תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 13:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: gallaxy s2\s3
הודעהפורסם: 12 יוני 2012, 23:15 
ההבדל הוא כל כך עצום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: gallaxy s2\s3
הודעהפורסם: 12 יוני 2012, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
ההבדל הוא כל כך עצום?

כן ולא, תלוי מה הדרישות שלך...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2012, 23:24 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
adomi כתב:
ההבדל הוא כל כך עצום?

בעיקר משחקים אפליקציות וכאלה...
העניין הוא שאני די פוחד שלא יפקירו את הs2 בעתיד מבחינת שתי הדברים האלו כי אני מתכנן לקנות אותו מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
adomi כתב:
ההבדל הוא כל כך עצום?

העניין הוא שאני די פוחד שלא יפקירו את הs2 בעתיד מבחינת שתי הדברים האלו כי אני מתכנן לקנות אותו מחר.

אז ככה, הייתרונות העיקריים של הגלקסי 3:
1. מעבד הרבה יותר חזק (למשחקים שיש היום לא צריך יותר מה2, אבל מי יודע מה יהיה בעוד שנתיים שלוש...)
2. מסך יותר גדול כשהגודל הפיזי כמעט ולא גדל.
3. מע' הפעלה יותר חדישה, אבל, היום הגלקסי 2 מקבל גם הוא את המע' הזו, אבל כמובן בעתיד הוא לא יקבל וה3 יקבל....
4. הרבה פיצ'רים נחמדים של סמסונג שאמורים להפוך את הפלאפון ליותר "מותאם לבני אדם" לפי סמסונג

בקיצור, אם אתה רוצה פלאפון רק בשביל אפליקציות פשוטות יחסית ולא רוצה לקנות את הכי חדשות תמיד, לא הייתי ממליץ לך על אף אחד משניהם, אלא מכשיר ביניים חביב (סוני הוציאו כמה כאלו), כי הוא ככל הנראה יתעדכן לעומת הגלקסי 2 והוא לא יוזנח והוא עדיין יהיה זול (אולי אפילו יותר זול מהגלקסי אס 2....).
אם אתב רוצה את הפלאפון הכי חדש שזה בעיקר סמל סטטוס ופחות כי הוא שווה הרבה יותר מהאחרים, לך על הגלקסי 3.
אם אתה רוצה את הפלאפון הכי חזק וטוב בשוק, אני הייתי הולך על הhtc one x, אותו מפרט כמו ה3, רק עם סנס (שאמנם מתחיל להראות סימנים של מועקה, אבל בטח לא עלוב כמו הטאצ' וויז), ולעומת הפלסטיק של הגלקסי הוא ככל הנראה לא ישבר גם אם תזרוק אותו על הרצפה (גם העיצוב לטעמי עדיף....)
את הגלקסי 2 בכל מקרה לא הייתי ממליץ לקנות, אבל זו החלטה שלך....

In Rabash we trust

נערך לאחרונה על ידי שער 5 הוא קרנבל בתאריך 13 יוני 2012, 06:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 00:06 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
adomi כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
adomi כתב:
ההבדל הוא כל כך עצום?

אז ככה, הייתרונות העיקריים של הגלקסי 3:
1. מעבד הרבה יותר חזק (למשחקים שיש היום לא צריך יותר מה2, אבל מי יודע מה יהיה בעוד שנתיים שלוש...)
2. מסך יותר גדול כשהגודל הפיזי כמעט ולא גדל.
3. מע' הפעלה יותר חדישה, אבל, היום הגלקסי 2 מקבל גם הוא את המע' הזו, אבל כמובן בעתיד הוא לא יקבל וה3 יקבל....
4. הרבה פיצ'רים נחמדים של סמסונג שאמורים להפוך את הפלאפון ליותר "מותאם לבני אדם" לפי סמסונג

בקיצור, אם אתה רוצה פלאפון רק בשביל אפליקציות פשוטות יחסית ולא רוצה לקנות את הכי חדשות תמיד, לא הייתי ממליץ לך על אף אחד משניהם, אלא מכשיר ביניים חביב (סוני הוציאו כמה כאלו), כי הוא ככל הנראה יתעדכן לעומת הגלקסי 2 והוא לא יוזנח והוא עדיין יהיה זול (אולי אפילו יותר זול מהגלקסי אס 2....).
אם אתב רוצה את הפלאפון הכי חדש שזה בעיקר סמל סטטוס ופחות כי הוא שווה הרבה יותר מהאחרים, לך על הגלקסי 3.
אם אתה רוצה את הפלאפון הכי חזק וטוב בשוק, אני הייתי הולך על הhtc one x, אותו מפרט כמו ה2, רק עם סנס (שאמנם מתחיל להראות סימנים של מועקה, אבל בטח לא עלוב כמו הטאצ' וויז), ולעומת הפלסטיק של הגלקסי הוא ככל הנראה לא ישבר גם אם תזרוק אותו על הרצפה (גם העיצוב לטעמי עדיף....)
את הגלקסי 2 בכל מקרה לא הייתי ממליץ לקנות, אבל זו החלטה שלך....

וואי וואי אתה גורם לי לחשוב יותר..... אבל העניין הוא שיקול כלכלי נטו, את זה שכחתי לציין.
אני בכל מקרה אלך על ה2 ותודה רבה לך על התשובה המהירה והמפורטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 00:07 
תמיד עדיף לקנות את "המילה האחרונה" או משהו שקרוב לזה. הS2 הוא כבר די ישן .
הS2 עוד רלונטי היום , אבל לא לעוד הרבה מאוד זמן ... כדאי להשקיע ולקנות משהו שיצא לאחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 01:05 
גלאקסי S2 :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
גלקסי נקסוס :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 06:09 
סמל אישי של המשתמש
בטח אתה כבר לא תשנה את דעתך, רק רציתי לציין בפני מישהו אחר שייעזר אולי באשכול הוא שהHTC one x הוא בעל מפרט דומה לגלקסי 3, לא 2....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
הגלקסי S2 הוא מכשיר מצויין, שבגלל כניסת ה-S3, מחירו מצוי כרגע בנפילה, ולכן הוא אופציה מצוינת.
ה-S3 כרגע הוא יקר מדי, והוא טוב רק לכאלה שיש להם עודף כסף, והם רוצים להתגאות בכך שיש להם את המילה האחרונה בתחום.
למי שלא ממהר ואין לו עודף כסף, הייתי ממליץ להמתין. בנוסף, יש התארגנות של קבוצת רכישה בפייסבוק, שכבר צברה מעל ל-3,500 חברים, שאמורה להשיג מחיר נוח יותר למכשיר, למי שמעוניין. אני מעריך שזה ייסגר איפהשהוא בין 3,200 ל-3,400 ש"ח למכשיר. יותר זול ממה שמוצע כרגע, אבל עדיין לא מחיר זול עבור טלפון (כולה טלפון, כן).
מי שרוצה להיחשב צרכן מתוחכם ולא ללכת עם הזרם, קונה את ה-HTC ONE X, שהוא מכשיר יפהפה, עם מפרט דומה לזה של ה-S3, בנוי טוב יותר ופחות פלסטיקי. יחד עם כך, יש לו שני חסרונות עיקריים (HTC עשו טעות קשה): אין לו חריץ לכרטיס הרחבת זיכרון ולא ניתן להחליף סוללה (כמו באייפון). אני מכיר כמה אנשים שבגלל זה ממתינים לרכישת ה-S3, ולא הלכו על ה-HTC. המחיר שלו כבר ירד בחנויות אל מתחת ל-3,000 ש"ח, מה שהופך אותו לרכישה כדאית.
בסביבות המחיר של ה-S2 אפשר למצוא כיום גם את הגלקסי נקסוס, שהוא מתקדם יותר מן ה-S2, הרבה פחות נפוץ, ומכשיר מצויין בפני עצמו.
עוד אופציה שהוזכרה כאן הם מכשירי סוני (לשעבר סוני-אריקסון). מכשירים מצויינים, עם מפרט מרשים. עיצוב יפהפה וקצת נשי, אך מאד פלסטיקי ומתפרק נפלא בנפילה.
ועוד מילה לגבי ה-S3: מתחילים לשמוע על בעיות בניהול הזיכרון של המכשיר, משהו שקשור למערכת ההפעלה (טאצ'וויז) של סמסונג. צריך לראות מה קורה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 06:36 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:

מתי הגרסא הבאה של זה? אני שוקל לקנות, אבל עם כל הדיבורים על הhtc evo החדש והמדהים, ה S3 החדש והמדהים, והאייפון 5 החדש והמדהים, אני לא רוצה להשאר מאחור!

אני מעדיף בכל אופן את הגלקסי נקסוס כי אני רוצה לקנות אותו פרוץ ישירות מגוגל ולהתחבר למי שיתן לי דיל הכי טוב ותומך בסים קארד. (כלומר att או t-mobile)

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 07:31 
כסף בצד, הS3 זה המכשיר הכי טוב שהיה לי בחיים וכל טלפון אחריו נראה כמו צעצוע חיקוי סיני.
אם יש את האפשרות לחכות עד שהמחירים יגיעו לרמה נורמאלית או לרכוש בחו"ל - שווה לחכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
red in blood כתב:

מתי הגרסא הבאה של זה? אני שוקל לקנות, אבל עם כל הדיבורים על הhtc evo החדש והמדהים, ה S3 החדש והמדהים, והאייפון 5 החדש והמדהים, אני לא רוצה להשאר מאחור!

אני מעדיף בכל אופן את הגלקסי נקסוס כי אני רוצה לקנות אותו פרוץ ישירות מגוגל ולהתחבר למי שיתן לי דיל הכי טוב ותומך בסים קארד. (כלומר att או t-mobile)

אני מניח שאו שהיא תהיה באזור אוקטובר-נובמבר (לפני החגים...) או שלא תהיה השנה בכלל כי גוגל מתכננים להוציא טבלאט שיכול להיות על חשבון הפלאפון הבא שלהם....
אי אפשר לא להישאר מאחור בדברים האלו, בגלל שאתה גר בארה"ב יש לך את האפשרות להישאר מאחור הכי פחות זמן....
במצב הנוכחי, כמו שאמרו פה כצרכן נבון הכי טוב זה הHTC.
למרות שמעולם לא התנסיתי באף אחד מן המכשירים ואם סמסונג עשו חווית משתמש כ"כ טובה כמו שלא תתפוס אותי אומר, אין מניעה גם ללכת עליו, הוא פשוט יקר יותר...

אגב, בלאד, אם אתה רוצה פלאפון וטבלט אתה יכול ללכת על הasus padfone, שהוא מכשיר עם מפרט מהשורה הראשונה (טיפה פחות טוב מהHTC), שבא עם תושבת טאבלט שאפשר לחבר אותה אליו ואז הוא "הופך" לטאבלט, ואם רוצים אפשר אפילו לקנות לו תושבת של מקלדת ועכבר ואז הוא הופך למעיין מחשב נייד עם אנדרואיד...
אני לא ודע במה אתה עובד, אבל אם אתה זקוק בעבודה שלך למחשב נייד זה יכולה להיות אחלה אופציה לשלב בין כולם (מה גם שככה לא צריך להעביר קבצים מאחד לשני....)

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 16:18 
בתכלס בסופו של דבר הגלקסי נקסוס של גוגל וסמסונג הכי משתלם היום (הראשון שיקבל עידכונים תמיד בשנים הקרובות) . יש אותו לאחי ומכשיר מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
bloodbrother כתב:
red in blood כתב:

אני מניח שאו שהיא תהיה באזור אוקטובר-נובמבר (לפני החגים...) או שלא תהיה השנה בכלל כי גוגל מתכננים להוציא טבלאט שיכול להיות על חשבון הפלאפון הבא שלהם....
אי אפשר לא להישאר מאחור בדברים האלו, בגלל שאתה גר בארה"ב יש לך את האפשרות להישאר מאחור הכי פחות זמן....
למרות שמעולם לא התנסיתי באף אחד מן המכשירים ואם סמסונג עשו חווית משתמש כ"כ טובה כמו שלא תתפוס אותי אומר, אין מניעה גם ללכת עליו, הוא פשוט יקר יותר...

אגב, בלאד, אם אתה רוצה פלאפון וטבלט אתה יכול ללכת על הasus padfone, שהוא מכשיר עם מפרט מהשורה הראשונה (טיפה פחות טוב מהHTC), שבא עם תושבת טאבלט שאפשר לחבר אותה אליו ואז הוא "הופך" לטאבלט, ואם רוצים אפשר אפילו לקנות לו תושבת של מקלדת ועכבר ואז הוא הופך למעיין מחשב נייד עם אנדרואיד...
אני לא ודע במה אתה עובד, אבל אם אתה זקוק בעבודה שלך למחשב נייד זה יכולה להיות אחלה אופציה לשלב בין כולם (מה גם שככה לא צריך להעביר קבצים מאחד לשני....)

נשמע מגניב הג'ונתן אסוס הזה, אבל כרגע אסתפק במעבר מהמוטורולה פבל שלי שיש לי מזה 7 שנים בערך, לאיזה סמרטפון ותו לא.

ויש לי כבר נייד מהעבודה. מק בוק פרו כבד וחם. מוות לאפל. (ולכן גם לאייפון, שהוא אגב מכבי סמרטפונים).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
bloodbrother כתב:
red in blood כתב:

נשמע מגניב הג'ונתן אסוס הזה, אבל כרגע אסתפק במעבר מהמוטורולה פבל שלי שיש לי מזה 7 שנים בערך, לאיזה סמרטפון ותו לא.

ויש לי כבר נייד מהעבודה. מק בוק פרו כבד וחם. מוות לאפל. (ולכן גם לאייפון, שהוא אגב מכבי סמרטפונים).

אתה מודע לזה שרוב הפורום הזה מעדיף אנדרואיד על אפל? :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא שההבדלים בין כל ספינות הדגל האלו מבחינת מפרט הם דיי מזעריים, זה דיי תלוי מה ההעדפות שלך (למה אתה רוצה את המכשיר?)

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
לידיעת המעוניינים: קבוצת הרכישה לסמסונג גלקסי S3 בפייסבוק פירסמה אמש את העיסקה שהיא הגיעה אליה.
המחיר הוא: 3,399 ש"ח. משלוח לבית הלקוח בתוספת 39 ש"ח.
המחיר נמוך במעט מן המחירים המקובלים כיום בחנויות וגם מן המחיר שקיבלו 500 הראשונים שקנו ב'סאני', אך לא מפיל...
כרגע זמין להם רק הצבע הלבן. מי שרוצה את הכחול, יצטרך להמתין. אספקה תוך 10 ימים מיום התשלום.
מי שרוצה לרכוש כרגע, זה המחיר הטוב ביותר.
מי שיכול לחכות חודשיים-שלושה, יוכל לחסוך, להערכתי, 400-500 ש"ח.
http://www.facebook.com/groups/GalaxySIII/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
אני מת לקנות אותו אבל לא מוכן לשלם את המחיר הזה
יש לי אופציה להביא אותו מחו"ל ב650-700$ ועכשיו נשאלת השאלה מה אני חייב להגיד לבחור שמביא לי לבדוק כדי שהמכשיר יתאים בודאות לארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 08:59 
עומר מ. כתב:
אני מת לקנות אותו אבל לא מוכן לשלם את המחיר הזה
יש לי אופציה להביא אותו מחו"ל ב650-700$ ועכשיו נשאלת השאלה מה אני חייב להגיד לבחור שמביא לי לבדוק כדי שהמכשיר יתאים בודאות לארץ?

שיביא לך את הגרסא שהיא לא cdma.
I9300

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
מי שיש לו אופציה לקנות בחו"ל ולהביא לארץ - זה כמובן יוצא זול בהרבה.
כרגע, המחיר בארץ גבוה בגלל הביקוש ההיסטרי, ובגלל שכל מכשיר מחויב במע"מ ובמס קנייה.
קנייה מחו"ל באמצעות הדואר/חברת שליחויות לא משתלמת, כי המיסוי מוסיף כ-33% למחיר הקנייה, ועוד צריך לשלם עבור השיחרור מהמכס.
(הנחת המוצא צריכה להיות שהמכשיר ייתפס במכס, למרות שיש סיכוי מסוים שזה לא יקרה).
לכן: לקנות בחו"ל, לבקש בחנות טופס להחזר מע"מ, לקחת החזר מע"מ בנמל התעופה לפני החזרה לארץ, ולהביא כמכשיר אישי (לא באריזה, לא במזוודה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: