תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 12:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שנת שירות
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
אני מסיים עכשיו י"א ואני מתלבט אם לעשות שנת שירות... אני יודע שאח שלי עשה ומאוד נהנה ככה שנראה לי שאני יותר לכיוון של בעד....
בכל מקרה, אני יודע שלדברים האלו צריך להירשם הרבה זמן מראש, מישהו עשה ויכול להמליץ? מישהו מכיר מקום טוב? ובכלל, כל עזרה ויעוץ יהיו טובים....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שנת שירות
הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 10:00 
אתה בתנועה כלשהי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
לא....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד נותן המון למי שמקבל ובעיקר לך..

מצד שני אתה בשנה פיגור אחרי בני גילך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 13:02 
יש לי כמה חברים שעשו שנת שירות, כולם במסגרת הצופים כך שאני לא יודע עד כמה המקומות הספציפיים בהם הם היו רלוונטיים לגביך.
בכל אופן - ברור שאם אתה לא לחוץ על לעשות תואר כמה שיותר מהר, לסיים צבא כמה שיותר מהר , או בכללי - לעשות הכל כמה שיותר מהר,
שנת שירות זו הבחירה הטובה יותר.
החברים שלי עדיין מדברים על דברים משנת השירות שלהם ונזכרים בכמה כיף ומצחיק היה להם וזה היה לפני 7 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
yehonatc כתב:
יש לי כמה חברים שעשו שנת שירות, כולם במסגרת הצופים כך שאני לא יודע עד כמה המקומות הספציפיים בהם הם היו רלוונטיים לגביך.
בכל אופן - ברור שאם אתה לא לחוץ על לעשות תואר כמה שיותר מהר, לסיים צבא כמה שיותר מהר , או בכללי - לעשות הכל כמה שיותר מהר,
שנת שירות זו הבחירה הטובה יותר.
החברים שלי עדיין מדברים על דברים משנת השירות שלהם ונזכרים בכמה כיף ומצחיק היה להם וזה היה לפני 7 שנים.

ממש ממש ממש ממש לא לחוץ לכלום, אין לי מושג אם אני אעשה תואר ואם כן אז במה....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 13:40 
אם כך אני חושב שזה יהיה בזבוז זמן מצדך אם לא תעשה שנת שירות. קשה יהיה למצוא מישהו שיגיד לך שהוא מתחרט על זה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
אל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
אחות של חברה עשתה דרך התנועה הקיבוצית (בלי קשר לתנועת נוער) ומספרת שהיה מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה עושה דרך הסוכנות, אז זה טוב. הרבה סקס
אם אתה עושה באיזה קיבוץ או באיזה מתנס.. אז לא רק שזה גיי זה גם בזבוז מטורף של שנה מהחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
הרבה מתחרטים תוך כדי השנה.
תחשוב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 22:34 
טוב, האמת שגם אני מתכוונת לעשות, ולא באלי להלחיץ אותך או משהו, אבל אתה צריך לשלוח פרטים אתמול כבר!
המיונים לרוב העמותות/פנימיות/קיבוצים/מועדוניות/סטודנטים/ירוקים וכדומה, מתחילים באזור חודש אוקטובר.. מה שאומר שאם לא תיידע אותם כבר מעכשיו שיש לך כוונה לעשות, הם לא יתייחסו אלייך, דבר שני אתה צריך להודיע לצבא שאתה דוחה את הגיוס, אתה צריך ממש להרשים אותם כי יש רק 1500 נערים בשנה שמאשרים להם לעשות.
באופן כללי, כשתתחיל השנה (י"ב) יהיו מלא פגישות על שנת שירות וכאלה, היועצות בית ספר יפנו אותך למקומות הנכונים, למרות שאני חושבת שכמה שיותר מוקדם תשלח פרטים ככה יהיה לך יותר יחס.
אם אתה גר בעיר, כמוני, אז נדפקת, כי דרך התנועה הקיבוצית אין לנו סיכוי כי הם שוויצרים מגעילים וסנובים שמקבלים רק ילדי קיבוץ! אם לא, ניצלת. דרך התנועה הכי שווה.
אני כבר בדקתי כל מיני עמותות, תלוי מה הכיוון שלך, לעבוד עם נוער בסיכון, ילדים, לבנות מבנים לסטודנטים וכאלה, איכות הסביבה, מיחזור, יש מלא כיוונים, אני יכולה להמליץ לך על תנועת "אחריי" הם ממש נחמדים וגם ענו לי דיי מהר.. "איילים" יותר מתמקדים בסביבה ולא בבני אדם, הם גם בסדר אבל(:
אממ סתכל בגוגל יש מלא מלא תנועות.
אגב, אתה בקטע של גרעין או קומונה? קח בחשבון שאם בחרת גרעין אז אתה תתגיס איתם ביחד לנח"ל ותעשו מסלול כזה של שנה קרבי ועוד שנה וחצי מורה חייל כזה..
בקומונה אתה מתגייס לאן שאתה רוצה או לאן שמשייכים אותך.
לגבי השאלה שלך אם בעד או נגד, אני חושבת שרק אפשר להרוויח מהשנה הזאת, אתה לומד המון, מכיר אנשים איכותיים, וצובר ניסיון בכל תחום שתבחר לעסוק בו בשנה הזאת, ואז גם בצבא זה ישמש אותך.
זה המון חוויות חיוביות, ברור שיש גם חסרונות והכל, אבל אם אתה בחור תורם ומתנדב הרבה, גם אם לא בתנועת נוער, כמוני למשל, אז זה ממש יספק אותך(:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 23:44 
אין לך מה להלחץ כבר עכשיו,
כמורה שאחראי על כל עניין שנת השירות בבית הספר הקיבוצי בו אני מלמד אני אומר לך בודאות שמקומות עדיין לא מסתכלים או חושבים על המיונים של השנה הבאה.
רק בסביבות אוגוסט מתחילה שנת השירות של השנה שמעליך. ובאוקטובר נפתחת ההרשמה.

בתור אחד שעשה שנת שירות בניצנה לפני 12 שנים אני אומר לך שזו אחת השנים החוויתיות והמשמעותיות בחיי הקצרים.
תכין את עצמך לכך שהמיונים לשנות השירות הינם תהליך מייגע ולעיתים מייאש. אל תתיאש, גם אם לא תתקבל למקום ספציפי אותו רצית מאוד.

ליוויתי כבר שלושה מחזורים של תלמידים שלי שיצאו לש"ש ולא שמעתי מאחד שאמר בסוף השנה "היה טוב, אבל אם הייתי מתקבל ל... היה לי יותר טוב"
בדרך כלל אתה מתחבר לאנשים שאיתם אתה עושה ולמקום שבו אתה עושה.
מלבד התנועה הקיבוצית ישנם עוד כמה "גופים משלחים" (כמו למשל מרכז "מעשה").

בכל מקרה, אם צריך עוד מידע או כל סוג של עזרה, אשמח בפרטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 07:18 
ליפז, גרעין ממש לא עובד ככה
שנה וחתי צבא
שנה פרק משימה
עשרה חודשים צבא
סהכ שלוש וארבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 08:04 
עשיתי לפני 13 שנה שנת שירות בבני המושבים,
אחת השנים הטובות שהיו לי. (והיו לי הרבה שנים טובות)
זה מאוד מבגר גם בזכות העשייה וגם בזכות החיים בקומונה.
יתרום לך המון לחיים וגם תתגייס כאדם בוגר ומבוגר יותר מה שייקל עלייך בשירות.
מישהו העלה כאן את הסוגיה של בזבוז שנה או פיגור אחרי החברים,
בראי הזמן זה בולשיט. ממילא בגיל 25 כולם מתאזנים פחות או יותר,
יש כאלה שחותמים קבע בצבא, כאלה שחורשים את העולם, כאלה שעובדים בעגלות או כאלה שיש להם דפוק רציני :)
בכל מקרה זה כבר לא כמו בבית ספר כשכל שנה עולים כיתה אלא מעכשיו כבר כל אחד בקצב שלו ובסוף הכל מתאזן
כך שזה בכלל לא צריך להיות שיקול שלך.
אל תוותר על זה בחיים ובאופן כללי תמיד אני אומר שעדיף לעשות ובמקרה הכי גרוע להצטער שעשית מאשר לא לעשות ואז לעולם לא לדעת מה הפסדת.

בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 09:49 
מסכים עם כל מילה של שאקו
וזה בא מאחד שחתם והתחרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
עשיתי שנת שירות (וגרעין נח"לֹ) עם הנוער העובד - אחת השנים המשמעותיות בחיי.
זה ממש לא לבזבז שנה - זה להרוויח שנה שלאחרים אין.
חשוב מאוד אבל שלא תראה את זה כהתנדבות, אלא כמשהו שאתה מרגיש שאתה צריך לעשות - לא בשביל אחרים, אלא בשביל עצמך.

ברגע שתמצא נושא שאתה תרגיש שאתה צריך לתת מעצמך בתוכו - גם כשיהיה קשה (ויהיה קשה), תאמין לי שאתה לא תתחרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 15:53 
הילדה שלי (בת ה-16)
כבר הודיעה לי שאני ארשום ביומן שלי
שאלו תוכניותיה לעשות שנת שרות
כמובן שנתתי את ברכתי
נחמד לראות את ההמלצות פה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 17:20 
Perlov כתב:
ליפז, גרעין ממש לא עובד ככה
שנה וחתי צבא
שנה פרק משימה
עשרה חודשים צבא
סהכ שלוש וארבע

וואלה? חח כנראה שהבנתי לא נכון..
מה שזה לא יהיה, העיקר לעשות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: