תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 13:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תהיות והגיגים בעקבות חופשה באילת
הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
1) הדרך לשם - מאחר ונסענו עם ילדה, עצרנו 3 פעמים בדרך- בדימונה,עין יהב וכושי (בשביל החיות). מדהים איך מקדונלדס שיחקו אותה עם הסניף בעין יהב ,לא משנה מתי מגיעים לשם הוא תמיד תמיד מפוצץ.
למי שמגיע מצפון, אין מקום נורמאלי אחר לעצירה, כזה שמשלב מזון מהיר לכולם בתוספת החנות הגדולה של מנטה (חנות נוחות של דלק) שעונה על כל הצרכים האחרים.
מי שבאמת רוצה להיות חכם ולתפוס יוזמה, מרים כזה מתחם במקום אחר על כביש הערבה. האופציה הכי מוצלחת בעיני הוא לאחד כוחות עם כושי רימון, שבגלל חוסר האטרקטיביות במקום החל לגבות 10 ש"ח לכניסה למתחם החיות כי מי שכבר עוצר שם עושה את זה רק בגלל זה ולא בגלל עצירת אוכל (כי אין באמת למקום מה להציע שם). אם למשל דור אלון ירימו בצמוד אליו מתחם כמו בקיבוץ עינת (תחנת דלק+אלונית+בורגר ראנץ+פיצה האט) הם יגרפו שם טונות של כסף.

2)טיילת אילת - המקום הכי מבוזבז בעולם. עיר עם כל כך הרבה פוטנציאל, טיילת שלמה שנושקת לחוף וכל מה שיש שם אלו הבאסטות המיותרות והדוחות האלו. מי שהיה בפלאיה דל כרמן במקסיקו ראה איך עיירת חוף צריכה להראות. הרחוב המקביל לרצועת החוף (השדרה החמישית שם) מלא במסעדות, חנויות בגדים, חנויות מזכרות, חנויות ספורט, פאבים. הכל מהכל והכל בטוב טעם. טוב תעשה עיריית אילת אם תפנה משם את כל הבאסטות והחנויות הלא קשורות (דיוטי מוטי וכיוצ"ב) ותרים שם רצועה יותר איכותית ואטרקטיבית. הבעיה המרכזית באילת שפשוט אין מה לעשות מחוץ למלון שנמצא באזור המלונות בחוף הצפוני, או במילים אחרות - אין שם כלום.

3) הערסיאדה הישראלית - מדהים אותי כל פעם מחדש. יכול להיות שזה בגלל גילי הבא בימים, אבל אני לא זוכר שהתנהגתי ככה בגיל ההתבגרות. אלה האנשים שהולכים להגן על המדינה בעוד שנה-שנתיים ? הקולניות, הבהמיות, הניסיון הפאתטי לצאת מגניב בכל מצב ובעיקר חוסר ההתחשבות בכל הסביבה. היה מרתיח לראות חבורה של ילדים שיכורים בני 16 שהולכים עם כל הסלולרים שלהם ושומעים מוזיקה בקולי קולות ומנסים להסתלבט על כל מי שנראה בעינם מטרה נוחה (עובדים זרים, נשים מבוגרות, קשישים). לא יודע מה קורה פה עם מערכת החינוך אבל היא צריכה שיקום מיידי והכנסת מורים ומחנכים ברמה פרסונלית הרבה יותר גבוה. מאחר ולהיות מורה זה לא מקצוע נחשב ולא מתגמל, רוב המורים והמחנכים הם כאלה שכבר עשרות שנים במקצוע והחדשים הם לרוב אלו שלא יכולים למצוא עבודה בשום מקום אחר.
ככה בסופו של דבר נראית המדינה שלנו.

4) מחירי המלונות בארץ - חוסר שפיות טוטאלי. אנחנו נפלנו על דיל מעולה באסטרל ויליג' שהוא אחלה מלון. למי שזוכר, הוא בעבר נקרא בקעת הירח (חגגתי שם יומולדת 18 אי שם בשנות התשעים) ועשו לו שיפוץ ושדרוג נחמד מאוד.
בניגוד לתדמית, דווקא הערסיאדה לא חגגה שם והיו שם לא מעט משפחות עם ילדים.
מלון מומלץ, בטח בהשוואה למחירים המוגזמים שהולכים בשאר המלונות. לא רואה סיבה שזוג ישלם בארץ 2000 שקל לשתי לילות בשביל לינה וארוחת בוקר, כשבאותו מחיר אפשר לטוס לרודוס או כרתים לשלושה לילות הכל כלול.
אולי כדאי שסטס מסז'ניקוב יוציא את הראש שלו מהתחת של ליברמן ויעשה משהו עם המחירים השערוריתיים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תהיות והגיגים בעקבות חופשה באילת
הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
3) הערסיאדה הישראלית - מדהים אותי כל פעם מחדש. יכול להיות שזה בגלל גילי הבא בימים, אבל אני לא זוכר שהתנהגתי ככה בגיל ההתבגרות. אלה האנשים שהולכים להגן על המדינה בעוד שנה-שנתיים ? הקולניות, הבהמיות, הניסיון הפאתטי לצאת מגניב בכל מצב ובעיקר חוסר ההתחשבות בכל הסביבה. היה מרתיח לראות חבורה של ילדים שיכורים בני 16 שהולכים עם כל הסלולרים שלהם ושומעים מוזיקה בקולי קולות ומנסים להסתלבט על כל מי שנראה בעינם מטרה נוחה (עובדים זרים, נשים מבוגרות, קשישים). לא יודע מה קורה פה עם מערכת החינוך אבל היא צריכה שיקום מיידי והכנסת מורים ומחנכים ברמה פרסונלית הרבה יותר גבוה. מאחר ולהיות מורה זה לא מקצוע נחשב ולא מתגמל, רוב המורים והמחנכים הם כאלה שכבר עשרות שנים במקצוע והחדשים הם לרוב אלו שלא יכולים למצוא עבודה בשום מקום אחר.

כל המדינה שלנו בנויה על אלימות, אדנות, רמיסה האחר, חוסר כבוד לזולת, תפיסה של "אני ואפסי עוד" + "תמות נפשי עם פלישתים", ובאופן כללי - בהמיות אוגואיסטית.
אז אתה מתפלא שילדים בני 16 מפנימים את זה?
אותי מפתיע שכל כך הרבה שנים הצליחו למסך את היסודות המגעילים של החברה שלנו מיסוך מספיק טוב כדי שלא כולם יהיו ערסים מגעילים.
אבל כמו שאומרים, לכל דבר טוב יש סוף, והסוף של הסיפור הזה רע במיוחד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 11:26 
רואים שלא היית כבר שנים באילת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 12:03 
לגבי השורה של פלאיה דל כרמן, כל מילה נכונה !!
כמה שאתה צודק...

בחגים אני אזכה לעוד ביקור בפלאיה, לאילת אני לא מתקרב כבר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 12:03 
mkorman1 כתב:
רואים שלא היית כבר שנים באילת...

בדיוק. סופר אוברייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
1) הדרך לשם - מאחר ונסענו עם ילדה, עצרנו 3 פעמים בדרך- בדימונה,עין יהב וכושי (בשביל החיות). מדהים איך מקדונלדס שיחקו אותה עם הסניף בעין יהב ,לא משנה מתי מגיעים לשם הוא תמיד תמיד מפוצץ.
למי שמגיע מצפון, אין מקום נורמאלי אחר לעצירה, כזה שמשלב מזון מהיר לכולם בתוספת החנות הגדולה של מנטה (חנות נוחות של דלק) שעונה על כל הצרכים האחרים.
מי שבאמת רוצה להיות חכם ולתפוס יוזמה, מרים כזה מתחם במקום אחר על כביש הערבה. האופציה הכי מוצלחת בעיני הוא לאחד כוחות עם כושי רימון, שבגלל חוסר האטרקטיביות במקום החל לגבות 10 ש"ח לכניסה למתחם החיות כי מי שכבר עוצר שם עושה את זה רק בגלל זה ולא בגלל עצירת אוכל (כי אין באמת למקום מה להציע שם). אם למשל דור אלון ירימו בצמוד אליו מתחם כמו בקיבוץ עינת (תחנת דלק+אלונית+בורגר ראנץ+פיצה האט) הם יגרפו שם טונות של כסף.

2)טיילת אילת - המקום הכי מבוזבז בעולם. עיר עם כל כך הרבה פוטנציאל, טיילת שלמה שנושקת לחוף וכל מה שיש שם אלו הבאסטות המיותרות והדוחות האלו. מי שהיה בפלאיה דל כרמן במקסיקו ראה איך עיירת חוף צריכה להראות. הרחוב המקביל לרצועת החוף (השדרה החמישית שם) מלא במסעדות, חנויות בגדים, חנויות מזכרות, חנויות ספורט, פאבים. הכל מהכל והכל בטוב טעם. טוב תעשה עיריית אילת אם תפנה משם את כל הבאסטות והחנויות הלא קשורות (דיוטי מוטי וכיוצ"ב) ותרים שם רצועה יותר איכותית ואטרקטיבית. הבעיה המרכזית באילת שפשוט אין מה לעשות מחוץ למלון שנמצא באזור המלונות בחוף הצפוני, או במילים אחרות - אין שם כלום.

4) מחירי המלונות בארץ - חוסר שפיות טוטאלי. אנחנו נפלנו על דיל מעולה באסטרל ויליג' שהוא אחלה מלון. למי שזוכר, הוא בעבר נקרא בקעת הירח (חגגתי שם יומולדת 18 אי שם בשנות התשעים) ועשו לו שיפוץ ושדרוג נחמד מאוד.
בניגוד לתדמית, דווקא הערסיאדה לא חגגה שם והיו שם לא מעט משפחות עם ילדים.
מלון מומלץ, בטח בהשוואה למחירים המוגזמים שהולכים בשאר המלונות. לא רואה סיבה שזוג ישלם בארץ 2000 שקל לשתי לילות בשביל לינה וארוחת בוקר, כשבאותו מחיר אפשר לטוס לרודוס או כרתים לשלושה לילות הכל כלול.
אולי כדאי שסטס מסז'ניקוב יוציא את הראש שלו מהתחת של ליברמן ויעשה משהו עם המחירים השערוריתיים האלו.

1) הלו, זה ישראל!

2) הלו, זה ישראל!

3) הלו, זה ישראל!

4) הלו, זה ישראל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו כל שנה באילת אחרי החגים (גם פחות חם וגם מחירים יותר שפויים), הפעם חרגנו ממנהגינו בשל התגבורת המשפחתית הצפויה עוד חודשיים.
הפעם, מאחר והילדה טיפה יותר גדולה לא הייתי עסוק בלרדוף אחריה כל הזמן ויצא לי קצת לחשוב ולהסתכל על המסביב.
מכיר היטב את הנוער בארצנו, רק שזה לא רק הנוער. גם המבוגרים יותר סובלים מבהמתיות יתר, בדומה לפוסט שפרנק העלה באשכול מקביל על ההיא עם החניה. נוצרה פה אצל אנשים תחושה כאילו הכל מגיע לי וכל מה שאני אעשה בשביל לדרוש את מה שמגיע לי הוא לגיטימי לחלוטין. אני ואפסי עוד זו בהחלט ההגדרה המדויקת. איבוד הסולידריות משתקף בכל כך הרבה אספקטים בחיי היומיום שלנו, הוא רק מתפוצץ לך בפנים בחופשה כזו. ההסתערות מיד כשניפתח חדר האוכל, היחס לעובדי המלון, ההמון הרועש בטיילת. אני גדלתי במקומות הכי שכונתיים שיש בת"א ואומר באחריות שפעם זה לא היה ככה.
גם בתוך כל הבלאגן והאלימות, היו דברים שהיה ברור לכולם שלא עושים (להתייחס בכבוד למבוגרים היה חלק מזה).
איבדנו את הגבולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 12:58 
נשמע כאילו באת מהעבר דרך מנהרת הזמן. יש למשפחה של אשתי יחידת נופש בקלאב הוטל\אין. נסענו כל שנה במשך 4 השנים האחרונות, השנה החלטנו לוותר בעיקר בגלל כל הסיבות שהזכרת ואני גם לא מתכוון לשוב לשם בקרוב, מדובר במקום שהיה פנינת חן , עיירת תיירות קלסית שיכלת לברוח אליה מהמרכז והפכה לשוק רמלה\לוד אחד גדול מוקף במלונות שגובים מחירים דימיוניים. אבל מדובר בתהליך ארוך שאי אפשר לפספס אותו ואם אתה גדלת במקומות הכי שכונתיים בתל אביב, אז אני יכול לומר שגדלתי בבת ים ובאמת דברים לא נראו מכוערים כפי שהם היום. מצד שני העולם היום שונה לגמרי, כל הדברים נתפסים אחרת אצל הילדים והנוער ונותר רק להתגעגע לרומנטיקה של השנים ההם שכבר לא תחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
1. מי שעוצר בכושי הוא תייר או מישהו שלא היה באזור כבר שנים כיום מי שבא מצפון עוצר בעין יהב במקדולנס או בחצבה שם יש ארומה ובורגר ראנץ
בקרוב יקום מרכז כזה ביהל

למי שבא מכביש 40 (מצפה רמון) יש ארומה בעבדת ומרכז אוכל נחמד בדור אלון במצפה

2.טיילת אילת סובלת מכל כך הרבה טעויות עבר והחלטות גרועות התוכניות לשיקום כבר מוכנות ולפני חודשיים נגמר בבגץ הקרב האחרון ובקרוב יעופו הבאסטות ויתחיל השיפוץ
יש באילת מה לעשות בבתח מלון ובקרוב אף יפתח פארק הקרח למרות שכרגע יש קרב בין יזמים המעונינם לפתח אטקרציות לבעלי המלונות אשר מעדיפים שהאורחים לא יצאו מהמלון

3ו4 . האוכלסייה באילת של תיירות מורכבת מתיירות חוץ של רוסים וגרמנים אשר מוכנים למחירים המטורפים בני נוער הבאים לשתות ולפרוק עול והמון ועדי עובדים ודילים אשר מקבלים מחירים זולים בדילים,מעט מאוד אנשים באים לאילת בנופש פרטי ולכן המחירים גבוהים כי הם לא ממש מענינים את בעלי המלונות,יש כמה מלונות שאין בהם דילים וכונה ולכן בהם בד"כ אוכלסייה איכותית יותר מי שחכם טס לחון"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 17:25 
הערסים האלה פשוט מכה. איך מורידים את הכמות שלהם? בלתי נסבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

שורפים את כל ההולידי-אינים למיניהם והאכסניות הזולות שם.

או להקדים תרופה למכה ולשרוף את הערסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 17:50 
עובדיה כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

שורפים את כל ההולידי-אינים למיניהם והאכסניות הזולות שם.

או להקדים תרופה למכה ולשרוף את הערסים

הלוואי שהערסים היו רק באילת... לצערי זה אחוז גבוה מאוד מאזרחי המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 17:56 
הערסים זה בעיה ארצית.
מי שרוצה לבוא לאילת בתקופה נורמלית, רצוי בין אוקטובר למרץ. המחירים בבתי מלון נמוכים יותר וכמות הערסים שמגיעים מהצפון (דימונה וצפונה :D) נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 07:05 
הבעיה היותר חמורה בדרך לאילת, בעיקר אם באים ממצפה רמון, היא העובדה שיש קטע דרך ארוך מאוד בלי תחנת דלק.
אם יוצאים ממצפה רמון בלי לתדלק, צריך לקחת בחשבון שצריך לסוע 130 ק"מ! עד יוטבתה לתחנת הדלק הבאה.. כמובן שאין שום שלט שמציין את זה כמו בכל מדינה נורמלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
viewtopic.php?f=7&t=82332

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

שאלת השאלות - להישאר ולנסות לשנות או להחליט שנמאס וללכת למקום טוב יותר ?

אולי מתישהו מישהו פה יתעורר ודברים ישתנו. ואולי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 09:30 
טסתי לאילת 3 פעמים תוך חמישה חודשים למשחקים של קביליו, לא שהיתי שם מעבר למשחק יותר מאשר שעתיים בכל פעם. לא מוצא הבדל בין אילת לנתיבות למשל זולת אווירת החוף שיש שם והחום הבלתי נסבל.
עדיף צימר בקיבוץ. יש בריכה, יש זיתים סורים, יש מזגן בחדר, אבל יש דשא וצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
טסתי לאילת 3 פעמים תוך חמישה חודשים למשחקים של קביליו, לא שהיתי שם מעבר למשחק יותר מאשר שעתיים בכל פעם. לא מוצא הבדל בין אילת לנתיבות למשל זולת אווירת החוף שיש שם והחום הבלתי נסבל.
עדיף צימר בקיבוץ. יש בריכה, יש זיתים סורים, יש מזגן בחדר, אבל יש דשא וצל.

שתי הערות:
האחת, אמור אבל להיות הבדל בין אילת לנתיבות, לא? קצת כמו שיש הבדל בין וגאס לבין כל עיירה שכוחת אל אחרת בלב מדבר נבאדה או אריזונה.
השניה, בצימר בצפון אתה מתבודד משאר החברה הישראלית - זה רק אתה הג'קוזי (או "האט-טאב" או איך שלא יקראו לדבר הזה היום) והמזגן.
באילת החברה הישראלית (לאו דווקא האילתית, הכלל-ישראלית) טופחת על פניך במלוא עוזה, עוצמתה וכיעורה, קצת כמו הזין של הכושי ההוא על פניה של זאת שתתחתן מחר במסיבת הרווקות ההיפותטית של מושקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 10:07 
באמת שאני מאוד מצטער, אבל ברגע שהעזת להזכיר את פלאיה דל כרמן ( :HEART2: ) באותה שורה עם אילת, הלכתי הצידה קצת לבכות.
אין עוד מקום בעולם שיגרום לי להתגעגע אליו כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 10:10 
בעוד באילת מדברים בעקבה עושים
ציטוט:
בישראל רק מדברים על פרויקטים גדולים באילת כמו השער הדרומי, מסילת הרכבת, העתקת שדה התעופה ושיקום לגונת השלום. ובזמן הזה השכנים ממזרח לא ממתינים ופועלים במרץ להפוך את עקבה למה שהם מכנים "פנינת הים האדום'.

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 66,00.html
את זה שמעתי גם מתושבי אילת

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
ציטוט:
בישראל רק מדברים על פרויקטים גדולים באילת כמו השער הדרומי, מסילת הרכבת, העתקת שדה התעופה ושיקום לגונת השלום. ובזמן הזה השכנים ממזרח לא ממתינים ופועלים במרץ להפוך את עקבה למה שהם מכנים "פנינת הים האדום'.

מדהים שם

וכאן באמת יש תוכניות אבל כרגיל גם מה שמתוכנן לוקה בחסר ואין בו מחשבה אחת קדימה
כמו כן חלק מהתוכניות לא יעברו מכיוון שהמפסידות מהן (כמו תעבורה לדוגמא) יטרפדו את העניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 10:56 
red pepper כתב:
הבעיה היותר חמורה בדרך לאילת, בעיקר אם באים ממצפה רמון, היא העובדה שיש קטע דרך ארוך מאוד בלי תחנת דלק.
אם יוצאים ממצפה רמון בלי לתדלק, צריך לקחת בחשבון שצריך לסוע 130 ק"מ! עד יוטבתה לתחנת הדלק הבאה.. כמובן שאין שום שלט שמציין את זה כמו בכל מדינה נורמלית.

אני נוסע את הנתיב הזה קרוב לעשרים שנה בתדירות מאוד גבוהה וטרם ראיתי מישהו שנתקע בצד הדרך ללא דלק.
אני לא טוען שהבעיה לא קיימת אבל היא בטח לא "הבעיה היותר חמורה בדרך לאילת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תהיות והגיגים בעקבות חופשה באילת
הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
ציטוט:

מדהים.
אנחנו אלופים בלהסתלבט על ה"ערבים האלה" רק שהם שמו לנו גז ומזמן לא רואים אותנו ממטר, להתסתכל על עקבה לעומת אילת ולבכות.
פוטנציאל עצום שפשוט הולך לאיבוד בגלל פוליטיקה ומאבקי אנטרסים, כמו עוד הרבה דברים פה במדינה.
עזבו פלאיה דל כרמן, אפילו עקבה אנחנו לא מצליחים להיות.
מעבר לתשתית המזעזעת, לא ברור איך לא קמה ועדה (עם כל שאר ועדות השקר למינהן) שתבדוק את מחירי המלונות באילת ותנסה לעודד תיירות פנים במקום הנהירה ההמונית ליוון וקפריסין.
שיפור תשתיות, פינוי הבאסטות בטיילת, הורדת מחירים, הגבלת גיל כניסה למלון (מתחת ל 18 רק בליווי משפחה) הם רק חלק מהדברים המיידיים שאפשר לעשות בשביל לצמצמם את כמות הערסיאדה ולמשוך תיירות יותר איכותית לעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
מזמן כבר הגעתי למסקנה שבעיית הבעיות בחברה הישראלית היא חוסר ההתחשבות.
וזה בא לידי ביטוי בכל מישורי החיים, וכמעט בכל שכבות ופלחי האוכלוסייה. אנו פשוט לא חושבים על הזולת, אלא רק על עצמנו.
לכן, אנשים תופסים חניות של נכים, ועוצרים באמצע הכביש "רק לדקה", ועוקפים בתור, ומרעישים, ודוחפים עוד אלף ואחד דברים שגורמים לי לפעמים להקיא ממה שאני רואה. ולכן גם כל כך נעים (אני מצטער להגיד) לבקר בגרמניה. כל האווירה היא פשוט הרבה יותר מתחשבת...
לו הייתי שר החינוך, הייתי הופך את ההתחשבות בזולת לנושא מרכזי במערכת החינוך לחמש השנים הקרובות, ומציב בפתח כל בית ספר את השלט "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
red pepper כתב:

אני נוסע את הנתיב הזה קרוב לעשרים שנה בתדירות מאוד גבוהה וטרם ראיתי מישהו שנתקע בצד הדרך ללא דלק.

נעים מאוד עכשיו אתה מכיר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 11:10 
r200 כתב:
מושקוביץ כתב:
red pepper כתב:

אז תסלח לי, אתה דביל.
מילא צפוני חסר מושג שלא מתכנן נכון נסיעה במדבר, אבל אתה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
r200 כתב:
מושקוביץ כתב:
red pepper כתב:

אז תסלח לי, אתה דביל.
מילא צפוני חסר מושג שלא מתכנן נכון נסיעה במדבר, אבל אתה ?

עובד מטומטם שלא טרח ליידע אותי שהמד דלק לא תקין...הוא שילם ביוקר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
מזמן כבר הגעתי למסקנה שבעיית הבעיות בחברה הישראלית היא חוסר ההתחשבות.
וזה בא לידי ביטוי בכל מישורי החיים, וכמעט בכל שכבות ופלחי האוכלוסייה. אנו פשוט לא חושבים על הזולת, אלא רק על עצמנו.
לכן, אנשים תופסים חניות של נכים, ועוצרים באמצע הכביש "רק לדקה", ועוקפים בתור, ומרעישים, ודוחפים עוד אלף ואחד דברים שגורמים לי לפעמים להקיא ממה שאני רואה. ולכן גם כל כך נעים (אני מצטער להגיד) לבקר בגרמניה. כל האווירה היא פשוט הרבה יותר מתחשבת...
לו הייתי שר החינוך, הייתי הופך את ההתחשבות בזולת לנושא מרכזי במערכת החינוך לחמש השנים הקרובות, ומציב בפתח כל בית ספר את השלט "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך".

הבעיה היא שמדיניות הממשלה ששר החינוך הוא חלק ממנה סותרת בכל מובן ואופן את "מה ששנוא עליך לא תעשה לחבריך".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 18:48 
אה, שכחתי פרט אחד קטן: זה שאין רכבת לאילת אחרי 64 שנות מדינה, זה אחד הבזיונות הגדולים.
כמובן שבכל מדינה מתוקנת לא היו מגיעים למצב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 19:02 
עד המ!!ת הפועל כתב:
אה, שכחתי פרט אחד קטן: זה שאין רכבת לאילת אחרי 64 שנות מדינה, זה אחד הבזיונות הגדולים.
כמובן שבכל מדינה מתוקנת לא היו מגיעים למצב כזה.

רכבת ?!?!
כביש מהיר עם שני נתיבים בכל צד והפרדה בין המסלולים תחילה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: