http://sports.walla.co.il/?w=/156/2544264 יואב מוזר: "בתוך ימים אהפוך לנאמן של הפועל תל אביב"
ציטוט:
נציגיו של טביב נפגשו עם מי שאמור להפוך לנאמן המועדון והצדדים אופטימיים: "כל התנאים סוכמו, כל המחלוקות גושרו"
עו"ד יואב מוזר, שמיועד להפוך לנאמן של הפועל תל אביב, נפגש היום (ראשון) עם עורכי הדין של אלי טביב במטרה להגיע להסכמות על העברת זכויות הניהול מידיו של טביב לידיו של מוזר עצמו. מיד לאחר הפגישה, יצא עו"ד מוזר לכלי התקשורת ונשמע אופטימי מאוד: "בגדול, כל התנאים סוכמו, כל המחלוקות גושרו ובתוך מספר ימים אני אמור להפוך להיות הנאמן של הפועל תל אביב".
לאחר הפגישה, הצדדים יצאו אופטימיים מאוד וכעת נראה כי כבר בימים הקרובים הקבוצה תעבור לעו"ד מוזר לאחר שזה וידא כי טביב לא יהיה מעורב בשום החלטה ניהולית בהפועל תל אביב. בין הצדדים אמורות להיות עוד מספר פגישות וכולם מקווים שהעברת זכויות הניהול תסתיים כמה שיותר מהר בכדי להתחיל ולהתכונן לעונה הבאה.
בכניסה לפגישה, ענה עו"ד מוזר לכמה שאלות מהעיתונאים ואמר: "אני מקווה שהשבוע נתקדם. נחיה ונראה, יש את הפגישה עכשיו ונראה איך מתקדמים. אני לוקח את זה בשביל האידיאולוגיה, צריך לתרום, אז אני תורם. אחרי שאקבל את המסמך אדע יותר, קודם כל חשוב להעלות את הפועל על הפסים לקראת עונת 2012/13. אני אופטימי".
מוזר, אני שומע את אדון מוזר ברדיו ומה שהוא אומר שונה לגמרי ממה שכתוב פה.