תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 13:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיוס
הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
אם תותחנים, אז בכל הכח לנסות להגיע לרוכ"ש/מורן

שתי חבורות של גייז שמחזיקים מעצמם משהו מיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
Liverpool כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:
אם תותחנים, אז בכל הכח לנסות להגיע לרוכ"ש/מורן

שתי חבורות של גייז שמחזיקים מעצמם משהו מיוחד

צודק אחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: גיוס
הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 03:33 
NARKOTIKA כתב:
Perlov כתב:
ציטוט:

זה לא. רק במעמד, במשכורת ולפעמים גם ביציאות. תותחנים ושריון זה 17-4 בליינד. ביחידות אחרות יש על מה לדבר.

במעמד? שטויות.
במשכורת? זה לא.
ביציאות? אגדה אורבנית.

איך אפשר להתווכח עם עובדות כאלה?
מעמד? זה כן. אתה לא יכול להתווכח עם מה שקבוע בחברה. יכול להיות שזה לא צודק, אבל תגובה של אנשים ודעה שלהם קצת קשה יותר לשנות. צנחן מקבל "וואו" ותותחן מקבל "איכס". זה העולם שלנו היום.
מה שטויות במשכורת? תותחן הוא תומך לחימה ומקבל משכורת בהתאם (ומכאן נובע גם המעמד)

והיציאות זה לא אגדה אורבנית. לא יודע אם אתה משרת ואיפה, אבל אצל הקרובים שלי רואים את השחיקה של חיל השריון והתותחנים לעומת שאר החילות הרגלים באופן ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
NARKOTIKA כתב:
Perlov כתב:
ציטוט:

זה לא. רק במעמד, במשכורת ולפעמים גם ביציאות. תותחנים ושריון זה 17-4 בליינד. ביחידות אחרות יש על מה לדבר.

במעמד? שטויות.
במשכורת? זה לא.
ביציאות? אגדה אורבנית.

מעמד? זה כן. אתה לא יכול להתווכח עם מה שקבוע בחברה. יכול להיות שזה לא צודק, אבל תגובה של אנשים ודעה שלהם קצת קשה יותר לשנות. צנחן מקבל "וואו" ותותחן מקבל "איכס". זה העולם שלנו היום.
מה שטויות במשכורת? תותחן הוא תומך לחימה ומקבל משכורת בהתאם (ומכאן נובע גם המעמד)

והיציאות זה לא אגדה אורבנית. לא יודע אם אתה משרת ואיפה, אבל אצל הקרובים שלי רואים את השחיקה של חיל השריון והתותחנים לעומת שאר החילות הרגלים באופן ברור.

תותחן הוא תומך לחימה? אין לך מושג (ואני לא תותחן)
רוב הפעמים מי שלא בסיירות יוצא 16-5 (בתותחנים/שריון סוגרים 21 די הרבה ואפילו יותר)
בסיירות (למעט יהלום וכו') היציאות יותר טובות עד כמה שאני יודע..

לגבי חילוץ והצלה של פיקוד העורף, לא הייתי ממליץ על זה בכללי למי שרוצה להיות לוחם עם וואסאח, זה יותר לכאלה שרוצים להיות לוחמים כנגד כל הסיכויים (פרופיל נמוך שאיכשהו הצלחתם להעלות ל-72 או משהו בסגנון, או אם אתם רוצים להיות עם בנות ולא בא לכם קרק"ל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 09:22 
מישהו כאן מתגייס ב15.7?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 09:45 
NARKOTIKA כתב:
NARKOTIKA כתב:
Perlov כתב:
ציטוט:

במעמד? שטויות.
במשכורת? זה לא.
ביציאות? אגדה אורבנית.

תותחן הוא לא תומך לחימה. הוא נקרא לוחם ומקבל משכורת של לוחם.
והיציאות תלויות אם אתה באימון או בקו. עכשיו אנחנו עושים 17-4, באימון אנחנו עושים 11-3.
קו קודם עשינו 16-5.
כל פעם זה משתנה, תלוי בסד"כ.

וזה לא באמת מעניין אותך מסביב מה היחס שאתה מקבל, למרות שאין לי מושג על מה אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
NARKOTIKA כתב:
Perlov כתב:
ציטוט:

במעמד? שטויות.
במשכורת? זה לא.
ביציאות? אגדה אורבנית.

אתה לא יודע כלום ועדיף שלא תבלבל את השכל ותטעה פה אנשים אם אין לך באמת מושג.
לא נכנס לנושא המעמד, כל אחד מסתכל על זה שונה ולדעתי הרוב מסתכל על זה באופן שטחי ביותר.
תותחן הוא ממש לא תומך לחימה ולכן המשכורת שלו היא גם בהתאם (כמו כל צנף או גולנצ'יק).
היציאות זו אגדה אורבנית, 17-4 זה לא המצאה של חיל השיריון וגם לא המצאה של חיל התותחנים.ואם כן, היא כבר לא נכונה רק לגביהם.
כמעט כל יציאת קו היא 17-4/16-5.ואתה מוזמן לבדוק את זה.זה לא נובע מטחינת שריון או המצאה אחרת, אלא מעובדה פשוטה ששליש מהכח יוצא הביתה,ו-2 שליש לפחות צריך להשאר.אולי חוץ מהגדודים של כפיר שיושבים קבע באיו"ש.
בכל אופן, השחיקה בשריון היא מעצם העבודה הסזיפית הקשה.בעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 11:31 
NARKOTIKA,אני מצטער אבל אתה חתיכת חרטטן
בתור אחד ששירת בתור לוחם! (לא תומך לחימה, לוחם) אין שום הבדל במשכורות ואין שום הבדלים ביציאות.
תפסיקו לבלבל את השכל ולהגיד דברים על סמך שמועות ששמעתם מחברים המלש"בים שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 12:52 
עובדיה כתב:
אבל בנח"ל יש אנשים איכותיים יותר
אני חושב
ככה אומרים
לא?

לרוב יש יותר אנשים חושבים בנח"ל.. למרות שבעיקר מדובר על גדוד 50 (בני גרעינים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 14:08 
ב 1/8 אני מתגייס לשריון..
יש לכם איזה טיפים/המלצות/חוויות קודמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 14:29 
נרקוטיקה, הרגע שבו בנאדם אומר שתותחנים ושריון זה תומכי לחימה זה הרגע שבו הוא שרף את עצמו בכל מה שקשור לצבא.
נראה לי שאתה יכול להוציא את עצמך מהדיון, לפחות עד שתתגייס ויהיה לך טיפה מושג על הצבא.
ובנוגע לשריון, אני אמנם לא מבין הרבה אבל ממה שראיתי והאנשים שפגשתי- תתרחק מ188.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 14:38 
לנחל יש גיוסים רק ביולי ובנובמבר או שיש עוד משהו בניהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 14:48 
תמיד מצחיק אותי לראות נערים שעוד לא התגייסו או חיילים מדברים על הצבא, יציאות, מה כדאי ולא כדאי, מי טוחן יותר ומי ג'ובניק פחות.
צבא זה חוויה. אתם תקבעו אם היא תהיה טובה או רעה. יש כמה אנשים שאולי יגיעו לחיל שהם רצו להגיע אליו אם הם יעשו בעיות, אבל הרוב לא.
והגישה הזאת של "על הזין שלי, אני רק תותחנים/שיריון/צנחנים/הכנס-משהו-אחר-פה ואם לא אז ג'ובניק או לא מתגייס" לא תעשה לאף אחד את השירות יותר קל, כך או כך.
תגידו תודה שאתם בכלל יודעים לאן מייעדים אותכם ונותנים לכם הזדמנות להשפיע על השירות. את האבות שלנו העלו לאוטובוסים זרקו באיזה חור ורק בקד"ר הראשון הם הבינו באיזה חיל הם. בלי צו שני, בלי שאלון העדפות, בלי ראיונות.
תבואו, תעשו הכי טוב שאתם יכולים ותנסו להעביר את השלוש שנים בצחוקים ועם חבר'ה כמה שאפשר והופה לאזרחות, לעבוד קשה ולקוות שהילדים שלכם כבר לא יצטרכו להתגייס לצבא העם אלא אם ירצו בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
Nishri כתב:

נובע ממחזורי הגיוס הקרביים, 3 בשנה.
יולי-אוגוסט, נובמבר ומרץ. מה שיש ביניהם זה ג'ובניקים בדר"כ (למעט יוצאי דופן כמו טיס וכו' וכו').

וכמובן +1 אחושרמוטה על מה שנכתב מעליי.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 15:00 
שגילו כתב:
ב 1/8 אני מתגייס לשריון..
יש לכם איזה טיפים/המלצות/חוויות קודמות?

מניח שאתה כבר יודע.. אבל אם לא-
401- מרכבה 4
188- מרכבה 3
7- מרכבה 2
אז בעיקרון לפי מה שאני יודע (ואני מודה שזה לא יותר מדי), ב401 הכי נחמד בתוך הטנק.. והם גם עושים את רוב הפעולות..

Nishri כתב:

לנח"ל יש גיוס מרץ, אוגוסט ונובמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 15:06 
יש לכם תפיסה מאד שטחית על אנשים איכותיים
בכל מקום יש את האנשים היותר טובים והאנשים הפחות טובים ואין מה לעשות ,החיים הם לא שחור ולבן אף אחד מאיתנו לא מושלם, לכל אחד יש את המינוסים והפלוסים
רק נראה לי שאתם רוצים להיות עם אנשים שהם כביכול מתאימים לכם חברתית בגלל הסטיגמה וזאת חארטה אחת גדולה
בכל המקומות תתחברו לאנשים

והיציאות תלויות בקו ובסדכ נקודה
אני ההיתי בחיר,במסלול ההינו עושים 18-3 תקופה
בקו האחרון רק הפלוגה שלנו עשתה 11- 3 ,כל הגדוד 16-5וגדוד אחר בחטיבה עשה 17-4 ככה שאין שום קשר לצבע הכומתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 15:11 
Noam כתב:
לפחות עד שתתגייס ויהיה לך טיפה מושג על הצבא.

:LAGUH!: :LAGUH!: :LAGUH!:
אני אחרי, גבר.
אני התגייסתי לתותחנים והייתי נחשב לתומך. יצאתי אחרי כמה חודשים ואולי זה השתנה מאז, אבל לפני 3 שנים זה היה תומך וגם עם עוד 1000 איש יגידו פה ההפך זה לא ישכנע אותי. המשכורת שלי הייתה בסביבות 550.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:

אני אחרי, גבר.
אני התגייסתי לתותחנים והייתי נחשב לתומך. יצאתי אחרי כמה חודשים ואולי זה השתנה מאז, אבל לפני 3 שנים זה היה תומך וגם עם עוד 1000 איש יגידו פה ההפך זה לא ישכנע אותי. המשכורת שלי הייתה בסביבות 550.

אתה צ'ונג וגם לפני 5 שנים זה היה לוחם :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 15:17 
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:

אני אחרי, גבר.

לא יודע מה היית ואיפה, אבל לא חושב שמעולם תותחנים לא היה נחשב לוחם ובטח שלא לפני 3 שנים
אבל אם אתה כל כך משוכנע אז אין מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 15:22 
כשאני חושב על זה, יכול להיות שבגלל שלא סיימתי את האימון המתקדם עוד הייתי נחשב למשכורת תומך, מאוד יוכל להיות שזה משתנה אחר כך ואת זה אני כבר רחוק מלזכור, ואם זה המצב אז :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:

אני אחרי, גבר.

עד עכשיו סתמתי את הפה, אבל זה קצת מוגזם ולא מכובד.
תותחנים זה תומכי לחימה ? כל מי שעשה את החודשיים הראשונים בשבטה הוא קרבי, זו טירונות 03.
מכאן והלאה, תלוי לאיזה מקצוע הוכשרת ולאיזו יחידה שובצת. תותחן/לוחם מורן/רוכב שמיים/לוחם איכון/קשר - כל ההכשרות האלו הן הכשרות קרביות לכל דבר, מכאן והלאה זה תלוי בשיבוץ שלך. יכול להיות שבמקרה שלך עשית טירונות כללית וסופחת לחיל תותחנים כחלק מהתומכ"ל אבל אם גוייסת לתותחנים אתה קרבי, נקודה סימן קריאה.
סתם בשביל לסבר את האוזן, גם לכל אלו ששוקלים לא ללכת לתותחנים בגלל מה שיגידו החבר'ה, לא סתם קוראים לארטילריה מלכת הקרב. אין בעידן המודרני קרב שלא מוכרע בעזרת ארטילריה, על כל הזרועות שלה ואין אף מבצע שמאושר בלי תוכנית מסודרת של כיסוי ארטילרי, כל מי שהיה פה בחי"ר בתוך לבנון ועזה יודע את זה.
לא נתחיל לכתוב פה מור"קים על כיבוש החרמון, מלחמת לבנון הראשונה והשניה אבל סתם שתדע שהסיבה שסוריה לא מעיזה לזוז מטר לכיוון הגבול של רמת הגולן והסיבה שחיזבאללה לא מעז להתחיל עוד מערכה איתנו זה לא בגלל ה 5.56 של החי"רניקים למינהם (עם כל הכבוד אליהם) אלא בגלל שהם יודעים שלא משנה איפה הם יהיו, תיפול עליהם אש משמיים.
חוצמזה, זה חיל שמלא באוהדי הפועל, כולל בדרגות הכי גבוהות. תמיד טוב להיות במקום שיש בו את האפשרות הגבוהה ביותר לאישורים חריגים ליציאה למשחקים...

מעבר לכך, כל מה שמושקוביץ אמר. אתם אלו שעושים את השירות, לא משנה איפה תהיו. תבואו בגישה הנכונה ובראש פתוח ותהנו. אחרי הכל, אחרי השלוש שנים האלו יש לכם עוד 20 שנה של מילואים, ואז מתחיל הכיף האמיתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
הקצין בדרגה הכי בכירה שיצא מחיל התותחנים הוא אוהד נלהב של הפועל רמת גן (דנגוט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:

טעות בידך ידידי.
הקצין הכי בכיר שיצא מחיל התותחנים הוא דן הראל, אלוף פיקוד דרום וסגן הרמטכ"ל לשעבר. הוא אוהד הפועל.
דנגוט היה מב"ס שבטה כשהתגייסתי, פוליטיקאי ממדרגה ראשונה.
שניהם, אגב, היו מג"דים של גדוד רשף.
בנוסף, רוב הקתמ"רים האחרונים היו אוהדי הפועל (דני כסיף, לורנס מועלם ומישל בן ברוך).
הקתמ"ר כיום, דוד סוויסה, נולד בעפולה ואני די בטוח שהוא אוהד בית"ר. הוא היה מפקד ההשלמה שלי כשהייתי צוער, בדיוק כשהיה את הגמר ב-99 עם הגול של שלום. כשאני הסתובבתי מבסוט מהחיים, הוא היה נראה די זועף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 16:05 
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:

אני אחרי, גבר.

עד עכשיו סתמתי את הפה, אבל זה קצת מוגזם ולא מכובד.
תותחנים זה תומכי לחימה ? כל מי שעשה את החודשיים הראשונים בשבטה הוא קרבי, זו טירונות 03.
מכאן והלאה, תלוי לאיזה מקצוע הוכשרת ולאיזו יחידה שובצת. תותחן/לוחם מורן/רוכב שמיים/לוחם איכון/קשר - כל ההכשרות האלו הן הכשרות קרביות לכל דבר, מכאן והלאה זה תלוי בשיבוץ שלך. יכול להיות שבמקרה שלך עשית טירונות כללית וסופחת לחיל תותחנים כחלק מהתומכ"ל אבל אם גוייסת לתותחנים אתה קרבי, נקודה סימן קריאה.
סתם בשביל לסבר את האוזן, גם לכל אלו ששוקלים לא ללכת לתותחנים בגלל מה שיגידו החבר'ה, לא סתם קוראים לארטילריה מלכת הקרב. אין בעידן המודרני קרב שלא מוכרע בעזרת ארטילריה, על כל הזרועות שלה ואין אף מבצע שמאושר בלי תוכנית מסודרת של כיסוי ארטילרי, כל מי שהיה פה בחי"ר בתוך לבנון ועזה יודע את זה.
לא נתחיל לכתוב פה מור"קים על כיבוש החרמון, מלחמת לבנון הראשונה והשניה אבל סתם שתדע שהסיבה שסוריה לא מעיזה לזוז מטר לכיוון הגבול של רמת הגולן והסיבה שחיזבאללה לא מעז להתחיל עוד מערכה איתנו זה לא בגלל ה 5.56 של החי"רניקים למינהם (עם כל הכבוד אליהם) אלא בגלל שהם יודעים שלא משנה איפה הם יהיו, תיפול עליהם אש משמיים.
חוצמזה, זה חיל שמלא באוהדי הפועל, כולל בדרגות הכי גבוהות. תמיד טוב להיות במקום שיש בו את האפשרות הגבוהה ביותר לאישורים חריגים ליציאה למשחקים...

מעבר לכך, כל מה שמושקוביץ אמר. אתם אלו שעושים את השירות, לא משנה איפה תהיו. תבואו בגישה הנכונה ובראש פתוח ותהנו. אחרי הכל, אחרי השלוש שנים האלו יש לכם עוד 20 שנה של מילואים, ואז מתחיל הכיף האמיתי...

אני כל כך נהנה לשמוע תותחנים מספרים למה החיל הזה טוב :HEART2:
(בלי טיפת ציניות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 06:46 
kobster כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

טעות בידך ידידי.
הקצין הכי בכיר שיצא מחיל התותחנים הוא דן הראל, אלוף פיקוד דרום וסגן הרמטכ"ל לשעבר. הוא אוהד הפועל.
בנוסף, רוב הקתמ"רים האחרונים היו אוהדי הפועל (דני כסיף, לורנס מועלם ומישל בן ברוך).
הקתמ"ר כיום, דוד סוויסה, נולד בעפולה ואני די בטוח שהוא אוהד בית"ר. הוא היה מפקד ההשלמה שלי כשהייתי צוער, בדיוק כשהיה את הגמר ב-99 עם הגול של שלום. כשאני הסתובבתי מבסוט מהחיים, הוא היה נראה די זועף...

לגבי אלקסלסי ומישל, אין לי מושג, אבל מאיפה הקרצת את זה שלורנס אוהד הפועל? למיטב זכרוני הבנאדם (יותר כלב מבנאדם אבל לא משנה) לא ממש מתעניין בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
תמיד מצחיק אותי לראות נערים שעוד לא התגייסו או חיילים מדברים על הצבא, יציאות, מה כדאי ולא כדאי, מי טוחן יותר ומי ג'ובניק פחות.
צבא זה חוויה. אתם תקבעו אם היא תהיה טובה או רעה. יש כמה אנשים שאולי יגיעו לחיל שהם רצו להגיע אליו אם הם יעשו בעיות, אבל הרוב לא.
והגישה הזאת של "על הזין שלי, אני רק תותחנים/שיריון/צנחנים/הכנס-משהו-אחר-פה ואם לא אז ג'ובניק או לא מתגייס" לא תעשה לאף אחד את השירות יותר קל, כך או כך.
תגידו תודה שאתם בכלל יודעים לאן מייעדים אותכם ונותנים לכם הזדמנות להשפיע על השירות. את האבות שלנו העלו לאוטובוסים זרקו באיזה חור ורק בקד"ר הראשון הם הבינו באיזה חיל הם. בלי צו שני, בלי שאלון העדפות, בלי ראיונות.
תבואו, תעשו הכי טוב שאתם יכולים ותנסו להעביר את השלוש שנים בצחוקים ועם חבר'ה כמה שאפשר והופה לאזרחות, לעבוד קשה ולקוות שהילדים שלכם כבר לא יצטרכו להתגייס לצבא העם אלא אם ירצו בכך.

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גיוס
הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
kobster כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

טעות בידך ידידי.

לגבי אלקסלסי ומישל, אין לי מושג, אבל מאיפה הקרצת את זה שלורנס אוהד הפועל? למיטב זכרוני הבנאדם (יותר כלב מבנאדם אבל לא משנה) לא ממש מתעניין בכדורגל.

מסכים איתך לגבי ההגדרה שלו, לא שירתתי תחתיו אבל ממה שהבנתי מקצינים שכן, הוא לא בעל אישיות מלבבת במיוחד. אחד מהם היה רמ"ד תו"ל במקתמ"ר והוא טען שלורנס לא רק שאוהד הפועל אלא גם היה בגמר של 2007 (פנדלים מול אשקלון) והגיע צרוד לגמרי לישיבה יום אחרי הגמר...
גם בלי כל השמות שהוזכרו, מאוד קל למצוא אוהדי הפועל בחיל. זה מאוד מועיל בבקשות חריגות ליציאות למשחקים או צפיה בהם בשטח בתנאים לא תנאים. כמות המכשירים האלקטרונים שיכולים להתחבר למפ"יק התבררה הרבה פעמים כדבר מועיל במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
אין פה אף אחד שמצטרף למשפחת הצנחנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 14:57 
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
kobster כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

טעות בידך ידידי.

מסכים איתך לגבי ההגדרה שלו, לא שירתתי תחתיו אבל ממה שהבנתי מקצינים שכן, הוא לא בעל אישיות מלבבת במיוחד. אחד מהם היה רמ"ד תו"ל במקתמ"ר והוא טען שלורנס לא רק שאוהד הפועל אלא גם היה בגמר של 2007 (פנדלים מול אשקלון) והגיע צרוד לגמרי לישיבה יום אחרי הגמר...
גם בלי כל השמות שהוזכרו, מאוד קל למצוא אוהדי הפועל בחיל. זה מאוד מועיל בבקשות חריגות ליציאות למשחקים או צפיה בהם בשטח בתנאים לא תנאים. כמות המכשירים האלקטרונים שיכולים להתחבר למפ"יק התבררה הרבה פעמים כדבר מועיל במיוחד.

מפקד מרכז חת"מ, אבירם סלע. אחלה בנאדם וגם אוהד הפועל שרוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
OrEliaz כתב:
לאן כדאי לי ללכת בהנדסה? חשבתי או על כיוון של גדוד 76 או על צמ"ה.

לא יודע לגבי צמ"ה, אבל גדוד 76 מורכב ברובו מאנשים שרוצים לצאת משם כדי ליהיות "לוחמים אמיתיים", כאלה שרוצים לרדת לג'וב, ובעיקר כאלה שרוצים את האפשרות הראשונה ואם היא לא עובדת אז את השנייה.
עד ההודעה הזאת לא נתקלתי באף אחד שאמר "אני רוצה גדוד 76", למרות שדיברתי עם עשרות שמשרתים שם.
מצד שני, אם אתה רוצה משכורת וכומתה של לוחם אבל שרות שהוא יחסית בית זונות לך לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: