תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 388 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זה פשוט שערוריה מה שהולך עם המנויים...
הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 14:31 
לא צריך שערים חשמליים ולא צריך מחשב. טלפון אנדרואיד זה דבר פשוט וקל לעשות בו שימוש. אם חייבים אז נניח שלוקחים קורא ברקוד (שאולי ואולי לא חייבים לחבר למחשב) שיהיה אצל סדרן או שניים שבודקים את הכטיסים בכניסה.

זה בהחלט משהו שכדאי ולדעתי גם אפשר לחשוב עליו אפילו לעונה הקרובה. ארבעה חודשים זה המון זמן וזה ממש לא דבר כל כך מסובך שצריך לחשוב עליו רק לעונה הבאה.

כל מה שנדרש זה שמישהו יכנס לאתר של החברה ויבדוק את הנושא לעומק.

אל תדחו לעונה הבאה דברים שאולי אפשר לטפל בהם היום רק בגלל שזה נראה לכם מסובך יותר ממה שזה באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 14:47 
רדנקו כתב:
לא צריך שערים חשמליים ולא צריך מחשב. טלפון אנדרואיד זה דבר פשוט וקל לעשות בו שימוש. אם חייבים אז נניח שלוקחים קורא ברקוד (שאולי ואולי לא חייבים לחבר למחשב) שיהיה אצל סדרן או שניים שבודקים את הכטיסים בכניסה.

זה בהחלט משהו שכדאי ולדעתי גם אפשר לחשוב עליו אפילו לעונה הקרובה. ארבעה חודשים זה המון זמן וזה ממש לא דבר כל כך מסובך שצריך לחשוב עליו רק לעונה הבאה.

אל תדחו לעונה הבאה דברים שאולי אפשר לטפל בהם היום רק בגלל שזה נראה לכם מסובך יותר ממה שזה באמת.

לא דוחים בכלל, השיקולים הם הרבה יותר מורכבים מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
כל הרעיונות טובים ויפים (טוב, רובם), אבל נראה לי שכדאי קודם לבדוק מה ניתן לעשות מבחינה משפטית. יש עורך דין באולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 14:53 
איזה בחינה משפטית? מה זה קשור לבחינה משפטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אופטימי, אין לזה שום קשר לקומניזם, ולא נפתח על זה דיון כרגע.
בנוסף, המשטרה יכולה להחליט אם נרצה או לא שבמשחקים מסויים, עקב תפוסה של האולם, השערים נסגרים בשעה X,
ואין נכנס מעבר לכך. ככה שזה ה"תחזית" הקודרת הזאת לא ממש מדומיינת, אולם עדין אם הקבוצה "רוצה" לבצע מהלך
כזה מיוזמתה, ראוי היה שהיא תודיע על כך מבעוד מועד, ולא לאחר שאנשים קנו מנויים, כרגע זה לא עניני, ולא
פרקטי, בדיוק כמו הדריזה לעבור לשחר באולם אחר.
רק לפני כמה חודשים הצבענו ב"פה אחד" ל5 אנשים שיובילו אותנו, החמישיה הזאת ישבה חשבה, וניהלה סיכונים לעתיד
והגיעה למסכנה (המתבקשת מבחינתי) שנכון וצודק שהדר יוסף ימשיך להיות מגרש הבית שלנו, אולי בדיעבד מדובר בטעות,
אולי המחירים שנקבעו הם "טעות" אבל את זה נוכל לראות רק בהמשך העונה, כרגע מכרנוטו כ-800 מנוים ויש כבר כ 1000,
איש שחידשו את חברותם / פועלם הצעיר בעמותה, עד כה זה לא היה בשום עונה, והעונה הזאת יותר מתמיד חשובה ההכנסה ההתחלתית.

יקירי,
ראשית, אין לי טענות להנלת העמותה. היא עושה עבודה מצויינת למרות שבנושא מסויים יש לי איתה מחלוקת.
ובאשר לנושא , יש הבדל מהותי בין הדוגמא של המשטרה לבין מה שהוצא כאן.
אם המשטרה תדרוש להקטיןם במשחק מסויים את כמות הצופים ב- 250 יצטרכו להנפיק כרטיסים ולבצע נניח הגרלה. ( לטעמי לא לכלול את מנויי הזהב והכסף בהגרלה).
מה שהוצע כאן הוא שאם מישהו לא מגיע עד שעה מסויימת , יופקע המנוי שלו לאותו משחק. זכותו של בעל מנוי להגיע מתי שהוא רוצה למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 14:57 
ראצ'ו כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
קורא ברקוד שולחני אפשר למצוא בכ1500 ש"ח, טלפון אנדרואיד נראה לי מסורבל מדי, בכל מקרה אפשר לסגור את הסיפור בכ7000 ש"ח (עלות חד פעמית של תוכנות (2000 ש"ח), מחשב (2000) ו2 קוראים (3000 ש"ח))
אם כבר הולכים הכי רחוק עם הפנטזיות, אפשר גם להוסיף (למרות שזה נראה לי כבר דיי מוגזם :D ) שני שערים חשמליים שפועלים על הברקוד שלפי מה שראיתי (בארץ לא מצאתי מקום עם מחיר, בחו"ל היה מישהו שמכר ב500$, אז אני מניח שבמקרה הכי גרוע זה יעלה בארץ 5000 ש"ח) יכולים להסתכם בכ10000 ש"ח.
ככה שאם באמת רוצים להשקיע במערכת שהיא הכי מתוחכמת והכי נוחה, זה עולה באזור ה 20000 ש"ח, הרבה מאוד כסף במונחים רגילים, אבל אני באמת לא יודע כמה זה במונחים של העמותה (בעיקרון התקציב הוא בסדר גודל של מיליונים ככה שזה לא אמור להזיז יותר מדי, מצד שני יש את העניין הזה של הגירעון, ואני באמת לא מעורה בכל הפרטים....)
בכל מקרה, רק לי חסרה באשכול הזה תגובה של איש הנהלה שיגיד אם יש רעיונות ללכת בכיוון (חשבתי שחלק מזה שאנחנו הבעלים זה אומר שמישהו אמור לענות לנו על כל הפנטזיות הללו....)

המחשבה על זה הייתה כבר לפני חודשיים וכבר נבדקה ברמת העקרון. אבל עד לפתיחת הליגה יש 4 חודשים. אנחנו צריכים לחשוב טוב על כל השיקולים וזה תלוי בלא מעט דברים. לא נקבל על זה החלטה בזמן הקרוב מאוד (למרות שהדיון והרעיונות מבורכים).

מכיוון שנבדק אז אפשר לפרט יותר. האם ישים ? מה העלות ? אם על זה לא נקבל החלטה (אני מבין שהכוונה לאסיפה) אז זה מוריד אפשרות. מה כן האפשרויות שידונו עליהם באסיפה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 15:03 
אדום אופטימי כתב:
el dudernio כתב:
אופטימי, אין לזה שום קשר לקומניזם, ולא נפתח על זה דיון כרגע.
בנוסף, המשטרה יכולה להחליט אם נרצה או לא שבמשחקים מסויים, עקב תפוסה של האולם, השערים נסגרים בשעה X,
ואין נכנס מעבר לכך. ככה שזה ה"תחזית" הקודרת הזאת לא ממש מדומיינת, אולם עדין אם הקבוצה "רוצה" לבצע מהלך
כזה מיוזמתה, ראוי היה שהיא תודיע על כך מבעוד מועד, ולא לאחר שאנשים קנו מנויים, כרגע זה לא עניני, ולא
פרקטי, בדיוק כמו הדריזה לעבור לשחר באולם אחר.
רק לפני כמה חודשים הצבענו ב"פה אחד" ל5 אנשים שיובילו אותנו, החמישיה הזאת ישבה חשבה, וניהלה סיכונים לעתיד
והגיעה למסכנה (המתבקשת מבחינתי) שנכון וצודק שהדר יוסף ימשיך להיות מגרש הבית שלנו, אולי בדיעבד מדובר בטעות,
אולי המחירים שנקבעו הם "טעות" אבל את זה נוכל לראות רק בהמשך העונה, כרגע מכרנוטו כ-800 מנוים ויש כבר כ 1000,
איש שחידשו את חברותם / פועלם הצעיר בעמותה, עד כה זה לא היה בשום עונה, והעונה הזאת יותר מתמיד חשובה ההכנסה ההתחלתית.

יקירי,
ראשית, אין לי טענות להנלת העמותה. היא עושה עבודה מצויינת למרות שבנושא מסויים יש לי איתה מחלוקת.
ובאשר לנושא , יש הבדל מהותי בין הדוגמא של המשטרה לבין מה שהוצא כאן.
אם המשטרה תדרוש להקטיןם במשחק מסויים את כמות הצופים ב- 250 יצטרכו להנפיק כרטיסים ולבצע נניח הגרלה. ( לטעמי לא לכלול את מנויי הזהב והכסף בהגרלה).
מה שהוצע כאן הוא שאם מישהו לא מגיע עד שעה מסויימת , יופקע המנוי שלו לאותו משחק. זכותו של בעל מנוי להגיע מתי שהוא רוצה למשחק.

אני לא מבין משהו - המנויים שכבר נמכרו היו חייבים להיות מאושרים ע"י המשטרה, לא?
יש תקדים בארץ שהמשטרה הקטינה מראש את מספר הצופים במשחק מסויים למספר שקטן ממספר המנויים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
איזה בחינה משפטית? מה זה קשור לבחינה משפטית?

קניתי מנוי, שאמרו לי שמקנה כניסה לכל משחקי הבית. העונה מתחילה ואני מגלה שאני לא יכול להיכנס למשחק כי לא נרשמתי איפשהו, או כי איחרתי. זה היה משחק שמאוד רציתי לראות, אז אני עוזב את העמותה בזעם ותובע לקבוצה את הצורה על עוגמת הנפש. ולא רק אני, אלא עוד 50 אוהדים שקרה להם בדיוק אותו הדבר.
מה אתה עושה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 16:09 
יש פה בסה"כ בנאדם אחד שהעלה את הרעיון המגוחך הזה. אין פה מה לבדוק בכלל. ברור שזה לא יקרה ביוזמת העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
די כבר, אף אחד לא באמת שוקל ברצינות את הרעיון הלא לגמרי מבריק של שלילת ניקוב במקרה של איחור. הרעיון הועלה ע"י משתמש אחד, וזהו. אפשר לעבור הלאה.

מלבד זה הרעיון של המשתמשים הפועל ורדנקו נראה על פניו ישים ויעיל ועונה על רוב צרכינו (בהנחה כמובן שיהיה שיתוף פעולה אקטיבי מינימלי מצד מי שלא מתכוון להגיע למשחק ולנצל את המנוי).

כאמור - אם אנשים יכולים לקבל כרטיסי טיסה וכרטיסי עליה למטוס באמצעות המחשב היום, אין שום סיבה שלא נוכל לעשות בזה שימוש. וגן לחסוך בעלויות כרטיסי הפלסטיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
רדנקו כתב:

לא דוחים בכלל, השיקולים הם הרבה יותר מורכבים מזה.

אפשר לפרט אותם בפורום הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 20:17 
teknoboy כתב:
יש לי רעיון:
לא נכנסים למשחק עם ניקוב במנוי, אלא ניגשים לקופה ושם מקבלים תמורת הניקוב כרטיס כניסה חתום על ידי המשטרה.
החל מX דקות לפני השריקה, לא שומרים יותר את הכרטיסים לבעלי המנויים.

בעייתי, קורה (אמנם לי לא קרה אף פעם) שנתקעים, מתעכבים ומאחרים, צריך להתחשב גם בכאלו.
אני חושב שבתור התחלה צריך פשוט לבקש ממנויים שיודעים מראש שלא יגיעו להודיע על כך להנהלה שתוכל למכור עוד כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 21:03 
חוזרים כאן שוב ושוב על הנושא של "קצת שיתוף פעולה מצד הקהל". צריך לזכור שאם באמת רוצים לזכות בשיתוף פעולה,חייבים לתגמל את אלה שאכן ישתפו פעולה ויטרחו להודיע כשהם מתכוונים להיעדר ממשחק. אחרת, במקרה הטוב, בזמן משחקי ליגה סדירה אנשים ישכחו להתקשר כל שבוע (בעיקר אם יש, ואני בטוחה שיש, מי שקנה מנוי רק בשביל המשחקים ה"גדולים" וככלל, הוא אוהד קצת פחות מעורב), ובמקרה הרע - בזמן משחקים גדולים, אנשים יעדיפו לספסר בניקובים.
ואם כבר הולכים כאן על תוכנות של ניהול תיאטרונים ומופעים (ואני ללא ספק יצאתי די אהבלה כשחשבתי שאין תוכנות מדף שמתאימות, כשיש בערך בכל תיאטרון עירוני אחת כזו), הרי שיש שם פונקציה, לפיה אם אני מוותרת על כניסה להופעה מסויימת, אני זכאית לבחור מופע אחר בזמן אחר. היות ובמקרה שלנו אין באמת מופע אחר, הרי שאפשר לעשות בסוף עונה "מאזן" של המופעים שנשארו לזכותי (דהיינו, של המשחקים שהמנוי הודיע שלא יגיע אליהם) ועל פי המאזן לתת תגמול כלשהו לבעל המנוי.

אפשר לבקש קצת יעוץ מאבי מסינג :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
אני חשבתי פשוט להחזיר כסף (נגיד חצי מעלות הכרטיס), ואז גם בעל המנוי וגם הקבוצה מרוויחים משהו.
אבל גם מה שהצעת זה רעיון מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 06:20 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני חשבתי פשוט להחזיר כסף (נגיד חצי מעלות הכרטיס), ואז גם בעל המנוי וגם הקבוצה מרוויחים משהו.

הבעיה עם החזר כספי הוא שתקציב העונה מתבסס על קניית המנויים והחברים בעמותה. כך שלהחזיר כסף יכול לתרום לגרעון.
מצד שני, אם מעניקים לאנשים בסוף העונה דברים כמו חולצה כזו או אחרת של שחקן, כדורסל עם הלוגו או שאר מוצרים מהחנות - זה יפה ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 06:20 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אז היה לי (שוב) רעיון גרוע (זה עם האיחורים).
הבנתי שהוא גרוע ברגע שקורמן הסביר לי. יאללה אפשר לשחרר.

מי שרוצה להמשיך לחפור על כמה שזה רעיון גרוע מוזמן (במקרה, או לא, מדובר בקורמן עצמו ובאופטימי, שניים שאני חושד שיש מאחורי הכתיבה שלהם שיקולים שלא כולם ענייניים - שכן הדיון הענייני נגמר כאמור מזמן).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 06:47 
אם אפשר לשחרר אז שחרר
ותבוא למשחקים גם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אם אפשר לשחרר אז שחרר
ותבוא למשחקים גם

אני בנאדם די משוחרר.
:SMOKE:
אני מתכוון להגיע למשחקים, ואפילו יש לי רשימת המתנה של ארבעה אנשים לניקובים במשחקים אליהם לא אוכל לבוא.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
pelegs כתב:
הפועל כתב:

הבעיה עם החזר כספי הוא שתקציב העונה מתבסס על קניית המנויים והחברים בעמותה. כך שלהחזיר כסף יכול לתרום לגרעון.
מצד שני, אם מעניקים לאנשים בסוף העונה דברים כמו חולצה כזו או אחרת של שחקן, כדורסל עם הלוגו או שאר מוצרים מהחנות - זה יפה ממש.

אני רוצה להבין - אני חשבתי שמדובר בהחזר כספי שחלקו או רובו הולך לבעל המנוי וחלקו הולך לעמותה - אבל רק במידה והניקוב נמכר ככרטיס חופשי לאוהד אחר. זה מה שאני הבנתי.

כלומר, רק במידה ובוצעה עסקת מכירת ניקוב לאדם אחר יינתן החזר כספי. לא ככה?

אם נתחיל להחזיר סתם ככה כספים לרוכשי מנויים עבור ניקובים שלא נוצלו (מבלי שנמכרו ככרטיס חופשי) אז מה עשינו? ממתי יש שיטה כזאת של החזר עבור ניקוב שלא נוצל? מי שקנה מנוי שלם עבור כמה משחקים בשנה מן הסתם צריך היה לקחת את זה בחשבון. אם נתחיל להחזיר כספים בסיטונות לרוכשי מנויים - נגמור את התקציב מהר מאוד. מה גם שכאמור, אי אפשר לבנות על זה, כי מי יודע איזה נתח בתקציב נאלץ להחזיר?

החזר כספי עבור ניקוב שלא נוצל - רק במידה ואותו ניקוב נמכר ככרטיס חופשי לאוהד אחר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
pelegs כתב:
הפועל כתב:

אני רוצה להבין - אני חשבתי שמדובר בהחזר כספי שחלקו או רובו הולך לבעל המנוי וחלקו הולך לעמותה - אבל רק במידה והניקוב נמכר ככרטיס חופשי לאוהד אחר. זה מה שאני הבנתי.

כלומר, רק במידה ובוצעה עסקת מכירת ניקוב לאדם אחר יינתן החזר כספי. לא ככה?

אם נתחיל להחזיר סתם ככה כספים לרוכשי מנויים עבור ניקובים שלא נוצלו (מבלי שנמכרו ככרטיס חופשי) אז מה עשינו? ממתי יש שיטה כזאת של החזר עבור ניקוב שלא נוצל? מי שקנה מנוי שלם עבור כמה משחקים בשנה מן הסתם צריך היה לקחת את זה בחשבון. אם נתחיל להחזיר כספים בסיטונות לרוכשי מנויים - נגמור את התקציב מהר מאוד. מה גם שכאמור, אי אפשר לבנות על זה, כי מי יודע איזה נתח בתקציב נאלץ להחזיר?

החזר כספי עבור ניקוב שלא נוצל - רק במידה ואותו ניקוב נמכר ככרטיס חופשי לאוהד אחר!

נראה לי שהוא דיבר על ההצעה לתת פרס\תמריץ לבעלי המנויים שלא מגיעים על מנת שימכרו את הניקוב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
חברים, אם זה לא ברור -
העמותה תרוויח כסף על כל הסיפור הזה, בסמגרת מה שהצעתי. בעל המנוי כבר שילם את המחיר המלא עבורו בזמן הרכישה.
כל שקל שיתקבל בעמותה עבור מכירת ניקוב לאחר מכן, הוא רווח נקי לעמותה.

זה מהלך משתלם לעמותה כמובן רק אם מדובר באולם סולד אאוט. אחרת עדיף לעמותה למכור כרטיס במחיר מלא לאחד המקומות הפנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 12:35 
הפועל כתב:

עדיף אולי במקום החזר כספי, החזר של נקודות שאפשר לנצל לרכישת מרצ'נדייז של המועדון. ולאפשר הפקדה של המינויים בסיום משחק, וקבלתם חזרה (בהודעה מראש) באחד המשחקים הבאים. אם יש צורך בתוכנה שתשלח אימיילים לבעלי המינויים שהופקדו, ותזכיר להם להודיע אם הם באים, אני מוכן לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 12:48 
לא צריך להחזיר כסף ולא בטיח. לא צריך לתמרץ אנשים לא להגיע.
אם מישהו לא מגיע ורוצה לתרום את המינוי שלו (כמו שקורה בכדורגל כל הזמן, בלי אירגון, בלי מערכת ובלי שום דבר), אז תפאדל. אם הקבוצה תרוויח מזה, גם טוב.
מי שלא מגיע ומתעקש למכור את הניקוב, שזה גם לגיטימי, שימצא לעצמו קונים לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
וולטון היה שם את זה כתב:
הפועל כתב:

עדיף אולי במקום החזר כספי, החזר של נקודות שאפשר לנצל לרכישת מרצ'נדייז של המועדון. ולאפשר הפקדה של המינויים בסיום משחק, וקבלתם חזרה (בהודעה מראש) באחד המשחקים הבאים. אם יש צורך בתוכנה שתשלח אימיילים לבעלי המינויים שהופקדו, ותזכיר להם להודיע אם הם באים, אני מוכן לעזור.

גם אפשרי. אפשר אולי לשלב, ולהציע החזר 10 ש"ח במזומן, או 20 שקל זיכוי בחנות של הקבוצה.
אבל זה כבר באמת להיסחף קדימה. העיקר שיהיה משהו.

ממליץ בחום לכל מי שהנושא חשוב לו שיעלה את זה לדיון באסיפה הקרובה, ולנסות ליזום ולקדם פעולה בהקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
הכי טוב, לתת נקודות כמו שאמרתי קודם ואז זה ייתן ייתרון בקנית מנוי שנה הבאה

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:

לא רעיון טוב. זה יכול לגרום לכך שהקבוצה תרוויח שנה הבאה סכום נמוך משמעותית מהמנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

לא רעיון טוב. זה יכול לגרום לכך שהקבוצה תרוויח שנה הבאה סכום נמוך משמעותית מהמנויים

כנראה לא קראת את מה שרשמתי, הרעיון שלי הוא שירוויוחו נקודות כדי לקבל עדיפות בקניית מנוי, לא הנחה.
אם השנה היו הרבה לא הצליחו להשיג מנוי, שנה הבאה יהיה מנוי לאנשים שיותר "מגיע" להם והם יותר השקיעו בהפועל בשנה החולפת (במשחקי חוץ, משחקי בית, תרומות ועוד (כמו שפירטתי בהודעה שלי מלפני כמה עמודים...))

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
red in blood כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

כנראה לא קראת את מה שרשמתי, הרעיון שלי הוא שירוויוחו נקודות כדי לקבל עדיפות בקניית מנוי, לא הנחה.
אם השנה היו הרבה לא הצליחו להשיג מנוי, שנה הבאה יהיה מנוי לאנשים שיותר "מגיע" להם והם יותר השקיעו בהפועל בשנה החולפת (במשחקי חוץ, משחקי בית, תרומות ועוד (כמו שפירטתי בהודעה שלי מלפני כמה עמודים...))

למה בדיוק שאנשים שקנו מנוי רק בשביל הדרבי יקבלו עדיפות בקניית מנוי גם בשנה הבאה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
red in blood כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

למה בדיוק שאנשים שקנו מנוי רק בשביל הדרבי יקבלו עדיפות בקניית מנוי גם בשנה הבאה?

קודם כל, בהודעה המקורית רשמתי שלמשחקי חוץ יהיה משקל הרבה יותר גדול...
בכל מקרה, כי הם נותנים את המנוי שלהם לאנשים אחרים, מה שכן אפשר זה בהנחה שמשחק בית=נקודה, מי שנותן את המנוי יתחלק בנקודה עם מי שבא לעודד את הפועל במקומו.....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2012, 02:52 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
ItaiH6 כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
red in blood כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

קודם כל, בהודעה המקורית רשמתי שלמשחקי חוץ יהיה משקל הרבה יותר גדול...
בכל מקרה, כי הם נותנים את המנוי שלהם לאנשים אחרים, מה שכן אפשר זה בהנחה שמשחק בית=נקודה, מי שנותן את המנוי יתחלק בנקודה עם מי שבא לעודד את הפועל במקומו.....

הם נותנים את המנוי כי גם ככה הם קנו אותו רק בשביל משחק אחד, ובכך מנעו ממישהו אחר שרוצה לראות את כל המשחקים לקנות מנוי, אז למה מגיע להם פרס על זה שיתבטא בתפיסת המקום למנויים פוטנציאליים אחרים גם בעונה הבאה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 388 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: