pokara כתב:
תגידו מה שתגידו, ובתור אחד שניזון מהפורום ואתרי התשקורת,
אבל הנוכל שאני מאחל לו שיטרך להשתמש בכל הכסף לקנות לעצמו תרופות, מתגלה כנוכל גאון שעושה לנו בסופו של דבר בית ספר...............
ממה שעולה בראשי הוא פשוט בתור התחלה קנה לעצמו שנה של שקט מאיתנו וגם מהצורך להוציא שקל אחד על הקבוצה,
אחר כך, השתיק את המחאה בטענה"הנה אני מוכר" תוך כדי שהוא הבטיח לעצמו 18.5 מיליון על הקבוצה (לכאורה אם באמת נתנו לו ערבויות לזה), גם במידה ולא קיבל שום ערבות עדיין, אני בטוח שיהיה במקרה כזה סעיף הזזת מוזר והחזרת הקבוצה לנוכל שבסיטואציה מסוימת (קניית מנויים מטורפת, ריצה באירופה ובליגה, רווח תקציבי) עוד יכל לקבל לעצמו את הקבוצה חזרה עם עודף תקציבי ואפשרות לגנוב עוד קצת
הכח היחידי שלנו בסופו של דבר הוא בנושא המנויים, ויש להבהיר למזור או כל נותן ערבות אחרת שכל עוד יש אפילו גרגיר של סיכוי שהנוכל ישאר הבעלים (או יוכל לקחת את הקבוצה חזרה אליו), תהיה קריאה לאוהדי הקבוצה שלא לקנות מנויים
ויפה שעה אחת קודם
לכן צריך לוודא שבהסכם טביב לא יכול לחזור, לא משנה מה קורה אם הקבוצה. ואז זה לא קנה לעצמו שנה של שקט אלא באמת עזב את הקבוצה. בגלל זה גם מזור הוא עו"ד שמבין בחוזים וגם ראשי המחאה חייבים להיות מעורבים בהסכם.
אם יש אנשים ששמו ערבות של 18.5 מליון ובסוף הם יהיו הבעלים בעל כורחם אז בעיה שלהם.
אני מקווה שהכל יהיה גלוי ולא בחדרי חדרים וכל אחד יוכל יהיה לשפוט את המצב לפי מידע אמיתי ולא לפי שטויות שמפוזרות בתקשורת.
אם טביב עף בודאות של 100% מהפועל (גם אם זה לא עכשיו אבל זה מעוגן בחוזה שנבדק כאמור) אזי חובה לקנות מנויים כדי לעזור להפועל להשתקם מהנבלה