תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עפ מעריב ידין שוחרר. כנראה ידיעה שיקרית
הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 22:28 
אוגוסטוס היל כתב:
.

בוא נגיד את זה ככה. מי צריך לראות את ההסכם שיחתם בין טביב למוזר כדי שתהיו רגועים? עורך הדין של עמותת הכדורסל מספיק טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עפ מעריב ידין שוחרר. כנראה ידיעה שיקרית
הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 22:32 
ראצ'ו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
.

בוא נגיד את זה ככה. מי צריך לראות את ההסכם שיחתם בין טביב למוזר כדי שתהיו רגועים? עורך הדין של עמותת הכדורסל מספיק טוב?

פייר זה נראה שחלק מהאנשים פה מחפשים על מה למחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עפ מעריב ידין שוחרר. כנראה ידיעה שיקרית
הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 22:36 
ראצ'ו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
.

אחרי השנה הזאת זה ייקח זמן עד שנהיה רגועים...
* ההודעה נערכה כי היה נראה כאילו היא כפולה...
בגדול כתבתי שאולי ראצ'ו צריך לקחת מרחק כדי לקבל פרספקטיבה (ואולי הוא עושה את זה כבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 22:38 
ראצ'ו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
.

אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 22:40 
אני באמת לא מבין את האנשים שבאים בטענות לראצ'ו.
סבבה, אתם לחוצים, אתם דורשים לדעת הכל, וזה טבעי. אבל האנשים שצריכים לדעת ולהיות עם היד על הדופק יודעים יותר ממכם והם אומרים לכם שהמצב תחת שליטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
.

אתה יודע,זה לא שכל אחד צריך לראות את ההסכם בשביל לאשר את מה שיהיה.
אף אחד פה לא משחק בקקה,ונראה לי שדגי מקובל שכולנו רוצים פה את טובת הקבוצה.
אבל אם רוצים ללכת על עניין של שקיפות ושיתוף של הקהל,הדרך להתחיל את זה היא לפרסם את ההסכם שעליו חתם מוזר,ולא בגלל אי האמון במוזר,אלא בגלל החשש מטביב שכבר הפיל לא מעט אחרים בפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 22:51 
שער 7 הוא אדום כתב:
ראצ'ו כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
.

אתה יודע,זה לא שכל אחד צריך לראות את ההסכם בשביל לאשר את מה שיהיה.
אף אחד פה לא משחק בקקה,ונראה לי שדגי מקובל שכולנו רוצים פה את טובת הקבוצה.
אבל אם רוצים ללכת על עניין של שקיפות ושיתוף של הקהל,הדרך להתחיל את זה היא לפרסם את ההסכם שעליו חתם מוזר,ולא בגלל אי האמון במוזר,אלא בגלל החשש מטביב שכבר הפיל לא מעט אחרים בפח.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עפ מעריב ידין שוחרר. כנראה ידיעה שיקרית
הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 22:57 
ואם ההסכם יהיה שקוף ויפורסם באתר של הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 22:59 
זה יהיה מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

אוגוסטוס היל כתב:
זה יהיה מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

זאת הרי המטרה.
שיפורסם מצידי בפורום של אביב גפן בתפוז - פשוט רק שיפורסם ויהיה סוג של צעד בונה אמון ראשון במערכת היחסים הזאת שבין מוזר לקהל.
נראה לי גם עבור מוזר עצמו זאת אמורה להיות מטרה שהקהל יהיה שותף מלא למהלכים כמו שהוא מצהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
צר לי אבל אני ממש לא מסכים עם הלך הדברים פה. מה אתם רוצים שיקרה ? שההסכם יגיע לאישור באסיפה מחרתיים בהדר יוסף ? רבאק, יש אנשים משלנו שמעורבים בזה, יכול להיות שהם קרובים מדי, יכול להיות שהם לא חושבים על כל מה שכל אחד ואחד פה חושב אבל הם הפרונט שלנו, אף אחד לא בחר בהם אבל גם אף אחד לא ממש עירער על זה כשהם "בילו" שעות על גבי שעות על חשבון הזמן שלהם בשביל המאבק בלי לראות על זה שקל ועם לראות את תחנת המשטרה מקרוב יותר מפעם אחת.
קצת אמון, מה יש לכם ? לאף אחד אין מונופול על השכל אבל קצת אמון וביטחון לא יזיקו פה.
אחרי זה עוד מדברים פה על קבוצת אוהדים.
יש מנהיג ? שינהיג. יכשל ? נדע לבוא איתו בחשבון.
עד אז ממליץ לכם לנשום עמוק ולהתאזר בסבלנות. אנחנו יותר מדי קרובים בשביל לשרוף את זה על ויכוחים בינינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 23:07 
אני רק מקווה שמוזר מקבל בהבנה את רמות החשדנות המטורפות שלנו.
וואחד כוויה קיבלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
צר לי אבל אני ממש לא מסכים עם הלך הדברים פה. מה אתם רוצים שיקרה ? שההסכם יגיע לאישור באסיפה מחרתיים בהדר יוסף ? רבאק, יש אנשים משלנו שמעורבים בזה, יכול להיות שהם קרובים מדי, יכול להיות שהם לא חושבים על כל מה שכל אחד ואחד פה חושב אבל הם הפרונט שלנו, אף אחד לא בחר בהם אבל גם אף אחד לא ממש עירער על זה כשהם "בילו" שעות על גבי שעות על חשבון הזמן שלהם בשביל המאבק בלי לראות על זה שקל ועם לראות את תחנת המשטרה מקרוב יותר מפעם אחת.
קצת אמון, מה יש לכם ? לאף אחד אין מונופול על השכל אבל קצת אמון וביטחון לא יזיקו פה.
עד אז ממליץ לכם לנשום עמוק ולהתאזר בסבלנות. אנחנו יותר מדי קרובים בשביל לשרוף את זה על ויכוחים בינינו.

מה הקשר פה למנהיגי המחאה,או לכך שהם בילו או לא בילו שעות במשטרה?
אף אחד לא ערער פה על מה שהם נתנו למען הקבוצה.
ומה הקשר בין האמון שנותנים באותם אנשים לבין הרצון של האוהד הפשוט,זה שאפילו חי רק על עיתוני ספורט בבוקר לדעת לאיזה כיוון הקבוצה שלו הולכת?
זה לא שנאמר פה שכל אוהד חייב לחתום על ההסכם הזה בשביל שייצא אל הפועל,אבל ישר להשליך מהרצון לדעת בפני מה אנחנו עומדים אל כך שאין אמון במנהיגי המחאה,זה ממש לא הכיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עפ מעריב ידין שוחרר. כנראה ידיעה שיקרית
הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
kobster כתב:

ומה הקשר בין האמון שנותנים באותם אנשים לבין הרצון של האוהד הפשוט,זה שאפילו חי רק על עיתוני ספורט בבוקר לדעת לאיזה כיוון הקבוצה שלו הולכת?
זה לא שנאמר פה שכל אוהד חייב לחתום על ההסכם הזה בשביל שייצא אל הפועל,אבל ישר להשליך מהרצון לדעת בפני מה אנחנו עומדים אל כך שאין אמון במנהיגי המחאה,זה ממש לא הכיוון.

תעבור על התגובות פה ובאשכול המקביל ותראה כמה אנשים בהיסטריה שמוזר וטביב גונבים לנו את הקבוצה ושמבשלים קומבינה על חשבוננו מבלי שאפילו אחד פה באמת יודע מה היה בפגישה ועל מה סוכם.
מי שכן יודע וכן מעורב, צריך לסמוך עליו שהוא/הם עושים ככל יכולתם והבנתם לשמור על האינטרסים שלנו.
אני שוב מציע לחכות בסבלנות לחתימת ההסכם וכשנדע בדיוק מה כתוב שם (בהנחה והוא באמת יפורסם במלואו או ברובו) אז נשפוט לכאן או לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: עפ מעריב ידין שוחרר. כנראה ידיעה שיקרית
הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 23:27 
kobster כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
kobster כתב:

תעבור על התגובות פה ובאשכול המקביל ותראה כמה אנשים בהיסטריה שמוזר וטביב גונבים לנו את הקבוצה ושמבשלים קומבינה על חשבוננו מבלי שאפילו אחד פה באמת יודע מה היה בפגישה ועל מה סוכם.
מי שכן יודע וכן מעורב, צריך לסמוך עליו שהוא/הם עושים ככל יכולתם והבנתם לשמור על האינטרסים שלנו.
אני שוב מציע לחכות בסבלנות לחתימת ההסכם וכשנדע בדיוק מה כתוב שם (בהנחה והוא באמת יפורסם במלואו או ברובו) אז נשפוט לכאן או לכאן.

אני חושב שאתה מגזים.לאנראיתי תגובות כאלה. בכל מקרה,אם בסיטואציה הנוכחית אין לגיטימציה לחשדנות יתר, אפשר לבטל את המילה חשדנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
מי שנכווה ברותחין נזהר בפושרין, בטח שמדובר בטביבי וניסיון העבר העגום שלנו איתו.ברור שיש מקום לחשדנות אבל לא להתנפלות והגזמה. בסך הכל מבקשים לתת כמה ימים לעניין להחתם ולהיסגר, לא חושב שזה כזה נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 23:35 
עובדים עלינו בעיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 23:57 
זה כבר לא רק ידין . מספורט 5 : תמוז, קנדה, ידין ואדל יתבקשו לעזוב אם הפועל ת"א לא תימכר.
במועדון מודאגים מגודל בתקציב אם לא יגיע המושיע: "אם לא יקנו את הקבוצה, לא יהיה מנוס מלמכור שחקנים". יחד עם זאת, קבוצת אוהדים בשליטת חיים רמון, עשויה לתפוס את השליטה. שירזי רצה את פלאח ונענה בשלילה ע"י חיפה. אם חשבנו שהגעתו של עורך הדין יואב מוזר תיצור מציאות חדשה בהפועל תל אביב, הרי שהערב (ראשון) נדמה כי גורל המועדון לוטה בערפל יותר מאי פעם. לאתר ערוץ הספורט נודע כי אם אלי טביב לא יעביר את האדומים לידיים חדשות, חלק מעמודי התווך של הקבוצה יתבקשו לעזוב. על פי אחד הגורמים הבכירים ביותר בוולפסון, טוטו תמוז, אביחי ידין, עמרי קנדה ואפולה אדל יתבקשו לחפש קבוצה ויימכרו לכל המרבה במחיר.

"כדי שהקבוצה הזו תתנהל ותהיה טובה וראויה היא חייבת להימכר. במידה ולא, נראה שלא יהיה מנוס מלמכור שחקנים", אמר אותו גורם, הבקיא בעסקת העברת זכויות הניהול מצידו של טביב למוזר. בנוסף, לא מן הנמנע כי מעבר לאלו שיתבקשו לעזוב, אחרים יידרשו לקצץ בשכרם.

"כרגע תקציב השחקנים שלנו הוא שמונה מיליון שקלים", אמר המאמן ניצן שירזי למנכ"ל עומר עצמוני, "וזה לא הגיוני. רק הארבעה הללו: קנדה, ידין, תמוז ואדל שווים את הסכום הזה". אגב, לבקשת המאמן, בדקו במועדון את האפשרות לשאול את סארי פלאח ממכבי חיפה אבל נענו בשלילה. "הוא היה יכול להיות תחליף ראוי למרקו שולר", אמרו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 00:01 
במעריב כבר שינו את הכותרת ל"לא בונים עליך"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 00:05 
שוב מנסים להלחיץ ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 00:20 
אני מאוד מקווה שכל השחקנים האלה באמת יידבקו למה שהיה ב״יוזמת השחקנים״ ויתעקשו להישאר. שגם יסרבו לקצץ בשכר. למה שעכשיו הם יסכימו? כי זה הנאמן מבקש ולא טביב? נאמן לא נאמן, הבעלים מחוייב לשלם להם. לא ירצה? פירוק. וזה יהיה מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 00:22 
kobster כתב:

צר לי אבל אני ממש לא מסכים איתך.
אין ספק שעו"ד מוזר וכל מי שתומך במהלך רוצה בטובת הפועל אבל מצד שני מאז התחיל התהליך חוסר הוודאות רק התגבר.

פתאום לא מדובר על בעלות חדשה אלא רק על העברת זכויות ניהול!
פתאום לא מדובר במכירה אלא במהלך מסובך שיכול להימשך שנים (אם טביב ירצה).
פתאום נקבע מחיר לא הגיוני של 18.5M שמונע אפשרות של משא ומתן ומרחיק קונים פוטנציאלים
פתאום נולדה קבוצה חדשה של בעלי עסקים שלדברי טביב העמידה ערבויות וזהותה לא ידועה גם לא לעו"ד מוזר (ע"פ דבריו).
פתאום המחאה גוועה!

מי שלא מוטרד ושואל שאלות, הוא כנראה עיוור!
מקווה שאנחנו לא עושים טעות קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 00:26 
giladco כתב:
kobster כתב:

צר לי אבל אני ממש לא מסכים איתך .
אין ספק שעו"ד מוזר וכל מי שתומך במהלך רוצה בטובת הפועל אבל מצד שני מאז התחיל התהליך חוסר הוודאות רק התגבר.

פתאום לא מדובר על בעלות חדשה אלא רק על העברת זכויות ניהול!
פתאום לא מדובר במכירה אלא במהלך מסובך שיכול להימשך שנים (אם טביב ירצה).
פתאום נקבע מחיר לא הגיוני של 18.5M שמונע אפשרות של משא ומתן ומרחיק קונים פוטנציאלים
פתאום נולדה קבוצה חדשה של בעלי עסקים שלדברי טביב העמידה ערבויות וזהותה לא ידועה גם לא לעו"ד מוזר (ע"פ דבריו) .
פתאום המחאה גוועה!

מי שלא מוטרד ושואל שאלות, הוא כנראה עיוור!
מקווה שאנחנו לא עושים טעות קשה.

והכי חשוב לדנה סוף סוף יש שקט. אבל השקט לא מספיק עו מנסים להלחיץ אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 00:29 
כמה לחץ. כמה חשדנות. חברים להרגע.
הכל בסדר. הכל היה תמיד בסדר ובטוח שהכל יהיה בסדר.

תסתכלו סביביכם, יש קבוצות במצב של בעלות יותר טוב? לא!
מאז 2000 אנחנו בסטטוס בעלות שכולם יכולים רק לקנא בו.
בזמן שלקבוצות האחרות היה רק בעלים אחד לנו היו ארבע. פאקיניג ארבע. פי ארבע יותר טוב ויותר חזק מכולם.
אחד מהם קוראים אותו עגיב. ברכה משמיים. רק טוב יצא לנו ממנו.
תחשבו, עם בעלים אחד זה מזה משעמם.
אצלנו עם ארבע, יום אחד זה ששם 50% גילה שה"חברים" שלו לא שמים גרוש. אז גם הוא הפסיק.
ואז היה לנו את כל הכיף הזה של שחקנים ורפסודות וכמעט ירדנו ליגה. אין עלינו.
ןאחרי זה "משהו" טרח להבריח כל קונה פוטנציאלי, עם כל מיני כתבות כל כדורגל שמשחקים בשבת וגם על המוצא המזרחי של אנשים מסויימים.
כיף.
מואי כיף.
אז אף אחד כבר לא רצה להתקרב לקבוצה. אז קיבלנו בעלים ולא סתם בעלים אלא אוהד. שופרא דה שופרא. חלום של כל מועדון.
עם יכולות פיננסיות כבירות, ויכולות ניהול עוד יותר משופרות. וספינים. מלא ספינים. לא היה שבוע בלי איזה איזה נסיון גניבת דעת תקשורתי.
אתם מבינים? פשוט לא רצו שיהיה לנו משעמם, אז דאגו לנו.
ואז האוהד המסור, שעתיד וגורל המועדון היה כל כך יקר לליבו, הביא את הדובדבן שבקצפת.
מאז בכלל כיף פה.
בכלל, איפה יש מועדון כדורגל, בעולם כולו, שיש לו אוהדים שכל כך דואגים לו. שהאינטרסים היחידים שלהם זה טובת המועדון כמו תאומים ושבס ומוני וחיימקה הנפלא ועכשיו מוזר.
מואי, מואי כיף..
ועוד מעט יהיו לנו בעלים חדשים. לא בעלים אחד חס וחלילה, טפו טפו טפו.
גם כמה עסקנים-אנשי עסקים + אוהדים. שזה אומר שמבחינה כללית אנחנו מסודרים טיפ טופ. אין מה לדאוג בכלל.
אם עם ארבע זה הצליח אז בטוח שעכשיו זה יהיה עוד יותר טוב.
בתרבות הכללית והאירגונית בישראל, והסבלנות הישראלית הידועה. שלא לדבר על הכדורגל שלנו עם ההתאחדות שלנו הפורמט הזה הוא כמו כפפה ליד.

אז הכל בסדר. הכל תמיד היה בסדר ובטוח שהכל יהיה בסדר.

שני מקסיקנים על רכס
השמש גבוהה במרום
אומר האחד: "היי חואן פקח עינייך
אתה עוד תיפול לתהום!".
חואן, כמו שהוא מהלך לו
שקוע באיזה חלום
לא מבין מה הוא אומר, הוא צוחק ומחייך לו
"חוזה, איפה יש כאן תהום..?"

ועברה דקה, עוד דקה
עוד דקה
עד אשר שמע חוזה את הדפיקה.

למרות שכאילו אין טעם
חוזה מנסה צעקה.
וולאק הוא לא מאמין אבל פעם אחר פעם
עולה אל אזניו מן אנקה.

חוזה משלשל מייד חבל
כך עוברות איזה עשר דקות
כן ימשוך וימשוך, הוא נכון לכל סבל.
ברם חואן, שתי ידיו קצת שבורות.

כי עברה דקה, עוד דקה
עוד דקה

חוזה צועק: "תפוס ברגליך"
חואן, גם רגליו לא כתיקנן.
חוזה לא נואש: "אז נסה בשינייך".
"בסדר", עונה לו חואן.

חוזה כורך את החבל סביב סלע
כורך ומושך וכורך
חוזה הידיד, עושה נפשו סלע,
מושך ושפתיים נושך.

כי הוא זוכר דקה, עוד דקה
עוד דקה
עד אשר שמעו אוזניו את הדפיקה.

שני מקסיקנים עם כח,
נגד גובה קדומים נוראי
חואן כבר מתחיל את החבל לקרוע
בלחץ שיניו הפראי.

חוזה, כבר ידו מתרופפת
נגלים פני חואן המסכן
"אויויוי חואן, אתה חי?",
עונה חואן: "כן...."

ועברה דקה. עוד דקה..
עוד דקה

לפיכך מוסר השכל: מי שנדפק פעם אחת -
לא יכול להיגמל מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 00:33 
חתול אדום כתב:
כמה לחץ. כמה חשדנות. חברים להרגע.
ה
לפיכך מוסר השכל: מי שנדפק פעם אחת -
לא יכול להיגמל מזה

:BOW: :LOL2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 07:03 
כל עוד טביב בקבוצה אנחנו לא צריכים לשתוק
בטח לא כששתי קבוצות רכישה כבר הציעו לו המון כסף והוא סירב להן
וזה לא משנה מה יהיה ההסכם
גם גוזינסקי קנה 75% משאול ונשארנו בלי כלום בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 09:49 
Perlov כתב:
כל עוד טביב בקבוצה אנחנו לא צריכים לשתוק
בטח לא כששתי קבוצות רכישה כבר הציעו לו המון כסף והוא סירב להן
וזה לא משנה מה יהיה ההסכם
גם גוזינסקי קנה 75% משאול ונשארנו בלי כלום בסוף

זה בכלל קטע שאני לא מבין.
הו פירסם הודעה על סיכום מול שבס- הפגנו מול הבית שלו.
הוא פירסם הודעה על סיכום מול רמון- המשכנו למחות.
הוא פירסם הודעה על סיכום עם מזור (לפני שהם נפגשו רשמית בכלל!!)- והפסקנו להפגין.

למה? מה היה מפריע להמשיך את הלחץ עליו? למה הפסקנו לעזאזאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 09:53 
אין דבר כזה קבוצת שבס. אולי תתעוררו כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד אין רוכש -
גם אם ימכרו 10000 מנויים ( :) ) וגם אם לא,
מוזר יצטרך לשחרר שחקנים.
התקציב יעמוד על 18-25. בתקציב כזה משתחררים משחקנים.
נראה ששריד צדק שאביחי ידין הוא בין המשוחררים
הכחשות? נו, באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: