תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 255 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הוט מובייל או גולן? תעזרו לי להחליט...
הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 14:24 
אני יכול לספר על ההשוואה שאבא שלי ביצע:
ה-sim של גולן הגיע אלינו הביתה לתיבת הדואר והכל עבר חלק, חוץ מהעובדה שאפשר ליצור איתם קשר רק דרך עמוד הפייסבוק שלהם, שזה פשוט הזיה. אבל מכיוון שהמחיר קבוע ולא אמורות להיות הפתעות - אין סיבה שתזדקק לשירות הלקוחות שלהם כך שזה לא באמת קריטי בשלב זה.

לעומתם, הוט מובייל אמרו לאבא שלי שהוא יכול לאסוף את ה-simרק ממרכז שירות הלקוחות שלהם, שהוא כצפוי - סופר צפוף ועמוס. לא בטוח שהעצבים והזמן שתבלה במרכז השירות שווים את זה. מעבר לכך אני מניח שהקווים שלהם עמוסים מאוד בתקופה הזו (נסו להיזכר בטלפון של העמותה בימי מכירת המנויים), מה שהופך את האופציה של השארת הודעה בעמוד הפייסבוק לנוחה יותר, גם אם זה שכונה רצח.

השאלה היא האם הנוחות היחסית במעבר לגולן שווה תשלום קבוע של 10 שקלים יותר לכל חודש (ולא, אני לא קונה את זה שמקבלים שיחות חינם לכל מיני יעדים נייחים בעולם, כי מי בכלל צריך את זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 15:02 
סתם לשם ההשוואה, הוט מובייל יצאו גם עם חבילה של "הכל כלול + חו"ל" במחיר זהה לגולן (99).
החבילה של הוט (89) זה רק לשיחות בארץ.
אתה אולי מזלזל בזה ("מי בכלל צריך את זה"), אבל יש אנשים שבשבילם לדבר לחו"ל בלי הגבלה זה וואחד יתרון. אפשר גם לחזק קשרים עם משפחה בחו"ל ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 15:06 
עד המ!!ת הפועל כתב:
סתם לשם ההשוואה, הוט מובייל יצאו גם עם חבילה של "הכל כלול + חו"ל" במחיר זהה לגולן (99).
אתה אולי מזלזל בזה ("מי בכלל צריך את זה"), אבל יש אנשים שבשבילם לדבר לחו"ל בלי הגבלה זה וואחד יתרון. אפשר גם לחזק קשרים עם משפחה בחו"ל ככה.

ברור לי שסתם הקצנתי לגבי השיחות לחו"ל, פשוט אני מניח שלרוב האנשים זה לא רלוונטי או קריטי.
בכל אופן, אם מחיר החבילות זהה - עדיף להישאר בבוקסר בבית ולקבל את הכרטיס, במיוחד בימים מגעילים אלו כשכל צעד מגביר את הסיכוי למקלחת שנייה ביום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 15:11 
yehonatc כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

ברור לי שסתם הקצנתי לגבי השיחות לחו"ל, פשוט אני מניח שלרוב האנשים זה לא רלוונטי או קריטי.
בכל אופן, אם מחיר החבילות זהה - עדיף להישאר בבוקסר בבית ולקבל את הכרטיס, במיוחד בימים מגעילים אלו כשכל צעד מגביר את הסיכוי למקלחת שנייה ביום.

:ROSE:
אתה יכול לראות בעמוד הראשון של האשכול שלא היה אכפת לי לאן לעבור, העיקר לנטוש את הגדולות.
שמעתי לעצת "אדום נחמד" כשבחרתי בגולן. לא יהיה טוב? ננסה בהוט. עדיין לא יהיה טוב? נחזור לגדולות, לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 15:14 
מסכים לגמרי, הייתי משלם מחיר גבוהה פי 10 רק כדי להרגיש שגם אני תרמתי לדרדור הנבלות האלה לעבר תהום עמוקה ומלאה במסטיקים לעוסים של חולי צרעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 18:12 
שתי שאלות:
1. במידה והאייפון שלי מתקלקל, יש עם מי לדבר בגולן? (המכשיר נקנה מאורנג')
2. בזמן הניוד הבנתי שאני מקבל מספר זמני עד שההליך מסתיים. האם אני אוכל רק להוציא שיחות בפרק הזמן הזה? מי שיתקשר אליי למספר המקורי, מה הוא ישמע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
שתי שאלות:
2. בזמן הניוד הבנתי שאני מקבל מספר זמני עד שההליך מסתיים. האם אני אוכל רק להוציא שיחות בפרק הזמן הזה? מי שיתקשר אליי למספר המקורי, מה הוא ישמע?

1. לא. גולן מספקים רק את הסים.
2. לא יודע לגבי החלק הראשון, אבל עד שהניוד מסתיים אתה ממשיך לקבל שיחות לסלולארי הישן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
שתי שאלות:

1. לגולן אין מעבדות שירות למכשירים. הם לא מוכרים מכשירים. אם יש לך עדיין אחריות יצרן (12 חודשים ראשונים) - לדעתי, היא תקפה על פי חוק גם אם אתה עוזב את אורנג'. כל מי שמוכר מכשיר חשמלי (כמדומני, בשווי של מעל 100 ש"ח) חייב לתת 12 חודשי אחריות.
2. אין מספר זמני. אתה מקבל את הסים הביתה יחד עם קוד הפעלה. נכנס לאתר האינטרנט של גולן, מכניס את קוד ההפעלה, ומקבל הודעה שהניוד יבוצע בעוד שלוש שעות (ניתנת שעה מדויקת). עד אותה דקה, אתה ממשיך להשתמש במכשיר אצל הספק הקודם. מאותה דקה ואילך, הספק הקודם מפסיק לתת לך שירות, ועליך להוציא את כרטיס הסים הישן, להכניס במקומו את החדש (של גולן). תצטרך כנראה להגדיר את הגדרות האינטרנט (APN) כדי לאפשר גלישה, אבל בגדול, זה אמור להסתדר ותוכל להשתמש במכשיר כרגיל, עם אותו המספר ששימש אותך תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הוט מובייל או גולן? תעזרו לי להחליט...
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
שתי שאלות:

1. לגולן אין מעבדות שירות למכשירים. הם לא מוכרים מכשירים. אם יש לך עדיין אחריות יצרן (12 חודשים ראשונים) - לדעתי, היא תקפה על פי חוק גם אם אתה עוזב את אורנג'. כל מי שמוכר מכשיר חשמלי (כמדומני, בשווי של מעל 100 ש"ח) חייב לתת 12 חודשי אחריות.
2. אין מספר זמני. אתה מקבל את הסים הביתה יחד עם קוד הפעלה. נכנס לאתר האינטרנט של גולן, מכניס את קוד ההפעלה, ומקבל הודעה שהניוד יבוצע בעוד שלוש שעות (ניתנת שעה מדויקת). עד אותה דקה, אתה ממשיך להשתמש במכשיר אצל הספק הקודם. מאותה דקה ואילך, הספק הקודם מפסיק לתת לך שירות, ועליך להוציא את כרטיס הסים הישן, להכניס במקומו את החדש (של גולן). תצטרך כנראה להגדיר את הגדרות האינטרנט (APN) כדי לאפשר גלישה, אבל בגדול, זה אמור להסתדר ותוכל להשתמש במכשיר כרגיל, עם אותו המספר ששימש אותך תמיד.

ואיך נמנעים מלשלם על אותו חודש בשתי החברות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הוט מובייל או גולן? תעזרו לי להחליט...
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
yos כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
שתי שאלות:

ואיך נמנעים מלשלם על אותו חודש בשתי החברות?

למה שתשלם פעמיים על אותה תקופה?
גולן מתחילים לגבות מרגע ההזמנה (או רגע הפעלת הסים, אני לא בטוח). בחברה הקודמת שלך אתה אמור לשלם אך ורק עד יום הניוד (המעבר למפעילה החדשה). אם הם גבו מראש מעבר לכך, הם צריכים לתת לך החזר. יחד עם כך, כמובן, אם יש לך התחייבויות בגלל מכשיר שרכשת בתשלומים, הם יחייבו אותך בבת אחת על יתרת התשלומים עבור המכשיר שטרם שילמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שום התחייבות, הבעיה שאני מניח שההחזר שאני מקבל בסלקום הוא תלוי בסכום מינימאלי, ואם אני לא אגיע אליו ייצא שאני משלם כפול על התקופה בסלקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 15:01 
קיבלתי את הסים של גולן.
מחר אני אפעיל אותו ואעדכן פה.

עריכה:
הפעלתי את הסים עכשיו. ניוד נקבע למחר ב-8 בבוקר. אעדכן כאן מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אין לי שום התחייבות, הבעיה שאני מניח שההחזר שאני מקבל בסלקום הוא תלוי בסכום מינימאלי, ואם אני לא אגיע אליו ייצא שאני משלם כפול על התקופה בסלקום.

תרים טלפון לסלקום ותבדוק איתם בדיוק איזה התחייבות יש לך כרגע. אל תעבור לפני שתבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אורנג' מתכופפים, והודיעו היום כי בכוונתם להשיק מסלולי 'הכל כלול' מוזלים ב-88 ש"ח וב-98 ש"ח (שקל אחד פחות מהוט מובייל).
כדי שלא לפגוע במותג, הם מתכוונים לעשות זאת באמצעות חברת הבת 012 מובייל.
זה, ככל הנראה, האתר המיועד לשירות, ויש בו כבר הרשמה מוקדמת, למי שמעוניין:
http://012mobile.co.il

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
עוד פרטים על המהלך של פרטנר (מהלך דיי גאוני אני חייב לציין):
http://www.gadgety.co.il/44292/%D7%A4%D ... %99%D7%99/
אגב, המחיר הוא לפי דעתי כדי להגיד "בתעריף הזול בישראל"

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 20:33 
גם ב-50 ש"ח אני לא אחזור לאורנג' עד שהם לא מסדרים את מהירות הגלישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 20:55 
ניידתי היום לגולן מסלקום הגנבים.
עובד בסדר גמור, מהירות גלישה טובה, 4.5/1 בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 00:54 
yos כתב:
אגב, אורנג' מתכופפים, והודיעו היום כי בכוונתם להשיק מסלולי 'הכל כלול' מוזלים ב-88 ש"ח וב-98 ש"ח (שקל אחד פחות מהוט מובייל).
כדי שלא לפגוע במותג, הם מתכוונים לעשות זאת באמצעות חברת הבת 012 מובייל.
זה, ככל הנראה, האתר המיועד לשירות, ויש בו כבר הרשמה מוקדמת, למי שמעוניין:
http://012mobile.co.il

נרשמתי.
נשמע מה יש להם להציע.

אני ממש קרוב לעבור לגולן ואם לא יהיה הצעה מפתה המהלך יתבצע בשבוע הבא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 09:20 
הניוד שלי נקבע להיום בבוקר, ב-8:07. הם איחרו ב-3 דקות. ב-8:10 קיבלתי מייל שהניוד בוצע.
הכנסתי את הסים של גולן, האייפון זיהה אותו. הגדרתי את ה-APN לצורך גלישה. הכל טוב. מהירות הרבה יותר טובה משל אורנג' (לא חשבתי אחרת).
הבעיה שלי כרגע זה שאני לא מצליח לקבל שיחות מבזק ומאורנג' (יכול להיות שגם מעוד חברות, אבל זה מה שאני יודע בוודאות כרגע). התקשרתי *0058, ענו לי תוך 2 דקות (לא האמנתי!) ואמרו שעד מחר לכל המאוחר זה יטופל ע"י צוות ההנדסה שלהם. נחיה ונראה...

אנשים - תעברו! זה לא כזה מפחיד כמו שזה נשמע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 09:23 
עד המ!!ת הפועל כתב:
הניוד שלי נקבע להיום בבוקר, ב-8:07. הם איחרו ב-3 דקות. ב-8:10 קיבלתי מייל שהניוד בוצע.
הכנסתי את הסים של גולן, האייפון זיהה אותו. הגדרתי את ה-APN לצורך גלישה. הכל טוב. מהירות הרבה יותר טובה משל אורנג' (לא חשבתי אחרת).
הבעיה שלי כרגע זה שאני לא מצליח לקבל שיחות מבזק ומאורנג' (יכול להיות שגם מעוד חברות, אבל זה מה שאני יודע בוודאות כרגע). התקשרתי *0058, ענו לי תוך 2 דקות (לא האמנתי!) ואמרו שעד מחר לכל המאוחר זה יטופל ע"י צוות ההנדסה שלהם. נחיה ונראה...

אני לא מצליח להבין למה כמעט כל מי שמנייד מספר נתקל בבעיות של קבלת/הוצאת שיחות...
זה מה שמרתיע אותי כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 09:58 
red_o כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אני לא מצליח להבין למה כמעט כל מי שמנייד מספר נתקל בבעיות של קבלת/הוצאת שיחות...
זה מה שמרתיע אותי כרגע

בוא נגיד שככה הותיקות "מתנקמות" בעוזבים. זה לא בעיה של גולן/הוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 15:55 
אין הגבלות של "תעבור את ה300 דקות שיחה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 16:05 
הבעיה שלי עם פלאפון היא שאני לקוח חדש שם ואיכשהו הנציג הצליח לדחוף לי מכשיר C2 של נוקיה, שזה סתם מכשיר והוא הביא לי אותו כ"חלופי" "בחינם מה אכפת לך".
עכשיו כשהבנתי מה עשיתי עם הבחירה הזו התקשרתי ואמרתי לו לבוא ולקחת את המכשיר או שאני מתנתק, הוא עירבב אותי ובסופו של דבר הוזיל לי את החבילה בעוד 20 שקל ואני הסכמתי.
אם אני מצליח לגרום להם לקחת את המכשיר ממני אני עוזב, אבל איך אני עושה את זה, אני אצלם חודש וקצת וכבר הם הספיקו להרגיז אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 16:36 
עדכון:
הכל עובד אצלי פיקס. שיחות נכנסות, יוצאות, SMS-ים, גלישה. התמיכה של גולן פתרו לי את הכל תוך 4 שעות (אולי אפילו פחות, זו הערכה גסה).
יאללה, לעבור :ROSE:

danired כתב:
אין הגבלות של "תעבור את ה300 דקות שיחה"?

ההגבלה היחידה שיש היא על גלישה - אחרי 3GB המהירות יורדת.
מבחינת שיחות והודעות, כמה שאתה רוצה. כמובן "שימוש הוגן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 17:46 
לחברי הוט מוביל שימו לב:
http://www.iphoneil.net/?p=97218

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 18:57 
לירון, הבנתי שהבעיה הזאת של facetime ו-iMessage נפתרה היום לגמרי בהוט מובייל (לפי כמה פורומים).
אגב, גם אצלי בגולן השירותים הנ"ל עובדים. אני יודע על כאלה שזה לא עובד אצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
הלכתי היום לפלאפון, שיתפחו לי את הסלולארי כי מרוב קודים שגויים שנתנו לי נציגים בטלפון, המכשיר ננעל לגמרי.
שעה וחצי של צעקות על נציגים הזכירו לי עד כמה עשיתי נכון שעזבתי את הזבלים האלה
לא יאמן.
השיא היה, שהם לא הצליחו לפתוח אותו, אז הם שלחו אותו למעבדה בת"א, והנציג לא הסכים לתת לי מכשיר חלופי. הם הרסו לי את המכשיר, לקחו לי אותו לשבוע, ולא הסכימו לת חלופי.
חבורה של אפסים.
דנירד, תעזוב את פלאפון נו מטר ואט. אין ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 21:54 
יש לי את אותו נסיון פחות או יותר עם אורנג'

לא הסכימו לתקן לי את המכשיר (שנרכש מהם כמובן, שלקחתי מאחותי כשהביאה לעצמה חדש, והיא אפילו טרחה וציינה בפניהם שהמכשיר הישן עובר למספר הזה והזה כשהיא רכשה מהם את החדש).
אחרי תקופה הוא התקלקל, הם לא הסכימו לתקן כי לפי הרישומים שלהם המכשיר רשום על שם בוריס. מיותר לציין שאני לא מכיר שום בוריס, ובטח שהמכשיר שלי בזמנו לא היה שייך לשום בוריס. הייתי שם פעם-פעמיים בשבוע(וכל פעם שם זה הרי עניין של שעות) במשך חודש(כל פעם עם הבטחות המהמוקד הטלפוני, משירות הלקוחות, עם עוד ועוד ייפויי כוח ומה לא), כולה בשביל שיתקנו לי את המכשיר, לא רציתי חדש, לא שדרוג ולא כלום, כל פעם אותו סיפור מחדש עם נציג אחר ומנהל אחר, אף אחד לא מודע לשום שיחה שנעשתה קודם ולשום דבר שנאמר. עבדתי שנים בתחום של שירות ותמיכה, דבר כזה לא ראיתי. משהו כמו חודש הייתי בלי טלפון, זו לא הייתה תקלת נוחות, המכשיר לא נדלק.
בסופו של דבר התברר העניין, זמן קצר אחרי שאחותי קנתה את המכשיר שהתקלקל, הוא נגנב, היא כמובן הודיעה לחברה, שנתנה לה מכשיר חדש מהקופסא. רק שהוא לא בדיוק היה חדש מהקופסא, הוא היה מכשיר שבוריס כלשהו החזיר להם... זה באמת היה על רגל אחת.

בכל אופן, בגדול כולם אותו דבר ולכולם יש את אותם סיפורים עם שינויים קלים בפרטים ובשם של החברה. לעבור חברה לא מבטיח כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
סיפור מטריף. מאיפה היה לך זמן לבלות שם כל כך הרבה? אני במצבי לא מסוגל לעבור את זה שוב.
אבל אתה טועה
לא כל החברות אותו דבר
החברות החדשות, גולן רמי לוי או אפילו הוט, אין שם סיבה שתצטרך שירות לקוחות.
יש לך מסלול אחד, לכל היותר שניים, בלי להסחב עם מכשיר, בלי הפתעות בחשבונית.
אין שום סיבה לריב איתם, כי אין להם איך לזיין אותך.
מי שמצטרף לחברות הגדולות כי הן הורידו מחיר (בזכות החדשות, כשלהזכיר לכם כמה חודשים אחורה, אורנג' הקימו קול צעקה כשניסו להוזיל דקת שיחה ב2 אגורות מסכנות), הוא אדיוט ומגיע לו לסבול אצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 22:13 
לא היה לי זמן, הפסדתי עבודה ו\או לימודים.
על כסף ומסלולים אני לא רב עם אף אחד אף פעם ואני די יודע להסתדר. אבל כשהמכשיר לא עובד, אז המכשיר לא עובד. אין ברירה.

* אני כבר לא לקוח של אורנג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 255 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: