תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל - יום א' 24.6 (דיונים)
הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
תודה לך טביב.
הספין המעולה שעמלת עליו כ"כ קשה בינואר עכשיו חתם בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
תודה לך טביב.
הספין המעולה שעמלת עליו כ"כ קשה בינואר עכשיו חתם בחיפה.

זה כל כך לא מעניין עכשיו. יש מספיק שחקנים טובים כמוהו ויותר, קודם שיהיה מי שיקנה אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:25 
התחילה הפגישה?
אין הדלפות?
יש בורקסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:29 
נו מה קורה? כבר 29 דקות ואין פיצוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
הפגישה התחילה, טביב לא נמצא בה.

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2544264

ציטוט:

הפועל תל אביב: החלה הפגישה בין עו"ד מוזר לנציגי טביב

נציגו של בעלי האדומים נפגש בשעה זו עם מי שאמור להתמנות לנאמן המועדון ולנהל אותו בתקופה הקרובה, עד שיימצא רוכש

עו"ד יואב מוזר, שמיועד להפוך לנאמן של הפועל תל אביב, נפגש כעת עם עורכי הדין של אלי טביב במטרה להגיע להסכמות על העברת זכויות הניהול מידיו של טביב לידיו של מוזר עצמו. כזכור, לפני כשבוע, הוציאה הפועל תל אביב הודעה על כך שזכויות הניהול יועברו לעו"ד מוזר, אך ביום רביעי דיווחנו כי ההסכם היה אך ורק בעל פה והיום (ראשון) ינסו הצדדים להביא את הסיכום בעל פה לכדי חתימה של ממש.

על אף ששני הצדדים מעידים על כיוון חיובי לסגור את העניין, מוזר הבטיח שאם טביב ינסה להיות מעורב בנעשה בקבוצה הוא לא יחתום על ההסכם. מקורבים לבעלים טוענים כי טביב ינסה להיות מעורב בקביעת גובה התקציב המתגבש ומכירת שחקנים וקיימת אפשרות שפרט זה יכשיל את העסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:41 
התסריט :
16:00 אף אחד לא הגיע
16:30 תחל הפגישה
16:31 פיצוץ ראשון , בדיקת גבולות של נציגי טביב
18:31 תופסים את טביב בטלפון חוגה
18:35 הפסקת הפגישה
18:35 הדלפה על הפיצוץ לאופירע טביב יאשים במוזר כי הוא לא רציני
18:36 אופירע בראיון בלעדי עם טביב על פיצוץ העסקה
20:00 מוזר מתבטא בחריפות וטוען שאם טביב לא רציני הוא לא יקח על עצמו את תפקיד הנאמן .

וזה התסריט האופטימי שלי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4246616,00.html
זעזוע בהפועל ת"א: מאמן הכושר ציבלין לא ימשיך
ציטוט:
פרסום ראשון: ימים ספורים לפני פתיחת האימונים, הודיע ניצן שירזי למאמן הכושר של האדומים כי הוא לא מעוניין בו. ציבלין קיבל את ההודעה בהפתעה גמורה מכיוון שזמן קצר קודם לכן הוא דחה הצעה לשמש כמאמן הכושר של קשטן בבני יהודה.
עוד אדום ותיק בחוץ. רון ציבלין, ששימש בשנים האחרונות כמאמן הכושר של הקבוצה וחלק מהצוות המקצועי בתקופה שבה אימנו במועדון דרור קשטן ואלי גוטמן, קיבל היום (א') בהפתעה גמורה הודעה על כך שהוא לא ממשיך בקבוצה בעונה הקרובה.

ההודעה הגיעה מכיוונו של ניצן שירזי, שהסביר לציבלין כי הוא בחר למנות לתפקיד את מאמן הכושר של נבחרת ישראל, דרור שמשון.
ציבלין נחשב לנכס עבור הפועל ת"א ולאחר שגם רופא הקבוצה הוותיק, ד"ר משה לוינקוף, הודיע כי הוא רוצה לעזוב, מדובר בזעזוע כי שניהם נחשבים לדמויות משמעותיות בקבוצה לאורך שנים.

ציבלין מאוד הופתע מההחלטה, בעיקר נוכח העובדה כי לאחרונה הוא סירב להצעה מצד דרור קשטן שרצה לראות אותו ביחד איתו בבני יהודה. למרות היחסים הטובים עם קשטן, העדיף ציבלין כאמור לדחות את ההצעה ולהישאר בהפועל ת"א.
הנוכחים במועדון סיפרו כי ציבלין נראה מאוכזב מאוד מההחלטה של שירזי, גם בגלל העיתוי, כאמור מספר ימים בלבד לפני פתיחת העונה וגם בגלל כשהוא נותר ללא קבוצה לעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:43 
ציטוט:

פרסום ראשון: ימים ספורים לפני פתיחת האימונים, הודיע ניצן שירזי למאמן הכושר של האדומים כי הוא לא מעוניין בו. ציבלין קיבל את ההודעה בהפתעה גמורה מכיוון שזמן קצר קודם לכן הוא דחה הצעה לשמש כמאמן הכושר של קשטן בבני יהודה

בן זונה שירזי
אני מאחל לו שיעוף במהרה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:44 
לא יודע לגבי עיתוי וכד', אבל זה צעד טוב שכן דרור שמשון מקצוען מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:45 
איפה כל אלה שרוצים שניצן "אני לא בובה של אף אחד, בטח לא של טביב" שירזי ימשיך לאמן בהפועל?
חתיכת אפס מזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:46 
orad כתב:
ציטוט:
פרסום ראשון: ימים ספורים לפני פתיחת האימונים, הודיע ניצן שירזי למאמן הכושר של האדומים כי הוא לא מעוניין בו. ציבלין קיבל את ההודעה בהפתעה גמורה מכיוון שזמן קצר קודם לכן הוא דחה הצעה לשמש כמאמן הכושר של קשטן בבני יהודה.
עוד אדום ותיק בחוץ. רון ציבלין, ששימש בשנים האחרונות כמאמן הכושר של הקבוצה וחלק מהצוות המקצועי בתקופה שבה אימנו במועדון דרור קשטן ואלי גוטמן, קיבל היום (א') בהפתעה גמורה הודעה על כך שהוא לא ממשיך בקבוצה בעונה הקרובה.

ההודעה הגיעה מכיוונו של ניצן שירזי, שהסביר לציבלין כי הוא בחר למנות לתפקיד את מאמן הכושר של נבחרת ישראל, דרור שמשון.
ציבלין נחשב לנכס עבור הפועל ת"א ולאחר שגם רופא הקבוצה הוותיק, ד"ר משה לוינקוף, הודיע כי הוא רוצה לעזוב, מדובר בזעזוע כי שניהם נחשבים לדמויות משמעותיות בקבוצה לאורך שנים.

ציבלין מאוד הופתע מההחלטה, בעיקר נוכח העובדה כי לאחרונה הוא סירב להצעה מצד דרור קשטן שרצה לראות אותו ביחד איתו בבני יהודה. למרות היחסים הטובים עם קשטן, העדיף ציבלין כאמור לדחות את ההצעה ולהישאר בהפועל ת"א.
הנוכחים במועדון סיפרו כי ציבלין נראה מאוכזב מאוד מההחלטה של שירזי, גם בגלל העיתוי, כאמור מספר ימים בלבד לפני פתיחת העונה וגם בגלל כשהוא נותר ללא קבוצה לעונה הקרובה.

אם הכל יסתדר , אז אני מקווה שתהיה כתבה הפוכה לגמרי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין
מי זה ניצן שירזי בכלל שיחליט על דעת עצמו אם עובד של המועדון ימשיך או לא?
הוא יכול לכול היותר לבקש/לדרוש מהמנהל שלו להחליף בעל מקצוע, אבל זו בטח לא החלטה שלו.
וטביב הבן זונה, מה יש לו להתערב בצוות מקצועי אם הוא סיים את דרכו?
הכל הפוך והזוי, ואף אחד בכלל לא טורח לשאול את השאלות האלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
אין לי בעיה עם זה, כל עוד שירזי הוא הבא בתור.
לנקות את המועדון מכל אחד בצוות המקצועי והניהולי שבא במגע עם הוירוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני לא מבין
מי זה ניצן שירזי בכלל שיחליט על דעת עצמו אם עובד של המועדון ימשיך או לא?
הוא יכול לכול היותר לבקש/לדרוש מהמנהל שלו להחליף בעל מקצוע, אבל זו בטח לא החלטה שלו.
וטביב הבן זונה, מה יש לו להתערב בצוות מקצועי אם הוא סיים את דרכו?
הכל הפוך והזוי, ואף אחד בכלל לא טורח לשאול את השאלות האלה..

טביב עוזב, אבל מחתים שחקן חדש (בורחל).
הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:02 
אוי נו באמת, ניצן שירזי הוא ראש המערכת המקצועית ומאמן כושר הוא חלק מהצוות שלו. אם הוא מרגיש צורך בהחלפה מקצועית של אחד מהצוות, זה לגיטימי לחלוטין. נכון שמאמן כושר זה לא עוזר מאמן ופחות מקובל להחליף, אבל כנראה שיש לו את הסיבות שלו. בעיניי זה צעד מבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל - יום א' 24.6 (דיונים)
הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אוי נו באמת, ניצן שירזי הוא ראש המערכת המקצועית ומאמן כושר הוא חלק מהצוות שלו. אם הוא מרגיש צורך בהחלפה מקצועית של אחד מהצוות, זה לגיטימי לחלוטין. נכון שמאמן כושר זה לא עוזר מאמן ופחות מקובל להחליף, אבל כנראה שיש לו את הסיבות שלו. בעיניי זה צעד מבורך.

זכותו להביא מאמן כושר אחר אבל למה לפטר מאמן כושר בעיתוי כל-כך מחורבן,אחרי שכל הקבוצות סגרו צוות מקצועי?
פשוט אדם קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל - יום א' 24.6 (דיונים)
הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
באישור של מי ניצן זרק אותו? טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל - יום א' 24.6 (דיונים)
הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים של זהבי כתב:
אוי המתח הזה עוד פעם

מתח? לחץ?
אני כל-כך אדיש לספין המחורבן הזה שזה עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

נראה לי שהבעיה היא לא באקט עצמו אלא בתזמון שלו ובמי שיזם אותו.
אם טביב אכן משחרר את המועדון ומגיע בעלים חדשים, מי מבטיח לשירזי שישאר בכלל בתפקיד ? אלא אם הוא קיבל הבטחה מפורשת ממוזר שהוא יהיה המאמן בכל סיטואציה, קצת בעייתי שאחד שלא בטוח במשרה שלו מבצע שינויים מהותיים כאלו.
אישית, אני לא רואה עם זה יותר מדי בעיה. ציבלין די מיצה את עצמו ודרור שמשון הוא איש מקצוע באמת מעולה ועל הדרך גם מאמן הכושר של נבחרת הפועל, סליחה ישראל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
joshsoos כתב:

אם טביב אכן משחרר את המועדון ומגיע בעלים חדשים, מי מבטיח לשירזי שישאר בכלל בתפקיד ? אלא אם הוא קיבל הבטחה מפורשת ממוזר שהוא יהיה המאמן בכל סיטואציה, קצת בעייתי שאחד שלא בטוח במשרה שלו מבצע שינויים מהותיים כאלו.
אישית, אני לא רואה עם זה יותר מדי בעיה. ציבלין די מיצה את עצמו ודרור שמשון הוא איש מקצוע באמת מעולה ועל הדרך גם מאמן הכושר של נבחרת הפועל, סליחה ישראל...

הוא חתום על חוזה לעונה הבאה, מה הוא אמור לעשות? לחכות עם החלטות מקצועיות שרלוונטיות לשיטתו לבניית הקבוצה לעונה הקרובה? אם הוא יפוטר, וזה לא תרחיש סביר כרגע, מי שיפטר אותו יוכל להחזיר את ציבלין אם ממש ירצה בכך. כל עוד טביב לא קשור להחלטה (ז"א שלא הגיעה ממנו) אין לי בעיה עקרונית איתה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
kobster כתב:
joshsoos כתב:

הוא חתום על חוזה לעונה הבאה, מה הוא אמור לעשות? לחכות עם החלטות מקצועיות שרלוונטיות לשיטתו לבניית הקבוצה לעונה הקרובה? אם הוא יפוטר, וזה לא תרחיש סביר כרגע, מי שיפטר אותו יוכל להחזיר את ציבלין אם ממש ירצה בכך. כל עוד טביב לא קשור להחלטה (ז"א שלא הגיעה ממנו) אין לי בעיה עקרונית איתה .

מה הסיכוי ששירזי החליט על זה לבד בלי לדבר עם טביב ?
כך או כך, החלטה טובה. אני ממש לא אזיל דמעה אם שירזי ילך בעקבותיו של ציבלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסכים אתכם. מאמן לא יכול על דעת עצמו לקבל החלטות כאלה.
הוא לכל היותר יכול להמליץ למנהל שלו.
כן, יש בלאגן ניהולי בהפועל. זה לא הופך את ניצן שירזי לסמכות העיקרית בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:19 
זכותו של מאמן לבחור את הצוות המקצועי שיעבוד איתו, אין ספק שציבלין הוא מקצוען וגם דרור שמשון. זה נראה כמו אקט אחרון של שירזי שידע שלא יהיה לו גיבוי כזה אחרי שטביב יעביר למוזר את המושכות. ציבלין מאוד קרוב לקשטן, אני מניח ששירזי רצה מישהו שפחות שולט במערכת ולא מאיים על הסמכות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים של זהבי כתב:
אוי המתח הזה עוד פעם

לקראת ההכרזה על תוצאות הבחירות במצרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

המאמן אמור לבחור עם מי הוא רוצה לעבוד בצוות המקצועי ועם כל הצער שבדבר ניצן הוא כרגע הסמכות היחידה שבטוחה לעונה הבאה (אף אחד אחר לא חתום על חוזה לשנה הבאה).

אגב, בשולי הדברים אצל אופירע מתפרסמת הידיעה המדהימה הבאה :

ציטוט:

בתוך כך, הפועל ביטלה את השתתפותה ולא תטוס לטורניר הידידות בקרואטיה עקב חוסר מימון של המארחת היידוק ספליט, שאמורה הייתה לכסות את עלות הטיסה והשהייה בטורניר אך לבסוף לא עשתה כן.

אני בהלם איך מועדון שנמצא בחובות כלכליים לא מממן עלות של טורניר. אולי בקרוב לא נצטרך יותר להתעסק עם הספינים העלובים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:

המאמן אמור לבחור עם מי הוא רוצה לעבוד בצוות המקצועי ועם כל הצער שבדבר ניצן הוא כרגע הסמכות היחידה שבטוחה לעונה הבאה (אף אחד אחר לא חתום על חוזה לשנה הבאה).

המאמן אמור לבחור, אני מסכים. הוא אמור לבוא לבוס שלו ולומר לו עם מי הוא מוכן או לא מוכן לעבוד.
במסגרת בה למאמן יש מילה מול בוס, ויודעים מי הבוס, מה שיהייה יהייה בסדר.
בהפועל אין בוס. שירזי לא יכול על דעת עצמו לפטר אנשים. שיחכה בסבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:

המאמן אמור לבחור, אני מסכים. הוא אמור לבוא לבוס שלו ולומר לו עם מי הוא מוכן או לא מוכן לעבוד.
במסגרת בה למאמן יש מילה מול בוס, ויודעים מי הבוס, מה שיהייה יהייה בסדר.
בהפועל אין בוס. שירזי לא יכול על דעת עצמו לפטר אנשים. שיחכה בסבלנות.

פה אנחנו מסכימים וציינתי את זה בתגובות הקודמות. אתה רשמת שמאמן לא יכול על דעת עצמו לקבל כאלו החלטות. בכל מצב נורמלי, הוא יכול וזו זכותו (ראה גוטמן בנבחרת, עטר שהביא איתו לחיפה את כל הצוות מנתניה כולל סילוקו של אנטמן וכדומה).
במצב שבו הפועל נמצאת, שהוא הכל חוץ מנורמלי וכל סיפור הבעלות במועדון עדיין לא ברור, יש טעם לפגם בתזמון של המהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:34 
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:

אגב, בשולי הדברים אצל אופירע מתפרסמת הידיעה המדהימה הבאה :

ציטוט:

בתוך כך, הפועל ביטלה את השתתפותה ולא תטוס לטורניר הידידות בקרואטיה עקב חוסר מימון של המארחת היידוק ספליט, שאמורה הייתה לכסות את עלות הטיסה והשהייה בטורניר אך לבסוף לא עשתה כן.

אני בהלם איך מועדון שנמצא בחובות כלכליים לא מממן עלות של טורניר. אולי בקרוב לא נצטרך יותר להתעסק עם הספינים העלובים האלו.

אין בכלל טורניר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:36 
הלכתם רחוק מאד עם העניין של ציבלין, זכותו של שירזי שיקבע עם מי הוא רוצה לעבוד...
אין קשר לזה שרון נמצא כבר שנים בקבוצה, זכותו של המאמן לקבוע עם איזה כוורת הוא יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 16:44 
הפגישה נגמרה כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: