תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 2 אדומים בנבחרת של דרוקר
הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
בשנים האחרונות מכבי נחלשה. השחקנים הטובים ביותר של מכבי בעבר (שנכללים בגלאי העתודה) היו בעיקר בן אלטיט ואוראל לב ותומר בר אבן ששיחק בקבוצת הבת.
אוראל לב נופה באופן מוזר למרות שהיה שם גדול (כנראה מה שהוא עובר באמריקה לא כל כך עזר לו).
בן אלטיט עשה עונה פושרת בבראיימט ולמרות שיש לו את הנתונים ובעיקרון גם את היכולת הוא שחקן מאוד בעייתי אבל בתור סנטר מחליף לרם אליאספור הוא יהיה בסדר.

בכל מקרה בעקבות פרוייקט האקדמיה בשילוב הבריחה מחוץ לארץ והתחזקות מועדוני נוער אחרים מועדון הנוער של מכבי נחלש.

נשמע מעודד...
אגב, תגיד, אין שם איזה סנטר צעיר שאפשר לגנוב?
ועוד משהו, יש לנו שחקנים בנבחרת נוער?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 15:17 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
cscarlos כתב:
בשנים האחרונות מכבי נחלשה. השחקנים הטובים ביותר של מכבי בעבר (שנכללים בגלאי העתודה) היו בעיקר בן אלטיט ואוראל לב ותומר בר אבן ששיחק בקבוצת הבת.
אוראל לב נופה באופן מוזר למרות שהיה שם גדול (כנראה מה שהוא עובר באמריקה לא כל כך עזר לו).
בן אלטיט עשה עונה פושרת בבראיימט ולמרות שיש לו את הנתונים ובעיקרון גם את היכולת הוא שחקן מאוד בעייתי אבל בתור סנטר מחליף לרם אליאספור הוא יהיה בסדר.

בכל מקרה בעקבות פרוייקט האקדמיה בשילוב הבריחה מחוץ לארץ והתחזקות מועדוני נוער אחרים מועדון הנוער של מכבי נחלש.

נשמע מעודד...
אגב, תגיד, אין שם איזה סנטר צעיר שאפשר לגנוב?
ועוד משהו, יש לנו שחקנים בנבחרת נוער?

ממממ....יש מישהו שאת שמו אסור לי להגיד מפאת זה שיקראו לי עוכר הפועל :)

נבחרת הנוער נשלטת על ידי שחקני האקדמיה השנתון הראשון (אם זה נחשב צודק או לא). שחקני ״החיזוק״ מהאגודות חייבים להיות כוכבים מאוד מאוד גדולים וחשובים לנבחרת. לצערנו אנחנו כרגע לא אגודת נוער מספיק חזקה (אפילו לא עברנו את שלב הבתים) ולכן לא נראה לי שיש שם מישהו שיכול לחזק את שחקני האקדמיה. אני גם מאמין שאם יצמח לנו שחקן מספיק מוכשר כמו לדוגמה יונתן רבינוביץ׳ הוא ילך לאקדמיה כמו מה שקורה לשאר הכוכבים מהאגודות הקטנות.(או שיעבור לאגודה יותר חזקה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: 2 אדומים בנבחרת של דרוקר
הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 16:02 
אגודה יותר חזקה אה? מחלקת נוער שלוקחת את יורם חרוש, בוודאי שמה לה מטרה של להצמיח איזה כמה שחקנים לבוגרים. אולי שיילך לשחק עם מושא הערצתך זלמנסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 16:11 
ברגר מה אתה רוצה? משעמם לך?
אנחנו אגודה חלשה בארץ שעד לא מזמן הייתה בכלל בליגה השניה והשנה עוד לא עשתה שום דבר ולא בנמצא איזה כוכב גדול.
חרוש רק הגיע. אנחנו עדיין כלום וגם חרוש עדיין לא אומר משהו.

ואיזה יופי שגילית לי שאני ''מקווה'' שיעבור לאגודה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 16:30 
לא אמרתי שאתה מקווה, אלא רק הזכרתי לכולם מה עמדתך בנושא. הפועל תל אביב זאת אימפריה, הייתה ותהיה, כנראה שיש פה אנשים ששכחו את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 16:34 
יש אנשים שנאחזים בפנטזיות ויש כאלה שנאחזים בעובדות ובמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 16:46 
cscarlos כתב:

קבוצת בוגרים בליגת העל, קבוצת נוער לאומית, קבוצת ילדים שהגיעה מרחק סל מגמר הגביע וקבוצת נערים שבטח השנה תעלה ליגה. פנטזיות, צודק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 16:53 
ברגר כתב:
cscarlos כתב:

קבוצת בוגרים בליגת העל, קבוצת נוער לאומית, קבוצת ילדים שהגיעה מרחק סל מגמר הגביע וקבוצת נערים שבטח השנה תעלה ליגה. פנטזיות, צודק...

אתה צודק. קבוצה בליגת העל...אם זה ככה גם אשקלון אימפריה כי יש לה את כל זה והיא השיגה יותר הישגים מאיתנו בכל ההיסטוריה שלנו. (אנחנו בכל המדיומים קבוצה חדשה ולהאחז בעבר ובמסורת לא רלוונטי).
הקבוצה רק השנה עלתה אחרי קשיים לליגת העל ועוד לא עשתה כלום. לקרוא לקבוצת הנוער שלנו אימפריה זה גם בדיחה. ותגיד תודה ליונתן על ההישג בילדים למרות שכמו שאמרתי,יהיה זה הישג גדול עם נוכל לשמור אותו באגודה.

חרוש הוא התחלה טובה אבל עדיין זה לא אומר כלום.
הפועל הייתה וגם אולי תיהיה אימפריה אבל אי אפשר להתעלם מההווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 16:56 
הטיעון של העבר עוד יותר לא רלוונטי כאשר הדיון המקורי היה על ''האם יש שחקן שלנו בנבחרת הנוער''. ושכנראה יחטפו את כוכב הילדים שלנו האגודות הגדולות יותר.

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 23 יוני 2012, 17:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 17:04 
מה? הפועל היא קבוצה חדשה? לאשקלון יש יותר הישגים מאיתנו?? עזוב שטויות, יש לך מאיפה להתארגן על החומר שאתה לוקח? נראה לי משהו טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 17:15 
ברגר כתב:
מה? הפועל היא קבוצה חדשה? לאשקלון יש יותר הישגים מאיתנו?? עזוב שטויות, יש לך מאיפה להתארגן על החומר שאתה לוקח? נראה לי משהו טוב...

הווה ברגר הווה.
הדיון היה על זה שאני חושב שכנראה יחטפו את יונתן הקבוצות הגדולות כי כרגע אנחנו קבוצה חדשה וקטנה. אתה השבת לי ב''לא מה פתאום הפועל אימפריה!''
אנחנו היינו אימפריה. אנחנו בפורמט חדש. בכל הגלאים.
יש מקרים שאי אפשר להאחז על מסורת ועל היסטוריה .
ואתה צודק אשקלון באמת לא אימפריה אבל נחש מה...גם אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
ברגר יא טמפיט, אתה יודע שמחלקת הנוער של הפועל אוסישקין חדשה ולא אטרקטיבית לשחקני נוער מובילים יחסית לאגודות כמו גליל מכבי וכו'.
אנחנו עושים את כל הצעדים הנכונים כדי להגיע למצב הזה, אבל לא צריך לשקר לעצמנו לגבי המצב נכון לרגע זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 17:18 
אוי נו, הנה עוד חכם הגיע. אם לא נתייחס לעצמנו ככאלה, אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
ברגר אנחנו יכולים להסתכל במראה ולספר לעצמנו כמה שבא לנו שאנחנו השיקגו בולס.
זה לא ישכנע אף אחד לבוא אלינו ולא למכבי.
צריך להמשיך לעשות מה שהתחלנו - למנות אנשי מקצוע רציניים, להשקיע כסף, להתרחב, להביא אנשי מקצוע, לשלב שחקני נוער בבוגרים, לתת מסגרת לשחקני נוער בליגה נמוכה יותר.

בסוף, בתקווה במהרה, זה ימשוך אלינו גם שחקני נוער מובילים.
נכון לנקודת הזמן הזאת אנחנו עדיין לא שם. זאת עובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 17:26 
ברגר כתב:
אוי נו, הנה עוד חכם הגיע. אם לא נתייחס לעצמנו ככאלה, אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו...

מישהו קרא ''הסוד'' יותר מדי נראה לי.
תגיד לי ברגר. אם נגיד שוב ושוב ''הפועל נוער אימפריה הפועל נוער אימפריה '' זה ישנה את זה שלא עברנו את שלב הבתים לא הוצאנו שום שחקן טוב ולא יודע אם השגנו יותר מ2 ניצחונות?
אנחנו קבוצת נוער קטנה ותאמין לי שברגע שיגיע הצעה מאיזה אקדמיה בצרפת או מהאקדמיה שלנו בארץ או מקבוצת נוער מובילה בארץ שיכולה להביא מכשירי אימון יותר טובים ובמה יותר טובה ומאמנים יותר טובים והישגים יותר טובים מה ימנע מהשחקן לעבור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 17:32 
קבוצת הנוער של הפועל היא בין ה-20 הטובות בארץ, ואם החלוקה לא הייתה ג"ג אז גם היינו בבית העליון. לא הוצאנו שחקן טוב, זה נכון, השגנו קצת יותר משני ניצחונות ואפילו לא היינו רחוקים מלעלות לבית העליון. אם תגיע הצעה מהאקדמיה בצרפת אני הראשון שאשלח שחקן שלנו לשם, אבל כאן בארץ? אולי אתה צודק אבל, מה עם מחלקת הנוער של אשקלון, אימפריה בפני עצמה, אולי לשם אנחנו צריכים לשאוף.

הלו, תתעוררו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 17:46 
ברגר כתב:
קבוצת הנוער של הפועל היא בין ה-20 הטובות בארץ, ואם החלוקה לא הייתה ג"ג אז גם היינו בבית העליון. לא הוצאנו שחקן טוב, זה נכון, השגנו קצת יותר משני ניצחונות ואפילו לא היינו רחוקים מלעלות לבית העליון. אם תגיע הצעה מהאקדמיה בצרפת אני הראשון שאשלח שחקן שלנו לשם, אבל כאן בארץ? אולי אתה צודק אבל, מה עם מחלקת הנוער של אשקלון, אימפריה בפני עצמה, אולי לשם אנחנו צריכים לשאוף.

הלו, תתעוררו...

כן והליגה הישראלית היא הליגה ה6 בטיבה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 18:10 
מסכים עם ברגר.
לא שקבוצת הנוער שלנו היא אימפריה, אבל למה ששחקן נוער ירצה לעבור לקבוצה אחרת (נוציא רגע את מכבי מהמשוואה) כשיש לנו קבוצות נוער ובוגרים בליגה הראשונה?
שחקני נוער זה לא שחקני בוגרים והם לא מחליפים קבוצות כמו גרביים, אלא אם זה בעיניהם קידום משמעותי כמו עליית ליגה, מעבר לחו"ל או למחלה.
מה גם שאני מסכים עם ברגר שהשם של הפועל שווה הרבה יותר מהשם של 90 אחוז מהקבוצות כששחקני נוער חושבים לאן הם מעדיפים להגיע בגיל בוגרים.
וזה עוד בלי להזכיר בכלל שעכשיו יש להם את הזכות להתאמן תחת פיגורת כדורסל כמו יורם חרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

הלו, תתעוררו...

ברגר אתה פשוט קשקשן. מה זה "20 הטובות"? זה אומר כמעט כלום.
יש 2 שחקני נוער אולי ששווים משהו בארץ. מה אתה חושב שווים השחקנים בקבוצת הנוער ה20 בטיבה בארץ?
בערך 1/10 ממה ששווים הישראלים בקבוצת הבוגרים ה20 הכי טובה בארץ.

זה לא מעניין כמעט אף אחד שיש לנו קבוצת בוגרים וקבוצת נוער "בליגה הראשונה"
שנה שעברה ב"ליגה הראשונה" היו 80 קבוצות.
מה שמעניין שחקן נוער זה אם הוא יקבל דקות, אם יהיו לו מאמנים שיפתחו אותו, ואם הוא יתאמן ברמה גבוהה, ויתנו לו כל מה שצריך כדי להתקדם.

אחרי זה בא כל השאר.
נכון להיום אנחנו עדיין לא מסוגלים לתת הכל, ואין למחלקת הנוער שלנו מוניטין של פיתוח שחקנים.
אם אני אבא לשחקן נוער עם פוטנציאל, וצריך לבחור אם ללכת אלינו או לאקדמיה או למכבי או לגליל וכו' - אין לי ספק בכלל שאני לא לוקח סיכון על הפועל, רק כי פעם הם היו אימפריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 20:11 
הפועל, אתה צריך להבין שמדובר בשחקני נוער ולא בשחקני בוגרים.
אני במקרה מכיר די מקרוב את הנושא ואני יודע שתשעים ותשע אחוז משחקני הנוער משחקים בעיר בה הם גרים.
לילדים בני 16 זה תיק רציני להגיע כל יום לת"א אפילו בשביל לשחק במכבי הגדולה (ואני מכיר כמה וכמה שדחו הצעות כאלה), שלא לדבר בכלל על גליל שזה לא אופציה לרובם.
לכן, רוב שחקני הנוער יעברו אגודה רק במצב בו יש להם אפשרות לשידרוג הקריירה שלהם, כמו שפירטתי בהודעה הקודמת.
במקרה של הפועל יש קבוצה בלאומית, יש פיגורה כמו יורם חרוש, יש קבוצת בוגרים מפוארת בליגת העל ורובם המכריע של שחקני הנוער היו מאוד שמחים לשחק במקום כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2012, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ', אני לא יודע אם היית במשחקים של הפועל נוער השנה.
אם היית, אז אתה יודע על מה אני מדבר. זו קבוצה ברמה מאד נמוכה.
ממה שהבנתי רמת ההשקעה עד עכשיו הייתה לא גבוהה.
זה לא משהו שמשנים תוך שנה.
לשחקנים בכל מקום בארץ כמעט יש אופציה שווה באיכות אם לא יותר טובה מהפועל.
בצפון יש גליל.
במרכז יש אקדמיה, מכבי, ראשון לציון, רמת גן, גם חולון.
בירושלים יש את הפועל ירושלים.

שחקן נוער איכותי שחושב רחוק, ישחק פעמים רבות גם מחוץ לעיר שלו. אחרת, הוא מוגבל לאיכות של מחלקת הנוער הספציפית באותה עיר, שזה לא תמיד מספיק.

אנחנו צריכים עוד לעבוד בשביל להוכיח לשחקנים ולהורים שלהם ששווה להם להמר עלינו דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 05:22 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הוקיץ', אני לא יודע אם היית במשחקים של הפועל נוער השנה.
אם היית, אז אתה יודע על מה אני מדבר. זו קבוצה ברמה מאד נמוכה.
ממה שהבנתי רמת ההשקעה עד עכשיו הייתה לא גבוהה.
זה לא משהו שמשנים תוך שנה.
לשחקנים בכל מקום בארץ כמעט יש אופציה שווה באיכות אם לא יותר טובה מהפועל.
בצפון יש גליל.
במרכז יש אקדמיה, מכבי, ראשון לציון, רמת גן, גם חולון.
בירושלים יש את הפועל ירושלים.

שחקן נוער איכותי שחושב רחוק, ישחק פעמים רבות גם מחוץ לעיר שלו. אחרת, הוא מוגבל לאיכות של מחלקת הנוער הספציפית באותה עיר, שזה לא תמיד מספיק.

אנחנו צריכים עוד לעבוד בשביל להוכיח לשחקנים ולהורים שלהם ששווה להם להמר עלינו דווקא.

מחלקת הנוער של רמת גן הדרדרה בצורה משמעותית ב3 השנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 09:00 
קיצר לסיכום אל תתפסו מעצמנו גדולים.
חרוש הוא התחלה לתהליך ארוך שבסופו יהיה לנו מחלקת נוער משובחת כמו כל שאר הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 10:14 
צר לי לחדש לכם אבל מחלקת הנוער שלנו בתקופה האחרונה נמצאת בעלייה גדולה אם זה במינוי יורם חרוש.
ובנוסף אני גם אחדש לכם בכך ששחקן מהנוער (כיתה יא) קיבל זימון לנבחרת הנוער וקיים איתם כמה אימונים ונופה
מהסיבה שהוא עדיין צעיר ויש לו עוד שנה להראות עצמו ועוד שחקן כיתה יא חוזר אחרי האקדמיה ותתפלאו אך הוא סירב.
ומי שלא יודע ברגע זה נמצאת קבוצה הילדים של המחלקה בטורניר בינלאומי בדנמרק.
אז תיהיו אופטימים..

נערך לאחרונה על ידי נוסא בתאריך 24 יוני 2012, 15:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 10:32 
נוסא
אתה בהחלט מחדש לי ואני מקווה שדבריך נכונים.
התכוונת ששחקן שנתון י''א ממחלקת הנוער שלנו זומן לנבחרת הנוער?
וגם אם כן והוא נופה מעניין אותי לדעת מי השחקן. אבל לבסוף נבחרת הנוער היא איזה 8 שחקני אקדמיה ו4 מהעלית.
למשל השנה נראה שזה יהיה עידן זלמנסון סנטר (מכבי תל אביב), נאור שרון (אקדמיה פו אורטז), היה אמור להיות יניב סלומון האלוף הטרי והשחקן המוביל אבל הוא נפצע וכנראה לא ישתתף מה שאומר שהמועמדים להחליפו הם או איתי שגב מהאקדמיה או מושיאשווילי שהיה תחת גראן קנאריה. ולסיום איגור קולשוב מתיכון מוביל מאוד בארצות הברית.
תגיד לי, האם היה לו סיכוי להכנס לנבחרת כזו?

וגם מעניין אותי איזה שחקן שלנו סירב לעבור לאקדמיה.

בכל מקרה. מאיפה כל המידע הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 14:43 
cscarlos כתב:
נוסא
אתה בהחלט מחדש לי ואני מקווה שדבריך נכונים.
התכוונת ששחקן שנתון י''א ממחלקת הנוער שלנו זומן לנבחרת הנוער?
וגם אם כן והוא נופה מעניין אותי לדעת מי השחקן. אבל לבסוף נבחרת הנוער היא איזה 8 שחקני אקדמיה ו4 מהעלית.
למשל השנה נראה שזה יהיה עידן זלמנסון סנטר (מכבי תל אביב), נאור שרון (אקדמיה פו אורטז), היה אמור להיות יניב סלומון האלוף הטרי והשחקן המוביל אבל הוא נפצע וכנראה לא ישתתף מה שאומר שהמועמדים להחליפו הם או איתי שגב מהאקדמיה או מושיאשווילי שהיה תחת גראן קנאריה. ולסיום איגור קולשוב מתיכון מוביל מאוד בארצות הברית.
תגיד לי, האם היה לו סיכוי להכנס לנבחרת כזו?

וגם מעניין אותי איזה שחקן שלנו סירב לעבור לאקדמיה.

בכל מקרה. מאיפה כל המידע הזה?

כןכן בידיוק כמו שרשמתי שחקן מהנוער של הפועל אוסישקין זומן לנבחרת הנוער ונופה בגלל גילו (רוב נבחרת הנוער הם שחקנים משנתון 94 מסיימי י"ב למעט זלמנסון..) ומהסיבה הזו כמו שאתה אומר לא היה לו סיכוי להכנס לנבחרת ומי יודע אולי שנה הבאה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
טוב לדעת. נשמע שאנחנו אכן בכיוון הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2012, 18:21 
אל תשכח את נאור שרון...
הילד כמעט שנתון 96.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2012, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א (בני 14) סיימה במקום ה-6 בטורניר שהשתתפה בו בארופה (מתוך 14). הרכז רבינוביץ נבחר לחמישיית הטורניר.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 11:18 
http://www.one.co.il/Article/201939.html

בר טימור מצטיין בשורות נבחרת העתודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: