תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהייה(חברות בעמותה+מנוי בעונה הבאה)
הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 12:25 
החלק לגבי איזה אולם נשחק הוא תיאורטי, אנשים פה כבר מעלים טיעונים בעד ונגד אולמות כאלה ואחרים בלי לדעת אם הם בכלל אופציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
mkorman1 כתב:
ולמרות הכל עדיין האסיפה לא תדון בזה ?

בוודאי שכן. גם כתבתי פה בכל הזדמנות לאנשים לבוא ולהביע את דעתם.
אנחנו נעדכן על התשובה על מעיריית תל אביב בנוגע לאפשרויות העומדות בפנינו ובמסגרת
זו יערך הדיון על כל נושא האולם והאופציות העומדות בפנינו לאור הביקוש הגדול למנויים.

הנהלת הפועל :ROSE: אני אוהב אתכם.

בסופו של דבר ועניין, בכל יום אני מתוודע מחדש לעד כמה זה שונה אצלנו מבמקומות אחרים, ועד כמה אני שבע רצון מהבחירה שבחרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
הפועל כתב:

אפשר להוריד את המסכות. מי שעושה חברות רק בשביל מנוי או כרטיס, לא יסופק בהדר יוסף. גם בחולון זה אומר שנהיה מוגבלים ל2500 חברי עמותה, ומתישהו יצוצו גם שם טענות.אין יותר מדי מרחב תמרון כאן.

ה"מתישהו" הזה זה ההבדל בין תקרה של 1,200 מנויים/חברי עמותה ל-2,000 או אפילו 2,500 מנויים/חברי עמותה. על תקרת הזכוכית הזאת אנחנו מדברים. הגענו ברגע הזה של ימי הפועל תל אביב המתחדשת לגובה שבו תקרת הזכוכית הזאת של 1,200 מנויים מגבילה אותנו ומצרה אותנו. מה לעשות, זו עובדה. כרגע זה הנושא לדיון, ולא מצב היפותטי שעשוי אולי לקרות כשנשחק באולם בן 2,500 או 3,000 מושבים.

והפועל, אני מעריך אותך מאוד ואת מסירותך לקבוצה ולעמותה, ואתה אולי יודע זאת, אבל באמת - לא כולם כמוך. אם היינו מסתפקים רק באוהדים ערכיים ומסורים שמצטרפים לעמותה רק בשל חדוות הסולידריות שמפעפעת בעורקיהם (ואני רק נשמע ציני, אני לא) אז היינו כבר מזמן מסתפקים ב-800 חברי עמותה. כדי לפרוץ הלאה את מעגל ה-1,500 ואח"כ את מעגל ה-2,000 ואולי ה-3,000 חייבים לפנות גם לחוגי אוהדים אחרים, כאלה פחות מסורים, סולידריים וערכיים. אותם לא תוכל לפתות כבר ברעיונות נשגבים של "שותפות" ו"סולידריות", אותם תצטרך לפתות, מה לעשות, באפשרות לרכוש כרטיס לדרבי או באפשרות לעשות מנוי שנתי.

כל מילה !!
הבעיה היא שאתה טוחן מיים.
לאנשים יש אידאולוגיה וגם הרבה תיאוריה לצידה ,והם לא מסוגלים להיכנס לקו החשיבה של האוהד שאינו אידאולוג מושלם או שאינו חושב שצריך לעשות חברות בעמותה בגלל ההזדהות עם דרך הניהול והאפשרות להשפיע על הניהול בהצבעה פעם בשנה.

למען הסר ספק , המנויים שיצאו הם במחירים יותר מאשר הוגנים ומייצגים גישה של רצון לצמוח ולהגדיל את מעגל האוהדים הפעילים. גישה זו היתה צריכה להיתמך גם במשחקים באולם גדול יותר, ואני לא מתכוון בהכרח לנוקיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
mkorman1 כתב:
ולמרות הכל עדיין האסיפה לא תדון בזה ?

בוודאי שכן. גם כתבתי פה בכל הזדמנות לאנשים לבוא ולהביע את דעתם.
אנחנו נעדכן על התשובה על מעיריית תל אביב בנוגע לאפשרויות העומדות בפנינו ובמסגרת
זו יערך הדיון על כל נושא האולם והאופציות העומדות בפנינו לאור הביקוש הגדול למנויים.

מה האפשרויות שעומדות בכלל במידה ואין הרחבה אחרי שנמכרו כבר 900 מנויים בהנחת הדר יוסף?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 18:53 
הפועל כתב:
הדיון לא תיאורטי, כי יש פה טענה על כך שלא נעשה צעד ספציפי.
תיאורטית כולנו מסכימים שצריך למצוא דרך לקרב אנשים לעמותה. השאלה היא על הפרקטיקה, לא על התיאוריה

אתה רוצה פרקטיקה?
בוא נתחיל מזה שאתה יורד מהרעיון של 50-100 כרטיסים בהגרלה,כי זאת באמת כמות קטנה מידי.
יש כמה דרכים אחרות שאפשר לחשוב עליהן,אחת מהן היא לא למכור מנויים בכלל,להעלות את מחיר החברות בעמותה במקצת וכל משחק תהיה הגרלה בין כל(!) חברי העמותה על הכרטיסים למשחק הרלבנטי.
מספיק פרקטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 18:59 
the worker כתב:
הפועל כתב:
תיאורטית כולנו מסכימים שצריך למצוא דרך לקרב אנשים לעמותה. השאלה היא על הפרקטיקה, לא על התיאוריה

אתה רוצה פרקטיקה?
בוא נתחיל מזה שאתה יורד מהרעיון של 50-100 כרטיסים בהגרלה,כי זאת באמת כמות קטנה מידי.
יש כמה דרכים אחרות שאפשר לחשוב עליהן,אחת מהן היא לא למכור מנויים בכלל,להעלות את מחיר החברות בעמותה במקצת וכל משחק תהיה הגרלה בין כל(!) חברי העמותה על הכרטיסים למשחק הרלבנטי.
מספיק פרקטי?

לא פרקטי בעליל, בלי הכנסה ממינויים אין לך שמץ של סיכוי להתחיל את העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 19:09 
מילפורד כתב:
the worker כתב:
הפועל כתב:

אתה רוצה פרקטיקה?
מספיק פרקטי?

לא פרקטי למרות שבפועל זה יכניס לך יותר כסף? אוקיי מעניין..
בכל מקרה אפשר לבצע את הרעיון הזה בהרבה וריאציות,השאלה אם מי שהשיג מנוי בכלל רוצה להעמיד את עצמו במצב הזה,או מעדיף שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 19:26 
the worker כתב:
מילפורד כתב:
the worker כתב:
הפועל כתב:

אתה רוצה פרקטיקה?
מספיק פרקטי?

בכל מקרה אפשר לבצע את הרעיון הזה בהרבה וריאציות,השאלה אם מי שהשיג מנוי בכלל רוצה להעמיד את עצמו במצב הזה,או מעדיף שלא.

איזה סיבה הגיונית יש לי לוותר על המנוי שלי שקיבלתי את הזכות ראשונים לרכוש אותו אחרי שהייתי מנוי מיומה הראשון של העמותה?
בגלל שהרבה מאוד אנשים נזכרו עכשיו שיש קבוצת כדורסל מעניינת? אני צריך לוותר על משחקים בשביל מישהו שבא פעם ראשונה?
סלח לי אבל זו הצעה ממש לא פרקטית ולא הגיונית. וזה יכניס לך יותר כסף בטווח הארוך. אתה צריך את הכסף עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהייה(חברות בעמותה+מנוי בעונה הבאה)
הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 19:28 
למרות שההכנסה ממינויים כל קבוצה מעדיפה לקבל סכום כסף משמעותי בתחילת השנה לעומת יותר כסף בסכומים יותר קטנים במהלך השנה, מה גם שזה כסף ״מובטח״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 20:04 
אני מצר לומר שיש כישלון מסוים מצד ההנהלה בסוגיה שעולה פה. כבר לפני כשבועיים התרחיש שקרה במכירת המנויים עלה באשכול הזה.
לפיכך ההנהלה ששותפה לפורום הייתה אמורה להיות ערוכה למצב.
בהחלטה לחכות עכשיו עוד כשבועיים עד האספה ושם אולי להחליט מה עושים יש איבוד במומנטום ולמעשה כל ההחלטה שתתקבל תגרום לחלק אחר אי שביעות רצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 20:17 
itay_yacobi כתב:
the worker כתב:
מילפורד כתב:
the worker כתב:
הפועל כתב:

אתה רוצה פרקטיקה?
מספיק פרקטי?

איזה סיבה הגיונית יש לי לוותר על המנוי שלי שקיבלתי את הזכות ראשונים לרכוש אותו אחרי שהייתי מנוי מיומה הראשון של העמותה?
בגלל שהרבה מאוד אנשים נזכרו עכשיו שיש קבוצת כדורסל מעניינת? אני צריך לוותר על משחקים בשביל מישהו שבא פעם ראשונה?
סלח לי אבל זו הצעה ממש לא פרקטית ולא הגיונית. וזה יכניס לך יותר כסף בטווח הארוך. אתה צריך את הכסף עכשיו.

אתה רוצה לרשום בעוד אשכול על זה שאתה אחד האוהדים הדגולים של הפועל תל אביב כדורסל?
שלא ישתמע שאני מזלזל או משהו,באמת כל הכבוד על ההקרבה ועל זה שהיית עם הפועל בכל מקום בארץ,אבל עם הגישה הזאת לא נתקדם לשום מקום..
אתה חושב ש1500 חברי עמותה מספיקים? אם לא,אז כדאי שתנסה להבין גם אוהדים פחות גדולים ממך שלא היו בין 50 האוהדים במשחק בעפולה.
חוץ מזה שלא ביקשתי ממך לוותר על המנוי,האשכול והתהיות בנושא היו הרבה לפני שהתחילה מכירת המנויים ואולי עכשיו זה כבר מאוחר מידי..

מילפורד גם לסוגייה שהעלת יש פיתרון,אבל נראה לי שזה דיון היפותטי אז נעצור כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: