קודם כל תודה
כמובן שכל מחלה היא מתחילה ברעילות בגוף, אבל יש אלפי סוגי רעילויות, רק לשפעת יש עשרות סוגים.
אגב, מה לעשות, לא כל הרעילויות הללו ניתנות לריפוי על ידי הגוף, אם הם היו, כל החיות האקזוטיות היו חיות לנצח.
אני מסכים איתך שיש בעיתיות בלקיחת יתר של תרופות, הרבה אנשים מתים מזה.
אבל (לפחות ממה שאותי לימדו בבי"ס), זה פוגע בכבד (איבר מאוד חשוב שבלעדיו אנחנו נמות מאוד מהר!),לא בכל חלקי הגוף כמו שאתה מנסה לטעון....
אני אישית יכול להעיד על עצמי שאני כמעט ולא לוקח תרופות (רק בכאבי ראש מאוד חזקים, וגם זה קורה לי מקסימום פעם בשנה שנתיים....).
יש הרבה מאוד כדורים (לדוגמא אקמול) שאכן רק מדכאים את התחושה הלא נעימה שהגוף גורם בזמן טיפול במזיק.
בכל מקרה, הגידול לא קורה כתוצאה מכך שמפריעים לגוף בפעולת הניקוי, אלא (מסיבות רבות שבינהם) מהחדרת רעלים שהגוף לא יכול לנקות (למשל אוכל שרוף, מונוסודיום גלוטומט ועוד...), או לא "רוצה" לנקות...
כמובן שכל זה רק מהשערה אישית, אם הייתי יודע את כל הגורמים לסרטן הייתי אדם מאוד עשיר.
אגב, כימותרפיה היא פחות או יותר הרס תאים, לא תהליך בריא בכלל, אבל אם רוצים למשוך עוד כמה שנים (הכמה הזה יכול גם להיות מיוחס לעשרות), הוא מאוד יכול לעזור.
אם בנאדם יפסיק להשתמש ברפואה המתקדמת, הוא ימות פחות או יותר בגיל 50, כי פשוט תגיע המחלה כמו שפעת, שהגוף לא יצליח לנקות.
אגב, אני חייב להגיד לך שאני מאוד מסכים עם מה שאתה אומר במובן מסוים, פשוט אתה לוקח את זה למקום הקיצוני, לפי דעתי מילת הקסם זה איזון, גם לא להפוך ללקוח של חברת התרופות, וגם לא לעשות "רולטה רוסית" של מתי תגיע המחלה שהגוף לא יוכל לנקות.
בשורות טובות גם לך רומאירו (אגב, מצטער על ההודעה המבולגנת מעט, פשוט עלו לי הרבה רעיונות תוך כדי כתיבת ההודעה....)