תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 21:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפתיחה הרשמית של עונת המלפפונים בכדורסל
הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 15:02 
נתניה החתימו את ריימר מורגן.
שחקן מעולה ואני מניח שהם גם מחתימים אותו בזיל הזול בגלל הפציעה שגמרה לו את העונה שעברה. החתמה מצוינת.

בינתיים גם היה דראפט ואותנו כנראה יעניין יותר דווקא אלו שלא נבחרו (או נבחרו לקראת הסוף) כי יש בהחלט סיכוי לא רע שמשם יגיעו חלק מהזרים שלנו.
אני אזרוק שם ראשון שהתלהבתי ממנו - סקוט מצ'אדו.
כל המוקים הראו שהוא יבחר בסיבוב השני אבל הוא לא נבחר בסופו של דבר.
מדובר ברכז, שחקן מאוד אחראי, לא עושה יותר מדי דברים שהוא לא יודע, לא כופה את עצמו על המשחק (בניגוד לרכזים סטייל טפירו), יודע לשחק גם התקפה עומדת וגם מגרש פתוח.
בעיני זה משהו שהיה מאוד חסר לנו בעונה האחרונה. היה לנו מעט מדי שחקנים אחראיים ואמינים על המגרש מה שגרם לריבוי האיבודים.
בכל מקרה, אני לא באמת יודע אם הוא בכלל בטווח המשכורות שלנו אבל איך שלא יהיה הנה סרטון של הבחור:
http://www.youtube.com/watch?v=J6mb3hOl_XI

מוזמנים לזרוק שמות משלכם כדי להפיג את שעמום הקיץ שנפל עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 15:07 
כדי להפיג את שעמום הקיץ שנפל עלינו.[/quote]
פשוט שעמום קיץ.. מתי יתחילו אפילו לזרוק שמות שקשורים להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 15:53 
אני מודה שלא ראיתי את מצ'אדו משחק, אבל מדובר לפי המספרים בשחקן נמוך יחסית אבל גם מאד מאד לא אתלטי (חמישי מהסוף במבחני הדראפט) ובעיקר מאד מאד פליימייקר שכמעט לא זורק לסל (פחות מעשר זריקות במשחק וזה בקונפרנס חלש יחסית).

אני חושב שבהתחשב בעובדה שאנחנו כנראה לא נביא שחקנים זרים יקרים, כנראה שנצטרך סקורינג בכל עמדות הזרים כך שאני לא בטוח שהוא מתאים למה שנצטרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 18:38 
אמנם ראיתי רק שני משחקים שלו, אבל התרשמתי שהוא כן יודע גם לקחת את הכדור לסל גם אם לא מדובר בסקורר מטורף. כלומר, לא מדובר בשמוליק ברנר.
דווקא חשבתי על הנקודה הזאת, אבל בעיני אם יש סקורר רציני לידו (נניח פול דלייני) זה לא אמור להוות בעיה.
אני חושב שראינו השנה כמה זה בעייתי להביא שחקנים שלא בהכרח מתאימים לשיטת המשחק ולכן אני מעדיף לבחור שחקנים מתאימים אפילו ע"ח כישרון.
אגב, בוא לא נמעיט בערכו. לדעתי יש סיכוי לא רע בכלל שהוא ימצא את עצמו באנ.בי.איי בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 19:14 
אני חושב כדאי לשכוח משחקנים ברמה של פול דילייני אצלנו, כי מדובר בשחקנים יקרים מאד (אלא אם ניפול על מציאה גדולה).

לא אמרתי שהוא לא לוקח את הכדור לסל (רק שהוא זורק מעט מאד). אם ראית אותו משחק אני מניח שראית אותו משחק בליגה שלו או מול קבוצה לא חזקה במיוחד בטורניר (תקן אותי אם אני טועה).

שחקן נמוך כל כך שגם לא אתלטי יתקשה לסיים כשהוא הולך לסל אפילו ברמות הליגה שלנו.

אני אנסה במהלך השבוע לראות איזה משחק אחד או שניים שלו ואומר אז מה דעתי.

אגב - שחקן פנוי שלדעתי היה יכול להתאים לנו (אם המחיר שלו לא גבוה כל כך) הוא רמאל ברדלי ששוחרר מירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
הוא נראה לי מעבר לרמות המחיר שלנו.
ובכל מקרה אנחנו צריכים לחשוב קודם כל על שחקני פנים.
יש לנו מצבת שחקני חוץ ישראלים לא רעה עם גל מתן ובר. אבל מתחת לסל אין לנו הרבה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 19:45 
לא בטוח שדלייני יהיה עד כדי כך יקר, אל תשכח שהוא חוזר מפציעה ובסך הכל הוא גם עבר עונה לא מוצלחת במיוחד מבחינה קבוצתית.
בכל מקרה, אתה צודק שהרמה בה הוא התחרה לא היתה מאוד גבוהה (אם כי היתה לו קבוצה די טובה), אבל אני לא חושב שתהיה לו בעיה לשים נקודות על הלוח.
אני האמת לא הכי מבין את הקרדיט שאתה נותן לבראדלי, שחקן טיפש לדעתי. לא סקורר מדהים, לא רכז, אמנם שחקן נשמה, אבל אני לא אוהב שחקנים מסוגו.
בכל מקרה, הנה עוד רכז שיצא מהמכללות ולא נבחר בדראפט - ג'ורדן טיילור.
פה כבר מדובר ברכז סקורר ממכללה רצינית שגם הגיעה די רחוק בטורניר המכללות.
אותו ראיתי ממש קצת והאמת הוא נראה לי כמו סקורר נטו, אבל הדעות עליו טובות מאוד וכך גם הסטטיסטיקות שלו. הנה סרטון של הבחור:
http://www.youtube.com/watch?v=9iVMIhNbPx8&feature=fvst

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
בליגה השניה דילייני קיבל 120 אלף דולר אם זכור לי נכון.
אפילו זה הרבה מעבר לרמות המחיר שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפתיחה הרשמית של עונת המלפפונים בכדורסל
הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 20:18 
בראדלי באזור 100 אלף, זה יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו חייבים קודם כל להביא גבוהים
במידה והסגל נשאר כמו שהוא, וקלי נשאר אנחנו צריכים עוד גבוה זר וישראלי
לגבי מצאדו, אני לא ראיתי אותו משחק אבל אם הוא באמת כמו שרדנקו אמר הוא לא מתאים לנו,
אנחנו צריכים זר שוטינג שידע גם להוביל כדור אבל הוא צריך להיות קלעי שלוש איכותי, זה מה שהיה חסר לנו השנה.
כבר כתבתי את זה פה בעמודים הראשונים ואני אכתוב את זה שוב, הייתי מביא את אלעד הופמן מיבנה
ממה שראיתי ממנו הוא אחלה של שחקן,קלעי שלשות טוב שגם יודע להוביל כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 22:56 
את ג'ורדן טיילור אתה לא רוצה. תאמין לי. ראיתי אותו הרבה מאד העונה (יותר מחמישה משחקים) ואפילו הצעתי להביא אותו בשנה שעברה כי חשבתי שהוא סיים מכללה והתרשמתי מהמעט שראיתי ממנו בשנה שעברה.

הוא לא רכז סקורר אבל בשיטת המשחק של הקבוצה שלו הכדור לא היה המון בידיים שלו ככה שהוא לא ממש ניהל משחק (משהו דומה במידה מסויימת (מעט) למשחק התנועה שלנו).

הוא בדרך כלל קיבל את הכדור כדי לסיים את ההתקפות התקועות באחד על אחד, וסיים את זה בדרך כלל בג'אמפ ממרחק גדול. לעיתים רחוקות לקח את הכדור לסל למרות שי לו יכולת לעשות את זה.

הוא חזק מאד, מהיר מאד ומנתר גבוה (למרות שהוא נראה קצת גוץ), אבל אני לא אוהב את קבלת ההחלטות שלו.

הוא לא שומר בכלל (ברוב הפעמים שמר על שחקנים שלא היו עם הכדור) וזו בעיה לדעתי. לא ראיתי אותו כמעט אף פעם עוצר שחקן באחד על אחד והוא אוהב לזייף בהגנה.

בקיצור - לא רוצה אותו אצלנו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 22:59 
הפועל כתב:
בליגה השניה דילייני קיבל 120 אלף דולר אם זכור לי נכון.
אפילו זה הרבה מעבר לרמות המחיר שלנו

דילייני קיבל 90 אלף בליגה השניה.

ואני מאד אוהב את בראדלי. כנראה שכחת את העונה הקודמת שלו באשדוד. ממש לא טיפש והוא קומבו בדיוק כמו שאנחנו צריכים.

אלעד הופמן הוא שחקן שאני באמת אוהב, אבל הוא כוסית שקורסת תמיד ברגעי הלחץ. זה קרה לו העונה מול באר יעקב וזה קרה לו בשנה שעברה מול הבקעה. אז תודה אבל לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 23:24 
מישהו מכיר אותו? ראה אותו משחק בארץ?

http://sports.yahoo.com/blogs/ncaab-the-dagger-college-basketball-blog/hawaii-loses-freshman-israeli-military-165454213--ncaab.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

רק מבדיקה בגוגל:

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 23:41 
האמת שדי חיזקת את הרושם שנוצר אצלי על טיילור, אבל ראיתי שאנשים שכתבו עליו דברים מאוד חיוביים אז חשבתי שאולי טעיתי.
בכל מקרה, אני גם התרשמתי מבראדלי באשדוד (דווקא פחות כסקורר ויותר כשחקן קבוצתי), אבל בירושלים ראיתי אותו עושה הרבה שטויות במאני טיים שציננו את ההתלהבות שלי ממנו.
מה שכן, יש לו אופי מעולה, הוא שומר מצוין ובכללי שחקן מאוד מחויב שזה תמיד טוב שיהיו אצלך כאלה.

האמת שדווקא יותר מעניין אותי איזה גבוה ארז יביא כי למען האמת יש מעט מאוד גבוהים טובים בשוק.
אצלנו בליגה, למעט יוטר שכבר חתם בראשל"צ, אין שום דבר. וגם אצל יוצאי המכללות אין מציאות גדולות מדי.
אגב רדנקו, יצא לך לראות את הנרי סימס? הבנתי שהוא מועמד חזק לחיפה אחרי שהם ירדו מדאנסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 06:45 
ואני מקווה שלא נלך על כל מיני הרפתקאות של שחקנים מהקולג'ים. ממש מקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
אין לנו יותר מדי ברירה. או שמהמרים על בוגרי קולג' או שמהמרים על זרים זולים שלדעת ארז לא מיצו את הפוטנציאל שלהם עד עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפתיחה הרשמית של עונת המלפפונים בכדורסל
הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 06:55 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
רדנקו כתב:

רק מבדיקה בגוגל:

המורה א.ז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אין לנו יותר מדי ברירה. או שמהמרים על בוגרי קולג' או שמהמרים על זרים זולים שלדעת ארז לא מיצו את הפוטנציאל שלהם עד עכשיו

או שמשחקים עם סגל קצר של 8-9 שחקנים מרכזיים
3 זרים איכותיים
מתן
קורי
בר
גל
יונתן
אבירם

נערך לאחרונה על ידי דובראש בתאריך 01 יולי 2012, 10:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 10:07 
דובראש כתב:
הפועל כתב:

או שמשחקים עם סגל קצר של 9 שחקנים מרכזיים
3 זרים איכותיים
מתן
קורי
בר
גל
יונתן

העולם מתחלק לשלושה. אלה שיודעים לספור, ואלה שלא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 11:19 
הצבא כל כך בן זונה בקטעים האלה. מעקב באופן מפורש והורס קריירות של שחקנים למען חוק גיוס חובה לכלל שלו. יש אנשים שיותר יתרמו ביכולות הספורטביות שלהם מאשר להיות עוד חייל.
אוראל לב הוא אחלה פוטנציאל שהפתיע אותי מאוד כשלא התקבל לנבחרת העתודה השנה אחרי ששחקנים כמו איגור מאיור שי קלמנץ ואחרים נבחרו במקומו.

הצבא צריך לתת פטור לספורטאים בקטעים האלה של יציאה לקולג'ים מדיוויזון ראשון בארה''ב או חתימה באחת משתי הליגות העליונות בארץ.
בכל מקרה מדובר על מספר זעום לעומת הכלל. סתם משחקי אגו.

גיל הגיוס של שחקנים (18 עד 21) זה גיל הכי קריטי לקריירה שלהם. גיל המעבר מנוער לבוגרים.

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 01 יולי 2012, 11:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 11:24 
דובראש כתב:
הפועל כתב:

3 זרים איכותיים
מתן
קורי
בר
גל
יונתן
אבירם

הישארות של אבירם ויותם שירן בסגל לעונה הבאה לא תתרום לשני הצדדים עם זה העול הכלכלי שלנו או עם זה ההדחקות לסוף הרוטציה שלהם.
אם זליקוביץ היה שחקן של 5 דקות אצלנו בליגה השניה עם שני זרים שאחד מהם לא היה כל כך דומיננטי רוב הזמן אז נראה לי שהוא יהיה פוסטר בוי בליגה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 13:15 
cscarlos כתב:
דובראש כתב:
הפועל כתב:

3 זרים איכותיים
מתן
קורי
בר
גל
יונתן
אבירם

הישארות של אבירם ויותם שירן בסגל לעונה הבאה לא תתרום לשני הצדדים עם זה העול הכלכלי שלנו או עם זה ההדחקות לסוף הרוטציה שלהם.
אם זליקוביץ היה שחקן של 5 דקות אצלנו בליגה השניה עם שני זרים שאחד מהם לא היה כל כך דומיננטי רוב הזמן אז נראה לי שהוא יהיה פוסטר בוי בליגה הראשונה.

לאבירם גם היו משחקים בלאומית של 20 נק' פלוס.
אני כן הייתי רוצה לראות אותו ממשיך איתנו. יש לו עוד מה להראות והמון כלים בכדי להלחם על הדקות משחק שלו. זו תיהיה ליגה ארוכה וקשה בשבילנו ואם נמשיך בבלקנית אז על אחת כמה וכמה. לעומתו ליותם שירן עם כל הצער שבדבר אין מה לחפש כרגע בליגת העל. הוא טווינר שעדין תקוע מבחינת יכולות בעמדה 4 וצריך להמשיך לעבוד קשה בלאומית והשתפשף שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 13:27 
מה עם קרטיס ודמונטז?!?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 14:14 
כן,אבל כמה משחקים כאלה היו? 2? אני כבר לא זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 14:19 
קופיפו כתב:
cscarlos כתב:
דובראש כתב:
הפועל כתב:

3 זרים איכותיים
מתן
קורי
בר
גל
יונתן
אבירם

לאבירם גם היו משחקים בלאומית של 20 נק' פלוס.
אני כן הייתי רוצה לראות אותו ממשיך איתנו. יש לו עוד מה להראות והמון כלים בכדי להלחם על הדקות משחק שלו. זו תיהיה ליגה ארוכה וקשה בשבילנו ואם נמשיך בבלקנית אז על אחת כמה וכמה. לעומתו ליותם שירן עם כל הצער שבדבר אין מה לחפש כרגע בליגת העל. הוא טווינר שעדין תקוע מבחינת יכולות בעמדה 4 וצריך להמשיך לעבוד קשה בלאומית והשתפשף שם.

אנחנו לא נמשיך בבלקנית. נאמר במפורש באסיפה שלא נשחק השנה במפעל אירופי.

אני חושב שאבירם יכול לתרום בליגת העל, אבל זה תלוי כמובן בשחקנים שנביא השנה. בכל מקרה נראה לי שיהיה לנו סגל שאולי הוא עמוק, אבל האיכות שלו מוטלת בספק עבור ליגת העל.

נהיה חייבים לפגוע בזרים, ולכן אנחנו גם חייבים להביא אותם מוקדם יחסית כדי שנוכל לראות אותם במשחקי אימון ולדעת שלא נפלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 18:49 
למרות כל הפסימיות פה ובכלל של אנשים אני חושב שאם נסכיל להמשיך בדרך שארז התווה בשנה האחרונה
של קבוצת הגנה מחויבת ורצינית, בשילוב של שחקנים צעירים עם כמה ותיקים יכולה להיות לנו קבוצה נהדרת שתרוץ טוב
במיוחד שמאחורה יש אותנו הקהל שזה תוספת של לפחות כמה נקודות במשחק בית שאין לקבוצות אחרות.
יש כמה שחקנים בקבוצה שלאף אחד אין ספק שיכולים לשחק ולהצליח בליגת העל- מתן קורי ויונתן
ויש כמה צעירים יותר ופחות שזה ההזדמנות שלהם לעשות את קפיצת המדרגה- גל איתן, בר טימור ואולי גם אבירם
אל ה6 האלו תוסיפו פגיעה ב4 זרים, שכמו בכל קבוצת דרג שני בשנים האחרונות זה בעצם מה שמבדיל בין הקבוצות,
ראינו באשדוד או בחולון איך 3 זרים טובים ולא יקרים מידי משדרגים קבוצה מכזו שרצה בתחתית לכזו שמגיעה לפיינלפור.

אז די לפסימיות, התקציב או לא מה שקובע, וזה לא שביתר קבוצות ליגת העל יש המוני ישראלים ברמות על
שהיינו יכולים להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 19:41 
אוראל לב:
אתלט טוב, מסתמך יותר מדי על קליעה מבחוץ, לא מימש את הפוטנציאל שחשבו שיש בו.
נכון לעכשיו עדיין לא מוכן.
בליגת התיכונים (עירוני ט', יחד עם אלפסי וסקוורר הקטן) ואפילו בנוער של מכבי , לא הגיע רחוק.
אולי בעתיד, אחרי שישתפשף קצת בליגה לאומית.

עוד אחד מבכירי הנוער ( והוא היה אחד הכירים ביותר) שלא מתאים, נכון לעכשיו, לליגה של הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 19:48 
עמית שמחון חתם בגליל לשנתיים וכנראה ימלא את החלל שהולך להשאיר יבזורי שעדיין לא הגיע להבנות עם הקבוצה.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2546119

גליל ממשיכה במגמה של לקיחת שחקנים צעירים פוטנציאליים הן ישראלים והן זרים ופיתוחם.
אפשר אפילו לראות את המגמה הזאת באופן מפורש מפי עמית גל :
״הוא יקבל את הבמה כמו רבים לפניו בתקווה שעוד שנתיים הוא יוכל למצוא את עצמו בקבוצה גדולה יותר באירופה או אפילו בישראל".

מעניין שגליל בכוונה באופן מוצהר בונים לעצמם תדמית (ובצדק) של חממה או במילים פחות יפות ״תחנת מעבר מצויינת״ .

בכך עמית שמחון מצטרף ליועד בית יוסף בתור ההחתמות הראשונות של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2012, 19:50 
קני לבנובסקי כתב:
אוראל לב:
אתלט טוב, מסתמך יותר מדי על קליעה מבחוץ, לא מימש את הפוטנציאל שחשבו שיש בו.
נכון לעכשיו עדיין לא מוכן.
בליגת התיכונים (עירוני ט', יחד עם אלפסי וסקוורר הקטן) ואפילו בנוער של מכבי , לא הגיע רחוק.
אולי בעתיד, אחרי שישתפשף קצת בליגה לאומית.

עוד אחד מבכירי הנוער ( והוא היה אחד הכירים ביותר) שלא מתאים, נכון לעכשיו, לליגה של הגדולים.

ראית אותו אחרי העונה במכללה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: