תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולם לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:40 
כולם מבינים שהדר יוסף קטן עלינו וכמו שכבכר אמרו פה גם אם הוא קטן עלינו ל4 משחקים בעונה הוא עדיין קטן.
מבחינתי נוקיה לא בא בחשבון בשום סיטואציה גם אם נצטרך לשחק על מגרש בלטות עם 50 צופים.
יש אלטרנטיבות מעולות - חולון וראשון, שחלק גדול מאוהדי הקבוצה מגיעים מהאזורים הנ"ל, מגרשים נגישים מכל בחינה(תחבורה ציבורית ורכב), יכולים לארח קהל רב ויוכלו לאפשר למועדון לגדל דור חדש של אוהדים(אפשרות רכישת כרטיס למשחק בודד היא אקוטית על מנת להשיג את המטרה).
לא מבין למה מקררים את כל הנושא של המנויים, לדעתי באולם אחר היינו כבר על 2000 מנויים וזה תרחיש פסימי. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 14:36 
הרע כתב:
כולם מבינים שהדר יוסף קטן עלינו וכמו שכבכר אמרו פה גם אם הוא קטן עלינו ל4 משחקים בעונה הוא עדיין קטן.
מבחינתי נוקיה לא בא בחשבון בשום סיטואציה גם אם נצטרך לשחק על מגרש בלטות עם 50 צופים.
יש אלטרנטיבות מעולות - חולון וראשון, שחלק גדול מאוהדי הקבוצה מגיעים מהאזורים הנ"ל, מגרשים נגישים מכל בחינה(תחבורה ציבורית ורכב), יכולים לארח קהל רב ויוכלו לאפשר למועדון לגדל דור חדש של אוהדים(אפשרות רכישת כרטיס למשחק בודד היא אקוטית על מנת להשיג את המטרה).
לא מבין למה מקררים את כל הנושא של המנויים, לדעתי באולם אחר היינו כבר על 2000 מנויים וזה תרחיש פסימי. חבל.

כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 15:36 
הרע כתב:

תנסה להסביר לי את המשפט שאומר מבחינתי נוקיה וגו׳
כלומר מה הסיבה שלך למה שאמרת
אתה לא חייב כמובן זה פשוט מעניין אותי לדעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
ביינתים כתבה בעניין אצל אופירה שלא באמת מחדשת כלום אבל מעבירה קצת את הזמן...
http://one.co.il/Article/202320.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
היה שם בתגובות אוהד אחד שהציע את רעננה מוטרסט
מצד אחד נחמד כי יש בו יותר מקומות מהדר יוסף ואין בו קבוצה אחרת
מצד שני עדיין יש לו פחות מ2000 והוא מחוץ לתל אביב...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:15 
מקורמן אשמח להסביר,
דבר ראשון נוקיה גדול מאוד, גדול מידי, לדעתי אפשרות הכי אופטימית מנסיונות עבר וגם מנקודת מבט של אדם ראלי זה בערך 1000 צופים בכל משחק ליגה ובמשחקים גדולים, גביע, פלייאוף, עם שיווק נכון וכל מיני מבצעים 3000-4000 צופים(הכמויות מתייחסות לקהל הביתי בלבד) כמות כזאת של קהל פשוט תיבלע באולם כ"כ גדול מה עוד שאולם בסדר גודל הזה יאפשר לקהל חוץ להגיע באלפים דבר שבראייתי הוא טעות מרה אפילו אם אני לוקח בחשבון את הרווח ממכירת הכרטיסים.
דבר נוסף שאי אפשר להתעלם ממנו הוא הזיהוי של נוקיה עם מכבי, קצת יותר קשה להסביר את האנטיגוניזם למקום כי מדובר על הרבה רגשות, רגשות של שנאה ותיעוב למקום אחרי המון הפסדים, המון תקריות עם שוטרים, המון השפלות וגם הרצון להיות פשוט ההפך ממה שהם מייצגים עם אולם של אוהדים פקטייבים שבאים למשחקים עם חליפות ומתייחסים למשחק בתור עוד סוג של בילוי של הברנג'ה, אני רוצה אולם עם אווירה של גיהנום או בקיצור הכי קרוב שאפשר לאוסשקין.
דבר אחרון, פשוט יש אלטרנטיבות עדיפות שמתאימות הרבה יותר לקבוצה בסדר גודל שלנו, כל עוד אין עובדות בשטח שאנחנו יכולים להגיע למצב של 7000 מנויים לכדורסל(שים לב זה לא רחוק מהכמות של המנויים בכדורגל) נוקיה לא בא בחשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
הרע כתב:

מה זה "מקררים"? אתה חשוב שבחולון וראשון לציון עומדים ומחכים לנו בזרועות פתוחות? גם שם צריך לנסות לראות אם זה מסתדר, וזה לוקח זמן. ובינתיים סביר להניח שמנסים ללחוץ על עיריית תל אביב ולהוציא ממנה משהו.
זה לא תהליכים שקורים ביומיים.
ובינתיים אי אפשר למכור מנויים מה לעשות.
זה פה לא חבורת נוכלים, אי אפשר למכור משהו מבלי לעמוד מאוחריו ב100%, ולדעת בוודאות איפה משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:21 
אין לי חס וחלילה רבע טענה, ולא התכוונתי שדברי יתפרשו כאילו כן.
אם באמת הבעיות הם רק בירוקרטיות אז אתה באמת צודק ואכן אין מה לעשות חוץ מלהמתין אבל אני קיבלתי את הרושם(אולי מוטעה) שעדיין אין החלטה שמחפשים אולם אחר ולכן ציינתי שלדעתי אנחנו מפסידים מומנטום טוב שיכל לקדם את מכירת המנויים.
על עיריית תל אביב צריך פשוט לדלג, אין להם איך לעזור לנו כרגע, שם הלחץ צריך להיות בבניית אולם חדש בתל אביב בשבילנו וכמה שיותר מהר, איפה נשחק בשנה הבאה לא שייך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אולם לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 19:32 
הרע כתב:
מקורמן אשמח להסביר,
דבר ראשון נוקיה גדול מאוד, גדול מידי, לדעתי אפשרות הכי אופטימית מנסיונות עבר וגם מנקודת מבט של אדם ראלי זה בערך 1000 צופים בכל משחק ליגה ובמשחקים גדולים, גביע, פלייאוף, עם שיווק נכון וכל מיני מבצעים 3000-4000 צופים(הכמויות מתייחסות לקהל הביתי בלבד) כמות כזאת של קהל פשוט תיבלע באולם כ"כ גדול מה עוד שאולם בסדר גודל הזה יאפשר לקהל חוץ להגיע באלפים דבר שבראייתי הוא טעות מרה אפילו אם אני לוקח בחשבון את הרווח ממכירת הכרטיסים.
דבר נוסף שאי אפשר להתעלם ממנו הוא הזיהוי של נוקיה עם מכבי, קצת יותר קשה להסביר את האנטיגוניזם למקום כי מדובר על הרבה רגשות, רגשות של שנאה ותיעוב למקום אחרי המון הפסדים, המון תקריות עם שוטרים, המון השפלות וגם הרצון להיות פשוט ההפך ממה שהם מייצגים עם אולם של אוהדים פקטייבים שבאים למשחקים עם חליפות ומתייחסים למשחק בתור עוד סוג של בילוי של הברנג'ה, אני רוצה אולם עם אווירה של גיהנום או בקיצור הכי קרוב שאפשר לאוסשקין.
דבר אחרון, פשוט יש אלטרנטיבות עדיפות שמתאימות הרבה יותר לקבוצה בסדר גודל שלנו, כל עוד אין עובדות בשטח שאנחנו יכולים להגיע למצב של 7000 מנויים לכדורסל(שים לב זה לא רחוק מהכמות של המנויים בכדורגל) נוקיה לא בא בחשבון.

כל אות ואות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:07 
הרע כתב:
מקורמן אשמח להסביר,

קודם כל תודה על התשובה שמאשרת את מה שחשבתי בענין הזה
יש כאן סיבה אחת ויחידה שהיא רגש
שום סיבה אחרת שאיננה ניתנת לפתרון
את ענין הרגש באמת אי אפשר לפתור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
ברור שלהתנגדות לשחק ביד אליהו יש גם היבט רגשי.
הרגש משחק תפקיד די חשוב אצל אוהדי קבוצות ספורט.
רובנו לא יושבים במשחק עם טבלאות אקסל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
למען הסר ספק לכל מי שטוען שההצהעה שלי גרועה, מטרתה היא להתמודד עם מצב קיים.
והיא לוקחת בחשבון הנחת יסוד לפיה המשטרה לא מאשרת את הדר יוסף לשלושת המשחקים שציינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:32 
mkorman1 כתב:
הרע כתב:
מקורמן אשמח להסביר,

יושב בן-אדם וכותב תשובה יפה, רצינית ועניינית, ונותן שלוש סיבות שמבחינתו מסבירות למה אסור לשחק בנוקיה.
עכשיו מגיע מישהו, ואומר לו בגדול שכל מה שהוא כתב זה שטויות, והסיבה היחידה זו הרגש.
אח"כ הוא גם יגיד שלא מאפשרים פה תרבות דיון, אבל לא משנה עכשיו.
לך תתווכח עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:46 
Kyahs כתב:
mkorman1 כתב:
הרע כתב:
מקורמן אשמח להסביר,

יושב בן-אדם וכותב תשובה יפה, רצינית ועניינית, ונותן שלוש סיבות שמבחינתו מסבירות למה אסור לשחק בנוקיה.
עכשיו מגיע מישהו, ואומר לו בגדול שכל מה שהוא כתב זה שטויות, והסיבה היחידה זו הרגש.
אח"כ הוא גם יגיד שלא מאפשרים פה תרבות דיון, אבל לא משנה עכשיו.
לך תתווכח עם זה.

הוא לא נתן שלוש הוא נתן שתיים. עניין הרגש ועניין כמות הקהל שתבלע באולם.(עניין האלטרנטיבות שיותר מתאימות לכמות הקהל נכנס בתוך השתיים האלה)
את עניין כמות הקהל אפשר לסדר ע"י סגירת היציעים העליונים ע"י מסכים אדומים והפיכת האולם לכזה של 5000 מקומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
מסכי בד אולי יעזרו קצת מהבחינה הויזואלית, אבל לא מבחינה אקוסטית.
אלף אנשים ביד אליהו עדיין יישמעו (ולכן ירגישו) כמו אלף אנשים ביד אליהו.

(וכמובן שהחוויה לא תעודד אותם לחזור, ובמשחק הבא 900 איש יישמעו כמו 900 איש, וכו' וכו')

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:57 
מה ז"א "לסגור את היציעים העליונים"?
האולם הוא ענקי, זה אולם של 12,000-11,000 מקומות. הגודל לא ישתנה גם אם תכסה 5,000 מהם בבד אדום. זה אולם ענק והגודל שלו לא ישתנה.
2,000 איש שם זה כמו 8,000 איש בר"ג, גם אם כיסית בבד אדום את היציעים מאחורי השערים. זה לא באמת משנה.

בנוסף, חוויית הצפייה שם מאד לא טובה (גם, בדומה לר"ג), והיא מהנה הרבה פחות מאשר בחולון או בהדר יוסף (או בנהריה, או בגליל, או ברמת השרון)

עוד דבר שציינו כאן, זה שזה יגרום לאנשים דווקא לא לעשות מנויים, כי הם יידעו מראש שיהיו להם כרטיסים למשחקים האטרקטיביים, ואין צורך לקנות מנוי בשביל להבטיח את המקום שלהם שם, מה שיכול לפעול נגדך ולהוריד את כמות הקהל במשחקים הפחות נחשבים, כי אנשים שהיו באים "כי כבר קניתי מנוי אז חבל", פשוט לא יגיעו אליהם. אין להם מנוי, ולדרבי ולמגדל יהיה להם כרטיס בכל זאת.

ובלי שום קשר, הוא פסול כי זה המגרש של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:59 
red pepper כתב:

את עניין כמות הקהל אפשר לסדר ע"י סגירת היציעים העליונים ע"י מסכים אדומים והפיכת האולם לכזה של 5000 מקומות.

מישהו עשה את זה פעם בנוקיה? או בארץ?
ואיזה אפקט אתה חושב שזה ייתן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 22:22 
מישהו יודע כמה יעלה לסגור את היציעים העליונים של יד אליהו לכל משחק שלנו?

אני בטוח שהרבה הרבה יותר מאשר להדביק ולהסיר את המדבקות שלנו בהדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 22:29 
רדנקו כתב:
מישהו יודע כמה יעלה לסגור את היציעים העליונים של יד אליהו לכל משחק שלנו?

אני בטוח שהרבה הרבה יותר מאשר להדביק ולהסיר את המדבקות שלנו בהדר יוסף.

מה הכוונה בלסגור בכלל?
קהל גם ככה לא ייכנס לשם, זה לא באמת ישנה אם תשים איזה דיקט או פיברגלס, הגודל של האולם לא ישתנה, זה יהיה סתם בזבוז של כסף וזמן. אתה עדיין תהיה X אוהדים על Y שטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 22:32 
לי זה ברור לגמרי. אני רק מעלה דברים שאנשים כנראה לא חושבים עליהם לגמרי עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 23:04 
גם כשמדברים על הדר יוסף יש דברים שאנשים לא חשבו עליהם עד הסוף וגם כשמדברים על ראשון.
ואף אחד לא יודע איך באמת זה יהיה אם יפרסו מסכים, אולי זה יעזור לאפקט של גודל האולם ואולי לא. מה שכן, כמעט בטוח שזה לא יעלה לנו יותר מהדר יוסף או מראשון, ונוכל להכניס יותר מנויים וכרטיסים.
אבל זה לא רלוונטי בכל מקרה, כי אין כוונה בכלל לבדוק את נוקיה כאופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 00:43 
יד אליהו מזוהה ונכבש על ידי הצהובונים כפי שהם כבשו והשתלטו הליגה .
אז רגע אנחנו לא רוצים להיות בליגה מפני שהחלאה שולטת בה.
אנחנו מגיעים כגוף גאה שחלק אפילו הצהירו שלא איכפת להם להיות מובסים רק להראות שחזרנו.
יד אליהו לא שייך לצהובונים. מדובר באולם עירוני ולכן הגיע הזמן גם שהם יבינו זאת. את זה נוכל לבצע רק אם נתייצב שם גאים כמו שהגענו לליגה ונסחוף אוהדים להגיע. אם בהסטוריה הרחוקה הצלחנו להביא ליד אליהו 5000 אוהדים וגם לפני שנה בחצי הגמר הבאנו את אותה כמות אתם צריכים להבין שהפוטנציאל שנו גדול מ- 5000.
מאז שהבאנו לפני 20 שנה 5000 אוהדים כמות האוכלוסיה הוכפלה וכנל גם כמות האוהדים.
הצלחת קבוצת הכדורגל הגדילה את כמות האוהדים בעשרות אחוזים.
למשחקי גביע הבאנו קהל של 20000 איש .
נוכיח לכובש כי בנושא "בעלות" האולם העירוני אנחנו שווי זכויות לחלוטין ומאמין שבמשחק בית שם נגד הצהובונים נוכל להביא לפחות 8000 אוהדים אדומים ואף יותר . הצהובונים יקבלו את 500 הכרטיסים המגיעים להם.
הפועל תל אביב שיחקה ביד אליהו כאשר בנו את אוסישקין ולא רק כאשר השאול העביר את הקבוצה לשם. לפעמים לצורך התארגנות יש מחיר.
הרווחים שלנו מהמחיר יהיו אותה עצם בגרון שדון ירגיש מידי ערב ובקר כשיראה אותנו שם. כמו כן העובדה שיד אליהו מהווה החסם של קבוצות הליגה להישגים ייעלם מבחינתנו. אם אנחנו רוצים לפנטז יום אחד על שבירת ההגמון הצהוב אנחנו צריכים להרגיש שיד אליהו הנו מקום אפשרי לנצח בו.
השוויון שנדרוש עד הקמת האולם יהיה בכמות האימונים , שטחי מסחר , חדר הכושר - כן בהכל !
העובדות ההסטוריות מוכיחות כי יד אליהו היה עבורנו בית בו נצחנו במשחקי הבית כמעט באותם אחוזים כמעט כפי שעשינו באוסישקין. אין ספק שלא היה מדובר באותה אוירה אך כאמור זה מחיר עבור עתיד נכון יותר.
אני חוזר קצת לחלופות שהועלו למרות שדעתי שהפועל תל אביב חייבת לשחק בתל-אביב. הטענה המגוחכת שאיננו רצויים בתל-אביב. מי שלא רצוי הוא החולדה. נדמה לי שגם איננו רצויים במזה"ת אז יאללה מר eliaz עלה על הטיסה ותעזוב. את האותיות העבריות כבר זנחת.
האולם בחולון אינו מיועד עבור 1000 צופים שמגיעים מחוץ לעיר (פחות ככל הנראה oreliaz שעוסק באבחוני התפתחות של אנשים).אין חניה באיזור האולם לכמות כזו של אנשים. זו תהיה בכייה לעונה כי אחרי העונה נברח משם.
כפי שציינתי בעבר האולם בראשון נמצא 5 דקות הליכה מביתי - לא יודע אם בכלל יהיו מעוניינים בנו שם ובטוח שלא נהיה בני בית שם. אף פעם לא יתנו לנו להרגיש בבית שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:

העובדות ההסטוריות מוכיחות כי יד אליהו היה עבורנו בית בו נצחנו במשחקי הבית כמעט באותם אחוזים כמעט כפי שעשינו באוסישקין.

או שלא
viewtopic.php?p=1415095#p1415095

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 01:06 
הפועל כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:

העובדות ההסטוריות מוכיחות כי יד אליהו היה עבורנו בית בו נצחנו במשחקי הבית כמעט באותם אחוזים כמעט כפי שעשינו באוסישקין.

או שלא
viewtopic.php?p=1415095#p1415095

נכון ולכן ציינתי כמעט כי תמיד עמד בפנינו החשש מהמשחק ביד אליהו מול הצהובונים (מול שאר הקבוצות לא היתה בעיה) , לבטח לא הצלחנו לקיים אוירה ביתית (מה שהיום אני משוכנע שנצליח) וכמובן שתמיד היו שם השופטים כאשר אתה מוביל עליהם 20 הפרש 30 שניות מהסיום ומפסיד (וזה כבר קורה היום הרבה פחות ובטח לא בכאלה הפרשים).
זה הזמן לשנות חלק מסידרי עולם אלו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 01:48 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות. אבל זו ספקולציה. ההיסטוריה מלמדת אותנו שהפועל אף פעם לא הרגישה שם בבית. לא צריך להשלות את עצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 08:17 
הפועל כתב:
יכול להיות. אבל זו ספקולציה. ההיסטוריה מלמדת אותנו שהפועל אף פעם לא הרגישה שם בבית. לא צריך להשלות את עצמנו.

קודם כל אם אמרת יכול להיות אני כבר מאושר.
נכון שום דבר לא וודאי אבל גם כשקמה העמותה הרוב, אפשר להאמין, היו סקפטיים.
יש לקחת סיכונים אך כשחושבים רציונאלית תראה שהדברים בעלי סיכוי גבוה.
החשוב ביותר שכניסה לשם תקדם את בניית האולם כי דון שימון ישים לבנים על הכתפיים ויבנה את האולם החדש לבד. ההרגשה הזאת שהאולם הזה שייך לו ובסוף באים 8000 אדומים כאלה ושרים לו בבית איפה הם רוצים אותו - יהיה נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 08:46 
נחמד?
אם זה יקרה אני פשוט מוכן למות אחרי זה עם חיוך ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 09:43 
איזה כיף זה לחשוב על דרבי שיהיו בו 8000 אדומים ביד-אליהו, ולא לחשוב על משחקים מול אשדוד וחיפה בהם יהיו 800 איש ביד-אליהו,
או על להיות דה-פקטו חסרי אולם ביתי לעונה.
ועוד אלה שלא רוצים "לארח" ביד-אליהו הם עוצמי העיניים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 09:55 
אסור להסתכל על שום דבר באופן חד צדדי
לא לשקול רק שיקולים כלכליים וגם לא לשקול רק שיקולים מקצועיים
או שיקולים של כמות קהל במשחקים כאלה או אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 09:58 
Kyahs כתב:
איזה כיף זה לחשוב על דרבי שיהיו בו 8000 אדומים ביד-אליהו, ולא לחשוב על משחקים מול אשדוד וחיפה בהם יהיו 800 איש ביד-אליהו,
או על להיות דה-פקטו חסרי אולם ביתי לעונה.
ועוד אלה שלא רוצים "לארח" ביד-אליהו הם עוצמי העיניים...

עוד מעט מדבר על ה- 800.
הויכוח מתחלק לשניים - אולם אחר או לא.
אם לא אולם אחר אז בסדר נשארנו עם 1400 ומשהו חברי עמותה , אוהדים חדשים לא תקבל וכו' וכו'. לא אכפת לך בסדר.
אם אולם אחר אז 800 בחולון /ראשון/ כפר יונה/ אריאל ייראו אותו דבר כמו ביד אליהו.
אבל בוא נדבר על ה- 800 . עם שיווק נכון , מחשבה חיובית ונכונה תוכל להביא הרבה הרבה יותר אוהדים (מחלקות נוער, מפעלות חינוך, יחידות צבא ועוד ועוד).
ייראו אותך יותר בטלביזיה וזה כבר גורם משיכה. אם היית מדבר לפני 5 שנים על המספרים שהגיעו לבלומפילד בשנים האחרונות היו אומרים שאתה הוזה. הוספת שער וחצי בתרופה הזו.
אישית מוכן להתערב על מינימום 2000 למשחקים שציינת .
לצערי בהמתנה הכדורסל מאבד ממומנטום בטח כשהכדורגל תיכף יעלה לאויר.
אנשים ממקום עבודתי שהתעניינו מידי יום על מנוי לכדורסל (לא היו עד היום מנויים או חברי עמותה) הפסיקו לפני כשבוע - העסק נשכח ונרדם. לצערי עלי לומר שהנהלת העמותה כשלה בנושא זה או שהייתם ממתינים או להציע פתרונות מהירים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: