mkorman1 כתב:
לא יודע מה מקור הידיעה שאנשים קנו מנויים כדי לא לבוא למשחקים
זה נתפס כאן כעובדה ואשכולות שלמים מוקדשים כדי לנסות ולפתור את הבעיה
של קרחות ביציעים הצפויות עקב כך עד כדי גלישה לפתרונות הזויים לחלוטין
שמתאימים להפועל פיונגיאנג (אם היתה כזו)
ואני שואל מאין לכם שזה כך?
עשיתם סקר וזו התוצאה?
אולי כל מי שקנה מנוי מתעתד אכן להגיע למשחקים ?
ובבקשה אל תתנו לי את הדוגמה של העונה החולפת שכן אין שום בסיס להשוואה
בין הליגות
בלאומית רב הקבוצות הן פח ואכן היו משחקים חד צדדיים לרב אבל בליגת העל
נאבק על חיינו וכל משחק יהיה לפחות צמוד ( זו התקווה שלי לפחות)
לכן אני דווקא חושב שלא תהיה שום בעיה וחבל על הוצאת אנרגיה לפתרון הבעיה הלא קיימת הזאת
התשובה: עונה שעברה כדוגמה.
(אני יודע, למרות שאתה לא שש לקבל אותה).
ולעניין ה"מתח" וה"עניין" בליגת העל - אני דווקא חושב (מה חושב, בטוח) שבעונה הנוכחית שחלפה, יותר מבעונה הראשונה בליגה לאומית, ובוודאי יותר מבעונה הבאה בליגת העל, היה מתח ועניין שלא יחזרו שוב בעונות הקרובות. המתח של ההעפלה לליגת העל לאחר הכישלון להעפיל בעונה הקודמת. ההכרח להשיג בתוך הליגה הסדירה את המקום הראשון. שלא לדבר על הפלייאוף - כל אלו היו גורליים עבורנו ויצרו קצת, באמת לא הרבה, קצת, טיפטיפונת, הביסלע מתח ועניין בקרב האוהדים המנויים. ובכל זאת לא כולם ניצלו את המנוי ורבים רבים לא היו מגיעים למשחקים.
איזה "מתח" ו"עניין" יהיו בשנה הבאה? בהנחה (סבירה) שלא נהיה בצמרת העליונה אבל גם לא נהיה בסכנת ירידה (אני מקווה) אלא סתם נהיה קבוצת אמצע טבלה - איזה מתח ועניין בדיוק יהיו (מלבד כמה משחקי דרבי/מגדל ואולי חולון)? מה מתח מה? איזה עניין? דווקא השנה יש פער אדיר ברמת העניין בין קומץ משחקי מפתח סופר-מעניינים (דרבי וכאלה) לבין שאר משחקי הליגה האפורים כשק. בשנה שעברה לא היה פער כזה בין משחקים שיוצרים כותרות ("שימון מזרחי מגיע להדר יוסף!") לבין שאר המשחקים. השנה יש. מצב דיכוטומי זה בין כמה משחקים שהם ברמה של כותרת בעמוד הראשי של עיתוני הבוקר, לעומת שאר המשחקים שיסוקרו בשלוש שורות בעמוד 12 של מוסף הספורט בוודאי הביאו למצב שרבים רבים קנו מנוי רק בשביל אותם משחקים. שנה שעברה כל המשחקים כמעט היו באותה רמת מתח ועניין, ושוב - כולם היו קריטיים עבורנו עד כדי להיות או לחדול.