ולא בדקתי נתונים סטטיסטים אבל ממה שאני ראיתי אותו משחק הוא שחקן מעולה.
אם באמת כפי שאתה טוען הוא לא תורם אז יכול להיות שכדאי למכור אותו אבל כמו ש 19 אמר, מכיוון שהוא יצא בהצהרה שהוא לא ישחק אצלו אז המחיר שלו ירד בצורה משמעותית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:48 
אני מניח שבשביל 400 אלף יורו הוא לא ישחרר אותם
התחרות בין הקבוצות תדאג שהמחיר עליהם יהיה סביר (אמנם לא פי 2 מהשווי שלהם, אבל גם לא מחירי סיום חוזה), וגם אם לא אז הוא יושיב אותם קצת ביציע עד שקבוצות יבינו שהוא רציני וישלמו סכומים נורמליים
אל תדאג לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:50 
לוק דה יונג שחקן אדיר
יכולה להיות (עוד) גניבה של ניוקאסל.
אני מאד אוהב איך שהם עובדים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: