bloodbrother כתב:
the worker כתב:
bloodbrother כתב:
the worker כתב:
אמירה טיפשית,אבל בין אם הוא ירצה או לא יש אחוז גדול של הומואים שמשתמטים מהצבא.
כשכותבים משהו כמו "דבר אחד ככה וככה
אבל דבר אחר ככה וככה", צריך להיות קשר בין הדברים, נסיבות מקלות, או איזשהו קשר לוגי.
במקרה שלך אין, כך שאני לא מבין למה כתבת "אבל" ובכלל למה ציינת את הספקולציה הזאת.
מצחיק שבנאדם שתמיד רושם בלי שום קשר לוגי ובלי שום חיבור למציאות מעיר לי על כך,אבל שיהיה.
לענייננו,יש מקום למילת הקישור אבל. ח"כ אורי אריאל טוען שלא צריך לגייס הומואים ואני טענתי שהאמירה שלו היא טיפשית,אבל בפועל גם בלי קשר לאמירה שלו יש אחוז מאוד גדול מחברי הקהילה ההומולסבית שלא מתגייסים לצה"ל.
עכשיו רד ממני יטמבל.
לא יודע למה אתה תוקף אותי אישית ,אבל אם אתה כבר עושה את זה, אז אני אגיד את מה שאני חושב עליך לאחרונה בעקבות הודעות שלך: אתה טיפש.
לענייננו, הוא מדבר על איסור גיוסם, ואתה מדבר על כאלו שכביכול לא רוצים להתגייס (להלן, "משתמטים"). אין שום קשר בין הדברים, ובטח שלא קשר של "אבל". זאת לא הסיבה שהוא רוצה לאסור עליהם, ולא נסיבות מקלות לאמירה שלו, לכן, שוב, אין שום מקום ל"אבל", ויותר חשוב מכך, אין לזה שום קשר לאשכול.
לא יודע למה אני טורח להגיב לך טרולי(אולי בגלל שאני טיפש=).
התוצאה של איסור גיוסם,היא אי נטילת חלק בשירות צבאי והתוצאה של השתמטות,הפלא ופלא היא זהה.
לכן אני ממש לא מסכים עם דבריו של ח"כ אורי אריאל לגבי איסור גיוסים של הומואים ולסביות,אבל בפועל גם בלי קשר לאמירה שלו יש אחוז גדול של אנשים מהקהילה המדוברת שלא מתגייסים לצה"ל.
עכשיו בוא נגיד שההסבר שלי לא מספק אותך עדיין ובאמת יש מצב שיכולתי למצוא מילת קישור טובה יותר מאבל,אמור לי מה אתה רוצה ממני יצור?
מה אתה בא להוכיח כאן ולמי?
ליפז נשמה יפה שלי,אין לי מושג למה לקחת את מה שרשמתי כל כך קשה,אין לי כלום ושום דבר נגד הומואים ויתרה מזאת,בטענה זו אני גורס בגלל שבמרוצת השנים הכרתי הרבה אנשים מהקהילה וזה גם משהו ששמעתי מהם(שזו תופעה מוכרת).
ודרך אגב לא טענתי שרוב ההומואים לא מתגייסים.