mkorman1 כתב:
כל זה גם אם יעבוד ואני מאד מסופק בכך
לא יפתור את הבעיה היסודית של עודף ביקוש
בטח לא במשחקים הגדולים
לשם פתרון הבעיה הזאת לא יועילו כל פלאי הטכנולוגיה לצערנו
ברור, אבל גם במשחקים גדולים יש בעלי מנויים שתנאים אובייקטיבים ימנעו מהם להגיע, ולראות משחק דרבי עם מושבים ריקים - שזה הסיטואציה שעלולה להיות עם מצב הדברים דהיום, זה יהיה מטומטם. נכון שזה לא פתרון מלא. אפילו לא חלקי, אבל זה משהו. וגם במעבר לאולם הפחים למשל, אתה תגיע למצב של עודף ביקוש בדרבי, אז גם במקרה כזה, תרצה "לשחרר" את הכרטיסים של המנויים שלא יגיעו. בנוסף, צריך למצוא פתרון גם לעונה הרגילה ולא רק למשחקים גדולים.
אגב המשתמש הפועל, אם יש בנמצא מערכת ניהול מלאי שיודעת כבר במקור לעשות את כל הדברים שאנחנו מבקשים (למשל - לזכות בעלי מנויים על פי תור), להסתכל על מוצר גם במוצר יחודי (מנוי בודד) וגם כחלק מקבוצה (סך פריטים) ומחירה סביר, ברור שתמיד ניתן לקחת אותה. אבל לקחת מוצר מדף ולהתחיל להתפשר על הצרכים היחודיים שלנו ולפתור באמצעות טלאי על טלאי, יכול להיות מסוכן לא פחות.
- מעניין לבדוק באמת מי החברות שמפעילות פתרונות דומים אצל קבוצות אחרות בעולם.
לדעתי, שעות מתכנת יעלו לנו פחות, בעיקר אם הוא בעל עניין ולהבדיל כנראה מהעבודה שלך, הצורך שלנו מאד פשוט ובסיסי.
אבל היות ובעמותה יש כמה אנשים שעוסקים בנושאים דומים בשוטף בעיסוקם הנוסף, אני בטוחה שהם כבר ימצאו את הפתרון.
מה שקורה כאן בדיון הזה לדעתי, זה סיעור מוחות מועיל בו אנחנו למעשה עושים את האיפיון של הפתרון הנדרש. אחד מעלה בעיות, השני מעלה פתרון, השלישי מתייחס לנדבך נוסף המחייב התייחסות. לומר רק "זה מסובך ובואו נרוץ לתאי הסושי של המחלה", לא ממש מועיל לדיון.
והפתרון של מכירת כרטיסים עם רגע השריקה כבר הוצע כאן, אבל הוא נראה לי מחמיר מדי עם בעל מנוי מסכן שנתקע שהגיע מעכו ונתקע בפקק. אגב, אני לא יודעת מה כתוב בתנאי המנוי (אם יש), אבל אני אפילו לא בטוחה שמבחינה חוקית אתה יכול להחליט שאתה מוכר את הרכוש של אדם (הזכות להכנס למשחק) בלי לקבל את הרשות שלו.