תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 16:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 21/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 11:35 
טוטו האחרון שאני מודאג לגביו
יש לו חוזה לעוד עונה והאינטרס שלו זה להישאר ולסיים את החוזה כדי לצאת בסוף העונה לאירופה כשחקן חופשי. אין שום סיכוי שהוא יחתום על חוזה חדש בקבוצה אחרת בארץ. האפשרויות שלו כשחקן חופשי שנה הבאה יהיו עצומות
אלא אם יקבל הצעה באמת טובה מאירופה השנה הוא יגמור את החוזה בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
דמארי :HEART2: :ROSE:
אני לא יודע איך זה, אבל למרות שהוא לא גדל בהפועל, הוא הרבה יותר "הפועל" משחקנים אחרים ממחלקת הנוער....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהב את דמארי.. אבל למה הוא חשב שיהיו לו יותר הצעות? זה לא שהוא דפק איזה עונה מדהימה. סה"כ עונה סבירה, אני יודע שהוא יכול לתת הרבה יותר ואני מקווה שזה יקרה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
דמארי :HEART2: :ROSE:
אני לא יודע איך זה, אבל למרות שהוא לא גדל בהפועל, הוא הרבה יותר "הפועל" משחקנים אחרים ממחלקת הנוער....

http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=69500

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 11:55 
לא יודע לאיפה הקרויף הזה חושב שהוא הגיע
שמישהו יסביר לו שאף חלוץ לא יעבור מהפועל ת"א לבית הקברות הזה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
אני אוהב את דמארי.. אבל למה הוא חשב שיהיו לו יותר הצעות? זה לא שהוא דפק איזה עונה מדהימה. סה"כ עונה סבירה, אני יודע שהוא יכול לתת הרבה יותר ואני מקווה שזה יקרה העונה.

החזיק אותנו השנה, אין לך מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 13:03 
אני לא סומך על תמוז שלא יעשה את המעבר מאדום לצהוב.
אם כן אני לא אכעס עליו זה לא שהוא שחקן בית או משהו כזה....
בקשר לדמארי הוא צודק אם רוב הסגל ישאר נרוץ לאליפות ונפסיד אותה במחזור ה25.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים של זהבי כתב:
Idandosh כתב:

החזיק אותנו השנה, אין לך מושג

לפי דעתי ממש לא החזיק אותנו, אין ספק שהוא כבש הרבה, אבל הרבה פעמים ובכלל סוף השנה הוא לא היה מורגש והיה נעלם הרבה פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 13:11 
אין לו המון הצעות כי התג מחיר שלו גבוה מאוד...
ואשכרה חלק פה מדבר על לרוץ לאליפות, תנו לי לא להאבק על הירידה אני אהיה מרוצה במצב העניינים כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 14:21 
דמארי שחקן בעשר רמות מעל שאר הקבוצה. הוא סבל הכי הרבה מהאין כדורגל שהיה לנו העונה, נאלץ לרדת אחורה הרבה ולנסות להניע משחק בעצמו פשוט לא היה עם מי לשחק. בעונת הדאבל הוא היה מסיים עם 30 גולים לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 14:27 
joshsoos כתב:
דמארי שחקן בעשר רמות מעל שאר הקבוצה. הוא סבל הכי הרבה מהאין כדורגל שהיה לנו העונה, נאלץ לרדת אחורה הרבה ולנסות להניע משחק בעצמו פשוט לא היה עם מי לשחק. בעונת הדאבל הוא היה מסיים עם 30 גולים לפחות.

עם כל הכבוד לדמארי ולאהבה שלך אליו , הוא עדיין לא מתקרב לרמה של איתי שכטר בעונת הדאבל ולכן תרשה לי להיות בספק בקשר ל30 גולים האלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 14:35 
הוא לא שכטר, כי הוא חלוץ מרכזי ושכטר חלוץ שני. מאחר והוא יותר טכני, יותר אינטליגנטי, לא פחות מהיר ממנו והיה משחק עם קבוצה התקפית ושחקנים שרואים משחק, והוא הגולר הכי טוב שהיה בישראל בשנים האחרונות, אז כן, נראה לי לא קשה לחשוב ששחקן כזה שהבקיע 17 גולים בעונה כמו שעברנו, היה נותן שם את ה30 בשקט ( שלומי 'פס פס איטס א קאם' ארבייטמן נתן 28 )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
joshsoos כתב:

עם כל הכבוד לדמארי ולאהבה שלך אליו , הוא עדיין לא מתקרב לרמה של איתי שכטר בעונת הדאבל ולכן תרשה לי להיות בספק בקשר ל30 גולים האלה..

אתה יכול להסיר את הספק.
להזכירך, שכטר לא כבש בכל המחזורים האחרונים של העונה וסיים את הפלייאוף עם שני בישולים (אחד מהם קריטי במיוחד לדה רידר) ותו לא. לא יודע אם דמארי היה מסיים עם 30 שערים אבל הוא בהחלט היה יכול לעבור את הכמות של שכטר בעונת הדאבל.
בכל מקרה, הוא היה בכמה דרגות מעל לקבוצה של השנה, גם עם האנטי כדורגל של קשטן וגם עם האין טקטיקה של שירזי הוא הצליח לכבוש לא מעט ולהיות עוגן התקפי. צר לי, אבל אני לא רואה את איתי עולה למשחק חוץ בקללה בתור חלוץ יחיד ומפרק לבד את ההגנה של חיפה כמו שעומר עשה ב 4-1 שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 21/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 14:55 
kobster כתב:
redead כתב:
joshsoos כתב:

אתה יכול להסיר את הספק.
להזכירך, שכטר לא כבש בכל המחזורים האחרונים של העונה וסיים את הפלייאוף עם שני בישולים (אחד מהם קריטי במיוחד לדה רידר) ותו לא. לא יודע אם דמארי היה מסיים עם 30 שערים אבל הוא בהחלט היה יכול לעבור את הכמות של שכטר בעונת הדאבל.
בכל מקרה, הוא היה בכמה דרגות מעל לקבוצה של השנה, גם עם האנטי כדורגל של קשטן וגם עם האין טקטיקה של שירזי הוא הצליח לכבוש לא מעט ולהיות עוגן התקפי. צר לי, אבל אני לא רואה את איתי עולה למשחק חוץ בקללה בתור חלוץ יחיד ומפרק לבד את ההגנה של חיפה כמו שעומר עשה ב 4-1 שם.

אתה משווה את הקבוצה המגוחכת של חיפה העונה לזאת של עונת הדאבל? דמארי שחקן בסדר, כוכב על בליגת על, באירופה הוא יהיה כנראה שחקן ספסל בליגות הבכירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 15:03 
מכל חלוצי ישראל, לדמארי יש הפוטנציאל הכי גדול בקלות. הבעיה שנראית היא רק האופי שעל פניו לא נראה מספיק אמביזיוצי, אבל מבחינת כישורי משחק, יש לו שילוב קטלני שלא היה לדעתי לאף חלוץ ישראלי אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kobster כתב:
redead כתב:
joshsoos כתב:

אתה יכול להסיר את הספק.

אתה משווה את הקבוצה המגוחכת של חיפה העונה לזאת של עונת הדאבל? דמארי שחקן בסדר, כוכב על בליגת על, באירופה הוא יהיה כנראה שחקן ספסל בליגות הבכירות

ומה (לצערנו) גילי, איתי, ערן ושהר ?
חוץ מביבראס, כולם מגרדים את הספסל בצורה כזו או אחרת באירופה.
לא רוצה להיכנס יותר מדי למשחקי הנדמה לי.
אני חושב שאין עוררין על כך שדמארי היה בהחלט בכמה רמות מעל הקבוצה של השנה.
כשטוטו היה פצוע הוא החזיק לבד את ההתקפה שלנו ולאורך כל העונה עשה עבודה מדהימה גם בהגנה וגם בהתקפה.
האם זה יחזיק באירופה ? לא בטוח. הלוואי וזה מה שיגרום לכולנו להנות ממנו עוד כמה שנים, בניגוד לשכטר שהכיף נגמר לנו אחרי שנה ורבע.
מאחל לשניהם להיות ביחד בשפיץ של הנבחרת, אולי בעזרתם נצליח לגרד נקודה או שניים מרוסיה ופורטוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
ערן זהבי מתקרב לקייבו
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2543635

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
לא יצא לי לראות מישהו שואל את השאלה הזאת, אז אני אשאל בעצמי:
טביב בחו"ל, הניהול הוקפא, לא משלמים משכורות לשחקנים. איך בדיוק החתימו את בורחל? הוא מחתים שחקן חדש בזמן שהוא (עלק) בתהליך יציאה מהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
טביב בחו"ל, הניהול הוקפא, לא משלמים משכורות לשחקנים. איך בדיוק החתימו את בורחל? הוא מחתים שחקן חדש בזמן שהוא (עלק) בתהליך יציאה מהפועל?

ממש לא בטוח שהחתימו. כתוב רק בספורט 5.
אל תאמינו לכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 17:51 
דבר אחד לא הבנתי,מתי המכרז? ואיך זה מתנהל?
מי שמציע יעני יותר כסף זוכה במועדון? אין עדיפויות או משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 17:58 
באיזה תאריך יוצאים המשחקים שלנו באירופה .בשלב באחרון שלפני שלב הבתים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
דבר אחד לא הבנתי,מתי המכרז? ואיך זה מתנהל?
מי שמציע יעני יותר כסף זוכה במועדון? אין עדיפויות או משהו?

המכרז יחל בראשון לאוגוסט
מכרז מתנהל ע"פ הגשת הצעות
לא בהכרח שההצעה הכספית הגבוהה ביותר היא שתזכה
העדיפות לאוהדי הפועל תהיה רק עד פתיחת המכרז

אף אחד לא דן בפיסקה שפורסמה (שהצעות האוהדים ידונו רק עד הראשון לאוגוסט ואח"כ הפועל תצא למכרז):
הרעיון בזה הוא להלחיץ את האוהדים (שבס-רמון וכו') שירכשו הקבוצה. כי אם לא יצאו למכרז בו גם נמני יוכל לרכוש אותנו.
למה מוזר מסכים לכך שאחרי פרסום המכרז האוהדים ידונו במכרז כמו כולם?
למה שלא תינתן עדיפות לאוהדים גם אחרי השקת המכרז?
גם אם האוהדים יציאו למשל 12 ונמני יציע 15, עדיין במכרז גובה ההצעה הוא לא הפרמטר היחיד ומוזר יכול כמנהל המכרז לתת עדיפות לאוהדים במכרז גם אם יציעו פחות מהצעה אחרת. זה חוקי לקבל במכרז הצעה נמוכה מחברתה באם נלקחים בחשבון פרמטרים אחרים. לאוהדים הרוכשים יש עדיפות (אולי לא בגובה ההצעה) אבל יש להם עדיפות בגובה ההכנסות הצפויות ממנויים (ברור שאם נמני (כמשל) יזכה במכרז כי הוא הגיש ההצעה הגבוהה - מכירת המנויים תהיה פחותה לאין ערוך מאשר אם קבוצת האוהדים תיזכה במכרז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
ran1982 כתב:
באיזה תאריך יוצאים המשחקים שלנו באירופה .בשלב באחרון שלפני שלב הבתים?

23.08
30.08
זהו שלב אחד לפני הבתים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 18:22 
ירושלים של זהבי כתב:
IdanTheLittle כתב:

ממש לא בטוח שהחתימו. כתוב רק בספורט 5.
אל תאמינו לכלום

הוא חתם בדוק
שנה + אופצייה לשנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי למה כולם כבר מדברים על המכרז אם נכתב בכל מקום שטביב ועורך דין מוזר יישבו לדון בפרטי הכניסה לנאמנות רק ביום ראשון ועוד לא בטוח שתהיה חתימה על זה בכלל.
אלא אם היום פספסתי משהו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 20:26 
ציטוט:
באופן מפתיע, אוהדי הפועל ת"א לא קיבלו את טביב בשדה התעופה וגם המחאה שלהם מחוץ לביתו היתה קטנה יחסית. ההסבר: הבעלים חזר לפנות בוקר ובכך הקשה על האוהדים להתארגן מכיוון שלא הרבה יכלו להטריח את עצמם לשדה או לביתו של טביב באמצע הלילה לפני יום עבודה.

אלמוג שריד ממציא כל מיני תיאוריות על כך שהאוהדים לא התעוררו מאוחר ולכן לא באו להפגין.
אחרי הפלופ עם האוליגרך, הייתי אומר שההתחלה שלו די ברגל שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בתוך כך נודע כי ניצן שירזי מעוניין להשאיר שנה נוספת את מירקו אורמוש ומרקו שולר ששיחקו במועדון בשנה שעברה וסיימו חוזה, אך מבדיקה שעשו עם השניים הם מחזיקים בהצעות טובות יותר ולכן הפועל תתקשה להשאירם

העיתונאי הזה לא קרא ששולר כבר סגר-חתם בלגיה וורשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
שולר :ROSE: תודה
בלם סימפטי בסך הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 22:56 
ציטיאט כתב:
טוטו תמוז - עלה היום בשעה 15:00 על טיסה לציריך, שוויץ.הידיעה בוואן היא סיפור כיסוי יפה.
וינסנט אניימה - מגיע לארץ בקרוב לגבות חוב של 30,000 יורו מטביב.

לאיזו מטרה הוא טס ?
וסיפור כיסוי למה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
טוטו תמוז - עלה היום בשעה 15:00 על טיסה לציריך, שוויץ.הידיעה בוואן היא סיפור כיסוי יפה.
וינסנט אניימה - מגיע לארץ בקרוב לגבות חוב של 30,000 יורו מטביב.

שיהיה לטוטו לבריאות,הוא רוצה להיעלם בליגה נידחת באירופה?
שייבושם לו ושהעמלה תלך לתרופות של רונן קצב.

ובקשר לידיעה השנייה:

!TABIB,DON'T MESS WITH THE VINCENT
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: