הפועל כתב:
אפשר להוריד את המסכות. מי שעושה חברות רק בשביל מנוי או כרטיס, לא יסופק בהדר יוסף. גם בחולון זה אומר שנהיה מוגבלים ל2500 חברי עמותה, ומתישהו יצוצו גם שם טענות.אין יותר מדי מרחב תמרון כאן.
ה"מתישהו" הזה זה ההבדל בין תקרה של 1,200 מנויים/חברי עמותה ל-2,000 או אפילו 2,500 מנויים/חברי עמותה. על תקרת הזכוכית הזאת אנחנו מדברים. הגענו ברגע הזה של ימי הפועל תל אביב המתחדשת לגובה שבו תקרת הזכוכית הזאת של 1,200 מנויים מגבילה אותנו ומצרה אותנו. מה לעשות, זו עובדה. כרגע זה הנושא לדיון, ולא מצב היפותטי שעשוי אולי לקרות כשנשחק באולם בן 2,500 או 3,000 מושבים.
והפועל, אני מעריך אותך מאוד ואת מסירותך לקבוצה ולעמותה, ואתה אולי יודע זאת, אבל באמת - לא כולם כמוך. אם היינו מסתפקים רק באוהדים ערכיים ומסורים שמצטרפים לעמותה רק בשל חדוות הסולידריות שמפעפעת בעורקיהם (ואני רק נשמע ציני, אני לא) אז היינו כבר מזמן מסתפקים ב-800 חברי עמותה. כדי לפרוץ הלאה את מעגל ה-1,500 ואח"כ את מעגל ה-2,000 ואולי ה-3,000 חייבים לפנות גם לחוגי אוהדים אחרים, כאלה פחות מסורים, סולידריים וערכיים. אותם לא תוכל לפתות כבר ברעיונות נשגבים של "שותפות" ו"סולידריות", אותם תצטרך לפתות, מה לעשות, באפשרות לרכוש כרטיס לדרבי או באפשרות לעשות מנוי שנתי.
הבעיה היא שאתה טוחן מיים.
של האוהד שאינו אידאולוג מושלם או שאינו חושב שצריך לעשות חברות בעמותה בגלל ההזדהות עם דרך הניהול והאפשרות להשפיע על הניהול בהצבעה פעם בשנה.
למען הסר ספק , המנויים שיצאו הם במחירים יותר מאשר הוגנים ומייצגים גישה של רצון לצמוח ולהגדיל את מעגל האוהדים הפעילים. גישה זו היתה צריכה להיתמך גם במשחקים באולם גדול יותר, ואני לא מתכוון בהכרח לנוקיה.