תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 17:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל - יום א' 24.6 (דיונים)
הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה לחשוב. מוזר לא נראה לי פראייר ולא נראה ומתנהג כמו אוהד הפועל שהוא בעצם בובה של טביב שהוא רק שם בפרונט (אהמ אוסידון) ויכול באמת להיות שברגע שטביב חותם על המינוי של מוזר כנאמן, הוא לא יהיה יותר חלק מהפועל ורק מחכה לכסף.
מצד שני, הערפול סביב הקניה של הקבוצה מטביב, האם הכסף ממכירת שחקנים ישמש כחלק מקנית הקבוצה ובעיקר מה קורה בתום העונה אם לא מוכרים - כל אלו עדיין חשודים.
כמו שהתרגלנו כבר, סבלנות. קודם שיחתם ההסכם ואז נחווה דעה, לכאן או לכאן. נקווה לטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:06 
גם תאריך למכרז הפתוח נדחה לפי הראיון בספורט 5.
" רק אחרי שנבריא את הפועל נוציא אותה למכרז"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא יודע מה לחשוב. מוזר לא נראה לי פראייר ולא נראה ומתנהג כמו אוהד הפועל שהוא בעצם בובה של טביב שהוא רק שם בפרונט (אהמ אוסידון) ויכול באמת להיות שברגע שטביב חותם על המינוי של מוזר כנאמן, הוא לא יהיה יותר חלק מהפועל ורק מחכה לכסף.
מצד שני, הערפול סביב הקניה של הקבוצה מטביב, האם הכסף ממכירת שחקנים ישמש כחלק מקנית הקבוצה ובעיקר מה קורה בתום העונה אם לא מוכרים - כל אלו עדיין חשודים.
כמו שהתרגלנו כבר, סבלנות. קודם שיחתם ההסכם ואז נחווה דעה, לכאן או לכאן. נקווה לטוב

עם סבלנות לא הולכים למכולת. בנאדם כבר יכול להשתגע מה"ימים הקרובים" הזה. מה הבעיה לסגור הכל באמת ביום אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:10 
kobster כתב:

לטעמי צריך להכריז על חרם מנויים לפני החתימה שלהם ולא אחרי.
ראשי המחאה צריכים להחליט על הסעיפים שבלעדיהם יהיה חרם מנויים ולצאת עם זה החוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:16 
kobster כתב:

לא לא ולא.
זאת טעות.

לחכות לחתימה ואז לחוות דעה?
למה לחכות לחתימה?
למה לא לדרוש את הסיכום לפני החתימה אם הוא באמת "מייצג" את הקהל של הפועל?
אחרי החתימה זה מאוחר. יהיה הרבה יותר קשה להחזיר את הגלגל לאחור.

לחוות דעה עכשיו. לדרוש את הסיכומים. לדרוש לדעת איך כל מהלך ה"נאמן" הזה מקדם את מטרת העל של המאבק שלנו - סילוק טביב מהפועל. לא לדחות את זה לשנה הבאה. לא לתת גב של מנויים כדי שטביב יינצל מגרעון מול הבקרה התקציבית.

לפי שמועות מהעיתונים מוזר כמעט סגר על תג מחיר של טביב מול הקהל של הפועל. אם הוא סוגר דברים בשמנו, שיפרסם הכל לפני שהוא חותם.

בגדול, אם טביב בעלים- אין מנוי.
הסיכוי היחידי שאני אסכים לעשות מנוי זה אם אני אראה מתווה ברור ובטוח שתוך כמה חודשים הפועל תימכר בכל מקרה. זה אומר הסכמה על מכרז, על תג מחיר שפוי ועל הסכמה על משא ומתן גם מול הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה איתכם,
כל עוד אלי טביב הוא בעל זכויות הניהול והבעלים הרשום בהתאחדות, אין סיכוי שאני מוציא שקל אחד מהארנק.
אם זה אומר לראות את הפועל עונה שלמה בטלוויזיה, אז אני אראה אותה עונה שלמה בטלוויזיה.

לא נאמן ולא נעליים. שימכור את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
מוזר קורא בקולו הרהוט לאוהדים לרכוש מנוי
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2544264

אני מחכה לראצ'ו שיתן לנו הערות והארות בסיכום פגישת מוזר-זמיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:20 
Eros Ramazzotti כתב:

לא נאמן ולא נעליים. שימכור את הקבוצה.

בדיוק.
ואם לא- אנחנו חוזרים לכפר. לא להסכים לדחות את המצב שלנו לשנה הבאה.
תמכור עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:22 
עו״ד מוזר איננו מיצג את כלל אוהדי הפועל תל אביב כפי שאף אחד לא יכול.
הוא מנסה להוציא את העגלה מין הבוץ על ידי תיווך מקצועי. אחרי שיחתום על מסמך הבנות עם הבעלים יגיע רגע האמת של: קבוצות הרכישה שעד כה קטפו כותרות בלבד ושל אוהדי הקבוצה. אז כל אחדיצטרך לחשוב האם לרכוש או לא מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:23 
יש הבדל ענק בין משפט כמו
(מספורט 5) "אלי טביב לא ינהל את הקבוצה בעונת 2012/13, לא יהיה לו שום קשר לניהול ולאחריות על הקבוצה" - עו"ד מוזר
לבין - אלי טביב לא יהיה קשור יותר לקבוצת הפועל תל אביב גם אם לא תימכר בחודשיים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:24 
הבנתי שהייתה פגישה טובה בסה"כ והכיוון חיובי. לא יודע פרטים.
אני סומך על מוזר מאוד, למרות מה שאתם כותבים פה. בואו נראה שההסכם נחתם, אני אומר לכם שזה אמור
להיות לטובתנו בסופו של דבר וחשוב גם לזכור דבר אחד שאיתו יצאנו למאבק: המטרה שלנו לא הייתה להרוס את אלי טביב
אלא להציל את הפועל תל אביב. זה מה שעמד לנגד עינינו במשך כל הזמן וזה גם מה שעומד עכשיו.
בואו נחכה עוד יומיים-שלושה לתוצאות הפגישה ואז נחליט אם מאיימים בחרם מנויים, או באלף ואחד כלים אחרים שיש לנו.
ההיסטריה והטירוף שאנחנו מייצרים לעצמנו לא בדיוק משנים משהו כרגע מבחינת המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:24 
moshiko כתב:
עו״ד מוזר איננו מיצג את כלל אוהדי הפועל תל אביב כפי שאף אחד לא יכול.
הוא מנסה להוציא את העגלה מין הבוץ על ידי תיווך מקצועי. אחרי שיחתום על מסמך הבנות עם הבעלים יגיע רגע האמת של: קבוצות הרכישה שעד כה קטפו כותרות בלבד ושל אוהדי הקבוצה. אז כל אחדיצטרך לחשוב האם לרכוש או לא מנוי.

מה קרה למכרז הפתוח?
מה קרה להבטחה שטביב לא יהיה קשור יותר להפועל?

מה יקרה אם הקבוצה לא תימכר במהלך העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:27 
ראצ'ו כתב:
אני סומך על מוזר מאוד, למרות מה שאתם כותבים פה. בואו נראה שההסכם נחתם, אני אומר לכם שזה אמור
להיות לטובתנו בסופו של דבר וחשוב גם לזכור דבר אחד שאיתו יצאנו למאבק: המטרה שלנו לא הייתה להרוס את אלי טביב
אלא להציל את הפועל תל אביב. זה מה שעמד לנגד עינינו במשך כל הזמן וזה גם מה שעומד עכשיו.
בואו נחכה עוד יומיים-שלושה לתוצאות הפגישה ואז נחליט אם מאיימים בחרם מנויים, או באלף ואחד כלים אחרים שיש לנו.

ראצ'ו, אני מאוד מעריך את כל מה שאתם עושים עבור הקבוצה, הפעם אתם טועים.
עם ההכרזה צריך לצאת לפני ולא אחרי ההסכם.
מישהו כאן עושה מעשה נבלה, כמו שזה נראה.
עו"ד מוזר או טביב או קבוצת הרכישה שאין אחריהם מספיק כסף.
בסופו של דבר, השתיקו את המחאה על פארש, על כלום ושום דבר.
ברור שהכיוון חיובי, ע"ח גבם של האוהדים + הבטחות סרק שניתנו לנו בימים האחרונים.
מי כמוך מכיר את העם הזה של עו"ד, כשהם רוצים שתדע משהו הם ידעו להעביר אלייך מסר חד וברור ועד כה אנחנו רק שומעים עירפולים.

צריך לצאת עכשיו בהצהרות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:28 
ראצ'ו כתב:

המטרה הייתה להעיף את טביב מהפועל. ואני כותב שוב- לחכות לחתימה זה בערך הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות. זה בדיוק כמו לפני שנה - בוא נחכה שטביב יקנה בכלל את הפועל ואז נחליט אם זה טוב או רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:29 
נראה בינתיים סופר מאכזב
גם אין הודעה מפורשת שטביב בחוץ לתמיד, רק לשנה הקרובה
ובעיקר הקשקוש הזה של לבנות קבוצה ורק אחר כך
בעוד כמה חודשים להוציא למכרז!
זאת עבודה בעיניים.

רק לפני שבועיים הפועל כמעט נמכרה לשבס/רמון

צריך להמשיך בהפגנות
להודיע על חרם מינויים
ולחכות שיוריד בשני מיליון

או שנקבל הבהרה חד משמעית שטביב בחוץ לצמיתות
כרגע
זה נראה רחוק מכך
ונראה שחזרנו אחורה

בנאדם שרוצה למכור מוכר
ולא מעביר לנאמן לשנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
נאמן ממנה בעלים.
אם מוזר הוא נאמן של בעלים חדש - יבורך.
אם מוזר הוא נאמן של טביב - תודה אבל לא תודה.

כשיהיה כתוב בהתאחדות שם של בעלים חדש הצלנו את הפועל.
עד עז הפועל מוחזקת בשבי ואסור לתת שקל על מנוי או כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:34 
ובנתיים טביב מרוויח שקט. לא ראה סיבה למה הפסקנו. מה השתנה?
משא ומתן התנהל גם בזמן שהיינו במשמרת.

אין חתימה, אתם מחכים לחתימה הרי לא?
למה שלא נמשיך למחות?
מה זה הסיפור הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הוא לא נקב במספר מנויים, הוא אפילו הדגיש שבינתיים הוא לא קורא לאף אחד לקנות מנויים.
הוא לא ענה במפורש לשאלות לגבי המעורבות של טביב ואפילו גימגם כששאלו אותו אם הכסף ממכירת השחקנים יילך לטביב (מה שדי מדאיג אותי).
הוא לא אמר שום דבר על ההשקפה ועל זה שטביב צריך לקבל תמורה ושאר השטויות שכתבו שם.

תודה רבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:41 
לי נראה שהוא הצליח לעבוד אלינו.המחאה נרגעה.הוא עוד פה.אני לא מבין אך חלק פה מוצאים אופטמיות.כל יום מדברים על מחר.או שבוע הבא.חברה הרגשה שלי שאם לא נעשה משהו לפני החתימה.(אם תהיה בכלל כזאת) הוא ימשיך לצחוק על כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:47 
כל ההודעות האלה של "לעשות מנויים", בטח כשזה מופיע באתר של אופירע... מסריח מאוד. אין לי ספק שטביב ירוויח ממנויים השנה בדרך כזו או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:53 
המאבק הניף דגל אחד : לסלק את טביב. זה היעד. אם עו"ד רציני שגם הנו אוהד הקבוצה שפועל ללא מטרות רווח, נרתם למשימה : גם זה לא טוב? ברור שאם הוא יהיה נאמן, טביב ממנה אותו. אין חלופה משפטית אחרת.
איש מאתנו איננו יודע בוודאות למה עד כה לא רכשו את הקבוצה מטביב. יש הערכות שונות ומשונות. אפילו כותב אחד בפורום שפתח אשכול עם "תמונה ברורה" לא שפך אור על המתרחש. הכל פרשנויות. השורה התחתונה, עד כה שום קבוצה של כאילו רוכשים לא רכש את הקבוצה.
רוצים לצאת עכשיו לרחובות למחאה? בבקשה. מה יהיה המסר? לסלק את עו"ד מוזר יחד עם טביב?
יהיה מתווה כנראה שירחיק את טביב מהניהול השוטף. יהיה מנהל בפועל בדמותו של עו"ד מוזר. יהיו רוכשים "באמת", סבבה. לא יהיו כאלה, נדשדש אבל הפעם עם מיופה כח מקצועי ורציני. החלופה "הנשגבת" של פירוק תמיד על הפרק.
נשק יום הדין, "המנויים", לא החליד. תמיד יהיה שם כדי להזכיר מה כוחו הכלכלי של הקהל. כל מאבק חברתי מתחיל ביעדים מוחלטים ואם יש מנהיגים חכמים, מגיע לשלב של לפשרה. פשרה שהיא טובה יותר מהמצב התחלתי ופחות טובה מהיעד הנכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:54 
מה אני אגיד לכם אולי בגלל שאינני מאמין בעיסקה אז אני מחפש כל חור ותראו את המשפט הזה שהוא ציטוט של מוזר מאתר one ונחליט אם אנחנו מאמינים :
"לאלי טביב לא תהיה שום נגיעה לניהול של הפועל ת"א והוא מצפה מהאוהדים שיבינו את זה ויקנו מנויים ויעזרו לקבוצה לעמוד על הרגליים לקראת העונה הבאה"

לאלי טביב אכפת מהקבוצה ! נשאר למצוא את החמור כי המשיח כבר הגיע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:55 
מצחיק אותי שהתרגיל של טביב בסופו של דבר עובד לו
הרי הוא קיבל שתי הצעות למכירת הקבוצה ומסיבות לא ברורות ירד משתיהן לקבוצת רמון אפילו לא התייחס..
עכשיו הוא משחק אותה מביא איזה עורך דין שימכור בשבילו את הקבוצה באיזה מכרז הזוי ואנשים אשכרה קונים את זה ..

לפי דעתי , וכבר אמרתי פה לא אחת, לטביב יהיה קשה מאוד להסביר במסגרת המו"מ למכירת הקבוצה למה לקבוצה שעשתה מליונים ממכירת שחקנים והצלחה באירופה לא נשאר אחרי שנה כסף לצאת למחנה אימון . נראה שהוא פשוט מפחד להראות לאנשים את הספרים ולכן לא יכול למכור ומצא את המוזר הזה שינהל עבורו את הקבוצה ועל הדרך ירגיע קצת את האוהדים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמרתי כבר- מה שאופירע כתבה מצביע על כך סופית וסגור, שטביב מתכוון להישאר בקבוצה מכל הבחינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא עובד על אף אחד. טביב יודע שאם יתגלה שהוא מסבן את כולנו יפתחו עליו שערי גיהנום.
החודשים האחרונים הבהירו לכל מי שצריך להבהיר שאנחנו לא הולכים לשום מקום ובהינתן האות תמיד אפשר לעלות מדרגה.
החוכמה היא לקחת צעד אחורה ולתת צ'אנס למה שנראה כמו מהלך אמיתי. אני די בטוח שראשי המחאה לא פראיירים ולא נולדו אתמול, חלקם גם מעורב בצורה כזו או אחרת במה שקורה מאחורי הקלעים. נראה לי שהם הרוויחו את האמון שלנו, אם זה אומר לחכות כמה ימים להשלמת המהלך, סו בי איט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אף אחד לא עובד על אף אחד. טביב יודע שאם יתגלה שהוא מסבן את כולנו יפתחו עליו שערי גיהנום.
החודשים האחרונים הבהירו לכל מי שצריך להבהיר שאנחנו לא הולכים לשום מקום ובהינתן האות תמיד אפשר לעלות מדרגה.
החוכמה היא לקחת צעד אחורה ולתת צ'אנס למה שנראה כמו מהלך אמיתי. אני די בטוח שראשי המחאה לא פראיירים ולא נולדו אתמול, חלקם גם מעורב בצורה כזו או אחרת במה שקורה מאחורי הקלעים. נראה לי שהם הרוויחו את האמון שלנו, אם זה אומר לחכות כמה ימים להשלמת המהלך, סו בי איט.

לחכות למה?
נניח שמחר ב8:00 אתה מקבל בפקס מסמך עם החתימות של טביב ומוזר. מוזר מנהל את הפועל מכל הבחינות.
מה השתנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 19:14 
ראצ'ו כתב:

המטרה ממש לא להרוס את טביב אלא להפרד מטביב. כל עוד אין הוכחה חד משמעית עם שקיפות מלאה לכך שנפטרנו ממנו סופית, אז כל העסק הזה לא שווה כלום.

אם אני מזכיר לך שעם רפי עגיב על כמה מניות בודדות נתקענו כמעט עשור שלם והוא אפילו טירפד עסקת מכירה, או לפחות היה מעורב בטרפודה. אז כל עוד טביב מחזיק בבעלות מלאה בקבוצה, אנחנו בצרות.
המשוואה היא: להציל את הפועל תל אביב= להפרד מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 19:14 
קלדרון כתב:
נאמן ממנה בעלים.
אם מוזר הוא נאמן של בעלים חדש - יבורך.
אם מוזר הוא נאמן של טביב - תודה אבל לא תודה.

כשיהיה כתוב בהתאחדות שם של בעלים חדש הצלנו את הפועל.
עד עז הפועל מוחזקת בשבי ואסור לתת שקל על מנוי או כרטיס.

כל מילה. פשוט כל מילה.
אין מנוי אחד לפני שיש בעלים חדש. לא ניהול חדש. בעלים חדש. וכדאי להעביר את המסר למוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 19:18 
זה שלטביב לא יהיה חלק בניהול זה תנאי הכרחי אבל לא מספיק. לגמרי לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 19:23 
אוגוסטוס היל כתב:
זה שלטביב לא יהיה חלק בניהול זה תנאי הכרחי אבל לא מספיק. לגמרי לא מספיק.

שים לב לדברור של אופירע. כמו עיתון סורי הכתב חוזר וכותב אולי 4 פעמים : לאחר שטביב מכר את הקבוצה למוזר. מכר?
את הגוף המכוער שלך מכרת אופירע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: