Gili כתב:
אני לא מבין למה העניין הזה תלוי באוויר. זאת אומרת , למה שיחליטו האם לאשר אותו לדרבי בעוד כמה חודשים ולא עכשיו? האם הדר יוסף עומד בקריטריונים שנקבעו (אם נקבעו , האמת אין לי מושג) לגבי אולם ביתי לקבוצה בליגת העל? אם כן אז הוא מאושר לכל המשחקים , ואם לא אז הוא לא מאושר לאף משחק. מה זו השטות הזאת שאולם יכול לארח רק חלק מהמשחקים?
בכדורגל למשל , המשטרה ומי שצריך לבדוק את המגרש בודק אותו בתחילת העונה , ומחליט האם הוא ראוי למשחק בליגה הבכירה או לא. יש תקדים בכדורגל לזה שלא נתנו לקבוצה לארח משחק במגרשה הביתי , למרות שאישרו אותו בתחילת השנה?
למיטב ידיעתי נכון לרגע זה הדר יוסף לא עומד בקריטריונים שהוגדרו על ידי מנהלת הליגה, אבל זה משהו שאני מניח שאפשר לפתור על ידי אישורים חריגים אחרת לדעתי אי אפשר היה לשחק בגני תקוה או באולם בנתניה שאם אני מבין נכון גם לא עומדים בתקן.
לגבי המשטרה אני לא חושב שיש להם עילה רצינית לא לאשר את הדר יוסף, מצד שני יש להם עילה מאוד רצינית אם המשחקים בהדר יוסף להגביל את כמות הקהל ולדרוש כח שיטור ואבטחה כבדים כלכלית.
בקיצור גם אם הדר יוסף יאושר, וגם אם יהיה סיכום עם המשטרה על כוח השיטור, יכול להיווצר מצב (למשל אם הדרבי ייפול בשבוע שאחרי דרבי כדורגל שהתחמם) שבו דרישות המשטרה יהיו בלתי אפשריות.
ועכשיו אני אגיד לכל האנשים שיקפצו ויגידו, שאם המשטרה מעלה דרישות לא הגיוניות אז לא לעלות לשחק, דבר ראשון תדאגו שלא תהיה סיבה למשטרה להעלות דרישות, אם אנחנו נשמור על עצמינו תאמינו לי שמשטרה יורידו דרישות.
וזה כולל אפילו את האנשים שעומדים מאחורי הסל, לא שאני אומר שלא תפעילו את הלחצים שלכם עם השטרות וה״ברכות״ אני רק אומר שתעשו את זה 20ס״מ אחורה ממרומי הכיסאות שלכם, אלו סוג הדברים שגורמים למשטרה ולמנהלת להערים קשיים, אנחנו צריכים להיות מספיק חכמים לעודד בכל העוצמה ולהשתמש בכל הכלים העומדים לרשותנו מבלי לתדלק את המשטרה ברעיונות שאנחנו קהל אלים