תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 255 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הוט מובייל או גולן? תעזרו לי להחליט...
הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
shlomi1100 כתב:
הייתי הולך על 012 מובייל של פרטנר.
זה פרטנר לכל דבר ובגלל זה נראה לי שיהיה להם את הקו הכי יציב מכל שאר החברות הזולות

דווקא הם לא בדיוק מה שהם אומרים, יש להם הגבלה של 500MB אינטרנט...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי זה ממש מטריד...
מילאתי טופס אצל גולן, תוך חצי דקה קיבלתי SMS. מסתבר שה-SMS מאורנג' וכתוב: "שיחות והודעות ללא הגבלה ב-Orange ב-125 ש"ח לחודש!"
אחרי 4 שעות, שיחת טלפון מאורנג'! "אתה יודע שיש לנו חבילה ללא הגבלה? אני לא רוצה לציין שמות, אבל אל תעבור לחברות שקיימות שבועיים... לך תדע מה יעשו עם הכרטיס אשראי שלך! אתה יודע שיש נגדם 6 מיליון תביעות???
מצידי תעבור לסלקום! הם חברה מוכחת שקיימת המון שנים בשוק, רק אל תעבור לחברות החדשות. תקרא עליהם באינטרנט!"

בקיצור, הם מ-פ-ח-דים!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אוקיי זה ממש מטריד...
מילאתי טופס אצל גולן, תוך חצי דקה קיבלתי SMS. מסתבר שה-SMS מאורנג' וכתוב: "שיחות והודעות ללא הגבלה ב-Orange ב-125 ש"ח לחודש!"
אחרי 4 שעות, שיחת טלפון מאורנג'! "אתה יודע שיש לנו חבילה ללא הגבלה? אני לא רוצה לציין שמות, אבל אל תעבור לחברות שקיימות שבועיים... לך תדע מה יעשו עם הכרטיס אשראי שלך! אתה יודע שיש נגדם 6 מיליון תביעות???
מצידי תעבור לסלקום! הם חברה מוכחת שקיימת המון שנים בשוק, רק אל תעבור לחברות החדשות. תקרא עליהם באינטרנט!"

בקיצור, הם מ-פ-ח-דים!!!

:LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
מי חשב לפני חודש שאורנג' יגידו משפט כמו "תעבור לסלקום (או פלאפון)! אין לי בעיה! רק לא לחברה אחרת!"

יותר מזה, היא התחילה לעשות לי יחצנות על סלקום "אני מדברת עם לקוחות שלהם, והם מספרים לי שהם מאוד מרוצים!"
WTF?!
ביזארו-לנד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:14 
shlomi1100 כתב:
הייתי הולך על 012 מובייל של פרטנר.
זה פרטנר לכל דבר ובגלל זה נראה לי שיהיה להם את הקו הכי יציב מכל שאר החברות הזולות

מצטער, אבל בולשיט!
דווקא בגלל שזה של פרטנר לא הייתי עובר אליהם. "קו הכי יציב"? לא שמעתי תלונות על קוים לא יציבים מאנשים שעברו ניוד בהצלחה!
מה גם שזה לא באמת "ללא הגבלה", בדיוק כמו אצל חברת האם אורנג'. גלישה מוגבלת ל-500MB או ל-1GB.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
באורנג' אמרו לי שהאינטרנט לא ההגבלה, פשוט אחרי 1GB הם מורידים לך את המהירות (אבל לא מחייבים אותך בתוספת מחיר).
נשמע לי חרטא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:47 
IdanTheLittle כתב:
באורנג' אמרו לי שהאינטרנט לא ההגבלה, פשוט אחרי 1GB הם מורידים לך את המהירות (אבל לא מחייבים אותך בתוספת מחיר).
נשמע לי חרטא.

האמת זה לא חרטא. מה שחרטא זה ש"המהירות תרד", הרי האינטרנט של אורנג' ידוע כהכי איטי בארץ, אז להוריד ממנו עוד מהירות? אפילו להיכנס לפורום לא תצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
IdanTheLittle כתב:
נשמע לי חרטא.

האמת זה לא חרטא. מה שחרטא זה ש"המהירות תרד", הרי האינטרנט של אורנג' ידוע כהכי איטי בארץ, אז להוריד ממנו עוד מהירות? אפילו להיכנס לפורום לא תצליח.

אני אומר שזה חרטא, כי להוריד את המהירות אפשר להוריד גם לרמה של אי אפשר לגלוש בכלל (כמו שאתה אמרת), ואז הם יכולים להגיד "מה היית מעדיף? שנחייב אותך?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:16 
IdanTheLittle כתב:
אוקיי זה ממש מטריד...

בקיצור, הם מ-פ-ח-דים!!!

קרה לי דבר דומה.
השימור לקוחות שלהם פשוט מביש.
הנציגה אומרת לי: " גם אם אתה ואני נפתח קיוסק ונוריד מחירים אז הרבה ירצו לקנות מאיתנו"
אני עונה לה: " אז אני מצפה מחברה גדולה וותיקה כמוכם ולא כמו ההם כפי שהגדרת שתיצרו איתי קשר כי אם תסתכלי טוב אני נמצא במסלול כל כך מיושן ומסביבי אנשים הולכים ומשתדרגים ולכם לא אכפת כי מבחינתכם אתם מקבלים יותר כסף"
אז היא עונה לי: " יש לנו המון לקוחות, מה אתה מצפה שניצור קשר עם כולם...??"

נו באמת

הקיצר ניתקתי את השיחה והזמנתי סים של גולן.
אעדכן כשאקבל אותו.

שיהיה לי בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 12:01 
11 בבוקר, שוב טלפון משימור הלקוחות של אורנג'. הפעם כביכול מישהי בכירה יותר.
הצעה חדשה של מסלול חיילים כי זה היה המסלול הקודם שלי - 109 ש"ח ללא הגבלה + כל חודש 1000 דקות לשיחה לחו"ל.

שוב פעם אני מטיח בהם את העובדה שהאינטרנט שלהם מהיר וחבל שאני צריך לפנות אליהם לשיפור המסלול שלי.
שוב היא חוזרת על המנטרה של: זה נראה לך הגיוני שאני אצלצל ל20 אלף לקוחות?!?
תודה רבה נשמה ושיהיה לך יום טוב. אני סיימתי אצלכם ומקווה שגולן בעמוד יעמדו בציפיות ולא אצטרך לחזור אליכם.

חברים, תמשיכו להתנתק. זה מחרפן אותם ובסופו של דבר זה יהיה לטובתנו. גם אם כיום החברות החדשות לא מדהימות בשירות שלהם ונסבול לתקופה קצרה. בעתיד זה ישתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הוט מובייל או גולן? תעזרו לי להחליט...
הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
109 ש״ח כולל אינטרנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 12:17 
אולי אני לא אובייקטיבי, אז אומר רק חצי מהמשפט - לאורנג' יש רשת מיושנת ואיטית עד כדי כך שאני לא מבין איך הם מעזים לומר שהם טובים יותר מהמפעילים החדשים שרוכבים בחלקם על מפעילות מודרניות יותר ומקימות רשת חדשה מודרנית יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
גם אני קיבלתי שיחה שוב מאורנג' היום. הם פשוט ירדו מהפסים.

"ראיתי שאתה עוזב לחברה אחרת..."
"נכון"
"למה?"
"כי הם זולים יותר"
"אבל יש לנו הנחה בשבילך..."
"אני לא מעוניין לשמוע"
"למה?"
"ככה. אין על מה לדבר יותר"
"טוב. להתראות"

חחחח בחיים לא פנו אלי משימור לקוחות בכזה חוסר חשק ואדישות. אותי זה שיעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
גולן עובד גם בדור 2 או רק ב-3, כמו הוט?
לא מצאתי לכך תשובה באתר שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 19:12 
Serp und Molot כתב:
גולן עובד גם בדור 2 או רק ב-3, כמו הוט?
לא מצאתי לכך תשובה באתר שלהם.

יש להם הסכם נדידה עם סלקום, 7 שנים או עד שהם יפרסו את ההתשתית שלהם לגמרי.
כל עוד הם נודדים על סלקום - יש דור 2.
אחרי זה - אין.
אבל יש לך כמה שנים טובות עד שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
לפי הבנתי גם וגולן וגם הוט מובייל כבר פורסות דור 3.9, במרחק פסיעה (ואישור תדרים של הצבא ומשרד התקשורת) מדור 4.0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 01:12 
שבתאי יחבס כתב:
109 ש״ח כולל אינטרנט?

כן כולל אינטרנט
ועוד משהו עם שיחות לחו"ל

אבל לא ממש התעמקתי והקשבתי למה שהיא אמרה ככה שיכול להיות שפספסתי פרט או שניים חיוניים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 02:13 
109 ש"ח זה ה"ללא הגבלה" של אורנג' עם 2GB גלישה. מחיר לחיילים/סטודנטים בלבד. מופיע באתר שלהם גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
נשמע לי חרטא.

דווקא זה שיטה דיי ידועה, גם בגולן הם אמורים להוריד מהירות אחרי 3GB (נראית מהירות גלישה לא סבירה בעיינהם, אז שאנשים לא ינצלו את האינטרנט הסלולארי כאינטרנט למחשב....)

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 08:21 
עומר מ. כתב:
לפי הבנתי גם וגולן וגם הוט מובייל כבר פורסות דור 3.9, במרחק פסיעה (ואישור תדרים של הצבא ומשרד התקשורת) מדור 4.0

לפי המזומנים של כל אחת מהחברות - אין להן שום אינטרס שיהיה מכרז דור רביעי עכשיו. מה גם שכבר היום בחברות המוצלחות יותר מקבלים מהירויות גלישה טובות יותר מ"דור רביעי" בארה"ב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
אני צריך להיעלב מזה שעברתי לגולן לפני שבוע וקצת ועדיין לא קיבלתי שום טלפון מאורנג'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 15:56 
red in blood כתב:
אני צריך להיעלב מזה שעברתי לגולן לפני שבוע וקצת ועדיין לא קיבלתי שום טלפון מאורנג'?

אתה צריך לברך על זה שלא ביזבזו לך כמה דק' מהחיים בניסיונות שכנוע פתטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:28 
אדום נחמד כתב:
בינמן כתב:
אדום נחמד כתב:
בינמן כתב:
eשקשן יקר,
כשאני לא מסוגל 4 ימים לקבל שיחות והודעות ולא עונים בכלל בשירות לקוחות (אחרי שעות של המתנה), ושזה פוגע לי בעבודה ובחיים האישיים, אז כן - אתה מוזמן להקריב את נפשך ולהתגלח בעצמך עליהם.
בהצלחה בהובלת מהפכות כלכליות וחברתיות דרך פורום השדים.

איש חביב ויקר.
כשאני מגלה בחשבונית שלי כל מיני הפתעות כמו שירות ג'י פי אס, צלצול בהמתנה על נטסטיק, ועוד חיובים כאלה או אחרים, ובסוף שומע שלאנשים כמוך אין סבלנות לתת לחברות הקטנות להתפתח, זה מטריף אותי.
אז אולי זה משעשע אותך שאת המהפכה הקטנה שלי אני מנהל בפורום שדים, זה מענין לי תתחת.
והנה, אני אומר בפה מלא- מי שנשאר בחברות הגדולות הוא אדיוט, אפילו אם מורידים את המחירים. עד כדי כך פשוט. ואני מאחל לך חשבוניות של 300 שקל לכל ימי חייך.

יקירי,
הוט מובייל מסונפת לאחת החברות המונופוליסטיות בשוק, הלא היא הוט. בהצטרפות אליהם לא אועיל לכלום חוץ מגדילת הוט. אל תהפוך אותה לחברה קטנה ובתולית שצריכה את תמיכת הצרכנים. היא לא אלא אופורטוניסטית שזיהתה מגמה כלכלית ורוצה ביס משוק מכור שמייצר בטווח הארוך המון כסף. אז חלאס להתייחס אליה כאל פרה קדושה שצריכה שהציבור יאמץ אותה לחיכו.
שבוע טוב.

אתה צודק, ובגלל זה הלכתי לגולן. אחרי מה שהוט עשו לי עם הטלויזיה והאינטרנט שקל אני לא אתן להם. אבל..
הסיבה שאני לא מדבר נגד הוט אלא רק נגד פלאפון סלקום ואורנג' היא כי אתה טועה, עד כמה ששמתי לב, והוט אינה אופורטוניסטית. היא יצאה עם הדיל שלה בלי תלות בגולן, ועל זה מגיע להם שאפו. כל שאר החברות שעכשיו נזכרות להוריד מחירים- שישרפו.

על כך שכל החברות שנזכרו להוריד מחירים צריכות להישרף אין ויכוח. ועל כך שחייבים כצרכנים לאמץ את מגמת שבירת השוק מצד החברות החדשות, גם אין ויכוח, אני הכי בעד. ואהיה גלוי כשאומר שהחלטתי להתנתק מהוט מובייל (כשזה באמת כבר פגע בי), הטלפון הראשון שעשיתי היה לגולן טלקום (שגם לא ענו). בקרוב מאוד, שהשוק יתייצב ואיתו מרכזי שירותי הלקוחות, שאין להתייצבותם שום קשר לטעמי להיקף המצטרפים אליהם (הם בין כה וכה חייבים מרכזי שירות שנותנים מענה סביר אחרת יאבדו רישיון), אני הראשון שהצטרף אליהם. עם עדיפות לגולן.
בשורה תחתונה - שכולם ישרפו. עוד שנתיים במילא כל השיחות והאסמסים יהיו מבוססי אינטרנט וכל שימכרו יהיה חבילות גלישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:33 
אדום נחמד - תיקון טעות.
ממה שהבנתי, הוט מובייל היו אמורים לצאת עם תוכנית ללא הגבלה במחיר של 129 ש"ח. כשנודע להם שגולן יוצאים עם מחיר של 99, הם הורידו את המחיר ל-89.
לא שכל כך אכפת לי, כי בשורה התחתונה אנחנו כצרכנים מרוויחים מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 18:04 
אז לעבור או לא?
שמעתי שיש בעיות בגולן, בעיות בשיחה ובאינטרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 18:08 
אני רוצה לעבור מפלאפון לאחת החברות החדשות.
אני אמור קודם להתנתק ואז ללכת לחברה אחרת או שהם יטפלו לי בכל התהליך מול פלאפון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 18:33 
מור מכבי - אני בגולן. אין לי שום בעיות קליטה/אינטרנט וכו'... קודם כל תוודא שהמכשיר שברשותך פתוח לכל החברות. אם לא, פתח אותו אצל המפעילה שלך (בחינם!). אח"כ תזמין סים אצל מי שאתה מעוניין וזהו. הם ידאגו לניתוק שלך מהחברה הנוכחית.
אצלי ברגע שהתחברתי לגולן, לא יכולתי לקבל שיחות ואחרי טלפון אחד אליהם הם סידרו את העניין תוך שעתיים-שלוש.

שוקי - תסתכל על התגובה שלי למור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
עומר מ. כתב:

לפי המזומנים של כל אחת מהחברות - אין להן שום אינטרס שיהיה מכרז דור רביעי עכשיו. מה גם שכבר היום בחברות המוצלחות יותר מקבלים מהירויות גלישה טובות יותר מ"דור רביעי" בארה"ב

שמע לא בא לי לנהל פה את השיחה הזאת פה אבל הם שניהם כבר ב3.9 ואכן מקבלים מהירות גבוה יחסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 18:38 
עד המ!!ת הפועל כתב:
מור מכבי - אני בגולן. אין לי שום בעיות קליטה/אינטרנט וכו'... קודם כל תוודא שהמכשיר שברשותך פתוח לכל החברות. אם לא, פתח אותו אצל המפעילה שלך (בחינם!). אח"כ תזמין סים אצל מי שאתה מעוניין וזהו. הם ידאגו לניתוק שלך מהחברה הנוכחית.
אצלי ברגע שהתחברתי לגולן, לא יכולתי לקבל שיחות ואחרי טלפון אחד אליהם הם סידרו את העניין תוך שעתיים-שלוש.

אוקיי, ומה הדיל שלך? 89 שקל בחודש בלי הגבלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 19:01 
mor mc כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אוקיי, ומה הדיל שלך? 89 שקל בחודש בלי הגבלה?

בגולן זה 99 ש"ח - שיחות והודעות ללא הגבלה. גלישה - 3GB שאחריהם המהירות יורדת (להגיע ל-3GB בשביל משתמש ממוצע זה כמעט בלתי אפשרי). שיחות ל-31 יעדים בחו"ל ללא הגבלה (לארה"ב וקנדה זה גם ללא הגבלה לטלפונים ניידים!).
אם לא בא לך את כל הקטע של חו"ל - לך על הוט מובייל ב-89 ש"ח. אינטרנט יותר מהיר משל גולן (לא שהאינטרנט של גולן איטי חלילה :D )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 255 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: