תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 532 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הישרדות סלבס
הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 18:22 
השלישיה של טיניום (תורג'י, אנה וענת) בטוח יגיעו לגמר. אין סיכוי שלא. אלא אם כן יקרו דברים מאוד לא צפויים.
השאלה היא מי יגיע איתם. אם אושרי יחזור למשחק, אז הוא יהיה מי שיגיע איתם לגמר ורק יחזק את המעמד שלהם. הדבר היחיד שיכול למנוע מהם להגיע כולם לגמר זה אם מישהו לוקח את כל משימות החסינות האישיות והיחיד שיכול לעשות את זה, זה אולי אולי אולי עזאם. אבל בתאכלס, השלישיה הזאת הכי חזקה ואם אושרי יבוא הם בטוח בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
בעקבות מה שהראו בפרומו של הפרק הקרוב (איתי מדבר על כך שנראה לו שהוא הולך להיות מודח) נראה לי שנטלי תזכה והיא תחבור לכח של שגב, עזאם, בוקי ויוליה בשביל לטרפד את השלישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 17:44 
סנוקר פיקדילי כתב:
בעקבות מה שהראו בפרומו של הפרק הקרוב (איתי מדבר על כך שנראה לו שהוא הולך להיות מודח) נראה לי שנטלי תזכה והיא תחבור לכח של שגב, עזאם, בוקי ויוליה בשביל לטרפד את השלישייה.

כנראה שבאמת אושרי לא חוזר למשחק..
אבל בדר"כ הפרומואים שלהם מראים יוצא הפוך...
ואל תשכח שיש עוד את צמיד הוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
איתי שגב סמרטוט ריצפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 00:10 
לא חושב שהוא סמרטוט, סתם אין לו מזל וכל הטווסטים עובדים נגדו.
כרגע המצב הוא שיש רבעייה של תורג'י-אושרי-אנה-ענת+אליל, ושני צמדים איתי-נטלי ובוקי-יוליה (משה ועזאם באי התקווה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
לא יאמן איך ההפקה הצליחה להרוס עוד עונה. שניים חוזרים, אחד עם חסינות אחד בלי, פרסטר תקוע באי התקווה ומחכה הע"ז יודע למי, משימת שכר ועונש.
פשוט גיבוב של שטויות, מרוב שהם מתאמצים לגוון ולחדש, הם רוצחים את הפורמט והורסים את התוכנית.
שורה של טוויסטים מיותרים.
מה שכן, תורג'י יצא אהבל מושלם. הוא זה שהוביל את ההדחה של עזאם וכתוצאה מכך יחסי הכוחות הם 4-4 , במקום שיעיפו את שגב ואז היו 5 משלהם (עם עזאם המורדם) לעומת שלושה (יוליה,נטלי,בוקי) והוא משום מה שם את הפתק של שגב בעצמו (כאילו עזאם לא ידע שהוא זה שגרם להדחה שלו).
חבל, עד לאיחוד המשחק התנהל בצורה טובה ואני מקווה שיפסיקו להתערב ולהרוס.
לפחות נטלי חזרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא יאמן איך ההפקה הצליחה להרוס עוד עונה. שניים חוזרים, אחד עם חסינות אחד בלי, פרסטר תקוע באי התקווה ומחכה הע"ז יודע למי, משימת שכר ועונש.
פשוט גיבוב של שטויות, מרוב שהם מתאמצים לגוון ולחדש, הם רוצחים את הפורמט והורסים את התוכנית.
מה שכן, תורג'י יצא אהבל מושלם. הוא זה שהוביל את ההדחה של עזאם וכתוצאה מכך יחסי הכוחות הם 4-4 , במקום שיעיפו את שגב ואז היו 5 משלהם (עם עזאם המורדם) לעומת שלושה (יוליה,נטלי,בוקי) והוא משום מה שם את הפתק של שגב בעצמו (כאילו עזאם לא ידע שהוא זה שגרם להדחה שלו).
לפחות נטלי חזרה...

ההפקה כל כך צפויה. כשהיו שלוש קולות של שגב היה ברור שעזאם עף.
ותורג'י הזה דביל, במקום לשמור את עזאם לחמישייה ואז להעיף אותו הוא שבר את מאזן הכוחות לרעתו
בעונה רגילה תורג'י כבר מזמן היה עף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 13:47 
זה קטע, אני הכי לא מתלהבת מסצנת התורג'י/אושרי (בלשון המעטה) אבל איכשהו בהישרדות הזה אני ממש בעדם והם ממש מצחיקים אותי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 14:05 
kobster כתב:
לפחות נטלי חזרה...

הבעייה הגדולה עם השרדות ישראל זו מריחת הפרקים על שטויות.
בהשרדות ארה"ב כל פרק זה משימת פרס פלוס משימת חסינות פלוס הדחה. לא מותחים את זה על פני שלוש שעות. 50 דקות וזה נגמר.
עוד בעייה זה שהבנתי (איכשהו נשאבתי לעונה הנוכחית, לא ראיתי את השאר, קצת את הסוף של הראשונה אבל בלי לעקוב) שבכל עונה, או כל עונה כמעט יש אי שחוזרים ממנו. זה די מטופש.
כמעט בכל עונה של השרדות ארה"ב יש טוויסטים והפורמט הוא ממש לא קבוע. אל תשכח גם שבזמן אמת, ההפקה רק יכולה לנחש מי טוב לרייטינג ומי לא, הם לא יודעים בוודאות. ובעונת VIP בתכלס כולם די טובים לרייטינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 14:36 
כולכם צודקים
אבל אני נהנה מהתוכנית
יש מצב שאני מזוכיסט ? :WHOME:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 14:38 
אה, שכחתי את הדבר הכי נורא, בישראל המושבעים מצביעים אחרי שהם ראו את כל העונה, מה שדי הורס את כל הנושא האסטרטגי. ודי מוציא את כל העוקץ מהמשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אה, שכחתי את הדבר הכי נורא, בישראל המושבעים מצביעים אחרי שהם ראו את כל העונה, מה שדי הורס את כל הנושא האסטרטגי. ודי מוציא את כל העוקץ מהמשחק.

ויש גם את הקטע ששופכים הכל, אבל הכל, במועצת השבט שלא משאיר שום צ'אנס לעשות בליינדסיד אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 15:03 
מההסוף של העונה הראשונה זכור לי שהמנחה היה עושה את זה!

הוא היה פונה למישהו ושואל אותו כזה "פנית למתמודד כזה וכזה, כדי לעשות מהלך ולהדיח את מתמודד איקס, מה קרה עם זה?". זה היה משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 11:04 
19 כתב:

מסכים איתך לחלוטין.
זאת הבעיה הכי גדולה בהישרדות.
חוץ מזה לא ראיתי את העונות בחו"ל, אבל אני דווקא אוהב את הופרמט הזה בארץ, נכון יש התערבות (לפעמים אף בוטה) של ההפקה, אבל סה"כ זה עדיף מהפח הגדול למשל.
העונה הזאת של הVIP יש אחלה של קאסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
אושרי כהן :LAGUH!:

מדהים איך פעמיים מדיחים אותו על אותו דבר - זה שהוא חבר של תורג'י.
אנה וענת יצאו סתומות רצח, עכשיו הן במיעוט ורביעית דאנג יכולה לתקתק אותן ואת תורג'י החוצה בלי בעיות.
נטלי עד לגמר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
עשו מהלך יפה שמשרת את הברית של שגב.
כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:06 
אלוהים ישמור. כמה פרקים זה אמור להיות?? תעיפו אנשים הביתה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה הפועל באיתי תורג'מן, אבל הוא ואושרי זה הצורה הכי מחליאה של מכבי שקיימת בעולם.
ואנה וענת חירבנו לעצמן את הברית, זה נכון, אבל לא הייתי סוגר את הסיפור שלהן עדיין.
תורג'מן, לעומת זאת, גמור. אין לו סיכוי לזכות, והוא יגיע לגמר רק עם חסינויות. אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
מהלך כל כך גרוע אסטרטגית, נטו אגו.
מה שכן, בזכות ההפקה המטומטמת ורציחת הפורמט יש את ה"שכר ועונש" שיכול להפוך את מאזן הכוחות (אחד מהרביעיה לא מצביע, אחד אחר נמצא כבר עם קול לחובתו בתיבה). באמריקה זה לא היה קורה ושלושתם היו מוטסים מהמשחק אחד אחרי השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מה שכן, בזכות ההפקה המטומטמת ורציחת הפורמט יש את ה"שכר ועונש" שיכול להפוך את מאזן הכוחות (אחד מהרביעיה לא מצביע, אחד אחר נמצא כבר עם קול לחובתו בתיבה). באמריקה זה לא היה קורה ושלושתם היו מוטסים מהמשחק אחד אחרי השני.

אולי זה לא שם את הבנות במצב אופטימלי, אבל קשה להגיד שלסבול את החרא של תורג'מן ואושרי זה אגו.
לגבי הפורמט, הוא נרצח כבר כל כך הרבה פעמים שקשה לומר שנשאר משהו ממנו שדומה למקור, פרט לבנדנות וללפידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:33 
ענת הראל זה הבנאדם שאני הכי מחזיק ממנו בתוכנית הזו. לא הכרתי אותה בכלל לפני כן, אבל הבחורה תותחית. מובילה מהלכים, קרת רוח, ויש לה ביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:

אולי זה לא שם את הבנות במצב אופטימלי, אבל קשה להגיד שלסבול את החרא של תורג'מן ואושרי זה אגו.
לגבי הפורמט, הוא נרצח כבר כל כך הרבה פעמים שקשה לומר שנשאר משהו ממנו שדומה למקור, פרט לבנדנות וללפידים.

נראה לי שאנה עכשיו סובלת הרבה יותר את החרא של תורג'י ואושרי...
אגב, איך מהסיכום על ההדחה של שגב, אושרי ותורג'י הגיעו למצב ששניהם שמים פתק ליוליה ?
הפקה גרועה, עריכה חובבנית, מזל שיש קאסט טוב שאיכשהו גורם לתוכנית להיות נסבלת לצפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:36 
השכר ועונש זה דווקא רעיון נחמד, היה עדיף.שהיו משתמשים בו חד פעמית.

ותורג'מן מנוי ויושב בשער 4, עם כמה שהוא כנראה מעפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:39 
ואכן מטופש שפתאום אאוט אוף נו וור הצביעו ליוליה. למה? בגלל מה?

אגב, הם לא חושבים שכדאי פעם אחת אפילו לעשות הצגה רק למראית עין כאילו ענת הראל בסכנה, רק בשביל למשוך את הפסלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ותורג'מן מנוי ויושב בשער 4, עם כמה שהוא כנראה מעפן.

הוא יכול להיות ממובילי המחאה ולשבת מול הבית של טביב, אבל הוא מכביסט בכל רמ"ח אבריו
או לפחות זה מה שמצטייר מהעריכה (האמת, שעם כמה שאפשר לערוך, רואים איך הוא מדבר ואיך הוא מתנהג).
לגבי אושרי זה הרבה יותר ברור. הבנאדם פשוט לא מבין מה זה אומר להפסיד. הנאום שלו בסוף מזכיר לי את בלאט לא מבין למה אוהדי ראשון שרו לו השנה פנתנאייקוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:01 
נשגב מבינתי איך אתה מסוגלים לראות את התוכנית הגרועה הזאת.
ההתערבות של ההפקה היא כל כך בוטה, גסה וחסרת מעצורים, כמו להתעלל בגופה.
התחלתי לראות את ההישרדות הראשונה ובפרק שההפקה חילקה את האנשים לקבוצת בנים ובנות והעבירה את דן מנו לקבוצת הבנות כדי "ליצור שיוויון מספרי" הפסקתי לצפות בתוכנית הזבלית הזאת.
בהמשך ההתערבות של ההפקה רק החמירה והגיע לשיא כשהבחור, ששכחתי את שמו, העביר את שרשרת החסינות לנעמה שסומנה על ידי ההפקה מהתחלה כמועמדת לגמר וכזוכה.
עד היום, ממה שאני שומע מאנשים, שום דבר לא השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ואכן מטופש שפתאום אאוט אוף נו וור הצביעו ליוליה. למה? בגלל מה?

אגב, הם לא חושבים שכדאי פעם אחת אפילו לעשות הצגה רק למראית עין כאילו ענת הראל בסכנה, רק בשביל למשוך את הפסלון?

עד היום הם היו בטוחים שהוא אצל תורג'מן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:04 
חתול אדום כתב:
נשגב מבינתי איך אתה מסוגלים לראות את התוכנית הגרועה הזאת.
ההתערבות של ההפקה היא כל כך בוטה, גסה וחסרת מעצורים, כמו להתעלל בגופה.
התחלתי לראות את ההישרדות הראשונה ובפרק שההפקה חילקה את האנשים לקבוצת בנים ובנות והעבירה את דן מנו לקבוצת הבנות כדי "ליצור שיוויון מספרי" הפסקתי לצפות בתוכנית הזבלית הזאת.
בהמשך ההתערבות של ההפקה רק החמירה והגיע לשיא כשהבחור, ששכחתי את שמו, העביר את שרשרת החסינות לנעמה שסומנה על ידי ההפקה מהתחלה כמועמדת לגמר וכזוכה.
עד היום, ממה שאני שומע מאנשים, שום דבר לא השתנה.

איכשהו נפלתי לזה, זו העונה היחידה של הישראלי שאני רואה מהתחלה עד הסוף (בפורמט האמריקאי ראיתי כמעט את כולן).
נראה לי קצת מוגזם לחפש התערבויות של ההפקה, לדעתי זה יותר ברמת העריכה (וזה יותר מתאים את עצמו למה שקורה בפועל, למשל, אין סיבה לתת זמן אוויר למי שהם יודעים שעף בתכנית השלישית, אז ככה גם נראה לך שהוא לא חשוב ולא משפיע). הם לא יודעים מראש מי "עדיף" להם שינצח וכו' וכו'. יש ברוך השם מספיק בעיות עם הפורמט הישראלי (אלוהים כמה הוא ארוך ומייגע), אני לא שמתי לב העונה הזו לאיזושהי התערבות בוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:17 
2 טיפוסים מגעילי האושרי והתורג'י
וכמו שכב כתבתי
tadmored כתב:
נתקלתי במציאות בהתנהגות מסריחה של אושרי כהן כמו מכביסט מצוי,
לפני איזה שנתיים בליגת הפוצ'וולי הוא הפסיד בחצי הגמר והוא עזב את המקום ,כעס על כל העולם וסירב לשחק על מקום שלישי
הבחור פשוט נעלם ,חיפשו אחריו ולאחר המתנה ארוכה מאד של הצופים מצאו את "התכשיט"
שהואיל בטובו לשחק

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
נטלי :HEART2:
כל כך יפה וכל כך חכמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 532 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: