תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולם לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לא הבנתי מה הקשר בין מכירת המנויים לאי עדכון מספר חברי העמותה. רק הראית שבאמת לא עדכנו כל יום.
בכל מקרה, יכול להיות שבאמת לא הצטרף אף אחד בזמן הזה אני לא באמת יודע, אני רק אומר שיכול להיות שכן ואנחנו פשוט לא יודעים.

הקשר הוא שבאותו שבוע היו עסוקים בשרדים במכירה וטיפול במנויים ולכן לא היה להם זמן להתעסק בדברים כמו עדכון מספר החברים באתר, כאשר הראתי לך שעד אז אכן התעדכן מספר החברים מדי יום (מלבד ב6/6).
ויכול להיות גם שיש כבר 3000 חברי עמותה, אבל הקיפאון של יותר משבועיים בעידכון מספר החברים גורם לי להניח שפשוט אין מה לעדכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 11:41 
מי ההזוי שחושב שנגיע ל2000 חברי עמותה בלי להעביר את הביתיות מהדר יוסף?
אין מנוס מלעבור,השאלה אם יש אלטרנטיבה אמיתית.
אפשר באמת לשחק באולם הפחים?
אפשר לבצע שם לפחות אימון אחד בשבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 11:50 
גילו כתב:
הוקיץ' כתב:
לא הבנתי מה הקשר בין מכירת המנויים לאי עדכון מספר חברי העמותה. רק הראית שבאמת לא עדכנו כל יום.
בכל מקרה, יכול להיות שבאמת לא הצטרף אף אחד בזמן הזה אני לא באמת יודע, אני רק אומר שיכול להיות שכן ואנחנו פשוט לא יודעים.

הקשר הוא שבאותו שבוע היו עסוקים בשרדים במכירה וטיפול במנויים ולכן לא היה להם זמן להתעסק בדברים כמו עדכון מספר החברים באתר, כאשר הראתי לך שעד אז אכן התעדכן מספר החברים מדי יום (מלבד ב6/6).
ויכול להיות גם שיש כבר 3000 חברי עמותה, אבל הקיפאון של יותר משבועיים בעידכון מספר החברים גורם לי להניח שפשוט אין מה לעדכן.

זה שככה הנחת לא הופך את זה לנכון.
בכל מקרה זה באמת ויכוח מטופש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
כל מי שכותב פה שלהישאר בהדר יוסף זה אסון כלכלי, לקחתם בחישובים הכלכליים שלכם עוד גורמים חוץ ממספר חברי העמותה?

לקחתם בחשבון את המענק הכספי שאנחנו מקבלים מעיריית ת"א (שאגב, השנה אחרי מאבקים נקבל מענק מוגדל יותר כי אנחנו קבוצת אוהדים), ולא נקבל אם נשחק בחולון/ראשל"צ?
לקחתם בחשבון עלויות אירוח ביד אליהו עצומות ביד אליהו לעומת עלויות אירוח של הדר יוסף? קורמן - לקחת בחשבון שסבירות גבוהה מאוד שביד אליהו יהיו פחות מנויים מאשר הדר יוסף?

אני לא יודע בוודאות מספרים, אז בגלל זה אני גם לא יוצא בהצהרות שהדר יוסף יותר משתלם כלכלית - אבל יכול להיות מאוד שכן. יש לי תחושת בטן שרוב מוחלט אם לא כל מי שטוען שהדר יוסף אסון כלכלי ביחס לאולמות אחרים לא באמת בדק את כל סעיף ההכנסות וההוצאות באולמות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 13:02 
ביד אליהו יהיו יותר מנויים מאשר בהדר יוסף בודאות
וזה גם בניכוי אלה שיחרימו ( לא שאני מאמין שבסופו של דבר יהיו מחרימים בכלל או הרבה)
באשר לעלויות ביד אליהו אני מאמין שקצת לחץ פלוס רגשי אשמה יגרמו להוזלה ניכרת של העלויות
כמו גם לנכונות מצד העיריה לבצע את ההתאמות הדרושות לנו באולם
סבא שלי היה אומר תמיד:
״נותנים לך- תיקח, מרביצים לך- תברח״
יש לדעתי נכונות לתת בעיריה אז למה שלא ניקח ,בלי לוותר כמובן על קידום ענין בניית האולם
וכפתרון זמני בלבד?
בכל מקרה זה עדיף על יציאה מחוץ לתל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
וזה גם בניכוי אלה שיחרימו ( לא שאני מאמין שבסופו של דבר יהיו מחרימים בכלל או הרבה)
באשר לעלויות ביד אליהו אני מאמין שקצת לחץ פלוס רגשי אשמה יגרמו להוזלה ניכרת של העלויות
סבא שלי היה אומר תמיד:
יש לדעתי נכונות לתת בעיריה אז למה שלא ניקח ,בלי לוותר כמובן על קידום ענין בניית האולם
וכפתרון זמני בלבד?

ממש לא בוודאות. לדעתי יהיו פחות ויש עוד כמה שחושבים כמוני. זה שאתה חושב שיהיו יותר לא אומר שזה וודאי.
ההערכה שלי מדברת על סביב ה200 מחרימים ועוד 200 שיבטלו את המנוי ליד אליהו לא בגלל החרמה עקרונית, אלא בגלל שאין לחץ על הכרטיסים ויהיה אפשר להשיג כרטיסים לכל משחק.
זה שאין לחץ על הכרטיסים לכל משחק, מוריד במקביל גם את כמות הקונים הפוטנציאלים שנתקעו בלי מנוי להדר יוסף. נניח שעכשיו יש 300 אוהדים שרוצים לקנות מנוי להדר יוסף בעיקר בגלל שהם הבינו שהם נתקעו בלי אפשרות לראות משחקים העונה, אז עכשיו הם לחוצים להשיג מנוי. אם זה יהיה ביד אליהו אליהו, תוריד מהכמות הזאת כמות ניכרת של אוהדים - כי הם יודעים שלמשחקים שהם רוצים הם יכנסו בכל מקרה, ואין צורך במנוי (להבדיל ממנוי בעונה "רגילה" של ביקוש, שהוא חסכוני בעיקר למי שמגיע להרבה משחקים, מנוי בהדר יוסף מבטיח כניסה למשחקים מבוקשים מאוד ובעצם גם כניסה באופן כללי, ולכן הביקוש גבר ואי אפשר להשוות אותו לביקוש שיהיה באולם אחר). לכן, בשורה התחתונה לדעתי ביד אליהו יהיו פחות מנויים. את ה"וודאות" שלך תשאיר לדברים באמת וודאיים.

דבר שני - אם יצליחו להוזיל עלויות, סבבה, אתה יכול לחשב את זה כעלויות שוות. שוב - מדובר על "אם יצליחו" בעזרת לחץ, רגשי אשמה וכו' (וכל זה מול מוסד אטום כמו עיריית ת"א). כל מיני דברים שמתבססים על הערכות לא מבוססות.

כמו כן, מעבר "זמני" ליד אליהו יכול להמשך במדינה כמו ישראל הרבה יותר מה"זמני" שאתה חושב עליו. אין מה לעשות, זה המצב וכל מי שחי פה ומכיר את הלך הרוחות יודע את זה- בארץ הדבר הכי קבוע זה הזמני.

כל הדברים האלה אגב נוגעים רק לעניין הכלכלי במעבר ליד אליהו/אולם אחר ולנחרצות של אנשים בדבר "כדאיות כלכלית" של מעבר. הכל השערות לא מבוססות שלכם ובכלל לא בטוח שמעבר מהדר יוסף זה צעד משתלם כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
סבא שלי היה אומר תמיד:
וכפתרון זמני בלבד?

להערכתי אתה לא מעריך נכון את האנטי שיש ליד אליהו

נערך לאחרונה על ידי יהלום אדום בתאריך 03 יולי 2012, 14:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
עומרי בונדר כתב:
כל מי שכותב פה שלהישאר בהדר יוסף זה אסון כלכלי, לקחתם בחישובים הכלכליים שלכם עוד גורמים חוץ ממספר חברי העמותה?

לקחתם בחשבון את המענק הכספי שאנחנו מקבלים מעיריית ת"א (שאגב, השנה אחרי מאבקים נקבל מענק מוגדל יותר כי אנחנו קבוצת אוהדים), ולא נקבל אם נשחק בחולון/ראשל"צ?
לקחתם בחשבון עלויות אירוח ביד אליהו עצומות ביד אליהו לעומת עלויות אירוח של הדר יוסף? קורמן - לקחת בחשבון שסבירות גבוהה מאוד שביד אליהו יהיו פחות מנויים מאשר הדר יוסף?

אני לא יודע בוודאות מספרים, אז בגלל זה אני גם לא יוצא בהצהרות שהדר יוסף יותר משתלם כלכלית - אבל יכול להיות מאוד שכן. יש לי תחושת בטן שרוב מוחלט אם לא כל מי שטוען שהדר יוסף אסון כלכלי ביחס לאולמות אחרים לא באמת בדק את כל סעיף ההכנסות וההוצאות באולמות אחרים.

ממה שהבנתי מרמי באסיפה, עיריית ת"א תמשיך לתקצב אותנו גם במידה ונשחק מחוץ לעיר.
ובכל מקרה, אני מניח שמן הסתם הדברים הללו נלקחו בחשבון לאור העובדה שההנהלה היא זו שמנסה למצוא אולם חלופי להד"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 14:00 
כולנו יכולים רק להעריך ואין לאף אחד שום נתון מבוסס
כך שההערכות שלי טובות כמו הערכותיו של כל אחד אחר
כל הקטע של האולם לא נדון באסיפה מקוצר זמן וזה חבל
אני חושב שמן הראוי לקבוע אסיפה נוספת או לפחות לפרסם משהו
באופן מסודר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 15:59 
כל מי שרוצה/ חושב שצריך לשחק בנוקיה (די לקרוא לזה יד אליהו...) סופו לחזור אחורה בזמן לימים של שאול
שבהם היינו מביאים 500 צופים במקסימום למשחק באולם של 1000 מקומות וזה היה נראה ונשמע רע מאוד!!
במצב הענינים היום אין לנו את כמות המנויים ל3000+ לכן אין צורך לשחק באולם של יותר מ3000 צופים.

מתי תבינו שרוב אוהדי הכדורגל לצערי לא מעניין אותם כדורסל? ואם כן מעניין אותם זה מקסימום nba או אפילו חס וחלילה
אוהדים את מכבי ביורוליג (יש כאלו ואל תחשבו שאין לצערי). ה5000 צופים בחצי הגמר שכולם התגעו בהם
זה טוב ויפה למשחק אחד, זה כמו שתגידו ש20000 הצופים שבאים כל שנה לגמר גביע המדינה בכדורגל זה
המספר האוהדים האמיתיים שלנו ולכן צריך לעבור לשחק בר"ג כי שם אפשר למכור יותר מ10000 מנויים,
מה שברור שהוא לא נכון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 18:08 
מבלי להיכנס לדיון יד אליהו כן או לא, ודעתי בנושא כבר ידועה לכל, הערה לגבי כמויות קהל.
כמות הקהל המגיעה למשחקים, היא בסופו של עניין שילוב של מספר גורמים.
מתחיל בגודל קהל היעד, אטרקטיביות, פעולות שיווק, המתקן - הווה אומר האולם/איצטדיון בו ייתקיימו המשחקים, תקציב שיווק ועוד פרמטרים.

אם רק חלק מהפרמטרים מתפקדים, אפשר בהקשר של הפועל להביא כבר היום 3000 בלי בעיה ו- כפול+ אם ממש עובדים עם צוות שיווקי בשכר.
כך שלקבוע שאי אפשר למלא את יד אליהו, זה במקרה הטוב בדיחה.
גם את בלומפילד, אפשר היה למלא כבר לפני מספר עונות, ובוודאי לאחר עונת האליפות האחרונה.
הבעיה שלא היה מי שיעבוד לקידום להשגת המטרה.

כולם מדברים על שילוב הקהל בניהול הקבוצה, וחתירה ליישום המודל הגרמני בכדורגל/כדורסל המקומי.
ההתחלה של כל מודל גרמני, מדבר ראשית כל על השקעה כספית באיוש תפקידי מפתח במועדון.
תפקידי מפתח בשכר מלא, הם השקעה מניבה לעתיד, עבור כל מועדון.
עדיף לוותר על שחקן או שניים, ולהביא באותו תקציב מנכל ומנהל שיווק שיזרימו בנזין (כסף) למכונה.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
בלומי קל לאמר שצריך מנכ"ל וכו'. זה ברור לכולנו.
ויתור על שחקן/שניים בתקציב הנוכחי פירושו ירידת ליגה ב99%.

ייתכן שמנכ"ל יחזיר את ההשקעה במהרה. אבל צריך להיות ברור לנו שזה הימור.
וצריכה להיות ברורה לנו המשמעות של הפסד בהימור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 18:16 
מי מבטיח שהבאת מנכ"ל בשכר תהיה משתלמת???

גם בעונה של 25 הפרש שהייתה לנו בובה של קבוצה...

מאמן ענק שחקנים מעולים גם ישראלים וגם זרים

היה בשיווק את מר נחמן את ברוריה והיה עוד אחד מתנשא כזה שהוא היה המנכ"ל.

לא זוכר שהייתה נהירה למישחקים למעט המשחק מול דינמו דרבי וירושלים וזהו...

ברוב המשחקים היו אולי 1000 איש כשרובם עסקנים עם הזמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 18:19 
אתה יודע מה בלומי... שיביאו מנכ"ל איש שיווק או משהו דומה.

אבל לא בשכר,שיתנו אחוזים שכר על פי הישגים.

אני חושב שזה הוגן מי שרוצה להרוויח שיעבוד.

ואם זה באחוזים אז יכולים להיות כמה אנשי שיווק שעובדים במקביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 18:42 
שמע עלית כאן על רעיון אדיר
אולי גם ארז יעבוד לפי אחוזים?
ומה עם השחקנים למה שלא יתנדבו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 18:46 
mkorman1 כתב:
שמע עלית כאן על רעיון אדיר
אולי גם ארז יעבוד לפי אחוזים?
ומה עם השחקנים למה שלא יתנדבו?

אתה כניראה לא מבין בשיווק-ואתה מערבב בין בשר לחלב.

אין קשר בין משכורת של איש מכירות לבין משכורת של מאמן.

למרות שגם היום יש למאמנים תמריצים ובונוסים בנוסף למשכורת הבסיס.

אני לא מבין מה הבעיה לסגור על אולם גדול להביא איש שיווק שיעבוד על אחוזים ממכירת כרטיסים ומכירת מנויים ומכירת חברות לעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 18:52 
יש הבדל בין מנכ״ל לאיש שיווק
למרות שגם איש שיווק חייב להיות קשור לקבוצה
ולא קבלן עצמאי
בטח ובטח שמנכ״ל לא יכול להיות קבלן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 18:53 
חבק אותי והפועל,

אף אחד לא יכול להבטיח, שאיש שיווק ומנכ"ל יצליחו להביא את המבוקש.
אף אחד גם לא יכול להבטיח ששחקן X יהיה הצלחה.
בתפקידי מנכ"ל ואיש שיווק אפשר לבדוק מועמדים על פי קריטריונים, ולנסות להביא את האיש הנכון.
אם עושים עבודה טובה, אז ההשקעה הזו היא הרבה יותר בטוחה מכל שחקן שתביא למועדון.

אני מדבר על אנשים רציניים, ולא הבדיחות שהיו בשליש משרה מינוס, עם עוד אלפי עיסוקים אחרים.
אנשים שיעבדו עבור המועדון 24/7, במשרה מלאה.
אנשים שיעבדו בשיתוף נציגי העמותה הנבחרים.
אדם שמקבל שכר טוב, לא צריך בונוסים שאמורים לשמש את המועדון לעתיד.
יעמוד ביעדים, יקבל העלאה בשכר ו/או בונוס בסוף השנה קבוע מראש בחוזה ו/או תגמול במשכורת 13/14 וכד'.
אף אחד לא יעבוד בשכר בסיס נמוך.
זה בדיוק מה שהיה עד עכשיו מינוס, וככה זה נראה, מבלי להעליב אף אחד.

איש שיווק רציני, צריך לארגן תכניות עבודה לגיוס ספונסרים, מכירת כרטיסים, מכירת מוצרים, מכירת זכויות פירסום, ולנצל את מאגר המתנדבים מקרב חברי העמותה לצרכיו.
חלוקת עבודה נכונה בין איש השיווק, למנכ"ל, לנציגי העמותה ולמתנדבים, הוא מהלך שעוד לא ממש קיבל צ'אנס.

מבחינתי זה הימור הרבה יותר מחושב, מהבאת שחקן למועדון.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 20:02 
בלומי האדום...

אין לנו כסף ואין לנו כסף ואין לנו כסף...

תגיד את זה 1000 פעם בלב ואחר כך תתחיל אם תאורית המנכ"ל שלך.

וכן אפשר להביא מנכ"ל בסכום מינימלי שיעשה משהו רציני.

וכן אפשר לתת למנכ"ל אחוזים על השיגים.

אתה כנראה לא מודע למצב בארץ,אז תידע לך שאני נתקל בעשרות מנכלים שמרוויחים 8,000 שקל שקל בחודש.

כמו שאני נתקל בעשרות עורכי דין שעובדים במשרדים בתור עורך דין צמוד ב 7,000 שקל לחודש.

וכמו שאני ניתקל בפקידות קבלה שאומרות "הלו" בטלפון עם תעודה על תואר שני ב 6,000 שקל לחודש.

"לא כל הנוצץ זהב הוא..."

ושיהיה לך ערב שקט נעים סבבה ובלה בלה בלה...

שב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
כולנו יכולים רק להעריך ואין לאף אחד שום נתון מבוסס
כך שההערכות שלי טובות כמו הערכותיו של כל אחד אחר
כל הקטע של האולם לא נדון באסיפה מקוצר זמן וזה חבל
אני חושב שמן הראוי לקבוע אסיפה נוספת או לפחות לפרסם משהו
באופן מסודר

הנתונים הנכונים לליגת העל מבחינת הפועל תל אביב ויד ושם כאולם "ביתי" הוא בערך 200 צופים כשרובם ככולם ילדים שאין להם שום קשר להפועל תל אביב בתקופת שאול, נכון זה היה מזמן ונכון התקופה עכשיו שונה אבל השנה במשחקי ליגה רגילים ומשעממים כשהיו בקושי 400 צופים היו אותם 100,200 גרעין קשה של אוהדים שאלה בדיוק אלה האוהדים שיחרימו את נוקיה אם זה ישמש כאולם ביתי ואלה האוהדים שבלעדיהם אתה לא בדיוק יכול ליצור רעש בטח לא באולם גדול מנוכר וזר כמו נוקיה.
אסור לארח משחק ביתי אחד בנוקיה.
נ.ב גם חולדאי עוד לא הניח אבן פינה לאולם חדש להפועל, אם תיתן אצבע לחולדאי ותעבור לשחק בנוקיה מבחינתו זה כמו בלומפילד שכולם ישחקו שם וזאת לא הערכה, העובדה זה בלומפילד ובנוסף מיד לאחר הריסת אוסישקין הוא שלח אותנו לשם יחד עם שאול ואמר שאין שום סיבה שלא נשחק שם ואין שום ספק שגם היום אם ניתן לו את החצי האפשרות הזאת הוא לא יהסס פעמיים ויבלום את הצורך שלנו באולם.

gigs
רשמת שאין שום סיבה לשחק באולם שמעל 3000 מקומות ואתה אולי צודק, אני אוסיף לך על כך, אין אולם בארץ (חוץ מאולם כדורסל אחד...) שעולה על 3000 מקומות. האולם השני מבחינת מקומות בארץ הוא אשקלון עם 3000 מקומות בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 23:17 
עוד חודשיים כן יהיה - רוממה עם 5000
אגב מצידי לשחק את הדרבי שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
אתה בטח זוכר שכבר היה שם דרבי פעם...96 נדמה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אולם לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 01:27 
זה אסון שאתה בטיימזון אחר. תמות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 01:47 
סמל אישי של המשתמש
טוב, די. נמאס לי. שתקתי כאן הרבה בכל הקשור לעניני האולם, אבל אני לא מצליח לשתוק יותר.

אנשים כאן חיים בסרט. נתחיל מכמה עובדות פשוטות: בשיא העונה שלפני הקודמת (הראשונה בלאומית), בפלייאוף עצמו - לחלק מהמשחקים לא הגיעו מספיק אנשים בשביל למלא את האולם בהד"ס. לעזאזל, מתן נאור היה פצוע, יוטר היה פצוע, העמותה התחננה לאוהדים - ועד למשחק השלישי של סדרת חצי הגמר לא מילאנו את האולם. העונה, הדבר חזר על עצמו: במשחק ברבע הגמר מול ר"ג - משחק קריטי שכן שלושה שבועות קודם לכן הפסדנו להם בבית - לא היה אולם מלא. היתה כמות מבישה של אוהדים.

היכל נוקיה הוא אולם ענק (פיזית - לא קונספטואלית, חלילה). כמות האנשים שתהיה שם לא תתקרב ל-3000. הריצה למנויים היתה - ואם אצטרך לחזור על זה 200 פעם בשביל האנשים שלא מוכנים לחיות במציאות, אעשה זאת - בשל העובדה שהאולם בהד"ס מכיל כמות מוגבלת מאד של כסאות, וכולם רוצים להיות בדרבי. אם היינו משחקים באולם של 3000 מקומות, לא היינו מוכרים 1500 מנויים. תוסיפו לזה שנוקיה הוא מקום שמסמל את הדבר הכי רע שיש בספורט הישראלי - ולנו כאוהדי הפועל במיוחד - ותקבלו שלא יגיעו לא 5000, לא 3000 ואפילו לא 500 אנשים למשחק ממוצע (זה כולל החרמות למיניהן).

ולמה זה? כי לרוב המשחקים הרגילים של העונה יגיעו גג 600 איש. אני מדבר על ראשל"צ, אשדוד, נתניה, הבקעה/אילת, חיפה. זה פשוט לא מעניין אנשים כמו הדרבי, מגדל, חולון ואולי גליל/גלבוע. מה לעשות, ככה זה. עכשיו הבעיה היא שהמשחקים הללו לא פחות קריטיים מהשלושה הנ"ל. מה שיקבע איפה נסיים את העונה הסדירה יהיו המשחקים האלה בדיוק. מה נראה לכם, לעזאזל, שיהיה המצב אם יגיעו 300-400 איש לנוקיה במשחקים כאלה? איזה אפקט "מדהים" יש לכמות כזו זעומה של אוהדים ביחס לאולם העצום הזה? זה לא ידחוף את הפועל, ואפקט הקהל - שהוא אחד מהנשקים הכי חזקים שלנו! - ילך לעזאזל. זה כ"כ פשוט וברור, שאני לא מבין איך אנשים לא קולטים את זה.

אני מבין מאיפה הגיעו הפנטזיות לאלפי אנשים שיגיעו לכל משחק - בגלל ההיי שהיה לכולנו אחרי העליה, בגלל הציפיה לשינוי בליגת-העל ובגלל שהמשחק ההוא בעונה לפני-שעברה בנוקיה. אני רוצה להזכיר שלמשחק הזה אמנם הגיעו אלפי אוהדים, אבל הוא היה משחק חצי גמר גביע המדינה - לא סתם משחק ליגה "משמים" מול אשדוד. וגם כמות החברים שהתווספו לעמותה בעקבות זה היה אפסי - ושם לא היה מדובר בחברות עמותה + מנוי, או פספוס המשחק. אז שוב, תרדו לקרקע המציאות הכואבת.

ועכשיו, לעניין האידיאולוגי - שהוא בכל זאת מהדברים העיקריים שהביאו אותנו עד הלום: נוקיה ומכבי קשורים זה לזה בטבורם, וזה לא משהו שיפרד בקלות. אתם זוכרים שמדובר כאן בדון, כן? אתם באמת חושבים שחנות מכבי תעלם? שהדגלים של מכבי יעלמו? שפתאום יהיו כסאות אדומים ויפים רק בשבילנו? באיזה סרט אתם חיים, תגידו לי? הליכה לנוקיה זו כניעה לדבר הנורא ביותר בכדורסל בישראל - מכבי. כן, זו כניעה למכבי. כי זה בעצם לבוא ולומר: המקום שלכם טוב יותר, הדרך שבה אתם רואים כדורסל וספורט (נצחון, נצחון ונצחון - בלי נשמה) היא הדרך הנכונה גם בעיניינו. אנחנו רוצים כמה שיותר אוהדים, אז ויתרנו על העקרונות שלנו. חברים - לא הצטרפתי לעמותה בשביל להקים מכבי באדום. זה לא עניין "ילדותי" - זה עניין עקרוני. אני מעדיף הפועל שנלחמת כמה שנים ולאט לאט - יחד עם עוד קבוצות, במהרה בימינו חלקן קבוצות אוהדים - מצליחה לכרסם בשליטה של מכבי, מאשר קבוצה שהולכת מהר מדי לפסגה, וכנראה מתרסקת. הרי גם עם 5000 אוהדים בנוקיה, מכבי תמשיך לקחת את 8 מ-9 האליפויות הקרובות, ומספר דומה של גביעים. אז המטרה שלי לשנים הקרובות היא לא עוד ועוד תארים. היא בניה של הקבוצה, וזה אומר בניה של הבסיס שלה: הנשמה שלה - האוהדים. זה לא יקרה אם נעבור לנוקיה ונבצע "קפיצה מעל הפופיק" בכל הקשור ליכולותינו הנוכחיות. דברים עמידים בונים צעד-צעד, ולא במכה.

החשיבה הזו - "אם נלך לנוקיה יהיו יותר אוהדים וחברי עמותה ונוכל לגדול ולהצליח" - היא בדיוק החשיבה הילדותית. היא החשיבה שאומרת שאת הכוח של מכבי מנצחים בהליכה בשיטתם (הביטוי "לשחק במגרש שלהם" מתאים פה ביותר מרובד אחד). היא החשיבה שטעות ביסודה, ההנחה כאילו ריצת אמוק לעבר הישגיות נטו היא מה שיבנה את הקבוצה.

:hapoel: לא תשחק בנוקיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 06:22 
פלג
פוסט ארוך מושקע ומנומק
אלא שאני לא מסכים עם אף מילה שכתובה בו
התשובה לכל מה שכתבת נמצאת במה שיונתן כתב בפורום העמותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
פלג
פוסט ארוך מושקע ומנומק
אלא שאני לא מסכים עם אף מילה שכתובה בו
התשובה לכל מה שכתבת נמצאת במה שיונתן כתב בפורום העמותה

כמה אנשים אתה מעריך שיגיעו למשחק נגד אשדוד ביד אליהו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 07:10 
לא זאת השאלה הנכונה כיוון שעם שיווק נכון או שיווק בכלל יגיעו מספיק אנשים
הבעיה היא אחרת
יש גורמים בקהל שלא מעונינים בכלל שיגיע קהל במספרים גדולים וזו הבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
בקהל גדול תמיד יש הרבה דעות. אז נעבור ליד אליהו כדי לעשות להם דווקא?

בקיצור, תענה לשאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לא זאת השאלה הנכונה כיוון שעם שיווק נכון או שיווק בכלל יגיעו מספיק אנשים
הבעיה היא אחרת
יש גורמים בקהל שלא מעונינים בכלל שיגיע קהל במספרים גדולים וזו הבעיה

זאת בדיוק השאלה הנכונה ואשמח לשמוע את תשובתך.
ואם כבר העלית את הנקודה, כמה זה "מספיק" למשחק ביד אליהו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2012, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
פלג צודק לגמרי.
בכלל, צריך לעבור לפחות עונה אחת בהדר יוסף ולראות כמה קהל מגיע לפני שזורקים הערכות גבוהות לאולמות אחרים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: