תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 16:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אפשר לשמוח?(עו"ד יואב מוזר רכש את הפועל)
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
yossi כתב:
nirog כתב:
אני שואל בכנות ואשמח לתשובה ענינית:
אם אני יוצא מתוך נקודת הנחה שמה שפירסם משה הרוש בהארץ (http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1734450) הוא נכון -

מה אנחנו רוצים כעת מטביב?

טביב אמר בעצם למוזר:
"עזוב אותי מהפועל, קח את הפועל, תנהל אותה כראות עיניך, תמצא לה רוכשים, תמכור למי שאתה רוצה, הנה תג מחיר סופי, לא תמכור עד תחילת אוגוסט? נצא למכרז (ואולי אקבל במכרז פחות כסף) תביא מנויים? טוב. לא תביא - בעייה שלכם. אני בחוץ"
(כפי שכתבתי אמש יש בשורה במוזר על פני זמיר בשני דברים מהותיים מאוד:
א -לזמיר לא היתה סמכות להחליט למי למכור. הוא רק קיבל ההצעות. מוזר יכול להחליט לבד למי הוא מוכר.
ב - טביב לא אמר לזמיר כמה התג מחיר הרשמי (וזה יצר סאגה עם רמון). כעת הוא קבע תג מחיר)

ואני שואל -
מה הקריאה לפעולה שלנו כעת מטביב, מה אנחנו דורשים ממנו?
שימכור? הוא מסכים
שיקבע תג מחיר? קבע
שלא יפלה רוכשים? לא מפלה. מוזר מוסמך למכור למי שמוזר רוצה.

לסיכום:
בהסתמך על הכתבה של הרוש - מה כעת אנחנו רוצים מטביב?

מאד פשוט יקיר
מטביב אנחנו לא רוצים כלום
אנחנו צריכים להציע רכישה של הקבוצה בסכום שהוא השקיע - קצת פחות מ 7 מש"ח
אם ירצה למכור אהלן ואם לא יש לנו סבלנות
אין מנוים שנה הבאה
המחאה עדיין מול החנויות
ועכשיו בוא נראה מי עושה לנו עוונטות של מכרז למרבה במחיר

אסור לתת לו פי 3 פשוט אסור
אם נוסיף ציטוט שרץ פה ועצוב כמה שהוא מצחיק : "לא יהיה לנו יותר זול להשקיע רק 6 מליון ש"ח, לקנות את בית"ר ואז לעשות עם טביב החלפות ?"

במילים אחרות:
מה אנחנו רוצים מטביב? שיוריד המחיר
בקשה הגיונית של קונה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 10:50 
במילה אחת בלוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
indiferent כתב:
במילה אחת בלוף

ובשתי מילים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
בני יעקבי כתב:
סימרוטיץ כתב:
כשיש כל כך הרבה אפשרויות למה שיכול לקרות החל מאתמול אני לא חושב שאף אחד יודע (כולל טביב) מה יקרה מחר .
בגלל זה תמיד צריך לחזור לבסיס , שני הדברים הכי חשובים לטביב זה אגו וכסף .
לכן אני לא אתפלא אם הקבוצה תצא למכרז ,תמכר בסכום נמוך מ 18 מש"ח (בוא נאמר 12 מש"ח) ואז יישאר מצג שווא כאילו מישהו השלים לו את הכסף החסר, שבפועל טביב יקבל רק 12 מש"ח אך יוכל לטעון שקיבל 18.5 מש"ח כמו שהוא ביקש מההתחלה .
דבר נוסף שגילנו אתמול כנראה ,זה השימוש של טביב בספין ג'ורג' ורור , ורור כאילו היה נגד טביב אך למעשה קבע תג מחיר של 18 מש"ח כדי להכניס את קבוצות הרכישה לפינה .
לסיכום ההשארה (מופרכת ככל שתשמע ואחת מיני רבות) :
טביב : אגו יש, כסף יש, דנה רגועה/
mission accomplished .

לא עכשיו התמונה קצת יותר ברורה. ק בוצת הרכישה ערבה לסכום של 18.5 מליון ש"ח . הוא מקבל את הכסף זה מינמום. בעצם היה צריך לספר את הסיפור ככה. קבוצת הרכישה הציעה 12 טביב אמר להם תבטיחו 18.5 תוציאו את הקבוצה למכרז אם תקבלו פחות? אתם אחראים להפרש, אם תקבלו יותר זה שלי. וזה ההסכם. מה שחשוב זה שטביב בחוץ. כרגיל הרוויח כסף. אבל כנראה נראה אותו בטדי. שיהיה לו לבריאות שם נאי בהחלט אשמח שיהיה הבעלים של בית"ר גם כי מגיע להם וגם כי בעצם חשוב שבית"ר תהיהי קיימת

אדומים אפשר לשמוח (אם כי עם הטביב הזה it never over till it really realy over.)
זאת אומרת אנחנו נחגוג מתי שהמפגע יהיה בחוץ לחלוטין בצורה מוחלטת ובלתי ניתנת לערעור.

אחים אדומים אנחנו יכולים להיות גאים בעצמנו ובמיוחד אלו שעשו במלאכה ימים ולילות.

לגבי מה שמודגש , יש לך מידע אישי ? או שזו השארה שלך ?

ככה כתוב בכמה עיתונים למשל כאן
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/378/556.html
הבנתי היא שהוא מקבל מינימום 18.5 אם יותר אז יותר .
אם פחות הקבוצה עוברת לעו"ד מזור תמורת הסכום הזה. נתנו ערבויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 11:12 
dino כתב:
indiferent כתב:
במילה אחת בלוף

ובשתי מילים?

לרמי יצהר יש 100 מלים. ובשתי מלים - הבלוף והסברו.
http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=31735

בלוף המכירה - הטעייה מכוונת
טביב ממשיך לשלוט בהפועל תל אביב
למרות מינוי הנאמן עוד אין קונה וטביב עדיין בעל הבית. המטרה: לגרום לאוהדים להאמין שהבוס השנוא כבר לא במועדון

טביב בעל הבית ועוד איך
ברעש ובצלצולים גדולים הכריז אמש אלי טביב כי ''סיים את דרכו בהפועל תל אביב''. צריך לא מעט מאמץ כדי להסיר את המסיכה מעל השקר הגדול. בסופו של דבר מתבררת האמת: מדובר בסך הכל בפסאידו הסתלקות ובעברית מדוברת: ישרא-בלוף אופייני לכדורגל הישראלי.
טביב הבין שכל עוד הוא בסביבה אין סיכוי למכור מינויים לעונה הבאה. לפיכך יצאה הודעה ושוגרו מסרים לכתבי הספורט הרלבנטיים שבהם נדרשו להטיף בתקשורת כי זהו. תם עידן טביב בהפועל תל אביב. האמנם? ובכן - לא ולא. טביב עדיין בעל הבית והוא ימשיך להיות בעל הבית עד שלא תהיה העברת הבעלות בהתאחדות לכדורגל באישור הבקרה ולאחר בדיקת הנאותות ואישור זהותו של הרוכש.
נכון שמינה עורך דין להיות נאמנו אבל העורך דין, שטוען כי הוא אוהד הפועל, פועל למען טביב ומטעמו. מכירות והשקעות, צירוף שחקנים ומכירתם, פעולות שיווק ויחצנות - הכל הכל ייעשה בשליטתו המוחלטת של טביב.

טביב דורש עבור הקבוצה 18.5 מיליון שקלים ונאמנו ינסה לגייס אוהדי הפועל לכלל קבוצת רכישה. בהמשך אם הדבר לא יצלח, מבהירים הטביבים יצא ''מכרז פומבי''. נו טוף, גם זה משונה שהרי טביב צועק כבר חודשים מול כל מיקרפון אפשרי ש''הפועל תל אביב על המדף'', אלא שאיש אינו מוכן לשלם את הסכומים שהוא דורש.
בשבועות האחרנים טביב מסתובב באירופה בניסיון למצוא פראייר, אבל בסופו של דבר הוא עדיין תקוע עם הפועל תל אביב. הקבוצה עצמה משותקת. הכנסות אין, מינויים אינם נמכרים, לא כולם קיבלו משכורת, ההכנות לעונה הבאה - מוקפאות.
בקיצור, גמרי לא ברור אם המינוים יתחילו להימכר ואם זה לא יקרה, הקופה תישאר ריקה כיוון שטביב כבר הצהיר כי לא יזרים עוד אפילו לא שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 11:26 
רמי יצהר כותב ב 100 מילים את מה שחלקנו, הפחות אופטימי, ידע כבר מאתמול (או עד שלילת המחשבות שלנו ע"י הוכחות/עובדות).
טביב הבעלים של הקבוצה ולכן לא צריך לרכוש מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 11:35 
אני חושב שמילות המפתח הן דנה ואשכנזי, אני בהחלט מאמין לזה שהיא נתנה לו סוג של אולטימטום לגמור עם זה. אבל מאחר וכנראה הוא לא רוצה או לא יכול, הוא היה חייב למצוא טריק. כרגע זה נראה רע מאוד, חרטא ברטא. בוא נראה שייצאו עם הפרטים השלמים כדי להפיג את החשש מהישרא-בלוף שזה נשמע. עד אז כל השאר זה בלבולי ביצים וחבל להתעסק עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 12:07 
הצפרדע והעקרב רצו לחצות נהר: העקרב, שאינו יודע לשחות, ביקש לרכב על גבה של הצפרדע, אשר סירבה עקב חששה שהעקרב יעקוץ אותה בדרך. העקרב הצליח לשכנעה שכך לא יהיה, שכן גם הוא מבקש להגיע לגדה השנייה. הצפרדע השתכנעה והסכימה, אך באמצע הנהר העקרב עקצה, ושניהם החלו לטבוע. קודם שטבעו הצליחה הצפרדע לשאול בתדהמה: "למה ומדוע, הרי עכשיו שנינו נמות"? והעקרב השיב: "זה הטבע שלי."
בקיצור : " תמות נפשי עם פלישתים "
18 מיליון , 12.5 מיליון , עורך דין , נאמן של הקבוצה , נאמן בטיחות, .............
שלא יבלבל את הביצים !!! נדרש לשלב להילוך שלישי !!! לא להפסיק את המחאה !!! להחריפה !!!
יש להיות קשובים להודעות הארגונים האדומים לקראת שובו של הראיס .
לא ניפול יותר בפח – לא נקבל אותו בנתבג – נחכה לו בחורש 64 !!!
נארגן קבלת פנים שתתפוס את הידיעות המרכזיות בכל הערוצים ! ! !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 12:08 
רמי יצהר כתב:

נכון שמינה עורך דין להיות נאמנו אבל העורך דין, שטוען כי הוא אוהד הפועל, פועל למען טביב ומטעמו. מכירות והשקעות, צירוף שחקנים ומכירתם, פעולות שיווק ויחצנות - הכל הכל ייעשה בשליטתו המוחלטת של טביב.

זה נכון? ככה זה הולך להיות?

כי אני הבנתי לגמרי הפוך - שטביב יותר לא יקבל החלטה בהפועל ואין לו השפעה על פעילות העו"ד והחלטותיו, וכל מה שנשארר הוא עניין טכני בהתאחדות.
מישהו יכול לתקן אותי עובדתית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 12:14 
joshsoos כתב:
אני חושב שמילות המפתח הן דנה ואשכנזי, אני בהחלט מאמין לזה שהיא נתנה לו סוג של אולטימטום לגמור עם זה. אבל מאחר וכנראה הוא לא רוצה או לא יכול, הוא היה חייב למצוא טריק. כרגע זה נראה רע מאוד, חרטא ברטא. בוא נראה שייצאו עם הפרטים השלמים כדי להפיג את החשש מהישרא-בלוף שזה נשמע. עד אז כל השאר זה בלבולי ביצים וחבל להתעסק עם זה.

לגמרי.
דנה היא הדרך הקלה להשפיע על הגועל נפש - חשופה בעולם החצוני ומלכה חסרת מעצורים בביתה.
למעשה אנחנו בניסוי משפחתי, אליעזר רוצה לראות האם הצעד יבלבל אותנו והוא יקבל חיים נורמלים מדנה. והוא חשוף אליה גם ממרחק אלפי ק"מ.
עוד לחץ על דנה, והוא יסכים להוריד את רף ה-18.5.
הוגן ? מאוד. היא חלק ממנו והצלחותיו הם חלק ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
קצת סבלנות חברים, קצת סבלנות. הכל יתבהר בסוף.
שנה שלמה של מאבק , לא יקרה כלום אם תתאפקו עם כל הספקולציות עוד כמה ימים ושכולנו נדע טוב יותר מה הולך.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
למה אצל טביב שום דבר לא ברור אף פעם? שום דבר לא הולך חלק? הכל נמרח על שבועות, חודשים ושנים. גם כשהוא הולך לקנות כוס קפה הוא עושה מלחמת התשה למוכר?("1 או קפוצ'ינו או הפוך אבל רק אם אני מקבל מתנה גליל נייר טואלט ודניש אחת. תן לי כמה ימים להחליט. אתה לא מבין בקפה") זה משהו שהוא ממש דומה בו לחסן נסראללה. לדעתי הוא למד אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 12:38 
לא חרטא ולא ברטא. אתם נהנים לכתוב "חרטא ברטא"? מה הקטע?
אם זה נשמע כמו משהו, אז נשמע כמו חצי דרך בגאולת הקבוצה מידי הצורר הזה בכך שעברה לידיים שלא יעבירו את הקבוצה הלאה לקונה מפוקפק ונוכל סטייל טביב.
לפני שנה וחצי הצעתי לכם כאן בפורום להיפגש אצלי בבית ולחשוב יחד על דרך להתאגד כדי להגיע למקסימום רוכשים פוטנציאלים שיוכלו לקנות את הקבוצה ברגע שזה יעמוד על הפרק. לחשוב על דרכים יצירתיות לשווק את הקבוצה תוך מתן דגש על העשור האירופאי המרשים. או במילים אחרות לקחת אחריות. ליזום. לא לחכות לרוכש שיפול מהשמיים. אם יש משהו לא טוב במהלך הזה אז זה שעכשיו הזמן לא לטובתנו. הדבר האחרון שהפועל צריכה עכשיו זה קבוצת רוכשים. צריך בעל בית, הוגן ואכפתי למועדון, אחד שיזרים כסף. האידאל מבחינתי הוא שהאוהדים הם אלה שלוקחים חלק פעיל בניהול המועדון ולא במימון הפעילות. זה לא בלתי סביר שאיזה פילנתרופ יפקיד את ניהול הקבוצה בידיי מי שהכי אכפת להם ממנה. זה הכיוון לשאוף אליו. אולי רק כדי להראות נכונות וטעם טוב אז לתת איזה משהו גם כן לקופה. לא מעבר.
התשלום הראשוני לטביב הוא רק משוכה ראשונית שרוכש צריך לעמוד בה. זה עדיין רחוק מאוד מלומר משהו על כוונותיו ושאיפותיו ואסור שבזה ימדד או ייבחר הבעלים הבא של הקבוצה. אחרת- לא עשינו פה כלום.
אם יש עוד אנרגיות לחברים המנהלים את המאבק הרי שלדעתי כעת הם צריכים להיות ממוקדים במטרה אחת חיפוש רוכש מתאים להפועל ת"א. איסוף מידע, אולי סרטון מוצלח, שיווק נכון, מיפוי רוכשים מקומיים פוטנציאלים, עבודה.. לנצל את השכל שלנו, את הקשרים והידע. לא את הכסף, זה לא הצד החזק של רובנו וזו תהיה שגיאה לדעתי להתפתות לזה.
סורי על החפירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
1. אני צריך ששוב משהו יסביר לי איך בטוח שטביב לא יהיה בקבוצה תוך חודש, אם מספרים על סיטואציה שנשאר איתו עוד שנה?

2. בהנחה שלא יהיה חרם מנויים והקבוצה תחייה על הכנסותיה (25 מ') האם זה באמת דבר כל כך רע? האם אי אפשר למנות מאמן, לבדוק זרים, לקנות שחקנים ולהתחיל להקים מחדש? כי ממה שאני מבין זה הכי טוב שאנחנו יכולים מהמצב, קילנו מנהל "בעלים" חדש שהוא כיביכול אוהב אדום שיעשה הכי טוב שהוא יכול למען הקבוצה. ובהזדמנות הראשונה שתתאפשר טביב לא יהיה פה, ונקבל משהו אחר.

אם זאת, אני חרד מהרעיון של להשאר איתו עוד שנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 13:15 
זה מלבב לראות שלאט לאט לאנשים נופל האסימון.
אבל זה לא ישנה כלום ולא יעזור במאומה.
קטר "שותפות האוהדים" יצא לדרך ושום דבר כבר לא יעצור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 13:23 
חתול אדום כתב:

שום קטר לא יצא לדרך, חכה עם ההודעות האלה, תן קצת
קרדיט לאנשים בחזית המאבק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 21:09 
מאיפה הסקתם שיש לי ביקורת על מה שראצ'ו ומטה המאבק עשו עד היום ומי דיבר על תהילה או לא תהילה?

ראצ'ו יודע טוב מאד כמה אני מעריך את מה שהוא עושה.

בנושא המשפטי אני מבין "קצת" יותר טוב ממנו, ומה שעו"ד מוזר אמר במפורש לתקשורת לא מתיישב עם מה שראצ'ו כתב כאן שקרה. םשוט מאד.

אם מטה המאבק מתכוון לעודד אנשים ללכת ולקנות מנויים על סמך יפוי הכח הבלתי חוזר הזה שעליו מדברים (שבכלל עדין לא נמסר לו - למרות שאתה ראצ'ו כתבת שהוא קיבל אותו) אז הם ישחקו לידיים של טביב.

ואם מישהו שם לא מבין את זה אז אני אדאג לצעוק את זה כאן שוב ושוב.

ועו"ד מוזר יכול להיות האוהד הכי גדול בעולם. זה לא משנה כהוא זה את מה שקורה בפועל. במה שהוא עשה עד עתה וביציאה לתקשורת הוא כבר הזיק בצורה בלתי רגילה ועזר לטביב (גם אם לא היתה לו כוונה לעשות את זה - העובדה היא שטביב כבר השתמש בו), ומי שלא רואה את זה, כדי שיוציא את הראש מהחול.

גם שאול אייזנברג השתמש בעו"ד טובים יותר ממוזר ועד שהם הבינו מה הוא עושה הנזק כבר נגרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אפשר לשמוח?(עו"ד יואב מוזר רכש את הפועל)
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 22:18 
רדנקו כתב:
מאיפה הסקתם שיש לי ביקורת על מה שראצ'ו ומטה המאבק עשו עד היום ומי דיבר על תהילה או לא תהילה?

ראצ'ו יודע טוב מאד כמה אני מעריך את מה שהוא עושה.

בנושא המשפטי אני מבין "קצת" יותר טוב ממנו, ומה שעו"ד מוזר אמר במפורש לתקשורת לא מתיישב עם מה שראצ'ו כתב כאן שקרה. םשוט מאד.

אם מטה המאבק מתכוון לעודד אנשים ללכת ולקנות מנויים על סמך יפוי הכח הבלתי חוזר הזה שעליו מדברים (שבכלל עדין לא נמסר לו - למרות שאתה ראצ'ו כתבת שהוא קיבל אותו) אז הם ישחקו לידיים של טביב.

ואם מישהו שם לא מבין את זה אז אני אדאג לצעוק את זה כאן שוב ושוב.

ועו"ד מוזר יכול להיות האוהד הכי גדול בעולם. זה לא משנה כהוא זה את מה שקורה בפועל. במה שהוא עשה עד עתה וביציאה לתקשורת הוא כבר הזיק בצורה בלתי רגילה ועזר לטביב (גם אם לא היתה לו כוונה לעשות את זה - העובדה היא שטביב כבר השתמש בו), ומי שלא רואה את זה, כדי שיוציא את הראש מהחול.

גם שאול אייזנברג השתמש בעו"ד טובים יותר ממוזר ועד שהם הבינו מה הוא עושה הנזק כבר נגרם.

רדנקו צודק, כל הסיפור עם האוהד עוד מוזר, פגע פגיעה גדולה במאבק, זה לפני הכל.
כולי תקווה שמטה המאבק יצא בקריאה לחרם מנויים ויפה שעה אחת קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 22:46 
עדיף פשוט לחכות עוד קצת כדי להבין בדיוק במה מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אפשר לשמוח?(עו"ד יואב מוזר רכש את הפועל)
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:

אתה חושב שאם כל שעתיים תזרוק משפט פסימי לאוויר זה יתרום משהו?
יש אנשים טובים וחכמים שבוחנים את המהלך הזה מכל הצדדים ושוקלים טוב טוב את הצעדים הבאים,תן להם קצת קרדיט ותנשום לפני שאתה מפזר פסימיות בכל מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אפשר לשמוח?(עו
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
עדיף פשוט לחכות עוד קצת כדי להבין בדיוק במה מדובר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 00:47 
מה נבין בעוד קצת?
אתם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים?
עוד לא קיבלנו תשובות לגבי נושאים כמו
מי שם את הכסף בבקרה התקציבית לחוזים החתומים לשנה הבאה?
טביב? קבוצת הרוכשים המסתורית של מוזר?
לגבי הכנת הקבוצה למכרז- רק לפני שבוע היה נראה שהקבוצה נמכרת לקבוצת שבס
אז להשקפתי חזרנו הרבה אחורה. גם המחיר עלה והכי חמור
זה שהמכירה תתעכב עוד ועוד ותהרוס את ההכנות לשנה הבאה.

הדבר האופטימי היחיד הוא שאני סומך כמעט בעינייפ עצומות על מובילי המחאה
וייתכן שהם יודעים משהו שאני לא יודע
כמו מהלכים של אחת מקבוצות הרכישה מאחורי הקלעים
לסיים את הסיפור עוד השבוע.
כל אפשרות אחרת היא נסיגה לאחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 06:04 
איך מגיעים לקהל הרחב עם ההודעה הזאת של ציאטיאט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 06:29 
צריך פשוט לפנות לעו״ד מוזר ולשכנעו שלא יחתום על הסכם עם טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
שאלה לי אליכם
אתם אומרים שצריך 2000-3000 אוהדים שישלמו 1000 שקל כל אחד כדי שתהיה לנו בעלות על המועדון.
אבל אם בשנים האחרונות, אנחנו תמיד מגיעים ל8,000+ מנויים בעונה. אז למה אי אפשר להציע קבוצת רכישה כשכל אחד ישלם קצת יותר ממה שתכנן על מנוי ופשוט נחליט בתור בעלים לא של 15% אלא יותר לכיוון ה50 ומעלה, שכל בעלים של הקבוצה מקבל מנוי חינם למשחקים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
lapidus כתב:
אתם אומרים שצריך 2000-3000 אוהדים שישלמו 1000 שקל כל אחד כדי שתהיה לנו בעלות על המועדון.

מי אומר את זה? איך 2-3 מיליון שקל מקנים לך בעלות על המועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
גם אני לא הצלחתי להבין את החישוב.
חוץ מזה, שהכוח של המנויים לא אמור להיות כוח לקנית הקבוצה.
אלא כוח קניה של הקבוצה עצמה, לדוגמת רכש שחקנים, צוות מקצועי, מחנה אימונים וכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:38 
האדס כתב:
גם אני לא הצלחתי להבין את החישוב.
חוץ מזה, שהכוח של המנויים לא אמור להיות כוח לקנית הקבוצה.
אלא כוח קניה של הקבוצה עצמה, לדוגמת רכש שחקנים, צוות מקצועי, מחנה אימונים וכו.

כח המנויים הנו הנשק המרכזי שנמצא בידייהם שלה אוהדים מול כל הנהלה של המועדון. בלי הכסף של 4000-9000 מנויים, הפועל ת"א תתקשה מאד להתחיל את העונה או כל עונה. אני מעריך שיש כמות של כ-4000 מנויים שיקנו כמעט בכל מזג אוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
lapidus כתב:

מי אומר את זה? איך 2-3 מיליון שקל מקנים לך בעלות על המועדון?

הרעיון שכל מי שיתן 1200 שח (100 לחודש) יקבל מניית חבר בהפועל
הציפייה שיבואו אוהדים אמידים בהפועל וירכשו כמה מניות (יש אוהדים שיכולים לרכוש גם 20 מניות אישיות)
כל מנייה=זכות השפעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
צריך פשוט לפנות לעו״ד מוזר ולשכנעו שלא יחתום על הסכם עם טביב

נראה שזה הכיוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: