dino כתב:
גלקסי לא אמין. כל הזמן נתקע ושולח לי דברים שלא ביקשתי, או מזמין לי אפליקציות על דעת עצמו. פשוט מעצבן.
איזה שטות. גלאקסי s2 מכשיר יותר אמין ויותר מוצלח מהאיפון 4, והhtc one x והsgs3 הם בכלל ליגה אחרת.
מה שאתה מדבר עליו זה אפליקציות שמנצלות לרעה את זה שרוב המשתמשים מאשרים את כל ההרשאות שהן דורשות על בליינד. יש את airpush detector שמגלה אותן ומציעה למחוק אותן(לרוב גם לא מדובר בהפסד גדול במיוחד).
Red or Dead כתב:
למה לא לחכות שלושה וחודשים לאייפון 5?(בתקווה...)
למה כן? המכשיר כנראה יוכרז עוד 3 חודשים, יצא במחיר עלות כפול מכמה שהs3 יעלה, וספק מאוד גדול אם אפל בכלל מתכוונים לנסות לצמצם את ההפרש שהאנדרואידים מרובעי הליבה צברו עליהם.
OM כתב:
אני חודש וחצי עם HTC ONE X ומאוד מרוצה, אני אישית יותר אוהב בכלליות את HTC מסמסונג, ובפרט את הממשק שלהם.
שני המכשירים מצוינים ותהנה מאוד מכל אחד מהם, כמו גם כנראה מאייפון שאני פחות אוהב.
ההחלטה איזה מכשיר לבחור היא יותר אישית ותלויה בצרכים וההעדפות שלך, אני ממליץ לך לחפש ביקורות והשוואות בגוגל וביו-טיוב,
בגדול (מאוד) בין הגלקסי אס 3 ל ONE X אני יכול להגיד שהגודל שלהם כמעט זהה (ושניהם גדולים - מסך 4.8 לS3 ו 4.7 ל ONE X), שניהם רצים כרגע על אנדרויד 4 (ICS), המסך של ה HTC נראה קצת יותר טוב אבל שניהם מדהימים, הסוללה של ה S3 יותר טובה והיא גם נשלפת בניגוד לזו של ה HTC, ה HTC מגיע עם 32 ג'יגה בלי אפשרות להרחבה (כלומר אין מקום לכרטיס SD) לעומת ה S3 שמגיע עם 16 או 32 וגם עם מקום לכרטיס SD, המצלמות של שניהם בגדול באותה רמה והמשקלים די זהים, ה HTC בנוי מחומרים קצת יותר טובים (כלומר מבחינת הפלסטיק) ואולי קצת יותר עמיד.
ובקשר לפחד שלך מתפעול המכשיר, אתה יכול להירגע, חוץ מזה שהממשקים של שתי החברות נוחים והרבה יותר ידידותיים למשתמש משהיו בגירסאות קודמות, בנוסף מכשירים מבוססי אנדרויד נעשים יותר ויותר פופולריים ומתחילים לראות אותם באותה תדירות כמעט כמו האייפון.
ליתר דיוק, אנדרואיד כבר יותר פופולארי בארץ מאיפון, כשהsgs2 הוא המכשיר הכי נמכר בארץ.