תפוז אדום כתב:
יאללה, צור וחבריו אתם מוזמנים לרדת מהעץ ולהרגע. הקבוצה הזאת לא עושה אף נזק להפועל, ואין לה שום חיסרון משמעותי. זאת קבוצה שמורכבת משחקנים שבנו את הפועל (חלקם עדיין) ושיחקו בה במסירות לא מעט שנים, לצד צעירים שעתידים, במידה ויתפתחו, לקחת חלק בקבוצה הבוגרת, וכן, גם לצד שחקנים ששם כדי לסתום חורים. עוד קבוצת הפועל בליגות הנמוכות זו ברכה, שיש לה רק יתרונות אבל בעיקר אין לה חסרונות.
תפסיקו לחפש סתם לתקוף, זה קצת מגוחך. אני יודע שצור עושה את זה כבר שנה בלי שום ביסוס או טיעון חצי-משכנע אחד (עם כל אהבתי אליו).
תנו להם לשחק בשקט, תנו לי לדחוף אותם במשחקים. אף אחד לא ביקש מכם לתמוך, רק תפסיקו לנסות לדכא ולהתנגד למשהו שהוא לגמרי (לגמרי) הפועל.
אני לא מחפש סתם לתקוף, אין קשר בין הערות הציניות שלי כלפי עודפים ואוהדי הקבוצה לדעה הרצינית שלי על הקבוצה עצמה.
לא קראתי לפירוק שלה או משהו דומה, אמרתי רק שלדעתי אפשר ''להשתמש'' בה ביתר חוכמה.
גם אם שחקני הנוער שלנו ישחקו בעודפים (אם אתם מתעקשים, אז לצד ירון להט והשאר..) בנוסף לקבוצת הנוער זה יכול להוסיף ושוב, זה הרבה יותר חשוב מעוד משחק של יואב בר.
תנסו קצת לפתוח את הראש ולא להגן בגישה עיוורת אחרי הקבוצה הכל כך חשובה לכם, תרגעו, כרגע זאת קבוצה חובבנית משעשעת, לא יותר מזה.