תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "האדומים" - 100 שקל בחודש ואתם הבעלים של הקבוצה
הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 20:29 
רעיון מצויין :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
סומך כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Moalem כתב:
אדום נחמד כתב:

כאילו מה. עושה לך טוב התגובה הזו?
אם בתרחיש דמיוני מצליחים להרים דבר כזה, אתה לא נכנס?
מספיק לזיין את השכל ויאללה לעבודה.

אני שם כפול,אבל זאת לא הנקודה.
מאוד קשה לגייס מהאוהדים ומגורמים חיצוניים 18.5 מיליון ועוד להפריש כסף לתקציב ראוי,בלי קשר להכנסות הצפויות,יהיה קשה להעמיד קבוצה,מנקודת מבט ריאלית.

25 מיליון (תקציב ההכנסות כולל המנויים, לא כולל אירופה) זה תקציב ראוי לעונת "מעבר" מבעלות פרטית לאוהדים משנה הבאה אפשר לבקש פחות כסף (נגיד 500 מכל אוהד כפול 10000 אוהדים = 5 מיליון, + 25 הכנסות קבועות ואולי אפילו איזה 10 מאירופה זה 40 מיליון, זה האמא של התקציבים הראויים)
מנקודת מבט ריאלית, בעלים של קבוצת כדורגל זה דבר נורא מיותר (חוץ ממקרי גולדהאר, גידמק וכו', אבל אז זה באמת מוגזם ובד"כ לא יציב...)

חישובים מאוד מרשימים...
מה לגבי חובות עתידיים שיתכן ויפלו על המועדון? למשל, נגיד... מה עם התביעה של סוכן השחקנים? כמה מיליונים הוא טוען שחייבים לו? וג'מצ'י? והזרים? איפה זה נכנס בכל החישובים האלו?

לפי הבקרה, ביחד עם החובות, הקבוצה מאוזנת.
לגבי חובות עתידיים, קצב לא תבע מאלי טביב סתם 5 מיליון שקלים, זה כסף שלא שולם לו, הכסף הזה לא יכול להיות מובטח לקצב (באופן עקרוני) אם הוא לא במסגרת התקציב.
חובות לא "נופלים" על הקבוצה משמיים

לא הבנתי את המשפט האחרון שלך, אם קצב ינצח בתביעה, אז הסכום שיקבע יהיה חוב של הפועל. זה לא יפול מהשמים, זה יפול מביהמ"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 20:30 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לירון האדום כתב:
על פי דעתי אם המחיר של לקנות את טביב הוא 16.5 M, על האוהדים לגייס לפחות 8 מיליון ש"ח (זה אפשרי לדעתי).
לאוהדים אסור לנהל את הקבוצה.
על פי דעתי 51% לבעלי העסקים 49% לעמותת האוהדים.
דירקטריון שבו יהיו 5\7 אנשים למשל, כאשר 2\3 דירקטורים הם אוהדים שיברחו בבחירות.
לאוהדים צריכה להיות זכות וטו בדברים מהותים כגון: צבע חולצה\מחירי כרטיסים\מנויים\איצטדיון ביתי(העברת משחקים).
לא להתערב בשום אופן בניהול מקצועי.
עוד זכות וטו חשובה תהיה במידה והרוכשים מעוניים למכור את החלק שלהם, לאוהדים(בעצם הדירקטורים) תיהיה זכות וטו על הנושא הזה גם כן.

51% לאוהדים, אני יודע, קטנוני, אבל קריטי, כל הרעיון הוא שהבעלים לא יכולים לעשות שום דבר משמעותי בלי הסכמה עקרונית של האוהדים, אין שום הגיון שלבעלים יהיה יותר אחוזים אם הוא לא המחליט, שלא נדבר על זה שלדעתי גם צריך להיות סעיף שבהסכמה של 80% מקולות האוהדים, הבעלים חייב ללכת...

אם אתה תיהיה בעל 51%, אני לא מכיר הרבה אנשי עסקים שיהיו מוכנים להיות בדעת מיעוט (אם כך בשביל מה להם בכלל להשקיע בקבוצה?!)
מה הכוונה לשום דבר משמעותי? לכן יש עניינים מיוחדים שלקהל תיהיה זכות וטו בינהם.
לא תוכל להכריח אף פעם מישהו למכור משהו ששיך לו (זה צריך להגיע מרצון שלו), אפשר כמובן יהיה להדיח את הבעלים במידה והוא מורשע בפלילים וכו', אבל אלו כבר דברים קטנים.

הבעיה העיקרית שאני רואה אותה, זה איך מגייסים את הכסף ואיך מקימים את העמותה, ממה שאני יודע היו כבר נסיונות כאלו שלא צלחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 20:35 
לאנשים פה לא רק שאין מושג כמה עולה לנהל קבוצת כדורגל לעומת כדורסל,
אתם גם יכולים להסתכל על הכדורסל ולהבין שלגייס 10000!! אנשים שישימו 1200 ש"ח אפילו באופן חד פעמי
זה משהו שלא יקרה...
אנחנו צריכים לשאוף להיות חלק מהניהול כ20 אחוז (הזכירו פה את מודל סוונסי) ולא יותר מזה בשלב הראשוני,
אל תשכחו שרוב ההכנסות של קבוצה כמו הפועל הם המנויים והכרטיסים, לכן אני לא רואה מישהו פה ששם
גם 1200 שח בשנה ועוד קונה מנוי בסכום דומה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 20:40 
gigs כתב:
אתם גם יכולים להסתכל על הכדורסל ולהבין שלגייס 10000!! אנשים שישימו 1200 ש"ח אפילו באופן חד פעמי
זה משהו שלא יקרה...
אנחנו צריכים לשאוף להיות חלק מהניהול כ20 אחוז (הזכירו פה את מודל סוונסי) ולא יותר מזה בשלב הראשוני,
אל תשכחו שרוב ההכנסות של קבוצה כמו הפועל הם המנויים והכרטיסים, לכן אני לא רואה מישהו פה ששם

א. לכדורגל יש יותר אוהדים מלכדורסל.
ב. בכדורגל יש תחרותיות, בכדורסל אין.
ג. אפשר שיהיו 2 קטגוריות של מחיר אחת של מחיר עמותה, השניה של מחיר עמותה+מנוי (מבלי אפשרות לעשות מנוי ולא להיות חבר עמותה, המחיר של המנוי כבר יהיה בגלום במחיר של חברות בעמותה).
אפשר לאט לאט לגייס את הכסף ולהיות בעלים של 49% או פחות...
הכי חשוב שיהיה זכות וטו על נושאים מהותים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 20:42 
ההתייחסות צריכה להיות שככל שיהיו יותר חברים במועדון תהיה לנו הפעה גדולה יותר על ניהולה,
וככה צריך להסתכל על הדברים.
אם יגוייס סכום המהווה 10%אז נהיה שותפים ב-10% וכך הלאה.
המטרה צריכה להיות שכמה שיותר באחוזים נהיה שותפים לניהול/בעלות בקבוצה
אני חולם גם שלאןתם חברי מועדון תהינה הטבות של הנחות במינויים, העדפות בכרטיסים למשחקי חוץ וכדומה
נמאס לי מהקומבינות חבר,הסתדרות הבנקאים וכדומה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 20:43 
לירון האדום כתב:
gigs כתב:
זה משהו שלא יקרה...

ג. אפשר שיהיו 2 קטגוריות של מחיר אחת של מחיר עמותה, השניה של מחיר עמותה+מנוי (מבלי אפשרות לעשות מנוי ולא להיות חבר עמותה, המחיר של המנוי כבר יהיה בגלום במחיר של חברות בעמותה).

מי יביא כסף לקבוצה. זה מה שאני לא מבין בכל רעיון של הניהול ע"י אוהדים. בשביל להתמודד על האליפות נניח שצריכים תקציב של סביבות 40 מיליון. זה בערך להביא 18-20 מיליון מהבית כל שנה, אלא אם יש כספים נוספים מאופ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
סומך, הכוונה היא שאי אפשר להמציא חובות למועדון, החובות הנוכחיים מתכסים כבר ע"י הכסף בקופה (לפחות לפי הבקרה).
כל חוב עתידי יכול להיות רק מניהול כושל.
זה לא שכחלק משגרת יום של מועדון, בכל דרך שיתנהל יהיו חובות, אם יש חובות יש להם סיבה, בין אם זה ניהול כושל ובין אם זה בנייה על כסף שלא קיים.
אצל טביב זה היה בגלל ניהול כושל, אם אנחנו נתנהל בצורה נאותה, לא יהיו חובות...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
זה משהו שלא יקרה...

הקבוצה שלך עמדה יפה מאוד ב5 שנים האחרונות עם השקעת בעלים כוללת בשווי 2 מיליון שקל... כל השאר הגיע מהכנסות כמו מנויים, כרטיסים, אירופה, מכירות שחקנים, טוטו, ספונסרים וכו'...

הבעיה היחידה תיהיה כל פעם לגייס ערבויות בתחילת עונה. בשביל זה צריך איש עסקים אמיד לצידנו. כמה כסף בפועל הוא צריך לשים בשביל קבוצה עם תקציב של 30-40 מיליון שקל? לא הרבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: "האדומים" - 100 שקל בחודש ואתם הבעלים של הקבוצה
הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
רעיון טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
סומך, הכוונה היא שאי אפשר להמציא חובות למועדון, החובות הנוכחיים מתכסים כבר ע"י הכסף בקופה (לפחות לפי הבקרה).
זה לא שכחלק משגרת יום של מועדון, בכל דרך שיתנהל יהיו חובות, אם יש חובות יש להם סיבה, בין אם זה ניהול כושל ובין אם זה בנייה על כסף שלא קיים.

זה נכון למקרה שקיבלת שולחן נקי, ואז אולי אתה צודק
(פרט למקריי קצה שאי אפשר לצפות, כמו קנסות מבית הדין, או הוצאות חד פעמיות על תחזוקת מתקנים לקראת מפעלים כאלו ואחרים)
אבל אתה לא מקבל פה שולחן נקי, הרי יש עדיין לא מעט תביעות שעומדות בפני בוררות/משפט.
אלו תביעות שעדיין לא מופיעות שחובות של המועדון, אבל אם יפסק שהמועדון (טביב) חייב, אז הם יהפכו לחובות של המועדון. וכרגע מדובר על כמה מליונים טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
אנשי לא-לא יהיו תמיד. המטרה שלנו היא לעבוד עד שלא תהייה להם ברירה אלא לומר כן.
יאללה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אנשי לא-לא יהיו תמיד. המטרה שלנו היא לעבוד עד שלא תהייה להם ברירה אלא לומר כן.
יאללה :hapoel:

אי אפשר לנסח את זה טוב יותר.
ועוד דבר: טוב שיש אנשי לא-לא, כי הם אלה שיגרמו לנו להטיל ספק בעצמנו, לבדוק ולחשוב.
אוי ואבוי אם הם אלה שיגרמו לנו לעצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 21:09 
קניתי * 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 21:12 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
קניתי * 4

+15 מקיבוץ חצרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 21:14 
unknown כתב:
gigs כתב:
זה משהו שלא יקרה...

הקבוצה שלך עמדה יפה מאוד ב5 שנים האחרונות עם השקעת בעלים כוללת בשווי 2 מיליון שקל... כל השאר הגיע מהכנסות כמו מנויים, כרטיסים, אירופה, מכירות שחקנים, טוטו, ספונסרים וכו'...

הבעיה היחידה תיהיה כל פעם לגייס ערבויות בתחילת עונה. בשביל זה צריך איש עסקים אמיד לצידנו. כמה כסף בפועל הוא צריך לשים בשביל קבוצה עם תקציב של 30-40 מיליון שקל? לא הרבה...

הכסף הגיע מאירופה. שלא יהיה לך אירופה, תהיה בבעיה.
וזה קצת מצחיק שאתה אומר 30-40 מיליון. היית גם יכול להגיד 30-100 מיליון. עשר מיליון זה חתיכת הבדל. האיש "האמיד" שלך יצטרך להביא 15 מיליון שקל מהבית כל שנה. יש לך אחד כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 21:18 
redrony כתב:
unknown כתב:
gigs כתב:
זה משהו שלא יקרה...

וזה קצת מצחיק שאתה אומר 30-40 מיליון. היית גם יכול להגיד 30-100 מיליון. עשר מיליון זה חתיכת הבדל. האיש "האמיד" שלך יצטרך להביא 15 מיליון שקל מהבית כל שנה. יש לך אחד כזה?

רדרוני, קצת מזל והגרלה נוחה ואתה בליגה האירופית, פלוס 10 מליון ש"ח הכנסות. החלום זה הגדלת מעורבות האוהדים בקבוצה שתביא לעלייה בהכנסות (כרטיסים, מנויים, מרצ'נדייז ועוד), השקעה של אנשי עסקים אוהדי הקבוצה ואיסוף דמי חבר מאלפי חברי עמותה. תקציב של 40 מליון שקל בעונת 2013/14 יהיה מדהים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

זה נכון למקרה שקיבלת שולחן נקי, ואז אולי אתה צודק
(פרט למקריי קצה שאי אפשר לצפות, כמו קנסות מבית הדין, או הוצאות חד פעמיות על תחזוקת מתקנים לקראת מפעלים כאלו ואחרים)
אבל אתה לא מקבל פה שולחן נקי, הרי יש עדיין לא מעט תביעות שעומדות בפני בוררות/משפט.
אלו תביעות שעדיין לא מופיעות שחובות של המועדון, אבל אם יפסק שהמועדון (טביב) חייב, אז הם יהפכו לחובות של המועדון. וכרגע מדובר על כמה מליונים טובים

לפי ספורט 5 כל התביעות על טביב....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 21:40 
אני שם + התחייבות ל-20 איש נוספים, לפחות.
אבל מעבר להודעות או הצהרות כאלה שהן ד סתמיות כרגע - הרעיון מצוין ומבורך לדעתי.
בכלל, הרעיון שעבור הרכישה יידרש להשקיע סכום גדול יותר (כדי שנהיה קרובים יותר ל-18.5 שהחלאה מבקש) ובהמשך הסכום יהיה נמוך יותר, נשמע לי מבריק.
יש לי עוד הרבה מחשבות בנושא אבל בגדול - מצוין!
כדאי להניע דברים במהירות.
:hapoel: :hapoel: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
כרגע אין אף ישות משפטית פורמלית שמאגדת את אוהדי הפועל תל אביב בכדורגל. אין אף גוף רשמי שמייצג אותנו. יש מטה מחאה, יש עמותה שמייצגת את אוהדי הפועל תל אביב בכדורסל, אבל ככל שזה נוגע לכדורגל - אין אף ישות פורמלית בעלת תוקף משפטי שמאגדת מאחוריה את ציבור האוהדים שתוכל להיכנס למו"מ עם בעלים חדשים או הנהלה חדשה או אפילו יחד איתם בניהול המועדון.

אם הידיעות לגבי העו"ד יואב מוזר נכונות, ואם זה נכון שהוא פותח לנו חלון הזדמנויות להיכנס כשותפים לניהול עתידי של המועדון - אזי חייבים לנצל את ההזדמנות הזאת ולתפוס אותה בשתי הידיים. מדובר על השבועות הקרובים. בעוד חודש זה כבר עלול להיות מאוחר מדי עבורנו, וחלון ההזדמנויות הזה ייסגר מאחורינו לעד ואנחנו נאכל את הלב.

חייבים להתאגד כעמותת אוהדים בשלב הראשון. עוד היום. היינו צריכים לעשות את זה כבר אתמול, כבר לפני חודשיים, כבר לפני חצי שנה, וקורמן כבר דיבר על זה לפני שבועות רבים, אולם לצערי ולאכזבתי אף אחד לא הרים את הכפפה, אף אחד לא עשה מעשה, ואנחנו לא השכלנו לעשות את זה עד היום. לא השכלנו להיערך ליום שאחרי טביב, אבל היום הזה הגיע. ובכן, היום עדיין לא מאוחר. מחר כבר עלול להיות מאוחר מדי.

תהא זו בכייה לדורות אם נפספס את ההזדמנות החד פעמית הזאת.

:hapoel:

(וכשירות לציבור מוגשת לכם גם תגובתו של סו אלן: "הו, מנהיג דגול ואכזר, קח אותנו אל השמיים! משהו פאתוס בלה בלה בלה סמל הפועל")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
זה קצת להקדים את המאוחר אבל יכול להיות כיוון למחשבה -
קבוצת רמון (כשניר ענבר בפרונט מבחינתם) הציעה לטביב 12 מיליון שקל במזומן, יכול בהחלט להיות שיש להם את הכסף הזה.
אפשר לשקול אפשרות לחבור אליהם כעמותה או כגוף כלשהו שיגייס 6 מיליון שקל (5000 איש שישימו 100 שקל בחודש לשנה) והנה לכם 18 מיליון שקל.
הם יהיו אחראים לערבויות, אנחנו נקבל זכות כלשהי בניהול הקבוצה (אפילו כמשקיפים) ויהיה הסכם לחמש שנים כשבתום התקופה הזו יבחן הסכם ההתקשרות מחדש.

נראה לי שזה משהו שאפשר לגלגל, אבל בינתיים כדאי להמתין יום-יומיים ולראות מה התמונה האמיתית כדי לוודא שאין פה קומבינה כלשהי על חשבוננו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 22:14 
הרעיון נכון רק צריך לחדד אותו.
וכמו שכתבו כבר כאן צריך אירגון אוהדים שינהל את הנושא בצורה מסודרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע כמה זה יכול לעבוד באמת בצורה נרחבת, אולי כוחנו כן נחליט שאנחנו לוקחים בזה חלק, אבל רבים וטובים לא יכולים לעמוד בזה ולכן צפייה ליותר חברי עמותה מבכדורסל היא לא ריאלית. יש גם בעלים טובים בכדורגל הישראלי, ועכשיו כשלא צריך לשאת ולתת עם הנוכל אין סיבה שאנחנו לא נמצא אחד כזה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה תסריט אחר מאשר רמון-ענבר רוכשים את הפועל
הם הציעו 12+4 ואני לא רואה אותם מפילים את ההזדמנות בגלל 2 מליון

לא רואה אפשרות שיותר מ-1000 אוהדים יתרמו כ"א 1200 ש"ח (100 שח בחודש)
גם אם זה יקרה, זה רק מיליון.

מיליון מ-18 זה חסר כח והשפעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אני לא רואה תסריט אחר מאשר רמון-ענבר רוכשים את הפועל
הם הציעו 12+4 ואני לא רואה אותם מפילים את ההזדמנות בגלל 2 מליון

לא רואה אפשרות שיותר מ-1000 אוהדים יתרמו כ"א 1200 ש"ח (100 שח בחודש)
גם אם זה יקרה, זה רק מיליון.

מיליון מ-18 זה חסר כח והשפעה

לא בטוח, אם קבוצת רמון/ענבר רלוונטית (זה אותה קבוצה בכלל?) אז בשביל 20% בעלות זה 3.7 מליון ש"ח
בשביל זה מספיק קצת יותר מ3500 אוהדים (ואני מניח שיהיו איזה כמה עשרות של אוהדים שיסכימו לשים אלפי שקלים ספורים)
וזה כבר נשמע יותר ריאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:05 
פישונט כתב:
redrony כתב:
unknown כתב:
gigs כתב:
זה משהו שלא יקרה...

רדרוני, קצת מזל והגרלה נוחה ואתה בליגה האירופית, פלוס 10 מליון ש"ח הכנסות. החלום זה הגדלת מעורבות האוהדים בקבוצה שתביא לעלייה בהכנסות (כרטיסים, מנויים, מרצ'נדייז ועוד), השקעה של אנשי עסקים אוהדי הקבוצה ואיסוף דמי חבר מאלפי חברי עמותה. תקציב של 40 מליון שקל בעונת 2013/14 יהיה מדהים...

אז עכשיו אני צריך לבנות על קצת מזל והגרלה טובה? ומה יהיה בעונות שלא יהיה לי קצת מזל והגרלה טובה או שתהיה לי אחלה הגרלה אבל הפועל לא יעלו לבתים?
עזוב את העונה הבאה, ויתרתי עליה. המטרה הראשונה היא להישאר בליגה. לאחר מכן, הפועל צריכה להיות קבוצה שמתיימרת להתמודד על האליפות כל שנה (אפשר להיכשל, זה בסדר, אבל זו צריכה להיות השאיפה).
הכנסות שהם לא אירופה הם במקרה הטוב 20-22 מיליון שקל. על דמי חבר של "אלפי" חברי עמותה אני ממש מציע לא לבנות. לאנשים אין כסף לשפוך כל שנה בנוסף על המנוי שהם אמורים לעשות. השקעה של אנשי עסקים מזכיר לי במקרה הטוב את ימיו הטובים של דדש בבית"ר. זה לא משהו שאפשר לבנות עליו לטווח ארוך.
עם כל הכבוד לאוסישקין, אנחנו מדברים על מספרים אחרים לגמרי. הפועל צריכים בעלים רציני לטווח ארוך שיש מאחוריו יכולות כלכליות שמתאימות ליומרות של הפועל. הקיצור, וריאציה של יעקב שחר (ואולי גולדהאר, למרות שהוא צריך להוכיח עוד את הרצינות לטווח הארוך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:13 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
gigs כתב:
זה משהו שלא יקרה...

מי יביא כסף לקבוצה. זה מה שאני לא מבין בכל רעיון של הניהול ע"י אוהדים. בשביל להתמודד על האליפות נניח שצריכים תקציב של סביבות 40 מיליון. זה בערך להביא 18-20 מיליון מהבית כל שנה, אלא אם יש כספים נוספים מאופ"א.

אם אתה שואל את דעתי, מי שמביא את הכסף הם
1. האוהדים (בכך שהם ממשים את דמי החבר שלהם+מנויים+מרצ'נדייז וכו')
2. בעל הבית שהוא גם בעל המאה, לכן אני טוען שעדיין בעל הבית מאחר והוא מזרים את הכסף הגדול צריך להיות ברוב של יותר מ50% והוא זה שצריך למנות צוות ניהולי+צוות מקצועי וכו', האוהדים יישבו בדירקטריון ככה הכל יהיה שקוף, הם יוכלו להצביע (יהיו במיעוט מול הדירקטריון מטעמו של בעל הבית), זכות הוטו תהיה במקרים מיוחדים שיוחלטו מראש(ציינתי אותם כבר) + אפשרות להדיח את בעל הבית ברוב של X%, במידה ובעל הבית מעוניין למכור את חלקו הוא צריך את אישור האוהדים( ברוב רגיל, רוב מוחץ, רוב של בעלי המניות, אישור הדירקטריון בלבד עם אופציית וטו וכו'), ובקיצור עוד כל מיני דברים.
לא אמור להיות מסובך מידי.
מה שמסובך קצת זאת הפלטפורמה להקים את הדבר הזה ולהתחיל לאסוף כסף מאנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:24 
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
gigs כתב:
זה משהו שלא יקרה...

אם אתה שואל את דעתי, מי שמביא את הכסף הם
1. האוהדים (בכך שהם ממשים את דמי החבר שלהם+מנויים+מרצ'נדייז וכו')
2. בעל הבית שהוא גם בעל המאה, לכן אני טוען שעדיין בעל הבית מאחר והוא מזרים את הכסף הגדול צריך להיות ברוב של יותר מ50% והוא זה שצריך למנות צוות ניהולי+צוות מקצועי וכו', האוהדים יישבו בדירקטריון ככה הכל יהיה שקוף, הם יוכלו להצביע (יהיו במיעוט מול הדירקטריון מטעמו של בעל הבית), זכות הוטו תהיה במקרים מיוחדים שיוחלטו מראש(ציינתי אותם כבר) + אפשרות להדיח את בעל הבית ברוב של X%, במידה ובעל הבית מעוניין למכור את חלקו הוא צריך את אישור האוהדים( ברוב רגיל, רוב מוחץ, רוב של בעלי המניות, אישור הדירקטריון בלבד עם אופציית וטו וכו'), ובקיצור עוד כל מיני דברים.
לא אמור להיות מסובך מידי.
מה שמסובך קצת זאת הפלטפורמה להקים את הדבר הזה ולהתחיל לאסוף כסף מאנשים.

מי זה בעל הבית?
איזה כסף תאסוף מאנשים? זה לא התרמות של האולטראס.
אתה צריך 3000 איש שישימו 1000 שקל כל אחד בשביל 3 מיליון שקל. זה בנוסף על המנוי שהם יקנו בעוד 700 שקל ממוצע. מאיפה תביא את זה (ואני מדבר איתך על 3 מיליון שקל, אתה צריך בסביבות 20).

זה כמובן עבור הניהול השוטף כל עונה. יש כמובן את העניין הפעוט של להביא 18.5 מיליון או כמה שטביב יסכים לסגור בשביל לקנות את הקבוצה (אבל בוא נגיד שאפשר דרך אנשים עשירים לגייס באופן חד פעמי. לא יודע איך, אבל זה בטוח הרבה יותר קל מלהעמיד כל שנה תקציב ראוי שאין מאחוריך גוף כלכלי כבד ובטוח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:26 
kobster כתב:
זה קצת להקדים את המאוחר אבל יכול להיות כיוון למחשבה -
קבוצת רמון (כשניר ענבר בפרונט מבחינתם) הציעה לטביב 12 מיליון שקל במזומן, יכול בהחלט להיות שיש להם את הכסף הזה.
אפשר לשקול אפשרות לחבור אליהם כעמותה או כגוף כלשהו שיגייס 6 מיליון שקל (5000 איש שישימו 100 שקל בחודש לשנה) והנה לכם 18 מיליון שקל.
הם יהיו אחראים לערבויות, אנחנו נקבל זכות כלשהי בניהול הקבוצה (אפילו כמשקיפים) ויהיה הסכם לחמש שנים כשבתום התקופה הזו יבחן הסכם ההתקשרות מחדש.

נראה לי שזה משהו שאפשר לגלגל, אבל בינתיים כדאי להמתין יום-יומיים ולראות מה התמונה האמיתית כדי לוודא שאין פה קומבינה כלשהי על חשבוננו.

די נו, תנחת בעולם האמיתי. 5000 איש שישימו 1200 שקל בשנה (שאתה אומר 100 שקל בחודש אני מרגיש שאתה מנסה לעבוד עליי. היית יכול להגיד 4 שקל ליום, בכלל היית קונה אותי) ושעוד ייקנו מנוי ב-700 שקל. איפה אתה חי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 23:32 
רדרוני- לא כ"כ הבנתי אותי, אני לא חושב שנצליח לגייס 18.5 מיליון שח מהאוהדים בלבד, אבל אולי כן תוכל לגייס 2 מיליון.
בעל הבית זה מי שישים את ההפרש(נגיד החבר'ה של רמון או של שבס).
הוא המחליט, צריך להיות מחיר של חבר עמותה ומחיר של חבר עמותה+מנוי(כך שאין אופצייה להיות מנוי מבלי להיות חבר עמותה, המחיר ייגלם בתוכו גם חברות עמותה וגם מנוי, או רק חברות בעמותה).
הניהול השוטף יהיה תחת בעל הבית, מה שכן לבעל הבית מובטח מידי עונה לפחות 2 מיליון שח אם לא יותר מהקהל, מובטח לו "שקט", תדמית טובה בציבור וכו' (הריי בשביל מה לו לקנות את הקבוצה מלכתחילה?!).
זה לא התרמות אלא חברות בעמותה בדומה לכדורסל, רק שפה יהיה דירקטריון של נגיד 7 אנשים, 4 מהם נציגים של בעל הבית ו3 של האוהדים שיבחרו בבחירות. כך יהיה רוב להחלטות לטובת בעל הבית.
לאוהדים יהיה זכות וטו בדברים מהותים כפי שציינתי.
לא כל כך מסובך.

*לגבי מחירים של מנוי וחבר עמותה זה כבר נושא אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: